5 Mustknow fakta om sukker

5 Mustknow fakta om sukker

Sukker er et hot-knap-emne for mange veganer, fordi så meget af det raffinerede sukker her i USA er lavet med knogle char. Nogle veganer tror du ikke kan spise det og stadig kaldes Vegan, mens andre gør deres bedste for at undgå det, men ved, at du ikke kan være 100 sikker hele tiden.

Er brun sukker veganer? Der er nogle mærker af brunt sukker, der er veganer, men ikke alle mærker er. Heldigvis, når du ved, hvad du leder efter, er det ikke for svært at finde veganske venlige versioner af brunt sukker eller substitutioner.

Hvad er knogle char og er det veganer?

Sukker eller saccharose, er et simpelt kulhydrat, der forekommer naturligt i alle frugter og grøntsager i plantediget. Det er det vigtigste produkt af fotosyntese, processen, hvormed planterne omdanner sukkeretergien til mad. Sukker forekommer i størst mængder i sukkerrør og sukkerroer, hvorfra det adskilles til kommerciel brug. Lær om den forskellige typer sukker til rådighed.

Når det kommer til bagning, er sukker en af ​​de vigtigste ingredienser, der anvendes i opskrifter. Sukker er en integreret del af bagningsprocessen. Når der laves hjemmelavede brød, fodrer sukker gæren, der giver stigningen af ​​brødet.

Der er mange forskellige typer granuleret sukker. Nogle af disse bruges kun af fødevareindustrien og professionelle bagere og er ikke tilgængelige i supermarkedet. De typer af granulerede sukkerarter adskiller sig i krystalstørrelse. Hver krystalstørrelse giver unikke funktionelle egenskaber, der gør sukkeret passende til et specifikt fødevares særligt behov.

Bagers specielt sukker Krystalstørrelsen af ​​Bakers Special er endnu finere end frugtsukker. Â Som navnet antyder, blev det udviklet specielt til bagningsindustrien. Â Bakers Special bruges til sugaring Donuts og Crumb Texture.

Dato Sukkerdato Sukker er mere en mad end et sødemiddel. Â Det er bundet af dehydrerede datoer, er højt i fiber. Â Dens anvendelse er begrænset af prisen, og det faktum, at den ikke opløses, når den tilsættes til væsker.

Frugtsukkerfrugtsukker er lidt finere end almindeligt sukker og anvendes i tørre blandinger, såsom gelatine og pudding desserter og pulveriserede drikkevarer. Â Frugtsukker har en mere ensartet lille krystalstørrelse end almindeligt sukker. Â En ensartethed af krystalstørrelse forhindrer adskillelse eller sedimentering af større krystaller til bunden af ​​kassen, en vigtig kvalitet i tørre blandinger.

Granuleret sukker kaldes også bordsukker eller hvidt sukker. Â Dette er det sukker, der er mest kendt for forbrugerne, er sukkeret, der findes i hver hjemmesukkerskål, og mest almindeligt anvendt i hjemmefoodpræparation. Â Det er den mest almindelige form for sukker og den type, der oftest kræves i opskrifter. Â Dens vigtigste kendetegn er en papirhvid farve og fine krystaller.

Slibesukker også kendt som groft sukker. Â Et stort krystalsukker, der hovedsagelig anvendes i bagnings- og konfektureindustrien som et drys oven på bagværk. T han store krystaller afspejler lys og giver produktet et mousserende udseende.

Superfine, ultra fint eller bar sukker Denne sukkerrør krystal størrelse er den fineste af alle de typer granuleret hvidt sukker. Â Den er ideel til delikat teksturerede kager og Meringues samt for Sweetening Frugt og iced-drikkevarer, da det opløses nemt. Â I England er et sukker meget svarende til superfine sukker kendt som caster- eller ricinussukker, opkaldt efter den type shaker, hvori den ofte pakkes.

Demerara Sukker Populært i England, Demerara Sukker er et lysebrunt sukker med store gyldne krystaller, som er lidt klæbrige fra de klæbende melasse. Â Det bruges ofte i te, kaffe eller på toppen af ​​varme korn.

Muscovado eller Barbados sukker muscovado sukker, et britisk specialitet brunt sukker, er meget mørk brun og har en særlig stærk melasse smag. Â Krystallerne er lidt grovere og stickier i tekstur end almindeligt brunt sukker.

fritflydende brune sukkerarter Disse sukkerarter er specialprodukter fremstillet af en co-krystallisationsproces. Â Processen giver fint, pulverlignende brunt sukker, der er mindre fugtigt end almindeligt brunt sukker. Â Da det er mindre fugtigt, klumpes det ikke og er fritflydende som hvidt sukker.

Turbinado sukker Dette sukker er råsukker, der er blevet delvist behandlet, hvor kun overflademolassen er blevet vasket af. Â Den har en blond farve og mild brun sukker smag, og bruges ofte i te og andre drikkevarer.

Kend også som simpel sirup, bar sirup og rock candy sirup, ikke mere end vand og sukker. Dette er den hemmelige ingrediens til de bedste kolde hjemmelavede drikkevarer, cocktails og andre drikkeopskrifter. Ved hjælp af simpel sirup kan du lave så lille eller så stor en batch som du ønsker og opbevarer den i køleskabet i en godt forseglet flaske.

Invertsukker anvendes hovedsagelig af fødevareproducenter til at forsinke krystallisationen af ​​sukker og for at bevare fugt i den emballerede mad. Hvilket særligt invertsukker anvendes bestemmes af hvilken funktion â € "retarding krystallisation eller Beholdning Fugtighed â €" er påkrævet.

Forberedelse af en opskrift, der kræver, at Sugar og spekulerer på, hvad, hvis noget, kan du bruge på plads? Heldigvis bør et andet sukker fra dit spisekammer gøre tricket. Sådan gør du en vellykket substitution uden en særlig tur til butikken eller åbner din tegnebog.

Hvis du beslutter dig for at købe Turbinado Sukker, skal du sørge for at gemme den i en lufttæt beholder. Som brunt sukker er det tilbøjeligt til hærdning, når den udsættes for luft. Men det gør ikke dig, at du bliver mursten, det er nemt nok at blødgøre det igen.

Sukkerproducenter gør hvidt sukker fra enten sukkerrør eller rødder og forfiner det for at slippe af med urenheder , skriver Joanne Chang, wienerbrød og medejer af Flour Bakery Café i Boston og Cambridge , Massachusetts, i sin kogebog, bagning med mindre sukker.

Lad os sige, at du virkelig vil have brunt sukker, og alt du har på hånden er granuleret sukker. Nå, du kan gøre det hjemme, så længe du har melasse, skriver prisvindende blogger og Home Cook Deb Perelman i den smitte køkkenkogebog.

Mens Turbinado er lidt dyrere end almindeligt bordsukker, er jeg ikke sikker på, at det er så meget mere end brunt sukker, hvis du kan finde den i bulk. Jeg har lige hentet det fra bulk sektionen ved hele fødevarer til. 9 / lb.

Jeg er så grøn som dig, når det kommer til rygning. Men jeg har ikke købt Turbinado og har lige brugt lysebrun og resultaterne var store. Jeg kan ikke finde linket nu, men Chris sendte en til et websted, der har en ordliste af fødevarer, og erstatninger blev inkluderet. Lysebrun var sub for Turbinado . Jeg har ikke haft et klumpende problem, men jeg ser, hvordan det kunne ske, da Joe påpegede.

Jeg tror, ​​at hvis du leder efter Turbinado vil du opdage, at det er næsten lige så let tilgængeligt som brunt sukker. I min lokale Kroger sælger de sukker i rådene lige på hylderne nær de brune og hvide sukkerarter. Når det er sagt, tror jeg, jeg kan godt lide smagen af ​​brunt sukker bedre, men det kan brænde på dig og være bitter, hvis det ikke er forsigtigt.

Det er normalt substitueret med lysebrunt sukker, råsukker og demerara sukker. Lysebrunt sukker ser lidt ud som Turbinado sukker. Der er stort set to typer af brunt sukker lysebrunt og mørkt brunt sukker. Lysebrunt sukker indeholder ca. 3,% melasse, mens mørkebrunt sukker indeholder 6.% melasse. Normalt betragtes lysebrunt sukker som en bedre erstatning for Turbinado , selvom mørk brun sort også kan bruges til dette formål.


Populær i dag

Hvad er i Vegan Tyrkiet Plus, de bedste til at prøve denne Thanksgiving

Hvad er i Vegan Tyrkiet Plus, de bedste til at prøve denne Thanksgiving

Spring over Tyrkiet i år med disse alternative Thanksgiving måltider

Spring over Tyrkiet i år med disse alternative Thanksgiving måltider

Brændt Tyrkiet med urtekremost og jordbær

Brændt Tyrkiet med urtekremost og jordbær

Kylling vild ris suppe

Kylling vild ris suppe

Butterball Turkey Bacon Fully Cooked  3 Oz

Butterball Turkey Bacon Fully Cooked 3 Oz

At Bestcovery were always trying to bring you more by spending less. Browse our review of the Best Xs in 2021 to get the most for your money.

At Bestcovery were always trying to bring you more by spending less. Browse our review of the Best Xs in 2021 to get the most for your money.

Call me crazy but has anyone heard of the turkey baster method lol

Call me crazy but has anyone heard of the turkey baster method lol

Man Uses Turkey Baster to Save Baby  Good News Network

Man Uses Turkey Baster to Save Baby Good News Network

Turkey Baster Baby Clothes  Accessories  CafePress

Turkey Baster Baby Clothes Accessories CafePress

Tyrkiet Baster Rustfrit stål, Kødstermometer, Basting Brush 5 Piece Set

Okay så jeg har hørt om Tyrkiet Baster, men jeg kunne ikke finde det til enhver butik i nærheden af ​​mig, så jeg besluttede at gå med en anden tilgang, jeg købte en rustfrit ...

Lær mere
Tyrkiet Baster Rustfrit stål, Kødstermometer, Basting Brush 5 Piece Set

Nyankomne

Hvor meget koster det at have en kunstig insemination

Hvor meget koster det at have en kunstig insemination

Just what the HELL is IVF  Monash IVF Australia

Just what the HELL is IVF Monash IVF Australia

Tyrkiet Basting Opskrift med Cheesecloth Dana Vento

Tyrkiet Basting Opskrift med Cheesecloth Dana Vento

Silikone olie krydderi pumpe tyrkiet basser bbq basser sprøjte rør rød

Silikone olie krydderi pumpe tyrkiet basser bbq basser sprøjte rør rød

Tesco Wafer tynd stegt kylling 205g dagligvarer Tesco Levnedsmidler

Tesco Wafer tynd stegt kylling 205g dagligvarer Tesco Levnedsmidler

Turkeys arent just for Christmas How to use a turkey baster

Turkeys arent just for Christmas How to use a turkey baster

Turkey Injection Recipes Cajun

Turkey Injection Recipes Cajun

A Thanksgiving classic. We roast this turkey with fresh herbs, dry white wine and plenty of butter to keep it moist and create a delicious golden brown bird.

A Thanksgiving classic. We roast this turkey with fresh herbs, dry white wine and plenty of butter to keep it moist and create a delicious golden brown bird.

Hvordan man sæson en kalkun så det er dejligt og smagfuldt til Thanksgiving

Hvordan man sæson en kalkun så det er dejligt og smagfuldt til Thanksgiving

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.