Aorda Alentejana Brød og hvidløgssuppe med Cilantro

Aorda Alentejana Brød og hvidløgssuppe med Cilantro

I tider gået, ville en stor gryde vand, flavored med cilantro, blive sat til at koge, i hvilke store grunks af brød ville blive placeret, og derefter ville æg blive revnet i vandet for at pocke. Det var en sparsommelig måde at fylde hårdtarbejdende bonde bellies med noget varmt og nærende, hvilket ville holde dem i gang i flere timer ad gangen!

Hvis du ikke kan få po alentejano, eller du ikke har lyst til at gøre det selv, kan du bruge surdough "enten hjemmelavet eller fra din lokale bager â €", som er en dag eller to gamle. Eller endda panel toscano. Begge arbejder lige så godt, i min erfaring.

Ifølge nogle tankeskoler er Aorda selve sjælen i Alentejo, så dybt forankret i regionerne Kultur- og Gastronomisk Heritage er denne suppe. På sin enkleste â € "som vi har lavet her - det er en bouillon, der er aromatiseret med urter og serveret over brød og æg. Det kan dog være så meget mere. For eksempel kan det være aromatiseret med PennyRoyal i stedet for Cilantro â € "Der er endda dem, der hævder, at det her er, hvordan Aorda oprindeligt blev lavet.

I sin bog siger Alentejanando, forfatter Joaquim Pulga, at autentisk Aorda skal laves med Cilantro, hvidløg, olivenolie, grønne peberfrugter, torsk, pocheret æg og brød. Og så fortsætter med at sige, at du faktisk kan forlade æggene, peberfrugterne og fisk, hvis du virkelig vil!

Nogle kokke siger, at du aldrig bør skære brødet for Aorda, at det suger op i bouillon og smagsstoffer bedre, hvis den er revet. Nogle foretrækker at lave en pesto fra hvidløg, cilantro og olivenolie og blande den til poachingvandet.

Ifølge Portuguese Cook Maria de Lourdes Modesto, selv fra Alentejo, er den rigtige måde at lave Aorda at bruge Cilantro og Pennyroyal, og knuse dem med hvidløg og salt. Derefter tilføjer du denne blanding til en serveringsskål og drikker den med olivenolie, og tilsæt derefter vandet fra at poke æggene. Maria siger at bruge et stykke brød til at røre disse ingredienser sammen, så smag og sæson, og kun da skal du tilføje brødet, tærte eller revet i stykker til bouillon. Hun råder til at tilføje æggene til bouillon eller betjene dem på individuelle plader, adskille fra suppen.

Som du kan se, er der ingen rigtig måde at gøre Aorda â € "Selv om jeg er sikker på, at der vil være mange mennesker, der vil fortælle dig, at deres vej er den rigtige måde. Det bedste råd, jeg har fået dog, er fra moderen til en af ​​mine portugisiske venner, og det er at gøre det efter din egen smag!

Portugisisk brødsuppe, Theaçorda, har Acorridge-LikTexture. Bortset fra brød varierer ingredienser fra region til region. En fattig mans suppe opskrift, nærende, enkel og billig, det har fundet sin plads på de fine borde af Portugal i form af Theaçorda de Camarà £ o.

I mellemtiden varme 2 spiseskefulde olivenolie i en kasserolle over medium varme. Tilføj løg og porrer til thesaucepanand sautà © forsigtigt, indtil de begynder Tosoften omkring 10 minutter. Tilsæt den hvide vin og kog, indtil vinen er reduceret til halvdelen. Fjern Onion-Leek Mix til en plade og sæt til side.

Returkascapan til ovnen top. Tilsæt resterende 3 spiseskefulde olivenolie og kog tomater, hvidløg og oregano over lav varme, indtil tomater er bløde. Tilsæt løg-porre blanding, ansjos, peber og jordkoriander til tomaterne. Kog i 5 minutter yderligere at bryde ansjos med bagsiden af ​​skeen. Tilsæt brødet til tomat-pilleblandingen og så meget lager for at opnå Aporridy-likesoup tekstur. Kog det i ca. 10 minutter, tilføj mere lager eller vand, hvis det er nødvendigt.

Heat Cup olivenolie i en tung stegepande over medium-lav varme. Tilsæt brød og kog, omrør ofte, pas på ikke at brænde. Når brød begynder at brune, ca. 5 minutter, fjern fra stegepande og tørre stegepande rent.

Så fulgte vi ham til sin lejlighed. Han fortalte os aldrig, hvor længe gåturen ville være. Ingen af ​​os vidste, hvad de skulle forvente. Da vi ankom til sin lejlighed, så det ud som et gammelt, glemt lager. Lysene werent selv arbejder. Gonaloâ fortalte os at holde vores stemmer ned, fordi de andre lejere ville blive sur. Trappen var pitch black, og vi måtte trække ud vores telefoner bare for at se. Jeg begyndte at blive vred at vide, at dette er noget, jeg betalte for. Gonalo havde arrangeret hele produktionen lige højre.

Da vi trådte ind i sin lejlighed, var det romantisk, kunstnerisk og spændende ligesom ham. Den fulde længde vinduer i dette gamle tekstilrum gjorde værelset føles større end det var. Solnedgangen var stadig i lyset, og vinden blæste alle de overdimensionerede gardiner i en utæmmet måde. Der var ingen divisioner i rummet, og der var ingen overheadbelysning. Der var bare dim lys og stearinlys, som gjorde hele værelset føles som det perfekte sted for de unmentionable. Etta James og Louis Armstrong spillede i baggrunden. Hans genert men sød kæreste tog sig af ting i ovnen, Anmodning om Hans opmærksomhed nu og da. Gonalo, i sin bløde talte men magnetiske måde var showmanen, der tilbyder glas vine og førte os til kød og ost appetitvækkere oprettet på et sidebord.

Vi sad ned og Gonaloâ fortalte os vores første kursus ville være portugisisk brødsuppe. Jeg var så begejstret, fordi jeg elsker suppe, og suppe fortæller ofte historien om en kultur. Suppe er lavet af nødvendighed, ikke luksus.

Da det kom ud, var det homestyle til tee. Brødbunkerne var skuldre ud af bouillon og de røde tomatskind og æggehvide tråde gjorde suppe føles som det ydmyge måltid det var. Gonaloâ nævnte, at det virkelig er en cilantro suppe, men mange mennesker ikke kan lide Cilantro, så han forlod det på siden. Suppen var en portugisisk version kyllingesuppe til sjælen. I stedet for kylling blev det dog lavet med æg. Â Jeg vil gerne dele opskriften på denne suppe i dette indlæg. Men jeg vil fortælle dig om resten af ​​middagen først.

Gonalo tjente fem af amerikanske turister, amerikanere, fra forskellige dele af landet. Han ønskede at være sikker på at give den kulturelle oplevelse af Portugal i omhyggeligt at lave menuen for natten. Så efter brødsuppe tjente han os en plade af to klassikere. På halvdelen af ​​pladen var fyldte kylling lår. Dette var en jødisk skabelse. De fyldte kyllingen med kylling pølse i stedet for svinekød pølse, pas på at skjule kødet, så katolikker ikke ville opdage det var kylling, ikke svinekød. Hvis katolikerne så, at de ikke spiste svinekød, ville det give væk deres jødiske status, og de ville blive dræbt.

Suppen er lavet med en base af løg og hvidløg, stuvet i 2 timer eller deromkring. Derefter er ægget pocheret i suppen i sidste øjeblik. Med lidt i skabet eller køleskabet, kan du nemt gøre dette på en tirsdag aften.

Forvarm ovn til 450F. Placer baguette på et bageplade og toast i forvarmet ovn indtil meget brunet og næsten brændt, 20 til 25 minutter. Fjern fra ovn, og lad afkøle. Bryde eller skive brød i 2-tommer stykker.

Denne hvidløgssuppe er en af ​​de bedste supper, du nogensinde vil gøre, jeg lover. En garlicky chimichurri svømmer i en varm bouillon over sprød krydret brød og silkeagtige pocherede æg. A Deceptively Fyldning og nærende simpelt måltid. Inspireret af kogebog portugisisk madlavning, af Hilaire Walden.

Denne hvidløgssuppe, som er den mest grundlæggende version af Aorda, er nok en af ​​de mest enkle supper, jeg har lavet, selvom det forekommer svært eller udfordrende. Jeg er under den strenge tro på, at suppe er en af ​​de mest bedrageriske retter at lave. Soup virker så simpelt, så beskedne . Men i virkeligheden kan suppe tage lang tid, har mange bevægelige dele og tinkering for at få de rigtige smagsstoffer, konsistens og tekstur.

Ved hjælp af denne metode løber du risikoen for, at æggehviderne spredes for meget, hvilket skaber et spredt æg. Men du kan bare trimme dem en gang fjernet. Jeg finder det spildt, men det virker helt. Jeg tror, ​​at du med held kan bruge denne metode med hvidløgsopskriften, fordi det er en suppe, ikke et fancy stykke toast eller æg Benedict. Bare vær forsigtig med at du holder et skarpt øje på det tidspunkt, denne metode er lettere at tillade et æg at overkok. Men du kan kontrollere det ved omhyggeligt at scooping det med en slidset ske efter ca. 2 minutter.

Alle elsker suppe. Hvis de ikke gjorde det, har vi ingen brug for dem alligevel. Denne hvidløgssuppe er en af ​​de mest unikke, nemme supper, som alle kan lave. Du vil blive forbløffet over eksplosionen af ​​smag, du bliver pakket ind i en sådan lille støbning af ingredienser. Jeg er også lidt følelsesmæssig om denne opskrift for at være ærlig. Det er sådan en smukt, enkel skål. En skål, der opvarmer dine knogler, og gør dig glad. Når du gør det, føler du en forbindelse til mad, der bringer så meget glæde. Ikke at få Emotional Over nogle hvidløgssuppe, men retter som denne visker en følelse og lykke! Og vi har alle brug for en lille smule glæde efter 2022, har jeg ret?

En hvidløgssuppe, der får dig til at gøre en lille dans. Du vil nok være lidt forvirret først på, hvordan noget så simpelt kunne være så forfærdeligt lækkert! Crispy, buttery chunks of surdough svømmer i varm kylling bouillon og garlicky chimichurri. Et pocheret æg bringer hele skålen sammen for en tilfredsstillende skål.

Der er en slags alkymi i denne suppe fra Jason Fox. Han plejede at lave mad på San Franciscos Bar Tartine for mere end et årti siden. Hvert elementThe greens og bønner og brød og cilantro pureeis døde enkle. På en eller anden måde, når elementerne forener, springer skålen fra grundlæggende tilføjelse til eksponentiel godhed. Du kunne bruge vand, hvis du ikke har nogen kyllingelager. Det er en masse bedre med lager dog.


Populær i dag

Portugisiske suppe opskrifter.

Portugisiske suppe opskrifter.

Portuguesestyle Beef Stew  Blue Kitchen

Portuguesestyle Beef Stew Blue Kitchen

Update your browser to use Google Drive, Docs, Sheets, Sites, Slides, and Forms

Update your browser to use Google Drive, Docs, Sheets, Sites, Slides, and Forms

Bread Machine Portuguese Sweet Bread Recipe   Food. om

Bread Machine Portuguese Sweet Bread Recipe Food. om

Broccoli Portuguese

Broccoli Portuguese

Sopa de cenoura gulerod suppe portugal

Sopa de cenoura gulerod suppe portugal

Неподдржан прелистувач

Неподдржан прелистувач

Slay en grillfest med disse 8 easyTocopy sommer outfit ideer

Slay en grillfest med disse 8 easyTocopy sommer outfit ideer

Possum på menuen i den fjerne nord

Possum på menuen i den fjerne nord

Possum Surprise Review of The Bushmans Centre, Pukekura, New Zealand Tripadvisor

Get Property Sale History and Research Schools for 167 Possum Pie Road, Wootton NSW 2423 . Follow this Address and explore Price Estimations, Demand Real Estate insights on Domain.

Lær mere
Possum Surprise  Review of The Bushmans Centre, Pukekura, New Zealand  Tripadvisor

Nyankomne

Berømte Arkansas Food.

Berømte Arkansas Food.

Possum Pie recipe Try this Possum Pie recipe, or contribute your own.

Possum Pie recipe Try this Possum Pie recipe, or contribute your own.

Must Know Tips Before Making  Postpartum Freezer Meals

Must Know Tips Before Making Postpartum Freezer Meals

Intern serverfejl

Intern serverfejl

Sådan laver du den bedste instant pot pot stege

Sådan laver du den bedste instant pot pot stege

Beef stege og champignon suppe og rødvin opskrifter 11

Beef stege og champignon suppe og rødvin opskrifter 11

Slow Cooker Pot Roast

Slow Cooker Pot Roast

Kartoffel og kål bage tortino di patate e cavolo opskrift

Kartoffel og kål bage tortino di patate e cavolo opskrift

Cremet cheesy kartoffel gulerod suppe bare en lille smule bacon

Cremet cheesy kartoffel gulerod suppe bare en lille smule bacon

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.