Pizza Cupcakes Opskrifter med ingredienser, Ernæring, Instruktioner og relaterede opskrifter

Pizza Cupcakes Opskrifter med ingredienser, Ernæring, Instruktioner og relaterede opskrifter

Hvordan kan du gå galt med pizza i form af en cupcake?! Du får din helt egen lille håndholdte pizza, der ikke kun er lækker, men let at lave, en stor snack til spildag, filmnat og perfekt til pakning sammen i en frokostpose! De kan også laves vægtture venlige med 2 ingrediens ww dej og / eller lactosefri!

Fordi pizza cupcakes er lavet i muffin dåser, er de også kendt som muffin tin pizza. Jeg elsker at gøre ting i muffin dåser, fordi de er bærbare, individuelle portioner, for ikke at nævne hurtig og nem.

Jeg har altid været fan af individuelle portioner, især når det kommer til fest mad. Jeg har personligt haft nogle dårlige erfaringer med 'fælles mad', dermed grunden til, at jeg også skabte disse individuelle osteagtig fest pull aparts! Plus det er som at have en mini pizza alt for dig selv!

Du kan også bruge enhver pizza dej, du ønsker med denne opskrift, som min brødmaskine pizza dejen opskrift, eller lette det op og gøre det til venlig med mine 2 ingrediens vægt watchers pizza dej. Hvis du har travlt, vil butikskøbt pizza dej også arbejde! Men jeg elsker denne pizza dej, fordi det er så hurtigt og nemt!

Gør dem vægtture venlige

Mine børn elskede disse pizza cupcakes. Alvorligt kæmpede de endda over dem. Da de er kræsne teenagere, føler jeg mig altid temmelig smigret, når de tror, ​​at min mad er kampværdig. Og hvis der er en ting, kender vi teenagere, elsker, det er pizza! Så hvis du elsker pizza også, så giv disse et forsøg!

Hvordan Michelle Jimenez sprang aftalen for Pizza Cupcakewith Lori på Shark Tank

I den nylige episode af investorer viser Shark Tank, Par og Co-Founders Michelle Jimenez og Andrea Meggiato trådte ind i tanken, der søger en 125.000 aftale for en 10 pct. Indsats i deres venture Pizza Cupcakes. De to forklarede, hvordan deres frosne mad bliver til en let bidestørrende forretter, der kan nydes, når og hvor som helst i dens nemme at bære form. Hailing fra Venedig, Andrea forklarede, hvordan dejen, der går ind i deres pizza cupcakes, er noget, ingen af ​​hajerne kunne have spist før, og talte også om sin smelte-i-mund-tekstur.

Så kom tiden for hajerne til at prøve de delish cupcakes, som udtrykte at de var fantastiske, så snart de tog den første bid. Selvom dette ikke var nok til Daymond John, Kevin O'Leary, Mark Cuban og Robert Herjavec til at investere i mærket. Theygave deres sæt af grunden til det samme, der omfattede logistiske spørgsmål af frossen mad til kraftig konkurrence i sektoren.

For hverken overraskelse viste Lori Greiner imidlertid sin interesse og lavede en aftale. Hun øgede investeringsbeløbet med 25.000, der er fra 125.000 til 150.000 sammen med en 20% indsats, dobbelt af, hvad Michelle og Andrea havde sat på bordet. Michelle, der kommer fra en stærk salgs- og marketing baggrund, var ikke klar til at give væk en så stor indsats og tog risikoen for at sikre en bedre aftale, selv når der ikke var andre tilbud.

Hun kom op med et mod tilbud, men Lori var ikke villig til at budge. Michelle forblev stadig sin grund. Efter nogle Overvejelse besluttede hun at komme op med en anden modforfer på 150.000 for en 12.% -andel. Lori besluttede at møde Michelle Midway og gav hende et sidste tilbud på 150.000 til 15%. Michelle forsøgte igen at overtale Lori til at øge de penge, hun ville investere. Men da hajen ikke viste noget tegn på budging, gav Michelle et sidste forsøg og spurgte Lori, hvis hun ville være okay med et tilbud på 150.000 for en 12.% -andel i selskabet og 2.% rådgivende aktier. Hajen accepterede øjeblikkeligt tilbuddet, og aftalen blev lukket.

Få de nyeste underholdningsnyheder fra Indien rundt om i verden. Følg nu dine yndlings tv-celebs og telly opdateringer. Republic World er din one-stop destination for trending Bollywood News. Indstil i dag for at holde sig opdateret med alle de seneste nyheder og overskrifter fra underholdningens verden.

Hvad skal man tjene med disse pizza cupcakes?

Da debuterer i 2022, har Pizza Cupcake påberåbt online salg for at drive forretning. Derefter optrådte virksomheden i januar på Shark Tank og sikrede en 125.000 investering fra Lori Greiner for 12.% Equity og 2.% Rådgivende aktier. Frk. Greiner er et amerikansk tv Personlighed , opfindere og iværksætter, og har været en investor på hajbeholder og dens spin-off ud over tanken i mange år.

Mine pizza muffins er lavet som om du ville gøre monkey brød muffins består af masser af små bolde af dej, hver fyldt med påfyldninger, ost og sauce. Del en til en efterskole snack eller bage dem som en hurtig og nem middag for hele familien.

Hvem elsker ikke en dejlig, osteagtig pizza? Selvom denne populære italienske skål er en stor crowd-favorit, er det desværre ikke den mest bekvemme snack at binge på. Lugging Et fedtet stykke pizza kan ofte give katastrofale resultater. Fra risikoen for at tabe toppings på gulvet for at ødelægge dit outfit, er der mange muligheder for den skive pizza for at ødelægge kaos. Så et New York-baseret par kom op med en innovativ løsning, der konverterer en ydmyg skive pizza, til en bærbar, men alligevel gourmet snack-pizza cupcake.

Når vi tænker på cupcakes, tænker vi på de cremede røde fløjlkager, eller de rige chokolade eller endda frugtbaserede. Men en pizza cupcake kan aldrig krydse dit sind, men folk, der har prøvet pizza cupcakes, kan ikke stoppe raving om det. Her er alt hvad du behøver at vide om pizza cupcake.

Ligesom navnet antyder, er Pizza Cupcake pizza i form af en cupcake. Dens fyldte med mozzarella ost og toppet med tomat eller pepperoni, omgivet af smelte-i-din-mund dejen. Webstedet beskriver pizaa cupcake som flaky, salte og fyldt med lækker frisk mozzarella og San Marzano Tomato. Alle indpakket i en handelshemmelig dej, der smelter i munden med smagen af ​​virkelig autentisk italiensk pizza. Denne højkvalitets gourmet snack blev lanceret i 2022 og er i øjeblikket tilgængelig i to varianter â € "Margherita og Pepperoni. Grundlæggerne af dette unikke produkt arbejder for øjeblikket på at skabe en veganer og glutenfri variation af denne snack også.

Pizza Cupcake kan være en realitvely ny aktør på markedet, men det har allerede formået at få fat i al den rigtige opmærksomhed. I 2022 syntes en af ​​grundlæggerne af Pizza Cupcake Chef Andrea Meggiato på Mariah Carey's Talk Show 'øjeblikke med Mimi'. På showet viste han hvordan man laver en lækker pizza. Ved afslutningen af ​​episoden var Mariah så imponeret af Andreas færdigheder og viden om, at hun erklærede ham som "King of the Pizza Cupcake." Â

mand og kone Duo Andrea Meggiato og Michelle Jimenez-Meggiato, er grundlæggerne af Pizza Cupcake. I januar 2022 afslutter Andrea sit job for at forfølge sin kulinariske lidenskab, der fødte Pizza Cupcake. I august 2022 begyndte parret at få flere ordrer fra deres venner og familie. Parret langsomt men stadigt begyndte at ramme flere store milepæle, mens de byggede deres forretning. Ligesom på mindre end et år siden etableringen af ​​deres forretning tilbød Executive Chef på Citi-feltet pizza cupcake et stadion koncession Mulighed, åbning af en ny distributionskanal. 2022 var et stort år for pizza cupcake, da de fik deres andet udendørs marked på World Trade Center. Ifølge selskabets hjemmeside begyndte en 45 minutters ventetinje at danne uden for Pizza Cupcake Stall. I samme år formåede Andrea endog at imponere Mariah Carey og sluttede året med leverede flere af deres yummy godbidder til forskellige corporate fester og arrangementer.

Da det er en fødevare, vil alle hajerne helt sikkert være interesseret i det, men vi tror, ​​at Robert Herjavec sandsynligvis kan forsegle aftalen. Selvom det til sidst koger ned til salgsnumrene og efterspørgslen efter produktet for hajer til at afgøre, om de skal investere i virksomheden eller ej.

Som du har set på større bolder bagning før, kommer pizza i alle forskellige former og størrelser her. Denne opskrift kan faktisk blæse dit sind, fordi disse er pizza cupcakes! Ja, du læser det rigtigt. Dens en pizza masqueradingas en cupcake, men det er stadig en pizza.

Det har alle de komponenter, du elsker om pizza: sauce, mozzarella, urter og pepperoni. Alle disse ingredienser holdes sammen af ​​en salig cupcake. Det er en meget grundlæggende dej, der er blød og næsten svampet, hvilket er perfekt til at nyde tomatsauce. Magine, hvad en kiks ville være som med alle disse påfyldninger, og det er stort set, hvad du får.

Hvis du søger at leve dit bedste og mest meste togværdi, vil denne pizza cupcake opskrift op for dit mad spil. De ser super sjove â € "godt for'grammering â €", men vigtigere, de er nemt at gøre, og det er en god ting, fordi ingen ønsker at tilbringe at fussing over en kompliceret Receorwhen De er HungryFor Pizza .

Bages i ca. 18 minutter, indtil muffins viser sig gyldne og en kniv indsat, kommer ud rent. Lige før du spiser, top muffins med mere ost og omkring fem skiver mini pepperoni og bages i 4-5 minutter ved 350F, indtil ost smeltes. Tjene straks.


Populær i dag

Pizza Dough Recipe med nyttige tips Madlavning Classy

Pizza Dough Recipe med nyttige tips Madlavning Classy

Pizza Hut Launches DetroitStyle Pizza, and America Says Huh

Pizza Hut Launches DetroitStyle Pizza, and America Says Huh

GASTRONOMY REVIEW Pizza Hut, Corporation Street, Manchester.

GASTRONOMY REVIEW Pizza Hut, Corporation Street, Manchester.

Pizza Huts Skinny Slice vil spare dig kalorier ... slags

Pizza Huts Skinny Slice vil spare dig kalorier ... slags

Frisk mozzarella, tomat og olivenpizza lommer opskrift

Frisk mozzarella, tomat og olivenpizza lommer opskrift

Toy Story Pizza Maker  shopDisney

Toy Story Pizza Maker shopDisney

Product Tag  candy floss machine argos

Product Tag candy floss machine argos

Sharpen your elbows Lidls sellout pizza oven is back in stores this weekend

Sharpen your elbows Lidls sellout pizza oven is back in stores this weekend

Pepperoni Pizza Monkey Bread

Pepperoni Pizza Monkey Bread

Coloradostyle pizza or Colorado mountain pie is a unique version of a pizza originating from Colorado. The pizza has a thick, braided crust and its made with honey instead of sugar

Coloradostyle pizza or Colorado mountain pie is a unique version of a pizza originating from Colorado. The pizza has a thick, braided crust and its made with honey instead of sugar

Lær mere
Coloradostyle pizza or Colorado mountain pie is a unique version of a pizza originating from Colorado. The pizza has a thick, braided crust and its made with honey instead of sugar

Nyankomne

Kommerciel Pizza Ovn Alle Arkitektur og Designproducenter

Kommerciel Pizza Ovn Alle Arkitektur og Designproducenter

Woodfired Pizza Ovens Clay Brick Pizza Ovne til Sale UK

Woodfired Pizza Ovens Clay Brick Pizza Ovne til Sale UK

Pepperoni Pizza Pinwheels.

Pepperoni Pizza Pinwheels.

North Liberty FunZone Arcade

North Liberty FunZone Arcade

Pizza Ranch named HutchinsonReno County Chamber of Commerce Small Business of the Month

Pizza Ranch named HutchinsonReno County Chamber of Commerce Small Business of the Month

PIZZA RANCH, Independence  Photos  Restaurant Reviews  Order Online Food Delivery  Tripadvisor

PIZZA RANCH, Independence Photos Restaurant Reviews Order Online Food Delivery Tripadvisor

10 Certificate  Pizza Ranch

10 Certificate Pizza Ranch

Pizza Ranch Inc Reviews

Pizza Ranch Inc Reviews

Lunchbox Pizza Rollups.

Lunchbox Pizza Rollups.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.