Morningstar Farms Veggie Buffalo Chik Patties

Morningstar Farms Veggie Buffalo Chik Patties

McDonalds seneste tilbud er på den dyrere side på 5. 9, sammenlignet med 3. 9 på KFC og Popeyes. Kylling Patty er lidt tynd, og jeg fik en underlig smag i batteren, som jeg ikke helt kunne identificere. Denne sandwich var ikke særlig behageligt.

Wendys grundlæggende kylling sandwich var den billigste på listen, der kom ind på kun 1. 9, og i Midtown Manhattan, ikke mindre. Ligesom de andre har det mayo og salat. Denne var temmelig god, men også smuk Forgettable .

Dette er hånd-down ikke bare den bedste kylling sandwich, men den bedste fastfood vare tilgængelig lige nu. Kylling Patty på denne fyr er Massivethe største af enhver sandwich på vores liste. Det er så klumpet! Disse kyllinger tager enten steroider, eller deres mødre havde alle anliggender med Arnold Schwarzenegger. Krydderen og den krydrede mayo giver sandwich masser af varme, og sødheden af ​​den søde bun flydeligt supplerer sparket. Dette er den slags sandwich, jeg ville forvente at betale $ 18 for på en restaurant. Du kan tjene det Gordon Ramsay, og han kan måske ikke spytte det ud. Det er så godt. Jeg kan ikke tro, at det kun koster $ 4. Legendarisk.

Wendy bringer forskellige ting at tænke på for folk, afhængigt af hvem du spørger. For nogle, Wendys burgere, med deres signatur firkantede patties, definerer kæden. For andre er det den frostige, uden tvivl lavet til at dyppe saltfrie til. Måske den bagt kartoffel og chili, ting, du ikke rigtig finder på nogen anden fastfoodkæde, er det, der skiller sig mest ud. Og for mange er det Wendys kylling, der straks kommer til at tænke på, være det klassiske nuggets eller den altid populære krydrede kyllingesandwich. Selvfølgelig, hvis du er en for at holde op med trends, læner du sandsynligvis mod sidstnævnte.

Siden da er så mange andre ting kommet og gået fra Wendys menu, fra Boneless Wingsto snoet Frostysto Deli Sandwiches â € "og lad os ikke glemme den korte tid, da de dækkede alt i Wendys queso. Gennem det hele forblev den krydrede kyllingesandwich, og fans elsker det stadig i dag.

viser sig helt sikkert. Kort efter at Wendys testede sandwich i 1995, siger kæden, at kunderne krævede, at det bliver et permanent menupunkt; I september 1996 var deres krav blevet opfyldt. Måske var det uundgåeligt . Fra starten annoncerede Wendy den krydrede kyllingesandwich som et objekt af brændende ønske. Og da Wendys vicepræsident for mærke marketing sætter det, når folk smager Wendys krydrede kyllingesandwich, falder de under sin varme og krydrede stavning.

Nogle ville sige tidevandsbølgen af ​​ konkurrerende Spicy Chicken Sandwiches alle startede med Popeyes. Og selvom det kan være sandt, at Popeyes sandwich sætter internettet i brand, så at sige, er det værd at bemærke, at vi måske ikke engang har debatten overhovedet, hvis det ikke var for Wendys. Årtier siden, godt før kyllingesandwicher var allestedsnærværende blandt Quick Service restauranter og nationale debatter på Twitter var en ting, Wendy starter en ny trend uden at realisere det. Kæden hævder det var faktisk den første store fastfood restaurant at introducere en krydret kylling sandwich på menuen, og kunderne blev forelsket hurtigt. Faktisk erklærer Wendy dristigt, at det er krydret kyllingesandwich, har gjort det til en af ​​de ubestridte ledere i krydret kylling.

Når du trækker op til Wendys drev-thru, er der mange muligheder for at vælge imellem. Selvom du bare er i humør for en kylling sandwich, har du stadig 14 forskellige valg på Wendys nuværende menu. Du har din oprindelige stegte kyllingesandwich sammen med en sundere grillet version. Så er der de mere unikke muligheder som Asiago Ranch Chicken Club eller The Crispy Chicken BLT, nyere kreationer som pretzel bacon pub kylling sandwich eller jalapeo popper kylling sandwich og meget mere. Det kan være overvældende.

Men i slutningen af ​​dagen går de fleste kunder til den stadig populære krydrede kyllingesandwich. Det har været på menuen længere end næsten alle andre sandwich, og det er ventilatorens favorit blandt kunder, ifølge Wendys. Ina pressemeddelelse, selskabets vicepræsident for Brand Marketing erklærede, at "denne originale klassiker har længe været Wendys Top Selling Chicken Sandwich."

Hver fastfoodkæde, der serverer en krydret kyllingesandwich, har sin egen prøvede og testede concoction af krydderier og ingredienser for at nå deres signatur smag og tekstur og Wendy er ingen undtagelse. Kæden hævder, at dets kyllingebryst er overtrukket i en særlig blanding af krydderier, som omfatter sort peber, chili peber og sennepsfrø.

Smagstesterne på Insider kaldet Wendys krydrede kyllingesandwich en fuddy-duddy af en kyllingesandwich, der var soggy og trist med tør kylling og alt for meget mayo. En Wendys elsker på Reddit kaldte sandwich bare okay og aftalt, at mængden af ​​mayo er overdreven til det punkt, at det gjorde sandwich svært at spise.

Men der er stadig masser, der tæller Wendy, som deres GO-til Spicy Chicken Sandwich, rapporterer mikrofon. Masser af redditorer er enige om at sige, at de foretrækker Wendys krydrede kyllingesandwich til den kultfavorit, der er chick-fil-a. Måske er det smagen, eller måske kommer det ned til nostalgiefaktoren; en fan noterede sig, at Wendys sandwich har "været en favorit af mine, da jeg var et barn," tilføjer det "det er ikke alt for varmt, og det har stor smag desuden til den varme, der er der. " En anden sagde "Wendys introducerede mig til krydrede kyllingesandwicher, og jeg elsker stadig deres."

Det kan være svært at tro på verden af ​​fastfood, men Wendys 25-årige krydrede kyllingesandwich har tilsyneladende været lavet med den samme opskrift, da den først blev introduceret. Wendys har aldrig officielt annonceret nogen ændringer i deres originale krydrede kyllingesandwich, men det betyder ikke, at fans ikke spekulerer på, at noget er anderledes, og det er ikke en god ting.

Kylling Burgersare generelt let at kaste sammen, hvilket gør dem til Perfecty-nat middag. Disse er lavet med Chipotle Peppers for at give dem et lille ekstra spark og masser af smag. Nogle af adobo sauce fra den dåse chipotles bruges til at lave en sauce til burgere, så røgen virkelig skinner igennem. Og der er lige nok brødkrummer i patties for at holde dem sammen uden at tørre dem ud. Hvis du finder blandingen er lidt våd til at arbejde med, våd dine hænder bare set «, det vil gøre dannelse af patties meget lettere!

Jeg tror ikke, det bliver bedre end disse veganske krydrede kyllingesandwicher. Denne opskrift gør 4 sandwicher, så jeg kan godt lide at lave dem på en søndag og spise frokoster i et par dage. De genopvarmer rigtig godt og jeg er helt forelsket. Det er en god dag, når jeg kommer til at synke mine tænder i en af ​​disse dårlige drenge til frokost eller middag. Eller morgenmad eller dessert, du ved, uanset hvad der flyder din båd!

Derefter opdelt kyllingeblandingen i 4 lige stykker. Rul hvert stykke i en stor bold, og sæt derefter en af ​​kuglerne ind i skålen med brødkrummerne og tryk ned for at flade ud og frakke i brødkrummerne. Flip og frakke den anden side, så du nu har en flad patty.

Når du er klar, spred nogle veganske krydret mayo på bunden af ​​en bun, så kylling patty, så veganske peber jack, så noget salat så nogle mere veganske krydrede mayo på toppen bun og sætte det på toppen. God fornøjelse!

Kalorier: 587kcal Carbohydrater: 66G Protein: 30G Fedt: 23g Mættet fedt: 5G Natrium: 1005 mg Kalium: 119mg Fiber: 4G Sukker: 5G Vitamin A: 368IU vitamin C: 2mg Calcium: 122mg Iron: 4mg

I mikrobølgeovnen 1. Placer frosset patty på en mikrobølge sikker plade. 2. Mikrobølgeovn på høj indstilling indtil opvarmes grundigt, drej patty over halvvejs gennem opvarmningstiden. Se mikrobølgeovnerne opført: 1 Patty: 1 minut 15 sekunder - 1 minut 45 sekunder 2 Patties: 2 minutter - 2 minutter 30 sekunder Microwrowaving Mere end 2 patties på én gang anbefales ikke.

Har du nogensinde ønsket en gennemgang af dine lokale high school fødevarer muligheder? Hvis du sagde ja! Så her er det, du har ventet på. På MWHS, hvis du ikke kan lide meste af frokostvalg, har du et par andre muligheder på A-la-carte-linjen. Der er mange muligheder at vælge imellem! Et af mine foretrukne valg er den krydrede kyllingpatty. Hvis jeg ikke vil have hovedlinjen, det er normalt, hvad jeg går for! Â

Ting, jeg har hørt om den krydrede kylling Patty fra nogle af mine kolleger Klassekammerater Mens du går rundt om cafeteriet, er det: det er en god anden mulighed, og nogle gange syg får det her og hovedlinjen, hvis Jeg er virkelig sulten! Du kan også høre mere, mens du bare går om cafeteriet. Det er nemt at se, hvordan min tro er en fælles mening. Nogle af profferne af den krydrede kyllingpatty omfatter: det er ikke meget krydret, det kan forbedres med andre påfyldninger, og det er en hurtig, nem mulighed. Alt du skal gøre er at gribe det som det er; Sandwich er klar og indpakket i tinfolie. Nogle af de ulemper rejst om den krydrede kyllingpatty omfatter: dens krydret. Jeg kender folk, der ikke kan klare nogen form for krydderi og sige, at den krydrede kyllingpatty er alt for krydret. En anden er, at det ikke har den største præsentation svarende til mange af varerne i A-la-carte-linjen. Det handler om, hvad du ville forvente ud af en masseproduceret gymnasiet sandwich. Nu vil du sandsynligvis have en faktisk gennemgang af sandwich.

Fried kylling på en bun er ikke ligefrem ny, men det nåede trendy Heightsin 2022, da Popeye slap en kylling sandwich, der blev en viral fornemmelse. Siden da har andre fastfoodforbindelser frigivet og fornyet deres egne kyllingesandwicher i en krig til krydret-fjerkræ overherredømme. Her er nogle af de bedste, værste og mest middelmådige krydrede kyllingesandwicher til rådighed, herunder en uventet ny post fra Taco Bell, af alle steder.

Jack i boksen kom ud med en ny, tykkere sprød kyllingfilet til sine sandwicher sidste år. Den krydrede version indeholder en orange hued cayenne og hvidløg pulver belægning på kyllingen, ikke bare en sauce, og det kommer på en bolle med salat, tomat, mayo og valgfri ost. Anmeldelser er blandet, med mange bemærker dens lighed til Burger King's Spicy Chicken Sandwich og høj pris; Den konsensus er, at der virkelig ikke er noget spændende foregår her.

Den eneste permanente krydrede kyllingesandwich på Hardee's er en budget sandwich. Lavet med en forarbejdet kyllingpatty og ikke et kyllingebryst som de fleste af de andre på denne liste, koster det kun en buck eller to, og hvis penge er din eneste bekymring, er dette den krydrede kyllingesandwich til dig. Men du bliver skuffet.

Taco Bell skal føle sig udeladt af kyllingesandwichmarkedet, for efter måneders testning, frigiver det Crispy Chicken Sandwich Taco Nationwidein September. T er en tortilla chip-crusted crispy kylling øm, der er blevet marineret injealapeã ± obuttermilk, parret med chipotle sauce og jalapeà ± OS, alle gemt i en fluffy flatbread. De fleste tidlige korrekturlæsere er enige om, at kyllingen selv er velsmagende, men sig sandwich â € ", hvis du kan kalde det, at â €" er Lackluster og lille, især til prisen. Taco Bell bliver nødt til at træde op i sit spil, hvis det vil konkurrere med de store gutter i kyllingesandwichskrigene.


Populær i dag

Delightfully nemt at forberede, gør disse krydrede nokook wraps til en hurtig frokost eller let middag. Kombinerer Chiliflavored Rotisserie Chi ...

Delightfully nemt at forberede, gør disse krydrede nokook wraps til en hurtig frokost eller let middag. Kombinerer Chiliflavored Rotisserie Chi ...

chicken Starters   At My Kitchen

chicken Starters At My Kitchen

Dakdoritang Spicy Stewed Chicken Instant Pot Version

Dakdoritang Spicy Stewed Chicken Instant Pot Version

Chili Lime Chicken Tacos

Chili Lime Chicken Tacos

Langsom komfur Kylling Tacos Berlys Kitchen

Langsom komfur Kylling Tacos Berlys Kitchen

Kyllinggade Tacos med Mango slaw den moderne rigtige

Kyllinggade Tacos med Mango slaw den moderne rigtige

Spicy grillet kylling tacos

Spicy grillet kylling tacos

Luftfrit kylling taquitos opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Luftfrit kylling taquitos opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Kylling Tikka Skewers med krydret Cilantro Chutney Dining af Kelly

Kylling Tikka Skewers med krydret Cilantro Chutney Dining af Kelly

Crab Dip Air Fryer Spicy Crab Dip Recipe

This hot crab dip is the best party dip ever Lump crab meat baked with Neufchatel, sour cream, mozzarella cheese, and complimentary sauces and spices combine to make the best crab dip one that your guests will be talking about the next day.

Lær mere
Crab Dip  Air Fryer Spicy Crab Dip Recipe

Nyankomne

Sourspicy Crab, Fried Rice and Chicken Wings, In Cash Term Obedre anmeldelse af Fatty Crab Restaurant, Petaling Jaya, Malaysia TripAdvisor

Sourspicy Crab, Fried Rice and Chicken Wings, In Cash Term Obedre anmeldelse af Fatty Crab Restaurant, Petaling Jaya, Malaysia TripAdvisor

Spicy Ranch Snack Mix

Spicy Ranch Snack Mix

Spicy Sausage Rigatoni

Spicy Sausage Rigatoni

Spicy Crispy Beef Recipe

Spicy Crispy Beef Recipe

Simple Korean Cucumber Salad Oi Muchim

Simple Korean Cucumber Salad Oi Muchim

Kinesisk agurk salat smadret agurk salat pinch og hvirvel

Kinesisk agurk salat smadret agurk salat pinch og hvirvel

Sweet and Tangy Thai Cucumber Salad Recipe  Little Spice Jar

Sweet and Tangy Thai Cucumber Salad Recipe Little Spice Jar

Sweet and Spicy Cucumber Salad

Sweet and Spicy Cucumber Salad

Spicy Hvidløg Sriracha Deviled Eggs

Spicy Hvidløg Sriracha Deviled Eggs

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.