Tomat Base Restaurant Sauce Hari Ghotra

Tomat Base Restaurant Sauce Hari Ghotra

Tomatpuré hjemmelavet à¤ÿम྾à¤ÿठ° पठ¥ ¥ à ° à ¥ € KUNAL KAPUR Indian Food Recipes Tomat Puree Opskrift på hindi

Curry går perfekt med ris, som suger op alle den utrolige cremet sauce. Du kunne bare gå med almindelig basmati ris, eller hvorfor ikke prøve vores gurkemeje ris til noget lidt anderledes? Du kunne bytte ris til quinoa for et protein boost.

Det bliver kogt, når saftene løber klart, men det er lidt svært at fortælle med curry saucen. Den bedste måde at sikre, at den er kogt igennem, er at bruge et kødtermometer. Kylling er kogt, når den har en intern temperatur på 75c / 167f.

Så hvad er tomat Passata du spørger? Det er bare pureed tomater, fri for frø og skind; Udført af pureeing tomater og derefter Straining dem for at slippe af med huden og frøene. Denne proces resulterer i en ren og glat tomatmasse, som kan bruges, er en række retter på tværs af køkkener.

Opbevaring af tomat ren er virkelig enkel, du hælder dem bare i en isterbakke og fryser den. Opbevares frosset i en Ziploc taske eller en Tupperware og hold den frosset indtil det er nødvendigt. Det forbliver godt i 3 måneder, når de er frosne.

Tomatpasata og tomatpuré er lavet forskelligt i mange dele af verden. Nogle mennesker koger pureed tomater og kan det, nogle andre årstider dem. Denne opskrift handler dog om at holde det enkelt og opbevare den rene som den er.

Tomatpuré Opskrift Tomat Passata Opskrift

Indtil olie adskiller / blade, kog det. Er en tilskrevet Erklæring, du vil finde i brug af mange nordindiske Gravy-forberedelse. At være en syd indianer, der blev opvokset i kokos og tamarind base retter, hvor alt blev simmeret, og hvis stegt ikke mere end få minutter, var det svært at forstå denne kulinariske jargon. Jeg var under indtryk af, at hele mængden af ​​anvendt olie ville blive frigivet igen, og derfor ser restaurant retter så ud. Jeg kender dumt af mig! Men efter så meget af googling fandt jeg ud af, at jeg ikke var den eneste med denne forvirring . Tilsyneladende har hele partiet, bortset fra dem, der havde personlig erfaring fra deres lineale Ascendant, det samme Forvirring . Glad for, at jeg regnede med dette ud, mine retter smager så himmelsk nu.

Før vi går længere, skal man forstå den mest intrinsiske indiske madlavningsteknik Bhunna. Bhunna er en proces, hvor maden er kogt afdækket for at tillade overskydende fugtighed at fordampe på en medium konstant varme. Denne proces er meget tæt på Sautà © ING.

For at gøre sovs, start med en kop hakkede løg. oth røde og gule kan bruges. Saut dem i ½ spiseskefuld olie, indtil de bliver gennemskinnelige og lidt brune. Dette ville tage omkring 3-4 minutter. Cool og mal dem til en fin pasta. I nogle graves sammen med dette kan du male Ginger, grønne chili og hvidløg. Parallelt, blancher tomaterne i en gryde vand. I dine første dages madlavning, hugge tomaterne, saut dem i få minutter og derefter male dem separat. Så du vil kende forholdet. Når du bliver vant til det, uden at hugge dem op, vil du være i stand til øje med det rigtige beløb. Derefter kan du bare chakke og sover dem.

Næste i samme pande tilsættes 1- til 2 spiseskefulde olie. Når olien er varm, kan du tilføje hele krydderierne, som en bestemt sovs kræver og lad dem sizzle. Derefter tilsæt løgpastaen og hold saut ©, indtil de bliver Golden Brown, og den rå smag er væk. Dette ville tage omkring 7-9 minutter på et elektrisk rækkevidde. For et gasområde kan det være lidt mindre. Â For en Moghul relateret skål, skal løgene steges endnu mere. Hold flammen i med til en med høj maks. Hold det ikke på høj flamme. Det bliver brændt. At holde det på en konstant varme hjælper dem med at blive brunet jævnt.

Når løgene er brunet, tilsættes tomaten ren. Pas på, mens du hælder dette i panden. De vil boble og splitte. I de første 5 minutter ser du det vil være boblende og dampe kraftigt forsøger at miste meget af fugtindholdet og blive reduceret. I de næste 5-6 minutter ville fugtigheden have fordampet næsten og det kommer sammen som en masse.

Nu, hvis du ser omhyggeligt på siderne af concoction, vises små bobler, og olie vil blive frigivet. Nedenfor billedet viser stadierne af Masala, der bliver kogt. Det første billede er efter 12-15 minutter. Den anden pic en anden 3 minutter efter. Fugtigheden ville have fordampet, og det vil begynde at shrivle op. Dette er, når vi ved, at masalaen er helt kogt. Dette betyder at lave mad, indtil oliebladene / adskille.

For at gøre base sovs, start med en kop hakkede løg. Enten rød eller gul kan bruges. Saut dem i ½ spiseskefuld olie, indtil de bliver gennemskinnelige og lidt brune. Dette ville tage omkring 3-4 minutter. Cool og mal dem til en fin pasta.

Tip: I de første dage efter at prøve indisk madlavning, hugge tomaterne, saut dem i få minutter og derefter male dem separat. Så du vil kende forholdet. Når du bliver vant til det, uden at hugge dem op, vil du være i stand til øje med det rigtige beløb. Derefter kan du bare chakke og sover dem.

Den valgfrie tunge creme anbefales stærkt, da den skaber en rigere, mere autentisk sauce. Server denne curry på egen hånd med nogle Basmati ris eller få kreativ og tilføj dine yndlingsgrøntsager og kød for at skabe et hjertelige måltid. Lejehow: Flere nemme indiske opskrifter

Tomat ren er en tyk, rød pasta eller koncentrat fremstillet af knust tomatmasse, der er blevet kogt og reduceret. Det er bredt produceret og brugt i Middelhavslandene, hvor det tilsættes til retter for at give dem en lys farve og en udtalt tomatsmag. Ake og lager tomatpuré i dit køleskab for at kunne piske enhver skål efter eget valg på et øjebliks mærke!

Varm vegetabilsk olie i en stegepande. Tilsæt tyndt skivede hvidløgsklov og revet ingefær. Fry i et minut tilsættes derefter thesliceret løg ogdeseeded og hakket rødt chili. Fry forsigtigt i 6 minutter indtil blød, men ikke brunet. Rør i de let knuste fennikelfrø, paprika, gurkemeje, grundkumin og ground coriander og steg i 2 minutter.

Tilføj de hakkede tomater, reservere kilerne, tomat Purà © E, curry blade og 100 ml varmt vand. Simmer i 10-15 minutter på en medium varme, indtil fortykkes â € "Tilsæt lidt ekstra vand, hvis det er for tørt. Tilsæt tomat kiler, sæson og lad dem simre i 5 minutter, indtil kilerne er bløde, men stadig holder deres form.

Begrebet Ayurveda lærte vores forfædre , at vores dagligdags mad skal indeholde 6 grundlæggende smag for at balancere fremme vores helbred. Disse smag omfatter â € "sur, sød, salt, bitter, skarp og Astringent . Så Rasam blev udviklet som en medicinsk , helbredende og sundhedsgodtgørelse, der havde alle disse smag.

Denne opskrift vil give dig en lækker, smagfuld og velsmagende tomat rasam, der har en dybde af forskellige smagsstoffer fra kryddernes urter, der anvendes. Den vigtigste ingrediens i enhver form for rasam er den anvendte krydderiblanding. Så Rasam pulver er den essentielle krydderi blande her. I dette indlæg har jeg også delet, hvordan man gør det lige nok til denne opskrift.

Men du kan også bruge butikken købt eller hjemmelavet rasam pulver. Men normalt købte købes en er mere på den varmere side med masser af røde chili mindre smag. Så juster efter dit behov og smag.

Min opskrift bruger korianderfrø, spidskommer, methifrø, sorte peberrøde chilies til at smag tomat rasam. Chana Dal er en anden valgfri ingrediens, som jeg altid bruger til aroma og lidt tykkere konsistens, det giver. Mange mennesker bruger også toor dal i stedet for Chana Dal. For flere detaljer, tjek tipsafsnittet nedenfor.

8. Tilsæt alle Rasam pulver vi lavet i trin 1 og hæld 2 til 3 kopper vand. Hvis du bruger butikken købt pulver, brug ca. 2 til 3 teskefulde. Juster mængden af ​​pulver, der passer til din smag. Juster også mængden af ​​vand, der passer til din smag. Vi foretrækker lidt tykkere rasam, så jeg bruger mindre.

10. Efter at komme i koge, reducer flammen og tilføj kophakket koriander blade med ømt stængler. Lad simmer indtil rasam lidt tykkere. Smag test og tilsæt mere salt, jaggery, tamarind eller peber, der passer til din smag. Jeg sætter normalt mine børnedele til side og tilføjer lidt knust sort peber til ekstra varme. Add more coriander leaves for fresh flavor of the leaves.


Populær i dag

The Best Pizzas in Los Angeles

The Best Pizzas in Los Angeles

Rectangular Pizza Pan Recipes

Rectangular Pizza Pan Recipes

Klar til at genbruge hvad de skal gøre med engangskopper, strøer og redskaber

Klar til at genbruge hvad de skal gøre med engangskopper, strøer og redskaber

Det voldelige efterliv af en genanvendt plastflaske

Det voldelige efterliv af en genanvendt plastflaske

Red Bean Pie Cake 128g Yami

Red Bean Pie Cake 128g Yami

Collard Greens og røde bønner opskrift mad. om

Collard Greens og røde bønner opskrift mad. om

Crescent City Red Beans  Rice Crockpot Recipe

Crescent City Red Beans Rice Crockpot Recipe

Copycat Popeyes Red Beans  Rice  The Food Hussy

Copycat Popeyes Red Beans Rice The Food Hussy

Recipe of Ultimate Red Beans  Rice w shrimp, chicken  sausage

Recipe of Ultimate Red Beans Rice w shrimp, chicken sausage

New Orleans Style Red Bønner og Ris med Pølse Fulcher

Røde bønner og ris er langsomt kogte til perfektion med diced andouille pølse og hakkede grøntsager. Serveres røde bønner og ris med cornbread.

Lær mere
New Orleans Style Red Bønner og Ris med Pølse Fulcher

Nyankomne

Kidney beans vs Adzuki beans

Kidney beans vs Adzuki beans

FoodData Central Søgeresultater

FoodData Central Søgeresultater

Pickled Beets and Eggs Recipe  Whats Cooking America

Pickled Beets and Eggs Recipe Whats Cooking America

Red Cabbage Cauliflower Radish Chickpea Pancake

Red Cabbage Cauliflower Radish Chickpea Pancake

10 Best Vegan Red Cabbage Soup Recipes  Yummly

10 Best Vegan Red Cabbage Soup Recipes Yummly

Chicken Stew with Red Wine

Chicken Stew with Red Wine

11 anvendelser af rød chili sauce, tarladalal. om

11 anvendelser af rød chili sauce, tarladalal. om

Ricks Red Chile Pork Tamales

Ricks Red Chile Pork Tamales

Red Hot Cinnamon Flavored Popcorn

Red Hot Cinnamon Flavored Popcorn

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.