Russisk napoleon torte

Russisk napoleon torte

Du ser, min mor er en talentfuld bager, og jeg tror, ​​jeg har kærlighed til bagning fra hende. Blandt mange søde godbidder, fik det til at bage denne særlige kage ganske ofte for os for venner og for kolleger. Dens hendes signatur kage, hvis du vil, og vi elskede absolut det. En bid af denne kage sender mig lige tilbage til min lykkelige barndom!

Jeg bage ikke denne kage ASOFTEN som jeg skulle dog, men det er helt sikkert en af ​​mine bedste favoritter. Kagen består af femflaky, buttery wienerbrødslag med sød smørkrem påfyldning. Dens rige, buttery og oh-så-lækre! Bedste parret med en kop te uden sukker.

Ishared denne opskrift tilbage i 2022. Sidste måned lavede min mor denne kage for mig, da hun var her for at hjælpe mig med min nyfødte. Så jeg tog muligheden for at re-skyde på billederne om igen at dele opskriften med dig igen.

Nå starte med at lave buttery, flaky wienerbrødslag. Bare likemaking en pie skorpe, godt indarbejde koldt smør i melet og bland det med ægblanding, indtil flot dejeformer. Dens OK at have en smørestørrende smørstykker her og der. Det er faktisk ønskeligt for ultra-flaky lag.

Hvile Doughin Køleskabet hjælper os med nemt at rulle det ud i dejlig og tynd cirkel. Godt bage hvert lag separat i en varm ovn i et par minutter. Og når konditorerne er bagt og afkølet, vil vi vække kanterne for at danne perfekt cirkel. Gem de ekstra trimmings til senere!

Rul hver dejkugle i 10-tommers cirkel på lidt melet overflade. Overfør det på et bageplade og gennembor det med en gaffel overalt. Ake hvert lag i 10-12 minutter, eller indtil Golden Brown.

Russerne mener, at kagen blev til stede i 1912. Det var forberedt i Moskva for første gang at fejre Napoleons nederlag. Crumb coat angiver sneen, der spillede en afgørende rolle i at besejre Napoleonic La Grande Arme Spirit.

For at gøre dejen hjemme, skal du have mel, æg, blødt smør, sur crme, bagepulver, eddike og salt. Alt er at blive blandet og ælt i blød dej. Opdel dejen i små bolde. Rul de små bolde ud med en rullestift. Ikke genere om formen. Brug et rund låg til at skære den udrullede dej i en rund form. Gem de ekstra bits, som det vil tjene til den knuste topping. Resten af ​​processen er den samme.

Hvis du ikke har pergamentpapir ved hånden, skal du bruge aluminiumsfolie. Det er nemt at genbruge det til at udrulle de resterende plader af dej. Hvis cut-off stykker ikke smuldrer nemt, skal du bakke dem yderligere 5-10 minutter eller indtil de er brunet.

Hvilken napoleon kage er din favorit? Kan du lide at top dem med frugt? Der er to slags Napoleon Cakes derude - Fransk stil Napoleon, hvor hvert lag holdes sprødt og russisk stil Napoleon, hvor kageens hensigt er blød og fugtig fra vanilden. Jeg kan være forspændt, men den russiske stil Napoleons er min favorit!

Russisk Napoleon Cake Det er den ultimative Napoleon Cake og en fætter af den traditionelle Napoleon opskrift, den er lavet af sprøde lag Puff wienerbrød, sandwichet sammen med cremet og buttery custard. #NapoleondesserTrecipe RUSLAND, som er kommet sammen i århundreder med interaktionen mellem forskellige kulturer, har afspejlet dette Akkumulering på deres retter.

Russisk Napoleon Cake - Puff Pastry Cake - Lad bagningen begynde! December 2022. Russisk Napoleon Cake Det er den ultimative Napoleon-kage og en fætter af den traditionelle Napoleon-opskrift, den er lavet af sprøde lag Puff-wienerbrød, sandwichet sammen med cremet og buttery custard.

Jeg elsker denne version! Aldrig forsøgt at tilføje alkohol til min creme, konditoren lyder også fantastisk. Næste gang pigerne er forbi for tepartiet, ved jeg, hvad jeg serverer! !

Torte Napoleon En klassisk, ikonisk russisk kageopskrift, der aldrig bliver gammel! Hvis du aldrig har haft denne buttery, flaky og cremet kage før, bliver du alvorligt savnet! Dens lavet med 12 lag buttery puff wienerbrød, en cremet vanille vanille og garneret med wienerbrød krummer, chokolade og jordbær. Denne franske inspirerede kage er perfekt med en kop te eller kaffe enhver tid på dagen! Find denne Napoleon Cake Opskrift i min nyligt udgivne kogebog, ud over Borscht!

Se min YouTube-videoopskrift på mine nemme trinvise instruktioner og se mig sammensat denne Napoleon-kage! Vil du få nye opskrift opdateringer? Abonner på min hjemmeside og YouTube Channeland Du får en Meddelelse hver gang en ny opskrift går live!

Torte Napoleon handler om de buttery og flaky lag, og denne kage har 12 af dem! Dens meget populære i Rusland og i hele Østeuropa skal enhver fest have en! At gøre puff wienerbrød er faktisk super let, men du bliver nødt til at følge et par skridt for at sikre, at lagene kommer perfekt ud hver gang. Her er et par retningslinjer:

Torte Napoleon ville ikke være en stor kage uden en stor vanille. Custard er, hvad der blødgør konditorerne og tilføjer sødme og creme til opskriften. Min opskrift på Vanilla Custard er super nem og narreproof! Det har lige den rigtige mængde sødme og dens super cremet, dette er den eneste opskrift på vanille, som jeg bruger! For at få gode resultater:

Fødevaremangel og mad Mangel Er der noget, som russisk er mere end bekendt med. Der er mange russiske MOSTHEALTHIEST STAPLE FOODS af russisk køkkenethat hæver simpel ingrediens til dyre ideer. En af de omfatter inkorporering kondenseret mælk for at erstatte dyre vanille, der tager smør som hovedbestanddel. Det produkt, der oprindeligt kommer fra komælk, er den ultimative kilde til sukkerholdig delikatesse.

Russisk Napoleon Cake er en af ​​dem serveret dessert i russiske restauranter til at prøve. Men de mange variationer vil få dig til at smage forskellige slags Napoleon kage, før du siger, at du har bakke alt. Der er sød napoleon kage, og der er også salte. Den flaky salte er præsenteret i lag eller dispenseret også. Det kommer også i tortillas form fra ven kartofler lagret sammen.

Den storslåede funktion af Napoleon Cake make er et populært emne under helligdage og særlige lejligheder. For thethings, du har brug for at smage i russisk ferie, kommer Napoleon Cake med al den luksuriøse og dyre ingrediens fra det bedste af de bedste. Det bedste smør og over den øverste ingrediens kommer sammen til en udsøgt dessert. Denne kage har et luksuriøst udseende, at selv med simpel nedskåret koste ingrediens, ser det stadig fantastisk ud.

Dessert gør handler ikke kun om madlavning, men også hælde din kærlighed og opmærksomhed på detaljer. Themost favorit dessert i russiske køkkener længere tid at gøre, for ikke at nævne den forberedte ingrediens, især under store festligheder og helligdage.

Du kan faktisk lave en sprød napoleon kage ved at bage lagene af puffer kager og gøre konditoret natten før. Når du har alle de primære elementer, er det bare et spørgsmål om tid, før du sætter ting sammen. Han blød og fugtig version af Napoleon Cake kan tage op til 48 timer at samle, fra begyndelsen til slutresultatet.

Så er du klar til at munch ned denne sweat napoleon kage? Alle de sjove fakta giver blot den interesse, som denne kage allerede har modtaget. Alle støtter virkeligheden, at der er mange ting, der foregår bag og mesterværk retter. Ikke kun det repræsenterer en del af historien, men også den karakteristiske for folk bagved.

Jeg vil virkelig fortsætte med at undersøge, lære at kende og prøve opskrifter fra deres gastronomi. Selvfølgelig, hvis du har nogle forslag til, at resten af ​​verden ikke kan gå glip af, vil jeg være glad for at læse dem. Jeg vil byde det velkommen med åbne arme;

2022-07-20 Napoleon Cake er en af ​​mine foretrukne klassiske russiske kager. Det har en lang række meget tynde kage lag, der er lavet af puff wienerbrød og er så. romolgasflavorfactory. Ovestimeret læsetid 8 minutter

2022-04-25 Russisk Napoleon Cake er den ultimative Napoleon kage og en fætter af den traditionelle Napoleon opskrift, den er lavet af sprøde lag puff. rom letthebakingbegin. Ovestimeret læsetid 8 minutter

2022-03-21 Sådan laver du ikke-bage napoleon kage: 1. I en medium kasserolle kombinerer 3/4 kop sukker, 2 hele æg og 3 æggeblommer og grundigt pisket sammen 1 minut. Tilføje . ROM NATASHASKITCHEN. Ovestimeret læsetid 6 minutter

2022-07-23 Russisk Napoleon Cake optrådte først i 1912 til Dommer Landets sejr over Napoleon 100 år før. Det var oprindeligt en enkelt servering. rom thesproductions. Ovestimeret læsetid 4 minutter

2022-05-17 Bages indtil Golden, ca. 15 minutter. Lad wienerbrødet afkøle, trykke forsigtigt ned efter ca. 5 minutter, så konditorerne er ca. 1/2 tommer tykke. Gør konditoren: Sæt. ROM Framedcooks. Ovestimeret læsetid 5 minutter

2022-12-27 Puff wienerbrød i mellem en rig smørkrem. En klassisk russisk napoleon kage opskrift. Forfatter: Marina | Lad bagningen begynde. Kursus: Dessert køkken: Russisk Nøgleord: Napoleon. rom letthebakingbegin. Ovestimeret læsetid 5 minutter

2022-04-23 I dag kan ingen fortælle sikkert, hvorfor russiske konditorer gav denne kage navnet på Napoleon, men den mest populære version er, at kagen blev lavet som en. rom rbth. Ovestimeret læsetid 5 minutter

2022-09-07 Napoleon Cake er en hæftekage af russisk køkken. Denne lækre vanilje skive af mange puffer pastry lag og custard creme er blødt, fugtigt og ømt. Han variationer af denne kage kaldes Mille-Feuille. Russisk Napoleon Cake blev meget populær efter sejren over Napoleon-tropperne. I det 19 århundrede blev denne kage lavet i en trekantet form Lignende Bicornen, karakteristikken. rom myrussianfoods. Ovestimeret læsetid 4 minutter

2022-11-25 THE NAPOLEON CAKE blev opfundet i 1912 for at fejre århundredet af Russias sejr over den invaderende Napoleonic Army. Kendetegnet ved mange lag af buttery wienerbrød og rige vanilje. Rom theguardian. Ovestimeret læsetid 3 minutter

27. april, 2022 - En masse tynde sprøde kage lag smurt med blid vanilje creme, der er den ideelle napoleon kage. Det vil være egnet til enhver ferie og vil altid være en af ​​de mest populære og yndlings desserter. Klassisk Napoleon med Custard viser sig dejligt blid og velsmagende, det er svært at nægte fra en sådan pleasu. ROM Pinterest. Ovestimeret læsetid 7 minutter

27. april, 2022 - En masse tynde sprøde kage lag smurt med blid vanilje creme, der er den ideelle napoleon kage. Det vil være egnet til enhver ferie og vil altid være en af ​​de mest populære og yndlings desserter. Klassisk Napoleon med Custard viser sig dejligt blid og velsmagende, det er svært at nægte fra en sådan pleasu. 27. april, 2022 - En masse tynde sprøde kagelag smurt. ROM Pinterest. -en


Populær i dag

Pelmeni og Vareniki Dumplings Crepes Tea House

Pelmeni og Vareniki Dumplings Crepes Tea House

Easiest and Most Delicious Russian Crepes Blini  Food News

Easiest and Most Delicious Russian Crepes Blini Food News

How to Cook Medovik Russian Honey Cake  10 Steps Recipe

How to Cook Medovik Russian Honey Cake 10 Steps Recipe

This Russian Honey Cake Is Layer Upon Layer of Pure Deliciousness

This Russian Honey Cake Is Layer Upon Layer of Pure Deliciousness

Disse hvidløg dild pickles er redolent med varmen af ​​tørre chili, duftende urter og en stærk saltlage og er garanteret at bringe en pucker til dine læber.

Disse hvidløg dild pickles er redolent med varmen af ​​tørre chili, duftende urter og en stærk saltlage og er garanteret at bringe en pucker til dine læber.

MANTI in Russian Translation

MANTI in Russian Translation

Russisk nemme pandekager oladushki opskrift pige og køkkenet

Russisk nemme pandekager oladushki opskrift pige og køkkenet

German Guanli imports Russianstyle pickled cucumbers and pickled cucumbers in Russia

German Guanli imports Russianstyle pickled cucumbers and pickled cucumbers in Russia

Elsker pickles hvor man finder kosher dills sild kimchi og mere

Elsker pickles hvor man finder kosher dills sild kimchi og mere

Korolevsky Torte Recipe Королевский Торт Video

The revolutionary worlds fastest strapless paintball pack just got better. Designed by the original Bunkerkings and legendary brothers Max and Alex Lundqvist who have played for renowned pro teams like Joy Division, Russian Legion, Ground Zero, Scorpions and more. Performance Benefits Faster to pull your pods.

Lær mere
Korolevsky Torte Recipe  Королевский Торт Video

Nyankomne

Hjemmelavet Russisk Sauerkraut.

Hjemmelavet Russisk Sauerkraut.

Russian Honey Cake 1 slice v  Piewich

Russian Honey Cake 1 slice v Piewich

Russisk sød og sur kål suppe opskrift

Russisk sød og sur kål suppe opskrift

The Lowfat Jewish Vegetarian Cookbook

The Lowfat Jewish Vegetarian Cookbook

Are Russian tea cakes the same as wedding cookies  Kitchen

Are Russian tea cakes the same as wedding cookies Kitchen

Krydret te blanding opskrift mad nyheder

Krydret te blanding opskrift mad nyheder

Frisk Hot Russian Tea

Frisk Hot Russian Tea

Boozy Irish Whisky Cake

Boozy Irish Whisky Cake

Russian Vinaigrette salad

Russian Vinaigrette salad

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.