Disse hvidløg dild pickles er redolent med varmen af ​​tørre chili, duftende urter og en stærk saltlage og er garanteret at bringe en pucker til dine læber.

Disse hvidløg dild pickles er redolent med varmen af ​​tørre chili, duftende urter og en stærk saltlage og er garanteret at bringe en pucker til dine læber.

Jeg købte agurk frø kaldet tidlige russiske eller nationale pickling og voksede agurker i min have. I tilfælde af at havearbejde ikke er dine ting, så skal du vente til efteråret og købe agurker, der passer til pickling. Deres hud er tyk og dækket af vorter.

Du har brug for peberrod. Jo flere jo bedre! Peberradish er, hvad der giver pickles den russiske smag. I de russiske tsariske køkkenopskrifter er der kun tilberedt i peberrodsløsning! Så få det og tilføj det så meget som du ønsker.

Hvidløg og dill med stamme og frø. Jeg vokser begge i min have. Jeg kan ikke stresse mere om betydningen af ​​den gode hvidløg - få canadisk hvidløg, hvis du bor i Canadaorfrom YourLocal Farmers Market. Og så dill.

Det er eve af min sekstende fødselsdag. Jeg står udenfor en vens bil på en bakke med udsigt over Be's Sheva. Min ven Karina ser på uret og tæller tiden til håndstrømmen midnat, og jeg bliver et år ældre. Vi ser op til en stjernefyldt himmel, som for en gang er uhindret af lysene af byens 175.000 denizens, der gør deres vej gennem natten, sovende, arbejder, taler, elsker. Ifeel så stort og så lille på samme tid, men frem for alt taknemmelig - for folkene omkring mig, for de andre i mit liv, for den måde, tingene går på for denne opfattelse. Bagefter bakker vi tilbage i bilen og skål til mit helbred med skud af billige vodka og biter af brined pickles.

Disse hvidløg dild pickles er redolent med varme af tørre chili, duftende urter og en stærk saltlage. Tilpasset fra en gammel mennonitopskrift, de minder mig om den brændende russiske pickles af min ungdom, de duglede dåser af bevarede agurker, der står israelske supermarkedshylder og om fødselsdage forbi. Jeg håber, at du giver dem et forsøg, enten dåse i et traditionelt varmt vandbad eller alderen i køleskabet; De er sikker på at bringe en pucker til dine læber i enhver form.

Fredspælgeren blev inspireret af en traditionel russisk opskrift, der bruger peberrod rod til at tilføje rigdom og bare et strejf af varme, der rydder sinuspassagerne. Dens en simpel opskrift med minimal krydderier, men alligevel harmonisere smag af frisk dill og peberrod at give denne pickle en lagdelt dybde og smag, der inspirerer dig til at skabe lyden ved at åbne en anden krukke.

Hvad er de bedste agurker til marinerede syltede opskrifter?

Traditionelt er russiske dild pickles lavet med peberrodsblade, som er ret svært at finde. Jeg syltede gherkins med og uden peberrodsblade, og jeg fandt ud af, at det ikke havde nogen betydelig virkning på smagen.

St. Petersburg Anâ old russisk ordsprog siger: "Pickling er en åndelig aktivitet. Et rent sind og behageligt humør skal findes i enhver form for vejret. Uhøfne møder på gaden skal frigives. Ægtefæller skal tilgives. Og når alt dette er gjort og Månen er waning, så er det en dag for pickling. "

Metode: Vask AndPrepare thecucumbers. Placer dem ina dampet, steril krukke ogmix sammen med peberrodsblade, skrællet hvidløg, dill, persille andcherry blade. TOPRepare thepickle juice, koge vand og tilsæt eddike, sukker, salt, sorte peberkorn og bælgblade. Hæld intothe krukke andclose med ulovligt. Shake thejar afew gange tohelp mix thejuice hele vejen igennem.

Ti mennesker kan tage de samme ingredienser og gøre 10 forskellige smagsprøver. Du skal have det rette forhold til din madlavning. Du er nødt til at smile, nyd dig selv og føler dig rigtig god. Din sjæl går ind i dine pickles. Hvis du føler dig dårlig, vil de ikke være lækre, Markeliya sagde i et nyligt interview med St. Petersburg-tiderne.

Selvom thecorrect-trin i Pickling-processen skal følges, skal du tilføje lidt mere af denne eller det er tilladt i henhold til topreferences, så længe Goldene-midten respekteres, er andexperimentation ikke overdrevet.

Markeliya pickles frugter, grøntsager Andeven TheFlowers ofcolchis bladdernut, som producerer ASMALL, krøllet pickle med Asinewy Andfibrous tekstur, der sandsynligvis er kendt af det georgiske navn "Jon Joli."

Vandmelon er en anden en afmarkeliya er mere usædvanlige pickles, men hun sagde, at det ikke er i afdelingen blandt sine lokale kunder. Imidlertid er syltede vandmelon vel respekterede insloutiske regioner og den kaukasus, hvor folk har tendens til at have lidt anderledes smag fraNorthern russere, herunder anaffection Forspicier retter.

Det vigtigste i en georgisk pickle er chili peber. Og georgierne har store tønder af peberrod og bruger det i alt. Men i vores restaurant gør vi mildere pickles, fordi russerne ikke kan lide dem, der sagde, at Georgians gør, sagde Markeliya.

Ingredienser adskiller sig også lidt efter tolokale fødevarer overskydende Andraditional forventninger. "For russere er det eksotiske toadd rødbeder øverste. Her er kål er hvide andcucumbers grønne. Men Ingeorgia er alle pickles røde, fordi vi altid tilføjer rødbeder."

Selvfølgelig, pickles er ikke eksklusive TeeGeorgia Andrussia. De kan findes næsten overalt på kloden. Chutney Inindia, Kimchi Inkorea, Kosher Pickles Innew York, Miso Pickles Injapan, Saltet sild Inscandinavia, syltede ænderæg Inchina, Corned Beef Inireland, Salsa Inmexicoâ € "De er alle pickles.

Anpickling gør meget mere end blot at bevare produkter. Det ændrer også thetaste AndTexture Ina Profusion afinteresting af måder, der har bidraget til tosome unikke kulturelle præferencer, såsom blomstrende Forspicy Sour Smag InsouthEast Asia Andacidic Flavours Isointern Europe.

Forudstyrs ofyears Vores forfædre har udforsket måder topickle fødevarer under Harvest Toprovide Essential Vitamins Andminerals i lange vintermåneder AndSecure fødevarer forsyninger Forfamine Anden Times Ofneed.

I dag har international handel mellem forskellige klimaer andseasonal regioner tendens til at tage tavler mere forskellig året rundt, men uanset øget sorten i vinterproduktionssektionen på supermarkedet viser pickles ingen forringelse af den russiske tabel på det russiske bord. De har været, ANDARE sandsynligvis Toremain, denquintessential forretter og kompliceret Forvodka Andgeorgiens berømte Grape Brandy, ChaCha.

Hver russisk bord monteret til en fest eller på anden måde er fyldt med pickles, sagde Markeliya, tilføjede, at hendes yndlingsvalg er grøn tomat og sørger for at bruge en masse friske greens og quices og anbefaler at tilføje ingredienser som sort currant Blade, hvidløg og peberrodet styrker betydeligt sundhedsydelser af sicles.

Så som nogle russere siger, omkring denne tid af året, når haverne andhjerter ens, er overfyldt, er det apromende øjeblik, der forachiefing uforglemmeligt velsmagende pickles andhhealthy shot chasers forlaterede dage, når Areminder af Past Gode vibrationer kan mest værdsat.

At pickle grøntsagerne, man skal tage en krukke og sætte alle krydderier og urter nederst. Nogle af de mest almindelige jar-fyldstoffer er hvidløg, chili peberfrugter, laurbær blade, persille, dill, peberrod, og bladene af sort currant og eg. Derefter er krukken fyldt med de ønskede grøntsager. Og først efter det er det tid til at tilføje RASSOL.

En advarsel: Alle disse procedurer skal være så sterile som muligt, hvis du ikke vasker dine agurkerne rene, eller hvis du ikke lukker dem tæt, kan krukken eksplodere og pickles sammen med Rassol bliver affald.

Det kan være en god sauce til kartoffelmos og stuvet kød. Det går som en erstatning for eddike i forskellige salater. Men den mest populære brug er at sætte Rassol i supper. To mest populære er:

Rassolis specielt nyttigt i januar, 1, for at helbrede folk fra tømmermænd, de får under nytårsfester: I mange russiske familier er det en nat med tungt drikke og spisning. Men selvfølgelig, hvis du mister din bedre dømmekraft og drikker for meget, vil selv en 3-liters krukke fuld af Rassol ikke spare dig.

Det faktum, at Rassol virker vidundere, der blev gjort forretningsmænd, begynder at tænke på industriel produktion. Man kan allerede finde krukker fyldt med produktet i Moskva supermarkeder. Det største salgssted for dem er, at RASSOL ikke indeholder nogen kemikalier, der producerer uønskede bivirkninger.

Siden 1947, C.. Porubsky købmand og kød har sat på tværs af jernbanesporene i det lille Rusland-distrikt Topeka, Kansas. Selvom det ikke er nævnt i navnet, er der en vedhæftet 30 SEAT TAVERN, hvor kunderne kan nyde øl og delikatessefødevarer. Jernbanegårde stopper deres køretøjer på sporene og går over til Porubsky til frokost. Fra april 2022 er måltider kun tilgængelige for at gå.

For to år siden tilbragte jeg fire dage på en krydstogt ned Russias Volga River. Turen, organiseret af min gamle college ven George McGurn, tidligere dekan af Boston Universitys School of Management, voksede ud af sin nuværende rolle som rådgiver for russiske forretningsmænd. Der var omkring tres konsulenter fra hele Rusland ombord, og betød mine forsøg på at styre samtalen til mad blev høfligt ignoreret. Indtil det er, mødte jeg Valentin Alexandrov. En Jolly, Pink-Cheeked College Director, Alexandrov skete også at være ekspert på et af de hæfteklammer af det russiske liv: Pickles. Som vi sammenlignede noter om de bedste kokke, vi har kendte begge tilfælde, rejste vores mødre sit glas vodka i en skål for at foreslå, at de måske nyder i himlen, et skud af vodka og en bid af pickle.

På det tidspunkt overvåger Alexandrov samfundskollegiet i McENSK, en by med en befolkning på omkring 50.000, der ligger syd for Moskva. For at illustrere arbejdet på college, sendte han senere til McGurns Moskva Lejlighed En stor trækasse fyldt med et vidunderligt udvalg af syltede gohvale grønne kål, crunchy agurker, skiver løg, asparges så tynde som blyanter, tomat-flavored aubergine og vilde svampe. Der var søde bevarer toocinnamon æbler og vild jordbær syltetøj. Da jeg ringede til at takke ham, insisterede han på, at jeg kom til college en dag for at se russisk pickling i al sin herlighed. Jeg ville en dag lovede jeg.

Pickling, kaldet Russias nationale tidsfordriv, har længe været en måde at håndtere landets mad på mangler arven af ​​en kort vækstsæson og under sovjeterne en kaotisk Høstning < / A6> og distributionssystem, der undertiden forlod afgrøder rotting i felter. Disse mangler har lettet de seneste år, men pickling og andre former for bevarelse stadig den bedste måde at sikre en levering af produkter hele året.

Et år efter min Volga-tur, er jeg mødt på The Somber Moskva Lufthavn af George McGurnwho, som de fleste dignitarier og udenlandske forretningsmænd i et land plaget af Gangland-stil kriminalitet, ledsages af en bodyguard. Når vi kører gennem Moskva, ser vi en by giddily reveling i en fast ejendom boom. Hver fjerde bygning synes at være under genopbygning; Mange af dem har været friskmalet gule, fersken eller lime grøn. George fortæller mig, hvordan nyligt genoplivede parker og offentlige haver giver rekreative områder til en befolkning med stigende fritid.

En anden ven af ​​mine, Grace Kennan Warnekkewhose Fader, George Kennan, var den amerikanske Ambassadør til Rusland i de første år af de kolde warhas foreslog, at jeg besøger med sin ven Alla Kolodzei. Alla og hendes søster Tatiana har aftalt at vise mig Pickling, Moskva-stil. Først går vi til Danilov-markedet, et stort Moskva Food Center, at shoppe for forsyninger. Jeg er blænket af synet af en stand, der drives af en spirited gruppe af Dagestani-kvinder, der vælger producerer vokset i små tomter i det nordlige Kaukasus Bjerge Hvidløg i sukkerroer, drue blade, aubergine fyldt med ristet kål og gulerødder, syltede røde tomater og coleslaw lyset med granatæblefrø er Vises i gigantiske mounds. På en anden stand ser vi Alla vælge små, faste agurker. Hun bevæger sig med Bestemmelse fra leverandør til sælger, indtil hun har monteret den perfekte buket af urtsflowering dill, peberrod og kirsebærforladte shell brug i hendes pickling.


Populær i dag

Russisk nemme pandekager oladushki opskrift pige og køkkenet

Russisk nemme pandekager oladushki opskrift pige og køkkenet

German Guanli imports Russianstyle pickled cucumbers and pickled cucumbers in Russia

German Guanli imports Russianstyle pickled cucumbers and pickled cucumbers in Russia

Elsker pickles hvor man finder kosher dills sild kimchi og mere

Elsker pickles hvor man finder kosher dills sild kimchi og mere

Korolevsky Torte Recipe  Королевский Торт Video

Korolevsky Torte Recipe Королевский Торт Video

Hjemmelavet Russisk Sauerkraut.

Hjemmelavet Russisk Sauerkraut.

Russian Honey Cake 1 slice v  Piewich

Russian Honey Cake 1 slice v Piewich

Russisk sød og sur kål suppe opskrift

Russisk sød og sur kål suppe opskrift

The Lowfat Jewish Vegetarian Cookbook

The Lowfat Jewish Vegetarian Cookbook

Are Russian tea cakes the same as wedding cookies  Kitchen

Are Russian tea cakes the same as wedding cookies Kitchen

Krydret te blanding opskrift mad nyheder

Velvet hammer er en glat og enkel drink. Det har appelsin og kaffe likører mod en cremet baggrund og dens helt lækre.

Lær mere
Krydret te blanding opskrift mad nyheder

Nyankomne

Frisk Hot Russian Tea

Frisk Hot Russian Tea

Boozy Irish Whisky Cake

Boozy Irish Whisky Cake

Russian Vinaigrette salad

Russian Vinaigrette salad

Rustic Peach Blackberry Galette

Rustic Peach Blackberry Galette

Bolognese hash beef hakker opskrifter tesco reel mad

Bolognese hash beef hakker opskrifter tesco reel mad

Rustik ungarsk champignon suppe

Rustik ungarsk champignon suppe

Rustikke mosede røde kartofler med capers giuliano peberfrugter

Rustikke mosede røde kartofler med capers giuliano peberfrugter

Vermouthlaced rustikke løg tart sip magazine

Vermouthlaced rustikke løg tart sip magazine

Plum galette med citron skorpe opskrift fincooking

Plum galette med citron skorpe opskrift fincooking

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.