Sådan Sear på Grill Charbroil

Sådan Sear på Grill Charbroil

Har du en gasgrill med en sårende brænder? Det er en god tilføjelse til din bbqing. Alligevel skal du undre sig over, hvordan du bruger en såringsbrænder på en gasgrill på den rigtige måde at få saftige, brune, sprøde og smagsbelastede steaks.

Trin for trin vejledning om, hvordan du bruger searingbrænder på en gasgrill

Bring det til stuetemperatur. Det er afgørende, fordi en kold bøf tager mere tid til at lave mad, og det vil også sænke temperaturen på din grill, så du undlader at få en stor bøf. Så hold bøf ved stuetemperatur i 2-3 timer, lad den få den naturlige temperatur, der accepterer af menneskekroppen 20-22 grader Celsius som en tommelfingerregel.

Trin: Pat Tør bøf og sæson den

Før du placerer bøf på grillen, skal du nyde det. Den bedste mulighed kan bruge en krydderiolie. Men hvis du ikke har nogen, kan du også bruge nogen anden madolie i stedet. Det hjælper i sidste ende din grill med ikke-klæbrighed.

Trin: Placer bøf over såringsbrænderen

Endelig kan du placere bøf over såringsstationen. Så snart du lægger bøf på sårbrænderen, vil en dejlig sizzling lyd af Ssssssssss sikre dig, at din brænder er ved den rigtige temperatur.

Selvfølgelig vil det også excitere dig. På dette tidspunkt skal du bruge et termometer for at sikre, at temperaturen svæver omkring 300F â € "400F. Det følger med at vende bøf også for at få grillmærkerne i kvadrater.

Trin: Kog bøf gennem indirekte opvarmning

Når denne sår er færdig, skal du flytte dit kød ud af den infrarøde del til grillen for grillen for at afslutte madlavningen. Sørg for ikke at overcook det, hvis du vil have en perfekt bøf. Du kan bruge et kødtermometer til at bekræfte den ønskede temperatur. Efter at have searing din bøf, kog den til en indre temperatur på 130 ° F for sjældne, 140 ° F til medium-sjældne eller 150 ° F til medium. Temperaturen vil også afhænge af tykkelsen af ​​din bøf.

Hvis du arbejder med et mindre dyrt stykke kød, skal du tjekke denne seje saltningsmetode. Jaden af ​​Steamy Kitchen har en fantastisk Forklaring af hvordan man bliver billig valg bøf i Gucci Prime Bøf

2. ​​Trim overskydende fedt Når det kommer til bøf, er fedt ikke fjenden. God marmorering giver fremragende smag og holder steaks saftig; Dens en af ​​de ting, du skal se efter i en bøf. Men overskydende fedt udenfor smelter bare på grillen og kan forårsage flare-ups, der resulterer i brændt bøf. Så brug en skarp kniv og trim rundt om den ydre kant. Der er ikke behov for at fjerne alt fedt, bare hold et tyndt lag. Fedt er lettere at skære, når det er koldt, så trimt lige når du tager kødet ud af køleskabet. Lad så steaks sidde ved stuetemperatur i ca. 15 minutter eller deromkring.

Placer steaks på den varme grill til sear. Dont flytte dem i 2-3 minutter. Hvis du vil have diagonale luge mærker, kan du rotere din bøf 45 grader efter et par minutter og derefter afslutte searing. Brug tangene igen til at vende steaks og sear den anden side.

Hvis du laver bøffer på den super høje varme hele tiden, vil ydersiden blive brændt på det tidspunkt, hvor midten kokke. Så efter searing, drej gas ned til medium varme, eller flyt steaks til den indirekte varme side af din kulgrill for at afslutte madlavning.

6. Restonce Du tager dine steaks ud af grillen, ikke skære i dem med det samme. Steaks skal hvile, så saftene kan omfordele. Dæk med folie for at holde dem varme og lad dem hvile i mindst 5 minutter.

2. ​​Lad steaks sidde ved stuetemperatur i ca. 10-15 minutter, mens din grill er forvarme. Trim fedt ud af kanten af ​​bøf og sæson liberalt med kosher salt og frisk krakket peber på begge sider.

6. Afslut madlavning. Drej varme ned til mellemhøj og lukkede låg, hvis du har en. Hvis du bruger trækul, flyttes steaks til siden, ikke direkte over den. Fortsæt med at lave mad, indtil den indre temperatur når: Sjælden: 120-125 ° Med-sjælden: 130-135 ° Medium: 140-145 ° Medium-Brønd: 150-155 ° Godt Udført: 160 ° + + +

Grillet bøf perfektion er let ved hjælp af den omvendte sear metode, forudsat at du har en termapen! Dette utroligt præcise digitale termometer giver temperaturmålinger i sekunder og tager gættet ud af madlavning.

En termapen giver dig mulighed for at lave din bøf præcis, hvordan du kan lide det. Husk at du laver din bøf omkring 5-10 grader mindre end din ønskede temperatur i den første fase af omvendt searing.

Den omvendte sear metode I denne opskrift sikrer en saftig bøf, fordi den forhindrer Overcooking . Kog over lav varme først, bare genert af perfekt doneness, så sear overfladen til brun og lav en skorpe. Dette virker bedst med steaks mere end 1 tommer tykke.

De fleste Pitmasters Følg en simpel formel, når du griller steaks på den traditionelle måde, som kaldes searing. Han hemmelighed til en lækker bøf er i dette trin. elow er de trin, du vil følge:

Når du er på selvsikker med traditionel searing, hvorfor ikke bevæge sig på torvesse searing dine næste steaks? Omvendt searing er nøjagtigt som det lyder â € "Du tilbereder indersiden af ​​kødet først og sår udefra sidst.

Du vil stadig gå igennem alle de generelle trin af searing, selvom du med den omvendte sear metode, kan du komme væk med en kortere tid til bøffer for at komme til stuetemperatur, da de vil blive udsat for en lavere varme før såret . owever, i stedet for at støde på din pellet grill til 500 grader i begyndelsen, vil du støde den op i slutningen. Med andre ord forbereder du dine steaks, pop dem på grillen, lad dem komme til dit ønskede niveau af doneness og derefter give dem hvert et tre minutters sårende job.

Heres et tip Fjernelse af overskydende fedt hjælper med omvendt searing langs bøfens yderside. Denne praksis forhindrer også brændende dele af din bøf, da fedt dækker ydre hud. Heldigvis er fedt lettere at eliminere før grillning og searing, så dette er et godt første skridt i processen.

Skal du traditionelt sear eller omvendt sår, når du griller bøf på en pelletgrill?

Nu hvor du ved, hvordan man laver bøf på en pelletgrill, har du ingen undskyldning ikke topick op ad Somereyeyes, T-Bones eller mørbrad til middag i aften. Perfekt er ikke altid muligt, når det kommer til grillning af steaks, især på en pelletgrill. Men når du laver mad på en grilla, er du på vej.

Hvilket gear skal jeg sear en bøf på en pelletgrill?

Før vi kommer for langt ned ad how-to-stien, kan vi dække nogle grundlæggende gear, du skal sear en bøf på en pelletgrill. YouLll needa hurtigt og præcist termometer. Jeg bruger Thethermoworks Thermapen, som er fantastisk til at læse kødets indre temperatur.

Du bør også investere et sæt grillgitter. De gør sår på pelletgriller meget lettere og hjælper med at opnå resultater. Ikke bekymre dig, der er et sæt, der er lavet specifikt for hvilket grilla grilllyou har. Graterne er i stand til at forstærke 500 grader toabout 700 grader i gennemsnit, hvilket er et godt temp for sårende steaks.

Nu hvor du har gearet, har du brug for kødet. Det er vigtigt at få kød af høj kvalitet. Der er 8 primære udskæringer af oksekød. De fleste folk tænker på bøf Ina nice marmoreret ribeye, t-bone eller måske mørbrad eller strip bøf. Personligt er Ribeye konge, og det er normalt, hvad jeg vælger.

Uanset hvilket skærer du vælger, tag et øjeblik for at overveje, hvor sjældent eller godt udført dig som dine steaks. Hvis du kan lide dem sjældent, vil du finde en bøf, der er mindst 1 i tyk. Opting for steaks, der er tyndere end en tomme gør det meget svært for det dejlige røde center og udvendig skorpe. Kig efter bøffer, der er omkring 1. -2in tykke og gå til medium sjældne center.

Du canmarinate for bare at kaste salt og peber på. Der er fordele til begge, men hvis du vil have TheProfile Sear, skal du have en bøf med en tør overflade. Ca. to timer før din kok, let salt begge sider af dine steaks med kosher salt og placere dem tilbage i køleskabet. Derefter skal du bruge lige dele kosher salt og sort peber og gøre en stor skorpe til bøf. Hvis du søger at gøre det den shane måde, kombinere 2 spsk kosher salt, 2 spsk frisk krakket sort peber, 2 tsk jordet mørk stegt kaffe og 1 tsk granuleret hvidløg til en stor bøf gnidning.

Du har besluttet at træde op på dit bøf spil ved at købe en lækker boks Omaha Steaks. Fremragende valg. Da du var klog nok til at vove sig til slagterskåret, Steakhouse Kvalitetsskæringer, du vil være smart nok til at investere i at lære de bedste måder at forberede dem på. Vil du have Classic Cross-Hatch Grill Marks? Eller gør en sizzling, sprød skorpe fra en overblik over, at dine smagsløg fra deres slummer? Bestem, hvilket er bedst for dig, da jeg nedbryder grillning versus støbejern steak forberedelse. Uanset valget, lær, hvordan jeg laver den perfekte bøf og få mest muligt ud af din Investment .


Populær i dag

PanSeared Scallops with CilantroCelery Mayonnaise Recipe

PanSeared Scallops with CilantroCelery Mayonnaise Recipe

Should meat be seasoned before or after cooking

Should meat be seasoned before or after cooking

Air Fryer French Fries Low Sodium  Recipe  Kitchen Stories

Air Fryer French Fries Low Sodium Recipe Kitchen Stories

Seasoned Crackers

Seasoned Crackers

No Bake Spicy Pretzels Recipes with ingredients,nutritions,instructions and related recipes

No Bake Spicy Pretzels Recipes with ingredients,nutritions,instructions and related recipes

Krydret twisted pretzel sticks snyders of Hannover

Krydret twisted pretzel sticks snyders of Hannover

Seasoned Ritz Cracker Recipes  Nutrition Calculation

Seasoned Ritz Cracker Recipes Nutrition Calculation

117 Salisbury Steak Blanding indeholder kun de rigtige proportioner af løg, paprika og selleri til en hjemmelavet smag A.. LEGG OLD Plantation.

117 Salisbury Steak Blanding indeholder kun de rigtige proportioner af løg, paprika og selleri til en hjemmelavet smag A.. LEGG OLD Plantation.

Its grilling season and 10TVs Dom Tiberi is sharing his recipe for homemade smash burgers.

Its grilling season and 10TVs Dom Tiberi is sharing his recipe for homemade smash burgers.

Hvordan griller du pre-krydrede ribben

Old Bay med ribben Du siger ja Old Bay krydderier er ikke kun til skaldyr. Denne opskrift omfatter en stor gnidning ved hjælp af Old Bay-krydderier. Let at forberede og hurtigt, især hvis du koger ribbenene på forhånd. Grill tid er kun 20 minutter Gaspyes, jeg sagde koge. Jeg ved, at mange siger kogende koger ud alle smag, men disse ribben er så velsmagende som det kan være. Kogtiden omfatter ikke stående tid på 20 minutter til 24 timer. Disse kan afsluttes enten på grillen eller i ovnen.

Lær mere
Hvordan griller du pre-krydrede ribben

Nyankomne

Bedste fisk og skaldyr i Seattle Northcountry

Bedste fisk og skaldyr i Seattle Northcountry

1 anmeldelse. Bedømmelse 4. 5.. Læs kundeanmeldelser om revnet hvede surdej af Seattle Sourdough Baking Company. Deltag i det største plantbaserede samfund, del anmeldelser Donate.

1 anmeldelse. Bedømmelse 4. 5.. Læs kundeanmeldelser om revnet hvede surdej af Seattle Sourdough Baking Company. Deltag i det største plantbaserede samfund, del anmeldelser Donate.

Langsomt kogte lam shanks seco de chivo opskrift mad. om

Langsomt kogte lam shanks seco de chivo opskrift mad. om

6 hemmeligheder popeyes medarbejdere vil ikke have dig til at vide

6 hemmeligheder popeyes medarbejdere vil ikke have dig til at vide

Lette din smerte med verdens bedste blodige mary opskrift maksimal

Lette din smerte med verdens bedste blodige mary opskrift maksimal

Bedste nogensinde saftige burgere opskrift

Bedste nogensinde saftige burgere opskrift

De perfekte kartoffelmos

De perfekte kartoffelmos

Ristet græskar frø skør

Ristet græskar frø skør

En sund lækker snack, der er let at lave og intet behandlet. Tilføj chokolade eller nødderseeeds valg.

En sund lækker snack, der er let at lave og intet behandlet. Tilføj chokolade eller nødderseeeds valg.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.