Belfast Tiktok Bruger går viral med vægttab tips

Belfast Tiktok Bruger går viral med vægttab tips

Skønhed er en social standard, der får folk til at gøre de mest lunatiske ting, i denne informationsalder, er voluptuous, har et klart ansigt, at have et fladt mave og langt hår er faktorer, der definerer skønhed. Ikke alene ødelægger folk deres mentale sundhed for at passe ind i alle disse, men også spise og drikke visse anbefalede drikkevarer for at møde dem.

Den mest effektive og bæredygtige måde at slippe pund på er at se på din kost og livsstil på en holistisk måde. I stedet for at sætte alle dine forhåbninger på en drink fokusere på at reducere sukker i din kost, øge mængden af ​​grøntsager, især grønne, der bevæger sig regelmæssigt, reducerer stress osv.

Drikk kaffe og citronhjælp med vægttab?

Den eneste grund til, at folk kan tabe sig med denne drink, er fordi de bruger det til at erstatte deres morgenmad, siger det registrerede diætistiske Nicole Rodriguez, RDN, NASM-CPT, hvilket betyder, at de forbruger færre kalorier samlet. Eller det kan smag så ubehageligt, at det får dem til at miste deres appetit til morgenmad. En af de største risici her ødelægger en helt god kop kaffe, sagde Rodriguez.

Kan drikke kaffe boost metabolisme eller hjælp med vægttab?

I de seneste par måneder har Tiktok-brugere været besat med en viral kaffe og citronchallenge. Ideen bag trenden er ret simpel: klem lidt citron i din kaffe for at hjælpe med at forbrænde fedt og dermed kickstart din vægttab rejse.

Tilføjer citron til din kaffe hjælp med vægttab?

Vi har hørt om folk, der tilføjer citron til vand for at gøre det mere smagfuldt og for at tilføje et strejf af C-vitamin, men i dag var nysgerrig at vide: Er hele kaffen og citronforklaringen virkelig effektiv eller bare en gimmick?

Jeg kan ikke tænke på en enkelt fordel ved at tilføje citron til din kaffe. ID anser faktisk denne adfærd for at være et rødt flag for uordnet spisning. Spise for vægttab bør ikke handle om at begrænse dig selv eller tvinge dig selv til at spise eller drikke noget, der ikke appetificeres. Det er et tegn på, at du ikke bygger bæredygtige vaner, og det foreslår også, at du er villig til at prioritere tabe sig over dit velvære, sagde hun.

Disse virale kost videoer er skadelige og farlige. De er skabt af personer uden Kvalifikationer og invitere hysteri. Tilføj citron til din kaffe, hvis du vil have smagen. Dens absurde, kostindustrien fokuserer på brændende fedt og vægttab. Hvis en person søger at gøre et skift i deres metaboliske sundhed - find en professionel, sagde hun.

Så hvor kom ideen til denne virale udfordring fra alligevel?

Tilføjelse af citron til dit vand gør det smager bedre, så det kan hjælpe dig med at blive hydreret. Også drikkevand før et måltid kan fremme mæthed, så du kan være tilbøjelig til at spise mindre, forklarede hun. Hvis du spiste mindre, kunne det producere kalorieunderskuddet, der var nødvendigt for vægttab, men endda, hvilket tilføjer et glas vand til din præ-måltid rutine, ville ikke have en dramatisk indvirkning på din vægt. Og der er ikke noget magisk at tilføje et stykke citron til dit vand. Det er ikke at øge kalorieforbrænding eller noget sådan.

Et stykke citron har mindre end 5 procent af den vitamin C, du har brug for hver dag. I mellemtiden kan du overstige dine daglige behov ved at have enten en kop jordbær eller røde peberskiver. Og tyggefødevarer hjælper med at fremme følelser af fylde, så i denne henseende er der en fordel for at spise mad. Der er virkelig ingen ekstra fordel, du får ved at tilføje citron til dit vand uden for at hjælpe dig med at drikke mere vand, sagde hun.

Chrissy Callahan dækker en række emner til i dag. OM, herunder mode, skønhed, popkultur og mad. I sin fritid nyder hun at rejse, se Bad Real Reality TV og forbruge rigelige mængder cookiedough.

Vi alle elsker vores cuppa kaffe; Det kommer ikke kun med en lækker smag, men hjælper også os med at starte vores morgen og holde os energisere gennem dagen. ver, kaffe er kendt som en stor træningsvooster; En cupful sort kaffe kan gøre din træningsrutine endnu bedre. Men har du også ved, at en kop kaffe kunne hjælpe din tabe? Ja, det kan hjælpe dig med at klippe flaben, forudsat at du ikke tilføjer mælk og sukker til det. I stedet skal du tilføje et strejf citronsaft til det for at kaste disse kilo. Så hvis du søger at tabe sig, skal du sørge for at bringe denne blanding til din redning. Vi fortæller dig, hvorfor kaffe og citron gør et godt par, der holder din vægt i check. Her er nogle fordele ved kaffe til vægttab.

Når du starter på en newdiet, tager du et simpelt tip for at gøre det effektivt, ikke? Nå, en påstået Vægttab Trick Rør renter på sociale medier i denne uge, når en Tiktok-bruger foreslog at tilføje citronsaft til kaffe, kan hjælpe fakkelfedt hurtigere. En britisk ernæringsmand slap på kravet. Men en veteran registreret dietitian fortæller os, afhængigt af hvordan du ser på dette, det er muligt, at nogle mennesker faktisk kunne se nogle ændringer på skalaen fra denne kaffe-citronsaft combo.

Så tilføjer hun, hvis du inkluderer citronsaft med et måltidâ € "salat, kaffe, sprinklet på fisk" det sænker, hvor hurtigt du absorberer kulhydraterne fra alle fødevarer i det måltid. Det er velkendt. Graham siger, at det betyder, at dine sukkerarter ikke vil hæve så hurtigt, så det er godt.

Imidlertid betyder citronsaftens virkning på blodsukker ikke, at det vil hjælpe dig med vægttab, siger Graham, siger, at citronsaft-kaffeblandingen i sig selv er tvivlsom som en slankekure hack.

Spise er så meget vores sind - det er vores hele Perception af hvad der er tilfredsstillende for os, afspejler denne diætist. Så hvis nogen føler at have citronsaft i deres kaffe, og de bemærker, at de mister en lille smule vægt, måske er det fordi de har ændret noget andet i deres adfærd. Hvis du nyder det, gør det.

Hun sagde: I starten forsøgte jeg at overarbejde min krop og gøre som to timers træning om dagen uden at ændre min kost. Dette var slet ikke bæredygtigt, og selvfølgelig gik jeg lige tilbage til begyndelsen og gav op.

Jeg besluttede så jeg ikke vil lade det stoppe mig. I Undersøgt lang og hård og regnet ud, hvad jeg virkelig havde brug for at gøre. Jeg indså, at det virkelig ikke er så svært, da det ser ud til at være fit og sund, men verden elsker at over komplicere alt.

Jeg begyndte at bo i et kalorieunderskud, mens jeg lavede regelmæssigt øvelser , som jeg nød og laver vandreture noget for at se frem til hver dag. På ingen tid begyndte jeg at se gode resultater og få mere Motivation end nogensinde. Jeg følte mig så fantastisk og jeg har nu mistet 18 kg, stol på mig, når jeg siger, hvis jeg kan gøre det - så kan du!

Er du en elsker af stil, skønhed eller interiør? Måske vil du have de nyeste tips om at holde sig i form, spise rigtigt, organisere dit hjem og forblive godt, for ikke at nævne alle de nyeste Showbiz Goss og den craiske omkring byen? Hvis det lyder helt op på din gade, så følg Belfast Live's helt nye livsstilside være.

Jeg vidste, om jeg viste alle, det ville hjælpe mig endnu mere Motiveret . Jeg kunne ikke tro det, da jeg fik over 1.000 visninger i en af ​​mine videoer, jeg forventede aldrig, at det ville blæse op til millioner af seere, og nu har jeg bygget en familie på 91.000 fantastiske mennesker.

Protein kaffe er ikke ny. Vil Corby, chef for kaffe i pagt, et britisk specialkaffe abonnementsselskab, fortalte insider han har tilføjet en dobbelt espresso til hans protein shakes i årevis, og at kombinationen er en naturlig pasform, der ønsker fordelene ved begge.

Tiktok har for nylig regeret trenden, med folk, der sender videoer af deres foretrukne måder at blande drikke på. Nogle af de mest populære metoder involverer at få espresso fra Starbucks i en stor kop is, så hælder en flaske, aromatiseret protein shake direkte i.

Mens Proffee nogle gange indeholder andre tilsætningsstoffer som sukkerfri sirup eller mandelmælk, oftest Det er bare kaffe og en protein shake, som allerede har smagsoplevelser som karamel, vanille eller kanelrulle.

Mange af Tiktok-videoer, der involverer Proffee, nævner vægttab, anbefaler trenden som en sundere version af en overbærende kaffedrik, med færre kalorier og kulhydrater og mindre sukker. Afhængigt af typen af ​​proteinrystet kan det dog indeholde et par carbs og sukker, da mange proteintilskud er høje i begge dele.

En fordel er, at det ekstra protein kunne hjælpe med at afværge sult, og hjælpe dig med at få fordelene ved at spise morgenmad på en bekvem måde. Det er især sandt, hvis koffeinen i din morgenkaffe typisk fører til sukkerregninger, sagde Saidbonnie Taub-Dix, registreret dietitian og ernæringsekspert og forfatter af læs det, før du spiser det - tager dig fra etiket til bord.

Tilføjelse af protein til kaffe kan også hjælpe med at brænde dine træningsprogrammer. Det er dog ikke et panacea, mere protein fører ikke nødvendigvis til mere muskelforøgelse eller fedt tab. Det er kun en komponent af den samlede kost og træning.

Taub-Dix sagde, at hvis du nyder en vanille latte som en lejlighedsvis behandler, er du bedre at få den rigtige ting. Proffee vil kun støtte dine fitnessmål, hvis du nyder det nok til at drikke det regelmæssigt.

Jeg elskede Proffee på mine første par sips, men så indså jeg, at jeg kun var rigtig at få rysen, så det smagte simpelthen som vaniljemælk. Efter omrøring kom kaffesmaden igennem, men jeg kunne ikke lade være med at tænke, at jeg foretrak skakken alene.

For den første brugte jeg en scoop af mit regelmæssige chokolade valleproteinpulver, blandet med seks ounce hjemmelavet kold brygsekaffe i en blender. Det var tiltalende, med en tyk tekstur og en behagelig mokka lugt.


Populær i dag

Klassiske bagt kartofler

Klassiske bagt kartofler

Filipino Cooking and Recipes  Chicken Tinola Recipe  Under One Ceiling  Your Source of News  Information in Dubai, UAE, Philippines and International  OFW, Expats, Arts, Food, Recipes, Jobs, Health, Science, Sports etc

Filipino Cooking and Recipes Chicken Tinola Recipe Under One Ceiling Your Source of News Information in Dubai, UAE, Philippines and International OFW, Expats, Arts, Food, Recipes, Jobs, Health, Science, Sports etc

3 Pinoy Food Opskrifter, der bekæmper mikronæringsstofmangel

3 Pinoy Food Opskrifter, der bekæmper mikronæringsstofmangel

Tinola fotos Gratis Royaltyfree Stock Photos fra Dreamstime

Tinola fotos Gratis Royaltyfree Stock Photos fra Dreamstime

Tinolang Manok Recipes with ingredients,nutritions,instructions and related recipes

Tinolang Manok Recipes with ingredients,nutritions,instructions and related recipes

The TasteBud Diaries A Melbourne Food Blog

The TasteBud Diaries A Melbourne Food Blog

CATHEDRAL WINDOW JELLY  bilibili

CATHEDRAL WINDOW JELLY bilibili

Tiny Ants in Kitchen Around Sink How to Get Rid of Ants

Tiny Ants in Kitchen Around Sink How to Get Rid of Ants

Hvorfor er der altid myrer i mit køkken

Hvorfor er der altid myrer i mit køkken

Seks typer af myrer, du finder omkring dit hjem.

Faraoh myrer er en af ​​de sværeste indendørs skadedyr til at kontrollere. Ring eksperterne hos Orkin Canada for et GRATIS skadedyrsbekæmpelse.

Lær mere
Seks typer af myrer, du finder omkring dit hjem.

Nyankomne

Pantry Pests and How to Deal with Them  Pest Control

Pantry Pests and How to Deal with Them Pest Control

Sådan grill grøntsager ekspert tips til grillning aspargesubsidie ​​og videre

Sådan grill grøntsager ekspert tips til grillning aspargesubsidie ​​og videre

Australske frosne mudslide opskrifter bedste opskrifter og relaterede opskrifter

Australske frosne mudslide opskrifter bedste opskrifter og relaterede opskrifter

Pina Colada Jello Shots

Pina Colada Jello Shots

The Adventures of Ichabod and Mr. Toad is a 1949 American animatedpackage film produced by Walt Disney Productions

The Adventures of Ichabod and Mr. Toad is a 1949 American animatedpackage film produced by Walt Disney Productions

Denne kage har 40 lag crepes og creme

Denne kage har 40 lag crepes og creme

Tiramisu Crepe Cake 12.. Billede af Nadeeje Cake House, Melaka TripAdvisor

Tiramisu Crepe Cake 12.. Billede af Nadeeje Cake House, Melaka TripAdvisor

Dessert cocktails are easier to make than you ever thought possible. This Tiramisu Cocktail is made with whipped cream, cocoa and liqueur.

Dessert cocktails are easier to make than you ever thought possible. This Tiramisu Cocktail is made with whipped cream, cocoa and liqueur.

A Southerners Guide to Eating in Indianapolis

A Southerners Guide to Eating in Indianapolis

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.