Puerto rican mofongo en smag af øen i New Jersey

Puerto rican mofongo en smag af øen i New Jersey

Grundlæggende om Puerto Rican Cookinga Guide til nogle af vores fundamentale Puerto Rica Receives og nogle af vores yndlings ingredienser

Begynd at stege plantainerne i panden. Steg runderne indtil let gyldne og kogte igennem. Jeg tilføjer ikke alle plantainrunderne i olien på en gang. Jeg deler normalt plantains i kvartaler og steg dem som sådan. Dette undgår udviklingen af ​​damp i olien og holder opvarmningen af ​​olien mere stabil.

Mens plantains er madlavning, mos i pistolen og mørtel eller terning hvidløg og bland med olivenolie. Valgfrit for at tilføje et stænk af citronsaft til hvidløgsblandingen for at tilføje en Dimension og en gnist af friskhed til skålen. Da partiklerne af plantainer er efterbehandling, skal du tilsætte nogle af plantains til hvidløgsblandingen og mos dem sammen. Fortsæt med at tilføje plantains vekslende med svinekravene.

Alt hvad du behøver at vide om mofongo, Puerto Ricos mest vigtige

Mofongo er uden tvivl Puerto Ricos vigtigste skål. Ikke alene er det en favorit blandt lokalbefolkningen, men det repræsenterer også komplekset, ofte overset øens historie. Mofongo eksemplificerer hjertet og sjælen i landet, der er forskellige baggrunde, der kommer sammen for at skabe noget unikt Puerto Rican. Ingen tur til øen Enchantment er komplet uden den.

Indbyggere på øen vedtaget og ændret FUFU bragt fra Vestafrika. De brugte en mørtel og pestle fra de indfødte Taino folk kaldet apilónto mash sammen ingredienserne, som derefter blev stegt snarere end kogt. Derudover blev en spansk sauce base kaldetSofrito, lavet med løg, hvidløg og peberfrugter. Fra disse tre kulturer blev Mofongo født.

Den mest grundlæggende version af mofongo er lavet med mosede stegte plantains og serveres som en sideskål til en form for protein, svarende til den måde, Fufu traditionelt spises. Mofongo kan også laves med Yuca eller Breadfruit snarere end grønne plantains. Den mest almindelige måde at spise mofongo på er at fylde den med kød, skaldyr eller grøntsager. Fyldt Mofongo hedder MoFongo Relleno, og det er sådan, det er oftest præsenteret på en menu.

Andre variationer af mofongo er også populære. Nogle gange blandes Yuca, breadfruit eller søde gule plantains også. Når grønne plantainer blandes med søde plantainer eller en rodgrøntsager, er den kaldermofongo mixtoorbifongo. Triforongo, som navnet antyder, er en blanding af grønne plantainer sammen med to andre stivelser.

Den bedste Puerto Rica Mofongo i San Juan

Cafe Manolin: Beliggende i centrum af Old San Juan, har Cafe Manolin en atmosfære, der minder om en gammel skole amerikansk diner. Det serverer mofongo som en sideskål lavet af enten grønne plantains eller Yuca. Du kan også bestille mofongo relleno fyldt med kylling eller rejer. Mofongo på Cafe Manolin er særligt lækker, hvis du elsker hvidløg, som det er en masse af det i moFongo mos.

Ajo del Pais: En anden populær mulighed i hjertet af Old San Juan. Denne restaurant er kendt for både dens opmærksomme service og kvaliteten af ​​sin mofongo. Du kan finde et meget bredere udvalg af Mofongo Relleno her, herunder mofongo fyldt med conch, rejer, nederdel bøf, mahi-mahi eller blæksprutte.

Los Pinos Caf: Â Lige ned ad gaden fra Casita Miramar YouLl vil finde Los Pinos Caf, som er åben 24 timer i døgnet, syv dage om ugen. Dens det bedste sted at opfylde en sen-nat trang eller afslutte en nat med at drikke i San Juan. Los Pinos har mofongo relleno med fyldninger fra kylling til blæksprutte til krabbe. Der er også en trifongo lavet med Yuca, grønne plantains og gule plantains.

Mofongo og dens madlavningsmetode er resultatet af Puerto Ricos afrikansk og Taino arv samt spanierne erobring af øen. Plantains are tropical fruits originally from Africa, which were imported by the Spaniards during their voyages to the island of Puerto Rico. Hvidløget blev også importeret af spanierne. The Puerto Rican tradition of frying food, such as plantains, has deep African roots. Also, Puerto Ricans owe the Tainos for their creativity to craft the famous piln, referring to the wooden mortar and pestle which are key culinary utensils for the elaboration of mofongo.

3 Once the vegetable oil is heated at medium temperature, fry the plantain slices. Medium varme er vigtig, så den indre del af plantainet er godt kogt, mens du når en ømt tekstur på samme tid. Sørg for, at plantainet ikke bliver sprød eller brunfarvet.

8 Sæt og mos plantainskiverne en efter en i mørtelen, mens du blandes hver i cirkulær bevægelse med resten af ​​blandingen i mørtel. Ved udgangen af ​​dette trin skal du have skabt mofongo!

Den store kok bag Mofongo-opskriften, vi deler, er Hctor Cano Rodrãguez, hvis mofongo-skabelse er glad for mange år Kunderne af Los Hermanos Seafood Restaurant i San Juan, Puerto Rico. Selv om denne kok er pensioneret, og restauranten er lukket, håber vi, at hans mofongo opskrift hjælper dig med at lave en salte og blød moveron. Da kokke aldrig rigtig går på pension, er vi stadig overrasket over den salte Mofongo Cano Cooks. Tjek vores fotogalleri for at se uddybningsprocessen af ​​denne store mofongo.

Jeg kunne ikke finde den ø smag hvor som helst, og jeg ønskede at replikere det, men med mit twist. Jeg ønskede ikke, at folk ventede 15-20 minutter, så jeg ønskede at gøre det som en greb og gå, men stadig nyde atmosfæren, sagde placeres.

I 35 år har El Coquitorestaurant leveret retter fra øen til Bridgeport. Eddie Reyes, ejer, startede sin virksomhed, der solgte is, men derefter forgrenet til sine rødder, der solgte autentiske traditionelle Puerto Rica-mad. Som hver skål her er mofongo lavet med så meget kærlighed og lidenskab. Det er det, der gør vores mofongo så unik, siger manager Robert Medina.

Fra Urban Old San Juan til strandene i Isla Verde, forbi byerne Bayamn og Ponce, gennem frodige regnskov og slående kystlinjer, står Mofongo stolt som Puerto Ricos uofficiel National Dish.

Søgning San Juanmy fly rørt ned tidligt om morgenen nær Puerto Ricos Capital San Juan til Stormy Skies og Steamy Heat. Afslutning af lufthavnen sammen med forudgående feriegæster og tårefulde Genforening Familier, den mission, der ligger foran, var tilsyneladende Simple: At krydse byens gader, der søger den mest lækre og mest autentiske mofongo ud.

Bright pinks, greens, turkis og gule farve husene og shop fronter i Old San Juan, et koloniale kvarter, der daterer til 1500'erne. Her lukker de kuperede gader op og ned omkring travle havne på den ene side og den spanske Fortillo de San Cristbal fra det 18. århundrede på den anden side. Lofty palmer og smaragd tropiske planter dot de fortove og de charmerende pladser. Historien løber dybt her, og på jagten efter mofongo syntes Old San Juan som en logisk start.

Her blev den grønne plantain mofongo serveret som en side skål, det perfekte stivelseskørende akkompagnement til stegt kylling eller svinekød. Det var tæt og skåret pænt af den uhyrlige garlicky og salt hvide sauce serveret sammen med. Deres Cassava Mofongo var særligt let, smagning som flash-stegt sprød moset kartoffel. Men deres trifongo en mash-up af søde plantains, Cassava og Green Plantain var vinderen. Suet af sukker fra den søde plantain blandede perfekt med fluffier cassava og den salte, Starchier Green Plantain. Uden stuet kylling eller rejer, satte denne nøgne mofongo rodgrøntsager på center scenen til runningingly positive anmeldelser.

Ned ad gaden i Old San Juans Eastern End Sits Tiny Caf Puerto Rico på Plaza de Colón, en behagelig firkant, der dateres tilbage til den første Columbus ekspedition i 1493. En anden lokal-Meets-Tourist favorit, mofongo her kommer fyldt med kød og fisk; Vælg mellem fyldninger så forskellige som ternede svinekød til blæksprutte, grouper til kylling. Min Cassava-version bærer rigeligt flavourful kylling, stuvet i en garlicky cremet hvid sauce lavet med lashings af smør og hvidvin og speckled med urter. Hvis du ikke ser for nøje, kunne denne Mofongo Relleno have bestået som en kyllingpotte, med kassavaen Masquerading som wienerbrød.


Populær i dag

Pork Shoulder Recipes Traeger Nutrition Calculation

Pork Shoulder Recipes Traeger Nutrition Calculation

Vegan Puerto Rican Rice Arroz Con Gandules

Vegan Puerto Rican Rice Arroz Con Gandules

Opskrifter til Puerto Rica Rejer og ris Asapao Camaroner med købmandslister og ernæringsmæssige oplysninger

Opskrifter til Puerto Rica Rejer og ris Asapao Camaroner med købmandslister og ernæringsmæssige oplysninger

Tres Leches Cake Recipe cake made... Puerto Rican Recipes

Tres Leches Cake Recipe cake made... Puerto Rican Recipes

Muffintray chicken pies Woolworths TASTE

Muffintray chicken pies Woolworths TASTE

Puff Pastry Fruit Tart An Easy Dessert Chef Lindsey Farr

Puff Pastry Fruit Tart An Easy Dessert Chef Lindsey Farr

Apple Cinnamon Streusel Muffins

Apple Cinnamon Streusel Muffins

Quick Easy Air Fryer Cinnamon Rolls TopAirFryerRecipes

Quick Easy Air Fryer Cinnamon Rolls TopAirFryerRecipes

Everyday Cooking Recipe Puff Pastry Cinnamon Rolls by KLUTZ7843 RedCipes

Everyday Cooking Recipe Puff Pastry Cinnamon Rolls by KLUTZ7843 RedCipes

Morning Buns

Gails Bakerys flaky cinnamon buns are exactly the sort of joyfully crisp, sugarcoated treat you want to enjoy with a strong cup of coffee.

Lær mere
Morning Buns

Nyankomne

Mini Puff Pastry Cups Opskrifter med ingredienser, Ernæring, Instruktioner og relaterede opskrifter

Mini Puff Pastry Cups Opskrifter med ingredienser, Ernæring, Instruktioner og relaterede opskrifter

Spinach and Artichoke Puff Pastry Cups Old House to New Home

Spinach and Artichoke Puff Pastry Cups Old House to New Home

Air Fryer Sausage Rolls

Air Fryer Sausage Rolls

Spinach Artichoke Puff Pastry Cups GlutenFree

Spinach Artichoke Puff Pastry Cups GlutenFree

Muffin pan tomat tærter

Muffin pan tomat tærter

Mini Chicken Pot Pies Made in a Muffin Tin

Mini Chicken Pot Pies Made in a Muffin Tin

Easy Puff Pastry Quiche

Easy Puff Pastry Quiche

Perfect Quick and Easy Rough Puff Pastry

Perfect Quick and Easy Rough Puff Pastry

Pie skorpe vs puff wienerbrød A skal læse side ved side sammenligning highkitcheniq

Pie skorpe vs puff wienerbrød A skal læse side ved side sammenligning highkitcheniq

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.