Min 5 favorit tagliatelle i Bologna smag Bologna

Min 5 favorit tagliatelle i Bologna smag Bologna

Mens Bolognese er en populær spaghetti-sauce i U., i Italien finder du det parret med Tagliatelle i stedet. Denne pastas brede, flad form for det faktum, at dens skåret fra ark svarende til dem, der anvendes til lasagna, perfekt til at holde tomat og oksekød, der omfatter vores salte rag-bolognese. En lignende snit, kendt som fettuccin, er lavet i Rom.

I de nordlige italienske regioner bruger RAG typisk hakket, hakket eller grundkød, kogt med sauteed grøntsager i en væske. Kødene kan omfatte en eller flere oksekød, kylling, svinekød, and, gås, lam, fårekød, kalvekød eller spil, herunder deres slagteaffald. Væskerne kan være bouillon, lager, vand, vin, mælk, fløde eller tomat, ofte i kombination. Hvis tomater er inkluderet, er de typisk begrænsede i forhold til kødet, hvilket gør det til en kødstifter i stedet for en tomatsauce med tilsat kød.

Etymologisk set kommer udtrykket fra den franske ragot og nåede regionen Emilia-Romagna i slutningen af ​​det 18. århundrede, måske efter Napoleons 1796 invasion og besættelse af de nordlige regioner. Forud for den tid havde halvøen en lang historie med kødstifter, der går tilbage til renæssanceperioden. Men de var hverken kendt som ragÃ, heller ikke der nogen rekord af parring dem med pasta. Begyndende i det 16. århundrede var det ikke ualmindeligt, at pasta blev kogt ind og serveret med en kød bouillon, ofte som en simpel suppe, hvorfra kødet blev fjernet og serveret separat, hvis det blev spist overhovedet.

Efter begyndelsen af ​​1830'erne vises opskrifter til RAG ofte i kogebøger fra Emilia-Romagna-regionen. I slutningen af ​​det 19. århundrede var brugen af ​​tunge kød saucer på pasta fælles på festeder og søndage kun med de nystiftede Italiens rigere klasser i betragtning af bekostning af kød.

Uafhængig forskning fra Kasper og de Vita indikerer, at mens klud med pasta fik popularitet gennem det 19. århundrede, blev det stort set spist af de rige. Teknologiske fremskridt, der fulgte med den industrielle revolution i slutningen af ​​det 19. århundrede, lavede pasta mel mere overkommelig for de mindre velhavende. Vedtagelsen af ​​pasta af de fælles klasser udvidet yderligere i den økonomiske velstandsperiode, der fulgte verdenskrig. Ifølge De Vita, før 2. verdenskrig, spiste 80% af den italienske landbefolkning en kost baseret på planter; Pasta var forbeholdt særlige festdage og blev derefter ofte serveret i en legume suppe.

Hvis pasta werelike dette overalt, ville jeg bestille det oftere. Id ser forbi carb-tællingen og lad det appleasemy sult, som det er meningen at gøre. Ribbonerne var tykke, ujævne, klart hjemmelavede. De foldede i uregelmæssigt vinkler, fangst klumper af saftigt kød, mens den salte sauce klæbte til og gennemblødt i deres flade kanter. Min ven forklarede, at den lyse gule farve af pastaen afspejler det lyse gule æggeblomme, der afkastes af kyllinger, der ikke har fodret overvejende Korn, specielt til at producere æg af denne farve, der er tilgængelig på italienske markeder som æg godt for pasta gør . Tagliatellewas rige og påfyldning, med en fantastisk solid bid, der kontrasterer mod de dampende, fugtige klumper af kød. Sauce selv var meget rig på smag, oksekød braised indtil ømt sammen med løg, selleri og tomatpuré.

Vores frokost Atosteria Dellorsa var en af ​​de billigste af vores tur, men sandsynligvis en af ​​de mest trøstende. For at nyde Astamy Plate af Tagliatelle Al Ragù ina hyggeligt, afslappet indstilling der er intet andet sted som det.

Kog kød og veggies i endnu en halv time før du tilføjer vinen. Når vinen er absorberet, tilføj tomat salsa. Tilsæt en teskefuld salt og halvdelen af ​​peber. Når saucen er klar, kan du altid smage og justere. Ragne skal lave mad i lav flamme i mindst to timer, men endnu længere fungerer godt, nogle holder det i gang i op til seks!

Tagliatelle med Bolognese Rag Trattoria Anna Maria

Dejen er så tynd og frisk, at det kræver den lille tid i vandet for at være klar til munden. Du kan have Tagliatelle med Ragù i sandsynligvis alle restauranter i Bologna, men disse for mig er unikke.

Medicina er en lille by i landområdet Bologna, meget berømt for kvaliteten af ​​dets løg. Osteria Bottega, en lille og elegant restaurant, der betaler meget opmærksomhed på at bruge de bedste lokale ingredienser, gør en fabelagtig version af Tagliatelle med den løg og tomater.

tagliatelle al rag stock fotos, vektorer og illustrationer er tilgængelige royaltyfree se tagliatelle al rag stock video klip

Den resterede pasta kan derefter rulles ud. Hvis du bruger en pasta-maskine, skal du blot følge de indikationer, som producenten har angivet. Hvis du vedtager den traditionelle metode, skal du let mel brættet og begynde at rulle pastaen, anvende konstant tryk ikke for meget, da du ikke forsøger at squash pastaen frem og tilbage, mens du drejer pasta dejen for at opretholde en cirkulær form. Dette skal fortsættes, indtil du opnår en tykkelse på 11. Mm, ikke mere. Når du har fået din lyse gule disk af pasta, skal du dække den med en klud og lade den tørre lidt.

Rul pastaen op som du ville en schweizisk rulle. Skær skiver af pastarullen med en tung kniv. For autentisk tagliatelle, i stilen af ​​Emilia Romagna, skal skiverne være maksimalt 8 mm bredt, ellers vil du have Pappardelle, som ikke tilhører madlavningen af ​​Emilia-Romagna. De skårne pasta ringer behøver nu at blive unraveled, hvorefter de kan efterlades at tørre på en let floured overflade eller endda draperet over en Suspended Stick eller Cane A Clean Broomstick Balanceret mellem to overflader vil gøre tricket.

klud i stilen af ​​Emilia-Romagna

Saut grøntsagerne i olien over medium varme indtil blødgjort og duftende, men ikke karameliseret. Tilsæt kødet og kog over høj varme, sørg for, at kødet er jævnt brunet. Tilsæt Passata og et lille salt og bring til en simmer. Reducer varmen og simre meget forsigtigt i mindst 2 timer, omrør fra tid til anden, sørg for, at saucen ikke holder fast i bunden af ​​panden. Hvis saucen bliver for tørt under tilberedningen, skal du tilsætte nok vand for at sikre, at saucen i slutningen af ​​madlavningen har en tyk flydende konsistens. Efter 2 timer tilsættes salt, hvis det er nødvendigt og friskmalet peber efter smag. Kog i yderligere 15 minutter.

For at tilberede tagliatellen, brug 1 liter vand til hver 100 g tagliatelle. Tag vandet til koge i en tilstrækkeligt stor kasserolle og tilsæt 10 g salt pr. Liter vand. Vent til saltet opløses og tilsæt derefter tagliatellen, bland forsigtigt med en træsked, så pastaen ikke holder tagliatellen skal sidde separat i kogende vand for at sikre en jævn og korrekt madlavning. Når tagliatellen kommer ud af kogende vand og flyder til overfladen, koge i et andet minut, og derefter afløb. Det er klogt at smage tagliatellen, da de laver mad for at sikre, at de ikke går ud over Al dentepunktet, ellers vil alt det hårde arbejde med at forberede dem forgæves. Dræn tagliatellen og klæd dem i en stor keramisk skål med rag-¹ og revet parmiggiano reggiano ost til smag.

Og vinen? RAG'en er et langt langsomt tilberedt forberedelse, og som sådan, rigeligt aromatiseret og kompleks i smag. Serveret med Tagliatelle, de rige, komplekse smagsoplevelser er hærdet. Af denne grund er en vin af mellemlang krop og tannin med god surhedsgrad til at afbalancere ragens rigdom såvel som den silkefulde opulans af den ægbaserede pasta nødvendig. At forblive lokalt â € "Normalt en garanti for succes - et godt valg ville være en medium-bodied sangiovese fra Romagna, bedst med lidt egetræsindflydelse. En lysere stil Chianti er en anden god mulighed. For elskere af hvidvin er der brug for noget med god krop og surhed; En mildt ægte Pecorino fra Abruzzo eller en mildt alderen Fiano fra Campania er gode muligheder.

Før du serverer: Kog pastaen i nok vand med en knivspids salt. Rist parmesanosten og indstil bordet. Åbn en flot flaske rødvin. Sluk ovnen, tag panden ud og tjek din klud. Hvis du ikke kan lide tykkelsen af ​​saucen, tilføj noget vand, lad simre på ovnen i yderligere 10-20 minutter uden låget. Server The Rag di Carneâ på toppen af ​​tagliatellen og drys med parmesan.

Foodies ved, at hvor som helst dine rejser tager dig, er der en regional skål, der skiller sig ud fra resten. I Bologna ville de fleste være enige om, at skålen er rag alla bolognese. Lær at gøre denne berømte pasta i denne madlavningsklasse, hvor kan forberede en traditionel opskrift med håndskåret ægpasta og en simmerende sauce. Bedst af alt, du høster belønningerne på dit hårde arbejde ved spisning på skålen, du opretter, med et glas vin og et godt firma inkluderet.

En stor madlavning lektion lige i centrum af Bologna! Carmelita er kyndige og lidenskabelig om hendes madlavning. Hun Demonstreret Sådan gør du ting og gav råd, men det, de fleste af alt fik os til at få praktiske praktiske erfaring med at gøre Tagliatelle Al Ragu, altid under hendes vågent øje. Carmelita forventer rigtigt, at tingene skal gøres ordentligt og gav os masser af tips og tip. Vi var så glade og overraskede over resultaterne af vores indsats! Tak, Carmelita Vi nød virkelig lektionen og har til hensigt at gøre mere Tagliatelle Al Ragu så hurtigt som muligt.


Populær i dag

Tagliatelle Alla Bolognese

Tagliatelle Alla Bolognese

Coop Italian Bolognese Pasta Bake 800g  Coop

Coop Italian Bolognese Pasta Bake 800g Coop

Hvor mange kalorier er i en stor plade af spaghetti bolognese

Hvor mange kalorier er i en stor plade af spaghetti bolognese

Our sausage spaghetti is simple, fantastic comfort food. The richness of the sausage creates a gorgeous sauce that clings to the pasta. Få opskriften her.

Our sausage spaghetti is simple, fantastic comfort food. The richness of the sausage creates a gorgeous sauce that clings to the pasta. Få opskriften her.

Køb fuld rapport Cambridge Market Research Cambridge

Køb fuld rapport Cambridge Market Research Cambridge

Essential Waitrose Bolognese med Tagliatelle Atwaitrose. om. Besøg Waitrose hjemmeside for Moremincerecipes og ideer

Essential Waitrose Bolognese med Tagliatelle Atwaitrose. om. Besøg Waitrose hjemmeside for Moremincerecipes og ideer

Tagliatelle Al Rag Spaghetti Bolognese

Tagliatelle Al Rag Spaghetti Bolognese

Dynamite by Taio Cruz Chords and Melody

Dynamite by Taio Cruz Chords and Melody

I visited 7Eleven in Taiwan and its way cooler than convenience stores in the US

I visited 7Eleven in Taiwan and its way cooler than convenience stores in the US

Lions Head Meatball Soup

Taiwanese meatball soup is synonymous with chicken noodle soup in the US. Here is a simple Taiwanese meatball recipe with ingredients from the pantry.

Lær mere
Lions Head Meatball Soup

Nyankomne

Dr. Noodles.

Dr. Noodles.

Traveloka er løsningen til dine livsstilsbehov fra fly, hotel, tog, bus, aktivitet, tour, skønhed, sundhedspleje, levering af fødevarer, finansielle og meget mere

Traveloka er løsningen til dine livsstilsbehov fra fly, hotel, tog, bus, aktivitet, tour, skønhed, sundhedspleje, levering af fødevarer, finansielle og meget mere

No Knead Large Dutch Oven Bread

No Knead Large Dutch Oven Bread

Tall Vanilla Latte Calories Starbucks Recipes with ingredients,nutritions,instructions and related recipes

Tall Vanilla Latte Calories Starbucks Recipes with ingredients,nutritions,instructions and related recipes

Lomo a la Huancaina Peruvian Steak with Cheese Sauce Recipe

Lomo a la Huancaina Peruvian Steak with Cheese Sauce Recipe

6 Reasons To Bake With Lard  Its Healthier Than You Think

6 Reasons To Bake With Lard Its Healthier Than You Think

Tamago Sushi Omelette 500g

Tamago Sushi Omelette 500g

Instant Pot Tamale Pie

Instant Pot Tamale Pie

Vegetable Tamale Pie for Two  Natural Comfort Kitchen

Vegetable Tamale Pie for Two Natural Comfort Kitchen

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.