Prisvindende Texas Red Chili Opskrifter

Prisvindende Texas Red Chili Opskrifter

Trin 3 Tilføj følgende og lad dem simre i en time en kan 14 ½ Swanson Beef bouillon 1 - 8 oz kan jagter no-salt tomat sauce 1 kube knists oksekød 1 kube knists kylling bullion 3 tb susans chili pulver blend 1 tb granuleret løg 1 tb Paprika 1 PK Sazon Goya

Bland følgende krydderier til dump 1 1 tsk løgpulver 2 TSP hvidløgspulver 2 TSP Oksekød Krystaller 1 TSP Kyllingekrystaller 1 spsk Pacific Beauty Paprika 1 spsk Mexene Chili Powder ½ TSP Cayenne ¼ TSP Black Pepper 1 Pakke Sazon GOYA.

Bland følgende krydderier til dump 2 1 spsk af mexen chili pulver 1 spsk lukk mild chili pulver 2 spsk cowtown lys chili pulver 1 spsk mild regninger mørk chili pulver 1 tsk cumin ¼ tsk hvid peber Pakke 2: 2-1 / 2 spsk lys chili pulver 2-1 / 2 spsk mørk chili pulver 2 tsk cumin ¼ tsk sort peber ¼ tsk hvid peber ¼ tsk cayenne peber ½ kube knists oksekød ½ kube knor kyllinger ¼ tsk brunt sukker 1 pk sazon goya

Jeg voksede op med at spise. chili. På disse nætter kunne jeg regne med en gryde med relativt tynd chil-infunderet suppe med jordbiff og hakkede løg. Det var godt, jeg har gode minder om at spise det over en skål med albue macaroni. Alligevel, som jeg er vokset ældre, foretrækker jeg en version, der bedre stikker til mine ribben.

Debbie Ashman, vinder af Terlingua International Chili Championship, har en 22-pund Jalapeo statue, der beviser, at hendes chili er verdens bedste. Hun delte opskriften på hendes hot rod texas chiliâ € "og nogle visdomâ €" med Esquire.

yum! Nice og krydret, men ikke over toppen. Store smag. En af de bedste chilier jeg har haft. Jeg skaleres for at bruge 2 lbs. oksekød og brugt magert jordbøjning. Her er de mindre ændringer, jeg lavede: Jeg tilføjede en smule flydende røg, brugt V8 i stedet for tomatsauce, brugt regelmæssig paprika, udeladt Jalapenos og ikke havde brug for melet, da jeg bare estimerede vandet. Jeg tilføjede en lille grund sort peber, glemte oregano og kogte i en crock pot på lav i flere timer i stedet for at simre, for bekvemmelighedens skyld. Også - jeg er Texan og enig om ingen bønner regel, men min talje er uenig, så jeg tilføjede en dåse ranch bønner og en dåse nyrebønner, drænet, men ikke skyllet. Min mand elskede det, sagde han kunne spise det hver uge. Det var for krydret for børnene. Tak for en stor opskrift!

Dette er en fremragende chili. Jeg gjorde ikke noget andet end det, men bare spise det. Jeg tror, ​​hvis jeg havde været på Alamo, ville jeg ikke have deltaget efter at have spist denne chili, fordi jeg ville have fundet en pude og gik i seng. Det er, hvor stor det er. Jeg bedømmer det A 10.

Det har været usædvanligt Kold i SO Cal. Senest og jeg havde brug for en varm chili til at varme op min familie. Vi elskede dette! Jeg brugte øl i stedet for H2O, da der er mere smag i øl. Jeg skar også op nederdel bøf og ja, jeg tilføjede også bønner! Min hendes husbond elsker bønner, så han får dem: Jeg brugte et par forskellige jorden chilies til dette og jo længere det sad, den varmere og bedre det fik! Jeg lavede noget ristet surdej hvidløgsbrød for at afrunde måltidet. Tak Kiki Jeg vil helt sikkert gøre det igen.

Jeg lavede denne chili et par weekender siden, næsten som det, og bliver bare at gennemgå det. Min familie og jeg er kød elsker. Denne chili er definitivt for kød elsker. Jeg brugte chuck stege i stedet for stew kød og det viste sig at være et perfekt kødvalg til denne delucular chili. Jeg brugte California Red Chili Powder, fordi det er mere mildt end andre typer. Jeg tror en ting, jeg kunne have gjort uden var kornet fra Masa Harina. Jeg havde aldrig kogt med det før, så jeg forventede ikke det. Næste gang vil jeg tilføje en lille dåse af oksekød bouillon for at gøre op for det ekstra vand, der er behov for, at MASA'en absorberer og bliver blødt. Måske hjælper det med kornet samlet, dog 5 stjernede for smag, nem montering og hjertelig godhed.:

Det er chili-spise sæson. Det er også højden af ​​chili-cookoff sæson. Men før du forbinder at spise chili med cookoff chili, forstå, at de er to helt forskellige dyr. Det er rigtigt: Big-League Chili er ikke rigtig beregnet til at blive spist, undtagen en spoonful af en dommer. Cookoff Chili er blevet et sjældent dyr, som en velplejet showhund. Tænk på det som Food Worlds NASCAR. Det ligner chili på ydersiden, men under hætten er det en hel uthing ting.

To rivaliserende grupper, der voksede ud af den første faceoff, Chili Vurdering Society International og Det Internationale Chili Society, sanktionerede næsten 700 kokke sidste år. ICS Executive Director Jim West Estimater De to Organisationer kombineret har hævet 100 millioner til velgørenhed i de sidste 30 år. IC'erne har verdens mesterskab Chili Cookoff i Reno, Nev., Hver oktober, og Casi kroner sin champ hver november tilbage i Terlingua, på Terlingua International Chili Championship.

Som chili cookoffs udviklede sig, så gjorde chili. I gamle dage var der en masse kreativitet i den. Du ville lede efter noget usædvanligt, siger vest for ICS. Når folk taber, ser de, hvad der har vundet og tilpasser sig. Dagens cookoff chili består generelt af kubet oksekød med en chili sovs. Spise chili er krydret mindre end konkurrencemængden, og er meget mere tilbøjelige til at blive lavet af jordbiff. Det kubede kød giver mening i en konkurrence: Madlavning Ground kød i tre eller flere timer kan gøre det til mush.

Masser af folk koger deres yndlingsopskrift i en konkurrence og gå væk utilfreds. Du er nødt til at forstå, hvad dommerne søger, siger Dan Bauer, en Alexandria-baseret chili-kok, der placerede anden på Terlingua i 1995 og '96 ud af et felt på 275 kokke.

For at gøre din chili en vinder, de fleste chili-heads er enige, skal du være i stand til at opnå forudsigelige resultater. Kort ud af din procedure og opnå ingredienser, hvis egenskaber er kendt og konsekvente. Det betyder pulveriseret hvidløg i stedet for frisk og tomatsauce i stedet for tomater. Det er ned til det punkt, hvor du ikke bruger noget rigtigt, siger Roger Koltz, en chili kok, der bor i Charlottesville. En frisk løg kan være sød eller varmt, men kommercielt pulver er stort set det samme hver gang.

Din chili vil møde nogle velfungerede konkurrence. Dette er ikke stedet for lavt natrium chili. Juster farven med paprika. Spiciness bør distribueres over hele munden. Dette opnås ved at bruge en række chili og peberfrugter, der kan omfatte sort peber, hvid peber, jalapeno pulver og varm sauce - både rødt og grønt.

Jeg tilføjer normalt to knibe af brunt sukker - mindre end en ottendedel af en teskefuld - nær slutningen af ​​madlavning, siger Bauer. Det søde ikke det op. Det blander sig bare det ud og gør det sømløst fra den ene ende til den anden. Parker tilføjer brunt sukker, hvis hans chili smager lidt salt. Tilføj eventuelle sødestoffer 1/4 teskefuld ad gangen til en batch baseret på 3 pund kød.

Hvis du har brug for at tykke din chili, før du sender den til dommerne, skal du bruge et neutralt middel, måske mel eller majsstivelse. Arrowroot virker, men vil tynde tilbage, hvis chili er kogt. Bauer holder kartoffelflager på hånden, men har sjældent brug for dem. Masa Harina, nogle siger, giver chili en smag dommerne ikke kan lide. Når du indtaster din første cookoff, skal du huske nogle enkle råd. Kog opskriften og lad den være alene, siger Bauer.

Ikke panik, ekko jim parker af de hårde tider cafe kæde af chili parlors. Lige i slutningen af ​​madlavning, det er, når folk begynder at panikere. Hold dig til opskriften, uanset hvad. Ikke tweak. Hvad ikke at tilføje

Chili kokke har været kendt for at tilføje næsten alt for deres kreationer, herunder woodruff, salsa, chokolade, oliven og orange likør, men der er nogle ting, der ikke hører hjemme. Øl går i kokken, ikke chili. Det har en aroma som beskidte sokker, siger Bauer. Og det er klogt at holde øl ud af kokken, indtil chili sendes til dommerne. Alkohol har været kendt for at påvirke madlavning beslutninger .

Den første dump skal penetrere kødet. Det er her, hvor du får din efterfølger. Cumin bliver bitter med udvidet madlavning, så nogle opskrifter holder det til senere. Den anden dump vil nedbryde og opløses i sovs; det er godt. Bauer anbefaler at bringe saucen til kog, og derefter afskære varmen. At øge krydderierne som dette bryder dem ned og forhindrer overcooking. Den tredje dump er kicker eller booster. Cumin, hvidløg og finmalet røde chilier er kandidater for denne ene.

Når chili koger, skal den være alene alene undtagen lejlighedsvis omrøring. For meget omrøring vil nedbryde kødet. Bauer anbefaler, hvad han kalder en ni-boble koge, hvormed han betyder, at der til enhver tid er omkring ni bobler på overfladen. Du vil ikke have en tung, rullende kog, siger han.

Det sidste trin forbereder prøvekoppen til dommerne. Du burde have krydret denne stive skumbeholder ved at gnide det indre med frisk hvidløg og støv det med spidsen for at absorbere kopens smag. Hvis jeg kan sætte det i solen, vil jeg, siger Bauer. Før du fylder koppen med chili, skyll den med bouillon eller chili sovs for at vaske tøjet af hvidløg. Fyld koppen med ca. 60 procent kød og top det op med sovs. Dommerne ønsker tungt kød og glat sauce, siger Koltz. Forlad en tomme eller så af hovedrummet.


Populær i dag

Braised Texas Red Chili Opskrift Traeger Grills

Braised Texas Red Chili Opskrift Traeger Grills

Country Ham og Redye Gravy Opskrift

Country Ham og Redye Gravy Opskrift

Aaron Franklins Signature Brisket Recipe  EXPLAINED

Aaron Franklins Signature Brisket Recipe EXPLAINED

Broccoli ost ris gryderet

Broccoli ost ris gryderet

Hvor finder man sjæl mad i Dallas

Hvor finder man sjæl mad i Dallas

Grilled Steak with BBQ Steak Sauce  Frenchs

Grilled Steak with BBQ Steak Sauce Frenchs

Texas Tamale Pork Tamales Walmart. om

Texas Tamale Pork Tamales Walmart. om

The Old Farmers Almanac Readers Best Recipes

The Old Farmers Almanac Readers Best Recipes

Loaded Texas Trash Dip Recipes with ingredients,nutritions,instructions and related recipes

Loaded Texas Trash Dip Recipes with ingredients,nutritions,instructions and related recipes

30 Minute Skillet Lasagna

Recipe For Texas Trash Dip with ingredients,nutritions,instructions and related recipes

Lær mere
30 Minute Skillet Lasagna

Nyankomne

Hamburger Helper, Cheeseburger Macaroni måltid, 6. oz Walmart. om

Hamburger Helper, Cheeseburger Macaroni måltid, 6. oz Walmart. om

Varm bønner dyppet også kendt som Texas affald

Varm bønner dyppet også kendt som Texas affald

Texas White Chicken Chili Recipe

Texas White Chicken Chili Recipe

T. . . Fridays Jack Daniels Sauce

T. . . Fridays Jack Daniels Sauce

Thai Beef Lettuce Wraps

Thai Beef Lettuce Wraps

Denne Twostep Side Dish er en af ​​vores alltime favoritter. Den thailandske smag kommer fra fisksauce og jeg elsker det, fordi, en gang kogt, denne duftende

Denne Twostep Side Dish er en af ​​vores alltime favoritter. Den thailandske smag kommer fra fisksauce og jeg elsker det, fordi, en gang kogt, denne duftende

Thai Iced Tea or Bubble Tea   Dixie Crystals

Thai Iced Tea or Bubble Tea Dixie Crystals

Kylling oyster sauce opskrift thai stil gai phad nam mon hoi thaichef mad

Kylling oyster sauce opskrift thai stil gai phad nam mon hoi thaichef mad

Kokosnød curry kylling noodle suppe opskrift glutenfree dairyfree

Kokosnød curry kylling noodle suppe opskrift glutenfree dairyfree

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.