Savory Apple Opskrifter til at gøre denne efterårs wellood

Savory Apple Opskrifter til at gøre denne efterårs wellood

Dens endelig falder, og for de af os, der elsker æbler, er der så mange i sæson, det er svært at vælge den bedste måde at spise dem på. Og hvorfor burde vi ikke? De er sød, crunchy, og fyldt med god ernæring. Når de fleste af os tænker på æbleopskrifter, vil vi uundgåeligt tænke på desserter, men det er langt fra den eneste måde at lave mad på denne fantastiske ingrediens på.

Disse bagt kanel Apple Chipsbynicole Dunai er den perfekte kombination af sød og krydret og crunchy og lækker. Den gode nyhed er, at disse er så enkle at lave. Skive, sæson og bage. Det er det!

Med de koldere dage snart at komme banke på vores døre, er det tid til at forkæle sig i trøstende supper. Den stærke smag af løg og den subtilt søde smag offlorian nouhsonion suppe med æbler meles sammen perfekt i en bouillon, der kan være så lys eller som krydret som du vil gøre det.

Disse salte æble kartoffelpandekager afmaaya sozerput et spin på den klassiske kartoffelpandekage ved at tilføje et æble til udbrud af sødme! Høræg holder disse salte kager sammen. Server dem til morgenmad, frokost eller middag.

Denne flourless Apple Cinnamon Breadbysara grandominicois en virkelig simpel blanding af sunde ingredienser. Basen er bananmel, som godt kombinerer med en generøs dosis kanel, dato pasta, æbleauce, høræg, mandelmælk, og selvfølgelig æbler. Blød, sød og fuld af æbler og kanel, det er en absolut morgenmadsdrøm på en kølig efterårsmorgen.

Hvem vidste æble og hotdog ville gå sammen? Tilføj nogle smag om sommeren til dit fald med denne hotdog med Apple Mustard Compote og Vanille Pickled Lion. Oprettet af Trine Rask, disse er kreative, zingy, tangy, og alle de andre beskrivende ord, som du vil have på din hund.

Hvis du ikke er sikker på, om du kan lide Bruxelles-spirer, skal du aldrig frygte. Ichaell Johnsons tilføjelse af giver disse stegte brusselspirer med æbler og kastanjer det søde-salte spark, de har brug for at konvertere en nonbeliever. På trods af deres omdømme har spirerne faktisk en temmelig mild smag, når de steges.

Momos er en slags dumpling indfødte til sydasiatiske lande som Nepal og Tibet. I lighed med japansk gyoza er de traditionelt fyldt med en blanding af kød og grøntsager, butvalentina chiapasmomo dumplings med æble chutney erstatter kød med hjertelige beluga linser, kål og andre grøntsager. Apple zing gør det til et lækkert efterårsmag eventyr.

Denne farverige og pulserende curried butternut squash nudler med æbler og datoer sprænges med smag, både salte og søde. Den indeholder en medley af spiraliseret nudler buttery butternut squash, sprød grønt æble og tangy rødløg samt pekannødder og datoer. Det hele er drizzled med ahornsirup og derefter kastet i en blanding af opvarmning krydderier som kanel, ingefær, allspice og karrypulver. Af taylor kiser

Denne surkålsalat med æbler og valnødder er let at lave, lækre og vil støtte en sund tarm på grund af alle de gode bakterier. Det er en virkelig lækker kombination af kontrastfarve og teksturer, med de ristede valnødder, revet gulerødder, friske klumper af tærte Granny Smith Apple og Cumin. Bybianca den grønne skaber.

Larice Feuersteins Pumpkin Spice empanadas med æblekinnamon Cranberry Fillingare Den perfekte No-Guilt Nibble at tilbyde din familie og venner. Skorpen er skarp på kanterne, men alligevel ømt og delikat græskar-flavored med et strejf af pie krydderier, mens påfyldningen sprøjter med kanelinfremmelses æbler og tart tranebær.

Denne butternut squash og æble galette med SageBymarie Reginato har blot et strejf af sødme, der kommer fra de smukt stegte æble skiver. Under lagene af stegt squash og æbler er sautà © edion, alle indpakket i en salvie freckled skorpe. Det er helt himmelsk.

Lidt sød og lidt salte, Dora Dailystic Tartlets med karameliserede løg, æble og butternut squash er perfekt til faldforsamlinger. De laver en velsmagende forretter til at fremvise, hvor godt æbler og løg går sammen, og butternut squash gør en cremet tilsætning. Gør mange af disse, fordi tænkte, at alle vil have to. r tre.

Disse stegepande kartofler med kikærter og stegt applebyflorian nouh er den perfekte efterår morgenmad, brunch, frokost eller middag! Cubed kartofler steges med salte løg og serveres på en protein-pakket seng af quinoa og kikærter. Brændte æble skiver bringer en subtil sødme til skålen, og du kan bruge uanset friske urter, du kan lide at justere smagen af ​​skålen til din smag.

Intet siger at falde helt som en skarp, saftig appleexcept måske en stor pot suppe. Og denne opskrift fra Café Sucre Farine bringer de to ting sammen. Blend æbler med gulerødder, kokosmælk og opvarmning krydderier, så top det hele med klumper af røget bacon til en cremet skål, der hjælper dig modige koldere temps.

Vil du have en perfekt efterårspiza? Se ikke længere end dette sukkerroer, æble og cheddar combo fra velpladet. Bloggeren bag pie kalder det "en sød og salte pizza, der selv min sukkerroer bashing mand nyder."

1 Granny Smith Apple 1 Honey Crisp Apple 2 Red Bliss Kartofler 2 Strimler af Apple WoodsMoked Bacon 1 Med Red Bell Pepper, Deseded og Diched 1 sm Løg, terninger 1 Pinch Røget Paprika 1 TSP Dried Sage 1 spsk æblecider eddike kosher salt og sort peber til smag

Savory opskrifter er en fantastisk måde at tage i-season æbler ud over bare en snack, Maggie Michalczyk, Rd, fortæller Livestrong. om. Brug af de æbler, du lige har valgt på salte måder, tilføjer mere ernæring til forskellige måltider og Aktiverer på æbler 'forskellige smagsprofiler som sød, tærte, skarp og lyse â € " Elevator Enhver efterårskål.

Kok disse quesadillas til mexicansk nat derhjemme. Dette giver et godt, hurtigt måltid, og æblet går perfekt sammen med den schweiziske ost, siger Michalczyk. Jeg kan godt lide, at denne opskrift giver fuldkorn, protein og en servering af frugt. Du kan altid bruge en anden ost, hvis du ikke er for opsat på schweizisk, så vær venlig at eksperimentere.

Ditch croutons og få en sund crunch i din salat med hakkede æbler! Denne perfekt afbalancerede salat med æbler, cashewnødder og kylling vil fylde dig på en sjov og lækker måde, siger Michalczyk. Kylling og cashewnødder er to salte ingredienser, der parrer godt med æbler til et højt proteinmel, der også er pakket med sunde fedtstoffer til ekstra satiatingkraft.

En anden nutty salat, dette valg er perfekt til en sæsonbestemt frokost eller let middag. Denne påfyldningssalat giver de tekstmæssige elementer, du har lyst til, sammen med saldoen af ​​smag for at holde dig tilfreds, siger Kelly Jones, Rd. De sunde fedtstoffer fra nødderne og antioxidanterne i hver ingrediens understøtter en sund krop for de køligere måneder, og fiberen understøtter god gut sundhed, tilføjer hun.

Byg en bedre grillet ost sandwich ved at bruge helkorn tortillas til ekstra fiber. Disse tortillas holder din grillede ost følelse lidt lettere, og æblerne tilføjer en sjov crunch og sødme. De er den ultimative frokost for at varme dig op og aktiverer din eftermiddag, siger Jones. Plus, Granny Smith giver dette måltid en tartpunch.

Bliv varm på en kølig efterår aften med en hjertelig skål suppe. Alle elsker squash suppe, men tærte æble smag tilføjer en anden dimension mens løget sikrer, at det stadig er en salig skål, siger Jones. Carotenoiderne fra squash og Phytonutrients i æblerne er også gode til hud og tarm sundhed, tilføjer hun.

Uanset om du prøver dette til morgenmad, frokost eller brunch, får du en solid dosis protein i med denne lette skål. Jeg kan godt lide denne salte Apple-opskrift, fordi den tilføjer smag og ernæring til Tyrkiet pølser, siger Michalczyk. Tart Apple Smag giver dem en lille smule sødme plus mere fiber og C-vitamin pr. Bite. For ikke at nævne, æblen og greenerne tilføjer mere protein og hjerneforstærkende cholin.

Det ordsprogede æble om dagen er aldrig et problem at falde. Men når de virkelig begynder at hælde ind, takket være gårdsbokse eller måske en overdådig dagstur til din yndlings frugtplantage? Disse mængder kan være for meget til at spise ude af hånden.

Gør denne nemme salte æble tærte opskrift i efteråret og føl dig som en indenlandsk gudinde!

At holde sygdom i bugten holder mig i køkkenet, så jeg kan fortsætte med at lave lækkert fancy ting som denne salte Apple TART-opskrift. Hvad handler det om en salig tart, der får dig til at føle dig som en indenlandsk gudinde?

Sådan gør du denne salte Apple TART RECIPE:

Forvarm ovnen til 375. Læg dejen med et stykke pergamentpapir og top med pievægte eller tørrede bønner. Bages i 20 minutter. Dette trin kaldes blind bagning og forhindrer skorpen i at blive soggy en gang fyldt.

Fjern pergamentet og vægten. Fortsæt bagning, indtil skorpen er gyldenbrun og skarp, ca. 10 minutter mere. Overfør tart pander til en ledningsstativ og lad afkøle lidt. Reducer ovntemperaturen til 350

Rør i en lille skål, omrør sammen CRME FraîCHE og SNADARD og spred jævnt over tærskeskorpen. Drys med halvdelen af ​​den revet ost og timianbladene. Arranger æbleskiverne og løg på toppen. Stænk den resterende ost og sæson med salt og peber.

Hvilke æbler er bedst til denne tart opskrift

Tak for læsning! For at holde op med mig i køkkenet, følg mig onfacebook, Instagram, Twitterandpinterest. F du gør denne salte æble tart, glem ikke at dele det ved hjælp af hashtag #lepetiteats!

Når vi tænker på æbler, hvad tænker vi på? Vi tænker på efterårshøsten, æbletærte, æblecrumble, æblecider, kanel, krydderier og alt, hvad der skal gøre med efterår. Hvad hvis vi kombinerede den søde smag af æbler med en salig komponent? Selvfølgelig er Apple Desserts klassiske, men lad os åbne vores sind til noget nyt. Tag et kig på disse 5 læskende æbleopskrifter - nogle søde, og andre søde og salte.

Sød kartoffel, pasning og æblecider kombineret med vegetabilsk bouillon og krydderier gør denne suppe den perfekte kombination af søde og salte - tung på den søde! Toppet med friske og skarpe Granny Smith-æbler, vil denne teksturkombination være sikker på at behage.

Beliggende i bjergene i Santa Barbara og Ventura Counties, spidser Cuyama Orchards 300 hektar og sidder omkring 3300 ft over havets overflade. Placeringen er ikke bare malerisk dets ideelle vejr for at dyrke nogle af verdens fineste æbler. Med varme sene efterårstemperaturer og kølige skarpe nætter er denne familiegård i stand til at høste sin frugt på høje modenhed for fuld, perfekt smag.

All-day stegt svinekød med krydret æble chutney, mosede søde kartofler og sauteed chard: svinekoteletter og applesauce er en ubestridelig kombination. Denne opskrift hæver parring til søndagsmiddag på sit bedste.

Der er masser af desserter, du kan bage ved hjælp af dit træk, men æbler smag DOWNRIGHT Lækre i salte retter også. Sag i punkt er de 10 opskrifter afrundet her. Fra enkle salater til salte tærter og endda pizza viser disse opskrifter, at der ikke er mangel på, hvad du kan gøre med æbler. Klar til at blive kreativ? Fortsæt læsning for varerne.

Ikke alle æble tærter skal være søde. Par din frugt med Gruyere ost, gul løg, timian og Dijon sennep og du har en meget anderledes bagt god på dine hænder. Virkelig kan du nogensinde gå galt parring æbler og ost?

At have nogle venner over? Hæld dine æbler og brug dem som en uventet ingrediens i fyldt mini Portabello Svampe. Også gemt inde er fennikel og løg. Disse bites kan være små, men de er fulde af smag.

Selvom du har pizzaaften en gang om ugen, er chancerne for, at du ikke har lavet en Apple Pizza endnu. Så sjovt, ikke? Gul løg, cheddarost, valnødder, og et strejf af ahornsirup er de anbefalede andre påfyldninger her, men ligesom enhver anden type pizza, er det helt tilpasset, så du er velkommen til at tilføje eller udelade ingredienser afhængigt af dine kostpræferencer.

Nu er dette en imponerende æble tærte. Visningsstjernen på showet er søde kartofler, der findes i overflod i løbet af efteråret. Den vanskelige del, når denne tærte arbejder med phyllo dejen, men opskriftstrinnene forklarer præcis, hvordan man mestrer det. Det tager faktisk kun 10 minutter aktivt arbejde for at gøre denne tærte!


Populær i dag

Best vegetarian pie recipes

Best vegetarian pie recipes

Savory Toast Roll Ups  Kerala Bread Rolls

Savory Toast Roll Ups Kerala Bread Rolls

50 Easy Morgenmad passer til en skare

50 Easy Morgenmad passer til en skare

Looking for Savory Brunch recipes Find the best Savory Brunch ideas on Food  Wine with recipes that are fast  easy.

Looking for Savory Brunch recipes Find the best Savory Brunch ideas on Food Wine with recipes that are fast easy.

Bedste salte butternut squash suppe opskrift trøstende squash suppe

Bedste salte butternut squash suppe opskrift trøstende squash suppe

Savory kylling med brun ris suppe campbell soup selskab

Savory kylling med brun ris suppe campbell soup selskab

Easy Corn Pudding

Easy Corn Pudding

Bemærk venligst, at Dailymotion ikke længere understøtter Internet Explorer.

Bemærk venligst, at Dailymotion ikke længere understøtter Internet Explorer.

Mississippi Corn Pudding

Mississippi Corn Pudding

Opskrift af tildelingswinning Cheesy Parmesan Corn Meal Mush

Cornmeal Mush American Food til morgenmad Hvordan man laver CornMeal Mush

Lær mere
Opskrift af tildelingswinning Cheesy Parmesan Corn Meal Mush

Nyankomne

Spinat, Svampe og Cottage Cheese CRPES My San Francisco Køkken

Spinat, Svampe og Cottage Cheese CRPES My San Francisco Køkken

48 Savory Crepe Filling Ideas med opskrift Du bør helt sikkert prøve

48 Savory Crepe Filling Ideas med opskrift Du bør helt sikkert prøve

Belle Chevre adds savory cream cheese flavors

Belle Chevre adds savory cream cheese flavors

Fantastisk måde at bruge op ad leftover kylling battered crepe roll opskrift

Fantastisk måde at bruge op ad leftover kylling battered crepe roll opskrift

Savory crpes med ged ost påfyldning og citron zest

Savory crpes med ged ost påfyldning og citron zest

Savory boghvede crepes med æg skinke og ost galetter opfylder

Savory boghvede crepes med æg skinke og ost galetter opfylder

7 Savory Crpes You Can Eat for Dinner

7 Savory Crpes You Can Eat for Dinner

17 SavorySweet Cupcakes.

17 SavorySweet Cupcakes.

Easy Fig Jam med Ruby Port Hvad en pige spiser

Easy Fig Jam med Ruby Port Hvad en pige spiser

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.