Røget laks Dip med Dill Capers

Røget laks Dip med Dill Capers

Hvis du kan lide røget laks, så er dette din kop te. Denne scrumptiously nem røget laks dip er lavet med lækker god honning røget laks og krydret med hvidløg, frisk dill og frisk citron.

Jeg elsker at tjene dette med crostini, kiks og selleri eller gulerodspind. Imponere dine venner i dag og lav nogle til din næste sociale samling. Det par godt med Mycrab Rangoon AndStrawberry Mimosas.

Start med at tilføje cremeost, mayonnaise, creme creme, hakket løg, hakket hvidløg, peberrod, hakket dill, citronsaft, sort peber og laks i en fødevareprocessor. Puls flere gange for at kombinere og indtil foretrukne tekstur. Chill i 1 time og server med Crostini, Assorterede Vegetabilske Sticks og Crackers.

Kalorier: 124kcal Carbohydrater: 2G Protein: 5G Fedt: 11g Mættet fedt: 5G Kolesterol: 33mg Natrium: 380mg Kalium: 74mg Sukker: 1G Vitamin A: 355IU Vitamin C: 1mg Calcium: 30mg Iron: 1mg

Kalorier: 101kcal Carbohydrater: 3G Protein: 7G Fedt: 6G Mættet fedt: 3G Kolesterol: 24 mg Natrium: 338 mg Kalium: 139mg Fiber: 1G Sukker: 2G Vitamin A: 222Iu Vitamin C: 1mg Calcium: 60mg Iron: 1mg

Med kun 6 ingredienser og tager under 10 minutter at gøre, er denne festlige spredning den perfekte ferie forretter til dem, der ønsker at lave noget, der føles specielt uden en masse indsats. Og jeg lover, du kan ikke rod det op!

Crackers: Mit go-to choice til kiks er almindelige ris kiks. De bidestørrede krakkere er den perfekte størrelse og har en stor crunch. Vigtigst er de en meget subtil smag, så de ledsager den dristige smag af laksen spredt uden at konkurrere. Disse er bredt tilgængelige i de fleste købmandsforretninger med de andre krakkere, eller nogle gange fundet i den internationale fødevaregang.

Fjern røget laks fra hud og flake i små stykker ved hjælp af en gaffel. I en medium blandeskål, kombinere flakket laks, flødeost, dill, kapers og citronskal. Tilsæt langsomt olivenolie, indtil den når en chunky men spredbar konsistens, omkring en halv kop. Sæson til smag med salt og peber, hvis det er nødvendigt. Serveres med kiks.

Hvis du følger mine Insta-historier, ved du, at røget laks løber gennem mine årer. Okay, det er lidt over-dramatisk, men jeg elsker tingene. Alt om det er tiltalende for mig. Smagen, det sunde fedt, selv tekstur. Jeg elsker det om morgenen på min avocado toast Dette er faktisk min favorit måde at nyde det på. Det er også godt med æg toast. Kast lidt alting bagel krydderi på toppen og du er alle sæt.

Denne kærlighedsaffære begyndte kun inden for de sidste par år. Før du bor sammen med min mand, kunne du ikke få mig til selv at røre ting, men han spiste det religiøst. Efter meget, og jeg betyder meget protest, han endelig overbeviste mig om at prøve det. Dette er sådan en ekstremt cliche-sætning at bruge, men jeg kan ikke tænke på nogen anden måde at beskrive det på. Parat? Her går. Det var * gulp * kærlighed ved første bid. Cue groan og eyerolls. Røget laks spiller nu en rolle i min morgenmad, snacks, charcutererie boards og meget mere.

Stort spørgsmål, denne dip indeholder kun 3 nets gram kulhydrater pr. Betjening gør det både lav-carb og egnet til en keto-venlig livsstil. En anden check i pro kolonnen for at lave denne opskrift.

3. Tilsæt den bløde cremeost til en lille blandeskål og brug en ske til at røre til cremet og glat. Hvis din flødeost endnu ikke har haft tid til at blødgøre, kan du vælge at varme den i mikrobølgeovnen i op til 25 sekunder.

Hvad tjener jeg med let røget laks dip?

Dette var min første gang at prøve masser af alt! smag og alt jeg kan sige er, wow! Forestil dig en alting bagel, toppet med hvidløg, løg og valmuefrø, men i sprød lille cracker form. Jeg var forelsket i min første bid!

OKAY. Aybe Jeg er lidt over dramatisk med den stående på gaderne i NYC kommentar, men det er bare perfekt. Â Perfekt til at dele med venner eller familie når som helst på dagen eller natten.

Hvordan gør du let røget laks dip?

Ina - min første gang gør røget laks dip. Jeg havde ikke de fleste af ingredienserne. Kun havde Worcestershire sauce, dill, mælk, flødeost, og selvfølgelig røget laks. Men det smager stadig lækker for mig. Jeg synes, det er den røget laks, der allerede gav dyppet sin smag. Jeg får alle ingredienserne næste gang og opdatering Yallararna - absolut lækker! Lavede en spredning på toast og toppet med granatæblefrø. Absolut en keeper! Kevin - jeg tror jeg har en ny favorit dip!

Sund røget laks DIP: Den perfekte 5-minutters sunde festdækning eller spredning til enhver sæson! Denne cremet og yummy 5 ingrediens sund laks dip er lettere ved at bytte fedtfri græsk yoghurt til mayonnaise. Det har også pisket flødeost, citron og peberrod til en uimodståelig smag, der er perfekt til en brunchdyp eller endda på bagels.

Jeg er en sucker for en god dip eller festforretter. Alt hvad du kan dyppe, dunk eller spise i en baby bid gør mig glad. Selvfølgelig er appetitvækkere og dips traditionelt temmelig usunde, men jeg kan godt lide at lave nogle sunde swaps og komme med nogle bedre for dig alternativer, som vi alle kan nyde i festsæsonen. Og selvfølgelig som alle mine opskrifter er de enkle, nemme og lækre!

Min sunde laks Dip med røget laks er det perfekte sted at starte. Denne super cremet sunde laks dip er lavet med blot et par friske ingredienser, herunder frisk røget laks, flødeost og fedtfattigt eller fedtfri græsk yoghurt. Jeg fandt den perfekte blanding for at lette denne brunch eller fest favorit uden at ofre den cremet tekstur og smag du længes efter.

Jeg mærket denne opskrift en dukkert, men det kan også nemt fungere som en sund røget laks spredt til bagels, toast eller nogen brunchfavoritter. Du kan også nemt lave en snack stil sund frokost med denne spredning med spirede frø krakkere og nogle grøntsager.

Der er så mange smagsoplevelser, du kan tilføje til sund røget laksdyp, men jeg sidder fast med citron og peberrod til min. Begge disse varer er pantry hæfteklammer til mig og bør også være for dig. Lemonen tilføjer en lysvest til den sunde dip uden at tilføje kalorier, og peberroden giver dig, at seafood sparker du elsker. Det er en nem måde at virkelig tilføje til smagsprofilen!

Du kan gøre laks Dip fra røget, dåse eller frisk laks, men for min, brugte jeg røget laks, fordi det er nemt at finde og give den dip, der rige bagel-y-smag, jeg elsker. Jeg ved, du vil også!

Kan jeg fryse en røget laks spredt?

Hvis du ikke er for bekendt med at købe koldt røget laks som dette, kan du måske undre sig over, om det er sikkert at spise lige ud af pakken. Det er og behøver ikke at blive kogt før de spiser. Kold røget laks går gennem en særlig proces med kokke det uden varme, og det er sikkert at spise.

Denne sunde røget laks Dip virkelig føler sig overbærende, men det er faktisk godt for dig! Laksen er fuld af omega-3'er og protein, og den græske yoghurt har protein og probiotika. Denne simple lille fem-ingrediens opskrift er en, du vil finde dig selv pisker op igen og igen.

Sund røget laks Dip: Den perfekte 5 minutters sunde festdækning eller spredning til enhver sæson! Denne creme og yummy 5 ingrediens sund laks dip er lettere ved at bytte fedtfri græsk yoghurt til mayonnaise. Det har også pisket flødeost, citron og peberrod til en uimodståelig smag, der er perfekt til en brunchdyp eller endda på bagels.

Laks og flødeost er klassiske Bagel Toppings, så hvorfor ikke blande dem sammen sammen med alle de andre lækre toppings som kapers, rødløg og dill og danner et spredning? Smøre det på toppen af ​​en alt bagel eller du kan bruge det som en dukkert til bagelchips eller kiks. Server det op på en fjederbrunch eller drej den til små canapes ved at indlæse den røget laksdyp på toppen af ​​en skiveskåret baguette til en særlig aftenbegivenhed.

Gør dypen foran tid til at tillade smagene at blande lidt før servering og sæt det ud afkølet. Enhver måde, du tjener det, er denne dip sikker på at få et indtryk på alles palatereven dem, der måske ikke normalt er en fan af røget laks.

Nicole fra simpelthen catering og jeg har haft en blast deling nogle reimagined cocktail party opskrifter til den traditionelle italienske af de syv fisk, og jeg synes, at det er tid til en dukkert. Hver god cocktailparti har brug for en velsmagende dip, højre?!

Hold denne dip afkølet, indtil dine gæster ankommer. En metal servering skål vil hjælpe med at holde det afkølet gennem festen. Garnér med Dill og en citronkile til en ekstra festlig touch! Kom tilbage snart for den næste afdrag - og opskrift - fra vores fest af de syv fiskescocktailparti og check ind med mig og min venover oncamp makey for endnu mere ferie underholdende sjov!

Røget røget af røget laks gifter sig smukt med den milde tanginess af flødeost og Brininess af kapers. I denne opskrift tilføjer friske urter og citronskal en vidunderlig lysstyrke til dukkeringen.

Opbevaret i en lufttæt beholder i køleskabet, bør røget laks dip i løbet af få dage. Selvom du tjener det på nogen form for social samling, er det meget usandsynligt, at der vil være resterende. en du fryser røget laks dip?

Min røget laks Dip opskrift gør en fuldstændig vanedannende røget laks Dip fra bunden Jeg kan ikke stoppe med at spise det! Lavet med flødeost, creme creme, saltede kapers, zingy syltede gherkins, crunchy pink sjalots, et lille spark af paprika, og en hel masse frisk aromatisk dill og grønt. Jeg tilføjer også hvid peber, hvidløgspulver og havsalt, som alle kan justere til din smag.

Denne cremet røget laks Dip er næste i, hvad der synes at være et serendipitøst og noget nostalgisk madlavningsprojekt, hvor jeg har fundet mig selv genskabe Favorit snacks, hjemmelavet og købt, fra 1970'erne gennem 1990'erne. Har du lavet min hjemmelavede oliven tapenade og ost strå opskrifter endnu? En ny devilleret æg opskrift går op i morgen.

Før jeg fortæller dig mere om dette røget laks Dip, hvis du ikke rullede vores hjemmeside før landing på denne opskrift, har WEVE udgivet festlig opskrift samlinger i de seneste uger, som du måske også ønsker at ønske Gennemse, herunder vores bedste cocktail opskrifter, bedste dip opskrifter til krakkere og crudits til festlige parter, Â bedste forretter, bedste salater og bedste desserter.

Nu, før du ruller ned til min creme røget laks dip opskrift, har jeg en tjeneste for at spørge. Grantourismo er læser-understøttet. Hvis du har kogt vores Receptionsand Nød dem, vær venlig Bekymringer supporting Grantourismoby Brug af vores links til boptravel Forsikring, Lej en Carorcampervan eller autocamper, bog Overnatning eller Bog en tour onkokorget din guide. Du kan også gennemse Ourgrantourismo Storeforgifts for madelskere, herunder mad-temaususable klud ansigtsmasker designet med terences billeder.

En anden mulighed er at støtte vores Epiccambodian Cuisine History og CookbookOnPatreon; Orbuy os en kaffe, selvom det sandsynligvis bruger vores kaffe penge til at købe madlavning ingredienser til opskrift test; Eller køb noget på Amazon, som f.eks. Thesecookbooks til kulinariske Travelers , James Beard Award-Winning Cookbooks, Cookbooks af Australian Chefs, Classic Cookbooks For seriøse kokke, rejsebøger til inspiration Wanderlust , Andgifts til Asiatiske Food LoversAndpicnic Lovers. Lad os nu fortælle dig om denne røget laks dip opskrift.


Populær i dag

Smoked Salmon Avocado Toast  Avocados From Mexico

Smoked Salmon Avocado Toast Avocados From Mexico

Broadbent Hickory Smoked Breakfast Sausage for Sale

Broadbent Hickory Smoked Breakfast Sausage for Sale

Røget pølse og bønne gryderet middag opskrifter goodtoknow

Røget pølse og bønne gryderet middag opskrifter goodtoknow

Creamy pølse pasta stegepande

Creamy pølse pasta stegepande

Chili Cheese Smoked Sausage

Chili Cheese Smoked Sausage

Sommerpølse Cheddar Omelette

Sommerpølse Cheddar Omelette

Røget pølse osteagtig ris midnat bager

Røget pølse osteagtig ris midnat bager

10 Best Smoked Sausage with Bacon Recipes  Yummly

10 Best Smoked Sausage with Bacon Recipes Yummly

10 Best Smoked Sausage Potatoes Onions Peppers Recipes  Yummly

10 Best Smoked Sausage Potatoes Onions Peppers Recipes Yummly

Canada goose recipesideas

Scientific Name Of A Snow Goose Recipes with ingredients,nutritions,instructions and related recipes

Lær mere
Canada goose recipesideas

Nyankomne

Sweet Spicy Angus Beef Jerky

Sweet Spicy Angus Beef Jerky

Rygning TRITIP Top 5 Spørgsmål

Rygning TRITIP Top 5 Spørgsmål

Smoked Turkey Legs Disney Copycat  Hey Grill, Hey

Smoked Turkey Legs Disney Copycat Hey Grill, Hey

Injection Recipes For Smoked Turkey Breast

Injection Recipes For Smoked Turkey Breast

Røget kalkunben video

Røget kalkunben video

Everything You Need to Know About Smoked Deer Meat  Pioneer Smoke House

Everything You Need to Know About Smoked Deer Meat Pioneer Smoke House

Sådan får du bark på brisket i elektrisk ryger

Sådan får du bark på brisket i elektrisk ryger

Majs på COB-opskriften på traegeropskriften

Majs på COB-opskriften på traegeropskriften

Smoked Corn on the Cob

Smoked Corn on the Cob

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.