Kai Shun Premier Steak Knife 2pack fra Kai

Kai Shun Premier Steak Knife 2pack fra Kai

Siden grundlæggelsen i 1908 har Kai knive holdt en kultstatus i Japanand siden deres europæiske debut i 1980, resten af ​​verden har fanget på. Med deres inspiration fra Samurai Blacksmithing men inkorporerer moderne fremstillingsprocesser, har Kai mestret kunsten at gøre ekstremt skarpe, holdbare knive, der føler sig ubesværet. Alle deres knive er fremstillet i Seki, Knife Capital of Japan. Da deres produkter nåede global popularitet, har Kai udvidet deres sortiment til at omfatte europæiske figurer som kokke kniven samt ambidextrous håndtag, som i Kai Shun Premier og Kai Shun Nagare Ranges.

Shun Classic PC Utility Chef's Knife Set

Selvfølgelig vil du lade bøffer hvile, når du har fjernet dem fra varmen. Men der er noget andet, du kan gøre for at sikre, at dine steaks er det allerbedste, de kan være. Du kan bruge en knivskarpe bøfkniv. Knivene i dette sæt Shun Classic Steak Knives er håndskåret til en 16 ° kanten på hver side. De glider gennem din bøf, skærer færre af kapillærerne i kødet og dermed holder flere af saftene inde. Du vil blive forbavset over, hvilken forskel disse fine kantede bøfknive kan gøre i smagen og nydelsen af ​​dine bøffer.

Hver shun kniv får sin unikke og individuelle karakter ved at raffinere Damaskornens naturlige skønhed. På denne måde er hver shun kniv umiskendelig og unik et kunstværk, forenet af håndværk , teknologi og design.

På Sur La Table tilbyder vi et sortiment af knivindstillinger af Shun. Hvis du lige starter med dette mærke, anbefaler vi Shun Classic Collection, med knive med 69 lag af stål med en VG-MAX kerne. Shun Blue Collection bør være en overvejelse for avancerede kokke, da den har en carbon stålskæring kerne mellem to lag poleret rustfrit stål. Uanset om du leder efter et Shun Knives Set eller har brug for Shun Knife Sharpening tilbehør, er Sur La Table Team glad for at hjælpe. Vores team er meget vidende om dette arvknivmærke og vil heldigvis lede dig til den rigtige mulighed for dine behov. Har du brug for en venstrehåndet kokke kniv? Mens mange forlystelser finder Shuns D-formede håndtag ganske komfortable, gør Shun Select Knives til venstrehåndede brugere, og var glade for at hjælpe dig med at finde en.

oops, denne side kunne ikke findes!

Dette smukke sæt har seks Shun Classic Steak Knives, perfekt til din næste middagsfest eller cookout. Vidste du, at den rigtige bøfkniv kan gøre en god bøf smag endnu bedre? Nøglen er i at holde flere af de smagfulde juice inde i bøf. En knivskarpt kniv, som Shun Classic Steak Knife, vil glide gennem kødet, skære færre af kapillærerne i bøf og holde mere af smagen inde, hvor den tilhører. Dette sæt af fire smukke Shun Classic Steak Knives er en perfekt fem tommer længde; Længe nok til at håndtere selv den største bøf, men kort nok til at give fremragende skærekontrol. Dette firestykke sæt er ideelt til en lille middagsfest. Shun Classic 6-Piece Steak Knife Set kommer i en elegant bambusboks, perfekt til gave, der giver eller opbevaring.

I næsten et århundrede er shun knive blevet lavet i Seki City, Japan en by, der kan spore sin sværd-skabende arv tilbage til dagene i Samurai Warriors! Når du holder en Shun Knife, holder du i din hånd resultatet på syv hundrede års historie.

Kvaliteten af ​​denne sten giver os mulighed for at bruge denne sten fra begyndelsen til efterbehandling af hvert blad. Det er ikke nødvendigt at bruge bundet slibemidler til at starte skærpning. Du kan bruge denne natursten fra starten til enden af ​​en kniv komplet slibning. Du skal respektere følgende trin:

Den naturlige skarpe sten af ​​Kreta er et mineral meget sjældent og karakteristisk for regionen. Det er nævnt i Iliade Dhomre som et værdifuldt skærpe værktøj. Det blev opdaget på det 18. århundrede af franske opdagelsesrejsende. De ansøgte om at organisere lokal udvinding, og de begyndte at importere dette materiale til Syd Frankrig-regionen specielt på Avignon. De har oprettet der flere Fabrikker Dedikeret til udarbejdelsen og distributionen af ​​denne sten.

Shun Classic serien forener århundreder-gamle japanske samurai smithing med dagens moderne og teknisk sofistikerede fremstillingsprocesser. Resultatet er et overordentligt højkvalitets sortiment af Damaskus Knives, konstrueret med opmærksomhed på de fleste minutters detaljer og designet til altid at bevare sin skarphed . TheNives er derfor ideel til professionel brug. Shun Classic Blades er gorgeous at se på på grund af det karakteristiske semigloss mønster udstillet af Damaskus Steel Composite bestående af 32 lag. Denne kombination med det elegante, aftagende håndtag lavet af sort Pakkawood resulterer i et samlet æstetisk design, der sætter kvalitet og funktionalitet ved kernen.

I Kanso tog vi væk alt, hvad der ikke betyder noget og holdt alt, hvad der gør: Højtydende stål, knivskarpe kant, perfekt balance og præcisionskæringskontrol. Stålet er japansk Aus10Ahighly raffineret, højt kulstof, vanadium rustfrit stål, der tager en knivskarpe kant og holder den længere. Kansos Heritage finish gemmer ridser og giver Kanso et rustikt udseende, der bare forbedrer med alderen. Håndtaget er lavet af et træ kaldet Tagayasan eller Wenge, som undertiden er kendt i Japan som Iron Sword Wood. Håndtagskonturen muliggør en nem kokke greb. Full-Tang konstruktion giver styrke, balance og nem skærekontrol. Ligesom alle Shun-knive skæres Kanso til en 16 ° at skære vinkel hver side for at skære rent og hjælpe med at bevare fødevarer friskhed og bedste smag.

Dette Bedøvelse Smuk linje af klassisk bestik har det gode udseende og fantastiske ydeevne af Damaskus Stål uden rustproblemer, som du finder med regelmæssige Damaskus Blades. Deres fremragende kant geometri reducerer kniv til mad, og også fordeler kokken med hurtigere præpetider og mindre træthed. Bladene udformes fra en unik kombination af VG-10 rustfrit stål, der er klædt med 16 lag SUS410 højcarbonstål på hver side. Resultatet er et 33-lags rustfri blad, der ikke kun er smukt - men utroligt skarpt og stærkt. Denne VG-10 super stål består af carbon, chrom, kobolt, mangan, molybdæn, silicium og vanadium.

The Shun Classic Series har ebony-Black Pakkawood håndtag, accenteret med rustfrit stål bolsters og endehætter, der er så karakteristiske som deres blade. Deres Unikhed er deres D-formede håndtag, som netop hviler i kurven på dine fingre, da de krøller rundt om håndtaget. Denne subtile funktion, er ikke kun klog, men ekstremt praktisk. De balancerer perfekt, med balancen lige foran hvor håndtaget fejer ud af bladet. Shun Classic-serien er også NSF godkendt til kommercielle køkkener.

Kai Shun DM-711 Steak Knife har et 12,5 cm håndtag, og er meget praktisk til peeling og skæringsfrugter og grøntsager. Ll Kai Shun Japanese Knives har et kastanjethåndtag, der har været ergonomisk designet til at passe komfortabelt i din hånd. Håndtagene er lavet af fint lamineret Pakka Wood og har en fuld tang konstruktion.

The Shun Classic Line har smukke Damaskus-klædte blade og D-formede ibenholt Pakkawood håndtag. Men bag disse håndlavede knive 'skønhed er funktion: Razor-Sharp Blades tilbyder top ydeevne. Shun's VG10 stål, kendt for sin utrolige kantretention, er klædt med Damaskus rustfrit stål, derefter jorden og perleblæst, Revealing det flydende mønster af det lagdelte stål. Resultatet er en linje af knive, der er skarpe, holdbare og korrosion resistent, såvel som smuk at se. Shun Classic Line tilbyder dig også det bredeste sortiment af både traditionelle kulinariske bladformer og banebrydende design, så du kan altid finde den rigtige kniv til opgaven.


Populær i dag

Chinese Restaurant Glasgow  Sichuan Cuisine

Chinese Restaurant Glasgow Sichuan Cuisine

Creamy Polenta med stegte italienske pølser Sainsburys magazine

Creamy Polenta med stegte italienske pølser Sainsburys magazine

Sicilian eggplant rolls

Sicilian eggplant rolls

Typiske sicilianske opskrifter

Typiske sicilianske opskrifter

Ricotta gnudi al sugo ricotta dumplings med frisk tomatsauce

Ricotta gnudi al sugo ricotta dumplings med frisk tomatsauce

Purrrfectly cremet cannoli gelato opskrift mad nyheder

Purrrfectly cremet cannoli gelato opskrift mad nyheder

Southern Italian Cooking, Lazio, Abruzzo, Molise, Campania, Puglia, Basilicata, Calabria, Sicily, Sardenia

Southern Italian Cooking, Lazio, Abruzzo, Molise, Campania, Puglia, Basilicata, Calabria, Sicily, Sardenia

Recipe for Sicilian Bread Roll

Recipe for Sicilian Bread Roll

Autentisk italiensk Aubergine Aubergine Caponata Dana Vento

Autentisk italiensk Aubergine Aubergine Caponata Dana Vento

Zuppa di pesce adriatic fisk suppe opskrift

Denne opskrift er af Linda Richardson og tager 2 timer. Fortæl os, hvad du synes om det på New York Times Spise mad.

Lær mere
Zuppa di pesce adriatic fisk suppe opskrift

Nyankomne

Imponere dine gæster 38 Australiens dagssalater

Imponere dine gæster 38 Australiens dagssalater

What to Serve With Crab Cakes Ideas  Recipes  The Kitchen Community

What to Serve With Crab Cakes Ideas Recipes The Kitchen Community

Steak Sandwich with Creamy Horseradish

Steak Sandwich with Creamy Horseradish

Kan du spise rå hvidløg fordele og ulemper

Kan du spise rå hvidløg fordele og ulemper

Pumpkin Benefits and Side Effects  Is Pumpkin a Fruit

Pumpkin Benefits and Side Effects Is Pumpkin a Fruit

Bivirkninger af fennikel te

Bivirkninger af fennikel te

Top 5 Easy and Healthy Side Salads to Complement Any Chicken Meal  Chef Gourmet LLC

Top 5 Easy and Healthy Side Salads to Complement Any Chicken Meal Chef Gourmet LLC

Hvad skal man tjene med fisk tacos 13 sider for at vende dit måltid til en fest Janes køkken mirakler

Hvad skal man tjene med fisk tacos 13 sider for at vende dit måltid til en fest Janes køkken mirakler

5 Store Brands of DairyFree Ice Cream You Didnt Know Existed

5 Store Brands of DairyFree Ice Cream You Didnt Know Existed

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.