Opskrift tysk hvid asparges med hollandaise og persille kartofler

Opskrift tysk hvid asparges med hollandaise og persille kartofler

April markerer starten på den hvide aspargesæson i de fleste af det kontinentale Europa, hvor det er meget populært, og begyndte lige at modtage de første forsendelser af Thevampire Vegetabilsk her i Singapore for dette år.

Tyskerne elsker helt deres hvide asparges, så vi fik Brotzeit Group Executive Chef Wolfgang Rannner til at dele den mest klassiske tyske måde at tjene deres spargel - simpelthen pocheret og serveret med en hollandaise sauce.

Hvid asparges kan være skjult dyr, når den ankommer til Singapore selvom - ifølge Chef Ranner sin omkring S23 / KG og kan gå op til S35 / KG - men hvis du gerne vil prøve det hjemme, heres hans opskrift.

Selvfølgelig, hvis du er for doven til at gøre dette hjemme - og virkelig, er Hollandaise Sauce ikke det nemmeste at gøre, hvis du ikke er sikker på, hvordan du styrer temperaturen for at forhindre æggene i scrambling - Simpelthen hovedet til Anybrotzeitout for en fuld-på hvidt aspargesoplevelse som aspargesuppe, denne klassiske hvide asparges skål og endda en bizar hvide asparges panna cotta dessert.

Hvad er ingredienserne for tysk hvid asparges?

Hvid asparges sæson er fejret med en lidenskab i Tyskland, og jeg er kommet til den flade, slotfyldte region Mnsterland, med sit maritime klima og sandjord primet for foråret grøntsags produktion, for at finde ud af hvorfor. Elmar Grothues, som med sine søskende overvåger en 14- generationer --old familie gård, tager mig til et nyligt plantet felt.

Hvid asparges creme suppe mine tyske opskrifter

I Europa spises hvid asparges traditionelt med en rig sauce som Hollandaise eller simpelthen smeltet smør og salt skinke, men det er meget mere alsidigt end disse klassiske parringer. De grønne aromaer, der findes i hvid asparges supplerer dem, der findes i kaffe, hvilket gør dem til en stor, hvis en lille usædvanlig kamp. Det samme gælder for chokolade.

Ønsker at lære at lave spargel? Så få denne spargel opskrift og brug vores insider tips til at forstå, hvordan man laver mad, hvid asparges! Godt fortælle dig, hvordan du køber det, skræl det, kog det og server det op i denne lækre opskrift! Du vil gerne prøve denne opskrift ud med din brunch ven

Hvert år, her i Tyskland, går de vildt om Spargel. Hvad er spargel? Hvidt guld. r, um, jeg mener hvid asparges. Træk fra en beskyttende række jord, aldrig efter at have set dagens lys, kommer denne dejlige veggie ud en smuk cremefarve.

Fordi du ved, hvordan den grønne asparges kan have en næsten bitter smag undertiden? Du får aldrig det med den hvide. Det er en mildere, mere subtil smag, og folk i alle aldre elsker bare det, hvorfor hvide spargel opskrifter er yderst populære i Tyskland.

Hvor kan du købe hvid asparges?

For at teste friskheden af ​​hver hvid asparges, forsigtigt tryk bunden af ​​hvert spyd mellem tommelfingeren og pegefingeren: et lille vand vil dukke op i de friskeste spyd, siger Chef Wolfgang Rannner, Gruppekøretøjet af Brotzeit German Bier Bar & Restaurant.

Opskrift: Classic German White Asparges med Hollandaise Sauce, skiver skinke og persille kartofler Persille kartofler 1kg Holland Kartofler 3L Vand 6g Bordsalt 100g Usalted Butter10g Hakkede Frisk Italiensk Persille

Asparges: Skræl asparges spyd, der starter fra ca. 1 cm under spidsen. Trim enderne, hvis de er tørre. Placer peeling og ender i en gryde vand og koge; Efter et minut eller deromkring, stamme og returnere vandet til gryden. Tilsæt asparges sammen med et lille salt, en knivspids sukker og et stænk af hvidvin og simmer, indtil det let kan gennemboret med en kniv, ca. 10 min.

Hollandaise sauce: smelte smørret i en gryde og afklare ved skummeskum fra overfladen. I en anden gryde kog den hvide vin, vand, bay blad og allspice indtil det er reduceret med halvdelen, så passerer gennem en sigte. I en skål over en gryde med kogende vand, visnes æggeblommerne, hvidvinreduktion og citronsaft indtil cremet. Tilsæt gradvist det smeltede smør, mens de langsomt omrøres. Sæson til smag med salt, peber, cayenne og worcester sauce; Serveres med den kogte asparges.

Wrap 2 stykker asparges med et stykke skinke og sted i skålen. Gentag indtil alle asparges er opbrugt og sæt i ovnen i ca. 15 20 minutter. Brug en kniv til at se, om de er bløde inde, men stadig med en smule crunch.

Dræn kartoffelkagerne på noget køkkenpapir og derefter platte dem op. Tilsæt de grønne bønner på siden og sæt asparges på toppen. Hæld let sennepscreme over skålen og garnér med mere frisk persille og sort peber, hvis det er nødvendigt, perfekt!

Hvad jeg kan lide mest om asparges venter på dem. Kort før aspargesæsonen starter, skriver jeg ned alle de opskrifter, jeg vil prøve. På en bestemt dag i midten af ​​maj kommer jeg ind i købmanden i Michael Jackson Style for at byde mine underjordiske venner. Ja! Asparges vokser op under jorden, og jeg var altid venlig en svag på alt, der er i stand til at trives underjordiske. For de næste to, eller hvis jeg er meget heldige tre måneder, spiser jeg dem ristetalmost hver dag. Kog aldrig eller damp dem, fordi de suger alt vandet og end smag bare. nsipidly.

Jeg havetwo opskrifter til dig, en med grøn og en med hvid asparges. Den grønne asparges opskrift har tendens til Frankrig, hvor Galette-den flade runde eller friform skorpe-oprindeligt kommer fra. Normalt er Galette lavet med Buckwheat mel, men jeg spillede med fuldkornsmel kombineret med jordede Flex frø. Du kan helt sikkert dække Galette med andre slags grøntsager eller frugter, du foretrækker. For min fortolkning brugte jeg grøn asparges, caper og ricotta ost.

Den anden opskrift er en klassisk tysk måde at forberede hvid asparges på, men jeg har lavet et par ændringer: i stedet for at lave dem i vand, steg jeg asparges for at holde deres søde aroma. Desuden erstattede jeg den klæbrige og Fatsauce Hollandaise, der desværre er en typisk add-on til asparges måltider i Tyskland, og jeg serverede asparges med dampede jung kartofler og marineret spinat.

1. Forvarm ovnen på 180 C. I en større skål kombinerer mel, jordet hørfrø og salt. Tilsæt stykker smør, æg og vand. Knead alt, indtil du får en blød og silkeagtig dej. Sæt dejen i plastfolien og læg i køleskabet i en time. 2. Dæk skrivebordet med noget mel og rul dejen ud i den mere eller mindre runde form. Spred osten over dejen og dække den med asparges og caper, efterlader 3 cm tom plads på kanterne. Fold kanterne til indersiden af ​​galette uden at trykke på dejen for meget. 3. Bag Galette i 40 minutter. På den laveste hylde i ovnen, for at få en god, skarp bund. Når galetten er færdig, fjern fra ovnen og hæld med en blanding af æbleeddike, olivenolie og honning.

1 tsk havsalt frisk jordet sort peber håndfuld dill eller persille få friske radise 3 tsk olivenolie 3 tsk til spinat marinade få dråber friskpresset citronsaft 1 tsk til spinat marinade

1. Forvarm ovnen på 180 c. Placer asparges på bagningsstien og stege dem i ovnen, indtil de bare er let bløde. 2. Mens asparges er i ovnen, sæt kartoflerne i damperen og damp dem i 20 minutter. Kartofler og asparges bør gøres på samme tid. 3. Forbered spinat i mellemtiden. Vask spinat, hak det groft, hæld med 3 tsk olivenolie og 1 tsk citronsaft, rør Andmarinate det for 15 min. 4. For at tjene, spred den marinerede spinat over en stor plade, første dække med dampede kartofler og end med stegt asparges. Hæld generøst alt med olivenolie, få dråber citronsaft, salt og peber. Garnér med dill eller persille og få radiser.

Hvor finder man frisk asparges i Storbritannien og USA?

Asparges prinsessen, en genert teenager ved navn Nicole Cybin, havde et ophøjet sted blandt hendes jævnaldrende: i Tyskland, Spargel eller White Asparges, hersker højeste blandt grøntsager. Hvert år spiser det tyske folk 140.000 tons asparges, næsten alt det hvide sortiment. Tyske landmænd bruger mere jord til spargel end de gør for kål til surkål. Fra april til juni finder du hvid asparges på menuen på næsten hver restaurant, forberedt næsten altid på samme måde: kogt og toppet med hollandaise eller brunt smør, serveret med en side af kogte skrællede kartofler og en plade af skiver skinke, røget laks eller Schnitzel . Hvad handler det om dette Farveløs Vegetabilsk, der driver tyskerne Crazy?


Populær i dag

Hvid Asparges med citronmør Persille Breadcrumbs Elle Republic

Hvid Asparges med citronmør Persille Breadcrumbs Elle Republic

Hvid asparges suppe spargelsuppe nem og cremet opskrift

Hvid asparges suppe spargelsuppe nem og cremet opskrift

Hvid Asparges Mimosa Vanilla Bean Cuisine Opskrifter

Hvid Asparges Mimosa Vanilla Bean Cuisine Opskrifter

Get fresh white asparagus in Malaysia delivered direct from Holland

Get fresh white asparagus in Malaysia delivered direct from Holland

Asparagus Soup with Smoked Haddock Recipe

Asparagus Soup with Smoked Haddock Recipe

Hvid asparges Billede af restauranten på hovedstaden London

Hvid asparges Billede af restauranten på hovedstaden London

Sausage with Tuscan Kale and White Bean Recipe  savory  savvy

Sausage with Tuscan Kale and White Bean Recipe savory savvy

Slowcooker White Bean Soup med Andouille og Collards Opskrift

Slowcooker White Bean Soup med Andouille og Collards Opskrift

White Bean Soup with Lemon and Garlic Cornbread

White Bean Soup with Lemon and Garlic Cornbread

Som en topping til nudler eller påfyldning af tacos, tarm parret godt med pickles, fordi surheden skærer gennem orgelens fattighed. Hvis du bruger bølget som en topping til nudler, skal du blot klippe de stewed stykker i tykke skiver og spise sammen med dit valg af nudler, bouillon og grøntsager.

Som en topping til nudler eller påfyldning af tacos, tarm parret godt med pickles, fordi surheden skærer gennem orgelens fattighed. Hvis du bruger bølget som en topping til nudler, skal du blot klippe de stewed stykker i tykke skiver og spise sammen med dit valg af nudler, bouillon og grøntsager.

Lær mere
Som en topping til nudler eller påfyldning af tacos, tarm parret godt med pickles, fordi surheden skærer gennem orgelens fattighed. Hvis du bruger bølget som en topping til nudler, skal du blot klippe de stewed stykker i tykke skiver og spise sammen med dit valg af nudler, bouillon og grøntsager.

Nyankomne

Denne hvide brødopskrift er udgangspunktet for vores multigrain, rug og cinnamonraisinbrød. Se vores klassiske hvide brød HOWTO til StepByStep-instruktioner.

Denne hvide brødopskrift er udgangspunktet for vores multigrain, rug og cinnamonraisinbrød. Se vores klassiske hvide brød HOWTO til StepByStep-instruktioner.

Den utrolige sandhed af undre brød

Den utrolige sandhed af undre brød

chocolate cake with bavarian cream

chocolate cake with bavarian cream

StrawberriesAnceCream Poke Cake.

StrawberriesAnceCream Poke Cake.

Sådan farve hvid chokolade eller slik smelter maling lollipops video

Sådan farve hvid chokolade eller slik smelter maling lollipops video

Lilla blomkål en godbid for øjnene såvel som smagsløgene

Lilla blomkål en godbid for øjnene såvel som smagsløgene

Martha Stewart 14piece White Ceramic Interior Cookware Setlinen Walmart.com

Martha Stewart 14piece White Ceramic Interior Cookware Setlinen Walmart.com

A Cheesy Twist on a Classic Cheesy Bchamel Sauce

A Cheesy Twist on a Classic Cheesy Bchamel Sauce

Easy White Bean Chicken Chili komfur den erfarne mor

Easy White Bean Chicken Chili komfur den erfarne mor

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.