Pølse fyldte jalapenos lowcarb

Pølse fyldte jalapenos lowcarb

Disse lave point pølse fyldte jalapeoer har lidt af en kick-perfekt  for en fest, potluck eller en spildag mad!

Jeg kan godt lide at bruge mild italiensk Tyrkiet eller kyllingepølse. Grunden til, at jeg bruger den milde, er, fordi ikke alle elsker varmen af ​​en krydret pølse. Jeg elsker også at bruge kylling pølse, da det er lavere punkter i forhold til Tyrkiet pølse. Dens 10 point for 1 pund i forhold til 20 point for 1 pund af jennie-o magert kalkun pølse.

Klik på linket herunder for at gå til opskriftsbyggeren. Du skal først logge ind på din WW-konto, og så vil opskriftsbruderen uploade. Sørg for at redigere opskriften med eventuelle ingredienser, som du bruger, der er forskellige. Opskriftsbyggeren er den mest præcise måde at skabe, få, få og spore de personlige punkter på din individualiserede plan.

Opskriftsbuilderforbindelsen fungerer kun for WW-medlemmer, der ligger i USA. Hvis du er placeret uden for USA, skal du få adgang til WW-appen manuelt for at oprette opskriften i opskriftbyggeren.

Disse jalapeno poppers er meget specielle. De ingredienser, jeg valgte, er groft jorden chuck, salt, peber, bacon bits og masser af cheddar ost. Hvad minder påfyldningen på? Det er rigtigt, cheeseburgers. Du kunne kaste et par af dem på en bun og have dig selv en dejlig burger. Jeg elsker disse poppers!

luft stegning gør magi til mad. Den smag, du får, er sindssyg. Jeg kan godt lide mine bagt Jalapeno Poppers, men seriøst, kan de endda sammenligne med disse små smagsbomber? Kun røget jalapeno poppers, gris skud eller Texas twinkies slog disse i smagsafdelingen, men ikke så meget.

Hvis du ikke har en fryer, gør dig selv en tjeneste, få en nu! Dette har været vores mest brugte køkkenapparat i de sidste 1. år. Det gør madlavning meget lettere og maden sundere og smagere.

Hvor mange jalapeno poppers kan du passe i en luftfrit?

Dette er et meget godt spørgsmål som med luftfritøjere, størrelse sager meget. Tag et kig på billedet nedenfor. Som du kan se, tager ti Jalapeno halvdele komfortabelt op det meste af rackpladsen i min kokmand 6. Quart Air Fryer. Disse er store peberfrugter. Du kunne nok presse i en anden 3-4 poppers, hvis du prøver hårdt nok. Med små peberfrugter kan du nok passe ind 14-18 af dem. Hvis du planlægger at bruge en 3. Quart Air Fryer, vil du være i stand til at passe ind i ca. 5-6 jalapeno peber pr. Batch.

Nu skal du gå så højt som muligt? Jeg anbefaler at efterlade nogle huller omkring peberfrugter til luftcirkulation. På denne måde koger peberkoger gennem bedre, og du får en bedre smag og tekstur. Du får bedre brunning med mindre mad på stativet, så hold det i tankerne.

Ved hvilken temperatur til Air Fry Jalapeno Poppers?

Kalorier: 89kcal Carbohydrater: 1G Protein: 7G Fedt: 7G Mættet fedt: 3G Kolesterol: 25 mg Natrium: 206 mg Kalium: 109mg Fiber: 1G Sukker: 1G Vitamin A: 135IU Vitamin C: 8mg Calcium: 45mg Iron: 1mg

En af jasons go-to opskrifter til at gøre for venner er pølse fyldte jalapenos. Hes lavede denne festforretter til fodboldurpartier, nytårsaften, og i løbet af sommeren for at holde venner over, mens han griller udenfor. Det er en særlig perfekt opskrift denne gang på året, fordi alle parterne kommer op, og også i tyk fodboldsæsonen og hæver din hånd, hvis du er mere i fodboldmaden end fodboldkampen? HomeBoy elsker denne jalapeno opskrift.

Med kun fem ingredienser er denne forretter en af ​​de nemmeste, du nogensinde vil lave; friske jalapeno peberfrugter, odoms tennessee stolthed land pølse, fløde ost, gouda ost og friske bøffer; Disse små bid af krydderi og smag vil også være en fave i dit hus. Valgfrit: Sommetider syg garnér med et par skiver grønne løg, men ikke nødvendigt.

Tips om såning af jalapenos. 1 Brug handsker i hele processen, og fjern derefter lige efter, så du ikke overfører til at synke vandhaner, kabinethåndtag mv. 2 Jeg elsker mit lille citron zester værktøj til sæd, men en lille melonballer fungerer også godt. 3 som du halvdelen og frø jalapenos og sættes i en skål med kontinuerlig Running Water. Dette hjælper med at blødgøre til at bage bedre og fjerner en vis varme.

First off, vores Jalapeo Poppers er lav-carb og blottet for nogen belægning eller irriterende brødkrummer, der gemmer den lækre, krydret smag. For det andet er de fyldt med påfyldning af pølse og flødeost, som er den perfekte balance af salt og cremet. Endelig kan de laves i enten luftfriten eller ovnen â € "Vi har fået dig dækket af begge metoder!

Uanset om du laver dem i luftfriten eller ovnen, gør Jalapeo Poppers hjemme let, hurtigt og så sjovt. Dette er den perfekte snack til spilnat eller simpelthen næste gang du trænger på noget specielt.

Saml tre ingredienser for at forberede disse Jalapeo Poppers

Med kun tre ingredienser vil disse være de nemmeste og mest tilfredsstillende Jalapeo Poppers, du nogensinde har forberedt. Naturligvis krydret og fyldt til perfektion med pølse og flødeost, vil disse små poppers have dig tilsluttet inden for den første bid, så du vil sandsynligvis gerne holde disse ingredienser til enhver tid.

Husk på, at Jalapeos varierer i deres niveau af spiciness fra en peber til den næste. Det betyder, at mens den første Jalapeo Popper kan føle mig mild og tilfredsstillende, kan den næste pakke en slag af varme - så hold sodavand eller kold øl i nærheden.

Vi anbefaler helt sikkert at bære handsker, eller gør helt sikker på at du vasker dine hænder umiddelbart efter rengøring af paprika. Undgå enhver kontakt med dine øjne eller ansigt, mens du arbejder med Raw Jalapeo Peppers. Mens nogle mennesker kan have en rigtig dårlig hudreaktion til de naturlige olier i krydrede peberfrugter, vil det i det mindste brænde enormt "Så det er bedre at være sikkert end ked af det!

Påfyldningen er kun lavet af to ingredienser: en god pølse efter eget valg og cremeost. Vi bruger kyllingepølse til disse Jalapeo Poppers, men er velkommen til at vælge italiensk pølse eller enhver pølse, du bedst kan lide. Bare sørg for, at det er tegnet eller smuldret før Fortsæt .

Fyld Jalapeo Poppers med stuffing

Lad os få disse handsker tilbage, fordi det er tid til at håndtere rå jalapeos igen! Ved hjælp af en ske skal du fylde jalapeohalvdelene med pølse- og flødeostblandingen. Du skal ikke bekymre dig om Udfladning Fyldningen â € "Vi vil faktisk have, at du opretter små mounds, der stiger over Jalapeo-halvdelene. Nøglen til saftig, lækre Jalapeo Poppers er en god, voldsom dosis af fyld, som vil smelte lidt såvel som modvægts spiciness af peberfrugterne.

Kog Jalapeo Poppers i luftfriten

Sæt luftfriten til 375 F. Efter et par minutter for forvarmning skal du arrangere de fyldte Jalapeos halvdele i luftfriturkkurven og dryppe dem med olie eller sprøjte dem med oliespray. Kog Jalapeo Poppers i luftfrit i 10 minutter. Jalapeo Poppers er klar, når peberfrugterne er begyndt at brune, og creme ostpølseblandingen er fuldt kogt. Fjern popperne til en plade.

Afhængigt af størrelsen af ​​din luftfrit, kan du kun være i stand til at passe et par jalapeo halvdele ad gangen, så du bliver nødt til at gentage madlavningsprocessen med de resterende poppers. Sørg for, at der ikke er nogen Overlapping Jalapeos, da det forhindrer popperne i at udvikle en god tekstur.

Sådan laver du ovnbagte Jalapeo Poppers

Hvis du bakker dem i ovnen, forvarm den til 375 F. Dæk et bageplade med pergamentpapir eller en genanvendelig silikonemåtte. Når Jalapeo Poppers er blevet fyldt, skal du arrangere halvdelene på et bageplade og dråbe dem med olie eller spray med oliespray. Bages i ovnen i 20 minutter. Vent ikke på popperne at køle af â € "tjen dem straks, mens de stadig er hyggelige og varme.

Goat ost jalapeno poppers med chorizo ​​pølse kogt perfekt i luftfriten. Gør snacks virkelig bedre end dette?! Jeg er lige forelsket i både chorizo ​​og gedost, så fyldning af denne blanding i en jalapeno lød som en god ide!

Combinethe kærlighed til brats med lækre jalapeno poppers for nogle virkelig fantastiske appetitvækkere! Denne opskrift fra Johnsonville® tager signaturbrat smag og tilføjer nogle cremet, krydret godhed toa blanding af jalapenos, flødeost og parmesanost. Om disse poppere er bagt, grillet eller luft stegt. Heyre perfekt til at skrue op på dig selv på din næste samling!

Johnsonville Sizzling Sausage Grill Plus: Â Grill Bratwurstâ Ifølge retninger til Sizzling Sausage Grill. Skåret i dice-size stykker. Fyld peberfrugter med cremeostblanding og bages i ovn.

Hvordan man laver osteagtig pølse fyldte jalapeos

Instruktioner i en medium skål, rør sammen med cremeost, kumer, chili pulver, hvidløgspulver. n en lille skål, rør sammen smør, paprika og panko, brødkrummer eller svinekrav. Skedblanding på de fyldte Jalapeà ± O halvdele. Bages i 15 minutter eller indtil boblende og gylden.

Uanset om du er vært for en samling eller Tailgating Før spillet er disse Spicy Pepper Poppers en enorm crowd pleaser. Disse osteagtig salami indpakket Jalapeos har kun en håndfuld ingredienser og tager ca. 6 til 8 minutter i luftfriten. Hvad er der ikke at lide om det?!

Når du vælger Jalapeo Peppers, så prøv at vælge dem, der er lige, så de er nemmere at skære og forblive fladt under luftens stegeproces. Jalapeos bør være fast, grøn og lugt frisk ligesom i efteråret kale salat med en jalapeo ahorn dressing opskrift. Undgå peberfrugter, der har hvide linjer på peber.

Kan du se jalapeno i træskålen med hvide linjer? Vidste du, at disse hvide linjer er vejledende, at anlægget har været under stress under vækstprocessen? Disse linjer kan betyde, at Jalapeà ± O er ældre, og det bliver varmere og spicier end du måske vil have.

Vi har en original Cosori Air Fryer Brødere Ovn og kan passe ca. 10 luftfrit Jalapeo Poppers på vores bagebakke. Din kan være anderledes. Vi foretede dog bagningsbakken med pergamentpapir for nem oprydning. Derudover valgte vi bagebakken i stedet for luftfrygtbakken, da osten kan begynde at ose ud over kanterne en på luftfriten. Det sidste, vi vil gøre, er mere rengøring!

Du kan helt sikkert! Der er 2 forskellige måder at gøre dette på. Du kan ting og pakke dine jalapeo poppers med salami og derefter gemme dem i køleskabet dækket i op til 3 dage. Så bare luft yngel, når dine gæster ankommer, så de er toasty hot.

Alternativt, forberede og luft yngel dine jalapeo popper appetitvækkere på forhånd. Så lad dem afkøle og derefter fryse, hvis en fryser sikker beholder i op til 2 måneder. Du vil gerne lægge dem fladt og ikke røre, så de ikke holder sammen sammen.

Først sørg for at du har på at bære handsker, da chili peber kan forårsage hud irritation . Derefter skære i halvdelen og fjern alle frøene og den hvide pith, da det er her, hvor hele varmen er. Derudover kan du skylle jalapeos godt for at få nogen resterende olie ud af chili peber. Tillad dem at tørre godt, før du bruger i din opskrift.

Luftfrit Jalapeo Poppers er ganske enkle at kaste sammen. Hvis du er vært for en samling, skal du også prøve vores salte bagt brie i puff wienerbrød, krydret møtrik mixâ, Â feta fyldte mini peppersâ og vores traditionelle baba ghanoushâ eller du kan konsultere vores appetitvækkende sektion for at se om noget passer til din fancy.

I dag ønskede vi at dele en opskrift på fyldte Jalapeos â € "De er blevet en af ​​vores foretrukne appetitvækkere, og vi blev mindet om dette, da vi lavede dem i sidste uge og havde dem fortæret om cirka 2 minutter.

Da peberfrugterne er podet i denne opskrift, er der ikke meget krydderi, der er, medmindre du bruger krydret pølse eller tilsættes en vare til cremeostblandingen, som er mulig. Vi troede de var perfekte, som bruger svinekødpølse.


Populær i dag

Pølse fyldte skaller med parmesan creme sauce

Pølse fyldte skaller med parmesan creme sauce

En nedtælling til jul opskrift julpølse, salvie og bacon stuffing loaf

En nedtælling til jul opskrift julpølse, salvie og bacon stuffing loaf

Sausage tray bake with potatoes, tinned tomatoes and herbs

Sausage tray bake with potatoes, tinned tomatoes and herbs

Ranch Dressing And Wonton Wrappers Recipes 12

Ranch Dressing And Wonton Wrappers Recipes 12

Mexicanske Fiesta Bites.

Mexicanske Fiesta Bites.

Pølse ost wontons.

Pølse ost wontons.

Pølse æg og ost halvmåne ruller

Pølse æg og ost halvmåne ruller

Stegte søde kartofler, pølse og broccoli ark pande måltid video

Stegte søde kartofler, pølse og broccoli ark pande måltid video

Healthy Breakfast Sausage  Livestrong. om

Healthy Breakfast Sausage Livestrong. om

Pølse og kartofler røre stege hjemmelavet mad junkie

Denne nemme en stegefælde måltid af pølse peber løg kartofler og grønne bønner er en lækker tilfredsstillende weeknight middag, som hele familien vil elske.

Lær mere
Pølse og kartofler røre stege hjemmelavet mad junkie

Nyankomne

Flavorful Pastas from the Saut Pan  HowTo  FineCooking

Flavorful Pastas from the Saut Pan HowTo FineCooking

Asparges og fiddleheads med barbered dryad sadel

Asparges og fiddleheads med barbered dryad sadel

Sauted Broccoli  Cauliflower with Sun Dried Tomatoes  the hippie foodie

Sauted Broccoli Cauliflower with Sun Dried Tomatoes the hippie foodie

Brændte Bruxelles Spirer med Bacon og Red Onion Gør for en nem, Suretoplease Side Dish

Brændte Bruxelles Spirer med Bacon og Red Onion Gør for en nem, Suretoplease Side Dish

Marinated Cauliflower and Carrots With Mint Recipe

Marinated Cauliflower and Carrots With Mint Recipe

Gordon Ramsays Rich, opvarmning suppe er færdig med det luksuriøse strejf af vilde svampe. Fra BBC god mad.

Gordon Ramsays Rich, opvarmning suppe er færdig med det luksuriøse strejf af vilde svampe. Fra BBC god mad.

Roasted Cauliflower  Carmelized Onions

Roasted Cauliflower Carmelized Onions

Pasta with Roasted Cauliflower Parsley and Breadcrumbs

Pasta with Roasted Cauliflower Parsley and Breadcrumbs

Sauted Arugula  Dandelions Greens

Sauted Arugula Dandelions Greens

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.