Køb Bayou Tyrkiet Fryer Tyrkiet Fryer Kits

Køb Bayou Tyrkiet Fryer Tyrkiet Fryer Kits

Steg, damp eller kog dine yndlingsfødevarer fra komforten i dit køkken med 10L XL Electric Fryer af masterbuilt. Den ekstra store kapacitet holder op til en 18 lb. Tyrkiet. Oprydning er let med den indbyggede afløbsventil og opvaskemaskine sikre komponenter.

Den masterbuilt 6-i-1 udendørs luftfrit, lader dig gøre alt: luft yngel, bage, stege, konvektion, broil eller dehydrere alle dine yndlingsfødevarer med et tryk på en knap. Stackingskurven giver dig mulighed for at lave mad på flere fødevarer på én gang, så koge til et par eller en skare.

MasterBuilt propan frituregryden med termostatkontrol gør stegning, dampning eller kogning af dine fødevarer enkle og sikre. Drej bare drejeknappen til den ønskede temperatur, og termostaten vil opretholde den korrekte temperatur i hele kokken. Alsidig nok til at stege op til en 20 lb. Tyrkiet, dampgrøntsager eller kogekrabben.

Thanksgiving er en tid til familie og ferie traditioner, herunder smag testet, Thanksgiving opskrifter. Det er også en tid, hvor familiemedlemmer måske vil deltage i fødevarepræparatet, så brandsikkerhed er vigtig. Med hastigheden af ​​dyb stegning en Tyrkiet, den uimodståelige smag og juiciness, der er, at Tyrkiet steger er blevet en Thanksgiving-tradition for nogle. Men Tyrkiet Frysere har potentiale til at forårsage brand og alvorlig skade, hvorfor organisationer som underwriters laboratorier og National Fire Protection Association rådgiver sig mod at bruge dem. F du planlægger at dybde din ferie fugl, være sikker på at du ved, hvordan du sikkert bruger frituregryden, og tag disse forholdsregler for at beskytte dig selv, dine gæster og dit hjem.

Tips til at hjælpe med at forebygge fritaget Tyrkiet ulykker

Vores fokus er din bekvemmeligheds bestilling online fra din bærbare computer, desktop eller smartphone 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen. Vores hurtige forsendelse, lave priser og fremragende kundeservice gør webstaurantsTore det bedste valg til at imødekomme alle dine professionelle og fødevareforsyningsbehov.

Du kan ikke have et måltid uden en Tyrkiet, og selv om der er snesevis af lækre måder at lave mad en, id vædder flertallet af den tid, du steg det i ovnen. Det er også, at min familie har lavet i generationer. Jeg er her for at fortælle dig, at du ikke har levet livet fuldt ud, indtil du har stegt en Tyrkiet, og jeg siger ikke bare, at fordi der ramte en massiv fugl i 400-graders olie, er farlig.

Deep-stegning kan ikke være den mest traditionelle Mess-Freeway til at lave en Tyrkiet, men det er sikkert en madlavningsmetode, der producerer lækre resultater. Fuglen fremstår fra stegemaskinen med saftigt kød og hud så sprød, du vil kæmpe over, hvem der får rester. Dyb stegning vil lave en kalkun meget hurtigere end traditionel ristning til alle, der ikke kan lide at holde øje med et kalkun i ovnen i timevis. Da du ikke kan stege en Tyrkiet på komfuret, kan denne måde at lave en Tyrkiet være en god løsning, hvis du ikke har en masse køkken- eller ovnrum til at spare, især når det kommer til at lave ferie måltider.

I mange årtier blev stegt Tyrkiet betragtet som Hovedretter til at tjene på Thanksgiving middag og andre lejligheder. Mens stegt Tyrkiet kan være godt, det er nemt at overcook og tørre ud. Derefter havde nogen et sted ideen om at stege en feriefugl og tog den til deres familiesammenkomst, og derfor blev Tyrkiet Fryer skabt. Juicy Succulent Fried Tyrkiet er nu en hæftning på mange tabeller på Thanksgiving og i hele året på året.

Den første overvejelse er størrelse. Vil du stege en stor fugl eller en lille? Tænk også på, om du vil stege andre fødevarer eller ej. Tyrkiet Fryers er mere alsidige madlavningsværktøjer, end navnet kan låne dig til at tro, og kan bruges til at lave en række forskellige, lækre fødevarer og ikke kun i olie. Hvis du ikke vil dybe fryse en fugl, men stadig vil have smagen, kan du vælge en luftfrit. Endelig er budgettet altid en overvejelse, så tænk på, hvor meget du kan bruge på frituregryden såvel som på den olie, som du skal stege fuglen.

Denne Tyrkiet Fryer Kit gør stegning en Tyrkiet let og bekvemt. Den tunge, svejsede udendørs komfur har 33.000 BTU støbte brændere og endda et dybfrysertermometer. Og med to potter kan du vælge den størrelse, der fungerer bedst for, hvad du laver madlavning.

Denne topkvalitets Tyrkiet Air Fryer Ovn er bare billetten til dem, der ønsker at lave en stor fugl, men vil ikke have det dybt stegt i madlavning olie. Derudover er denne ovn ikke kun en luftfrit, men også en rotisserie, dehydrator, pizza grill og ovnbrødrister. Med et bredt temperaturområde fra 180 til 400 giver denne store luftfrit dig mulighed for luftfrit, bage, grill, stegt, toast, dehydrat og rotisserie.

Budget Tyrkiet Fryers: Hvad du får for under

Den bedste indendørs kalkun Fryer er den, der passer til din tæller! Find en, der er stor nok og stærk nok til at lave mad, hvad du vil, men også passer, uanset hvor du planlægger at bruge det. Gå ud af et målebånd og tjek dit rum og frygterne DimensionSboth vandret og lodret.

Er du nødt til at bruge jordnøddeolie til at stege en kalkun?

Risikoen har ikke afskrækket eventyrlystne koge rundt om i landet fra at trække propanbeholdere i baghaven. Men selvom du ikke er en thrillseeker, er der fordele for at stege din Tyrkiet i stedet for at stege det. For det første får du mere plads i ovnen på en dag, hvor plads til dine side retter og tærter er til en præmie. For det andet koger en stegt kalkun i en brøkdel af tidspunktet for en stegt oneabout 30 til 45 minutter i modsætning til tre timer.

Fried kalkuner har også mere smag, alle ting, der anses for ens. Injektioner og gnidning er en personlig præference, men eksperterne siger at gå let på dem. Hunter Lewis fortalte os, du ved med en stegt Tyrkiet, du forsøger at stikke smagen så meget som muligt, fordi det er et meget kedeligt lærred. For den stegte, får du automatisk bedre smag, fordi du har den varme olie og du skaber denne skarpe skorpe, og kødet er dampende og saftigt inde. Så jeg synes enklere er bedre for dette. Brandon Boudet, kok og partner Atlittle Domsand101 Coffee Shopin Los Angeles, gør en lille smule kreolsk krydderi på sine fugle, men intet andet. Husk på, at eventuelle sukkerarter eller overskydende urter i din gnid sandsynligvis vil brænde i den varme olie.

Tyrkiet stegesæt består generelt af en brænder, som du forbinder til en separat købt propantank, en stor gryde dyb og bred nok til at passe en mindre kalkun, et dybfrit termometer, som du klipper til krukken på siden af ​​potten, Et rack til at sætte din Tyrkiet på, og en metalkrog, der ligner en opadrettede bøjle, som du bruger til langsomt at sænke eller løfte Tyrkiet. Nogle gange omfatter kittene en stor kurv og sprøjteinjektorer. Dybden er vigtig for potten, for at undgå spild. Brandon Bouet, der frites omkring 60 kalkuner hvert år til afhentning på Thanksgiving Day, fortalte os, vil du have, at Tyrkiet sidder i puljen med mindst halvdelen af ​​potens længde over Tyrkiet, så når du lægger olien i, er det nok kun vil gå om ¼ eller â ... "af vejen.

Mens du kan finde ganske artikler og videoer på nettet, der viser, hvordan man steger en Tyrkiet, anbefaler de fleste at få en all-in-one Fryer Plus Propand Burner Kit. En bemærkelsesværdig og troværdig undtagelse fra den anbefaling er forbrugerrapporter, som anbefaler en elektrisk indendørs frituregryder som en sikrere måde at stege en Tyrkiet på. Owever, vi kunne ikke finde nogen hoved-til-hovedtest af propan versus elektrisk, så vi gjorde en os selv. Spoiler: Vil du have propan.

De fleste anmeldelser Vi læser til at købe en gryde lavet specielt med formålet med Tyrkiet Frying --- Det er den rigtige form og har Max-Fill Line advarsler, så du behøver ikke at bekymre dig om ikke at være i stand til at passe fuglen i eller nødt til at købe for meget jordnøddeolie. Du har ikke masser af muligheder at vælge imellem: Theres Bayou, hovedafspilleren i kategorien King Kooker, Brinkmann, Backyard Pro og Masterbuilt. Potterne selv er ret ligetil, med lidt forskellige stilarter af kalkunholdere. Mellem aluminium og rustfrit valgte vi aluminium, fordi det udfører varme hurtigt og er det mere overkommelige valg. Den, der fik de mest nikker, var Bayou Tyrkiet Fryer Pot --- Alvorlige spiser og Leites Culinaria som thatkit bedst, og potten får en hoidrating på Amazon.

For at tjekke forskellen mellem en kalkun stegt i en elektrisk fryer versuson stegt over en propanbrænder, præped en kalkun for den top-rated MasterBuilt Butterball Indendørs Gen III 23011014 Electric Fryer Cooker, som blev certificeret til at være op til UL standarder af CSA, men er ikke UL-godkendt. Den store model er stor nok til at holde et 14-pund Tyrkiet, selvom de fleste opskrifter anbefaler mindre fugle. Forskellene mellem GEN III og den tidligere model er, at GEN III har en frontvendt olietud i stedet for en tilbagevendende en, og at det nye låg er et enkelt, aftageligt metalstykke i stedet for et foldet låg med et vindue . Da vi kaldte MasterBuilt, fik vi at vide, at Thecompany ikke længere gjorde den tidligere generationsmodel. Fryseren kommer stort set samlet; Lidt rengøring og genmontering er alt hvad du behøver, før du kan starte. n En senere testrunde, betragtede vi også Waring Pro TF200 Rotisserie Tyrkiet Fryer / Steamer, somfood & Wine roste i 2022.

Kraftig 38.000 BTU højeffektivt brænder med Regulator og slange robust metalstand Med justerbare sikkerhedsbeslag omfatter Tyrkiet Rack, Lifter Hook og 12 "Termometer CSA-godkendt sikkerhedstimer fungerer godt til kogning af store mængder mad også

Få alt hvad du behøver, men propanen til at forberede lækker stegt Tyrkiet i en bekvem pakke. BASS PRO BETALER 30-QT. Propane Tyrkiet Fryer har en rummelig aluminium fry pot med håndtag og låg for at give dig masser af plads til stegning en kalkun op til 18 lb. Potten sidder oven på en kraftfuld 38.000 BTU højeffektivt brænder og regulator Indkapslet i en robust, rektangulær metalstand. Integrerede justerbare sikkerhedsbeslag holder potten sikkert over brænderen, hvor den tilhører. Fryer-pakken indeholder en Tyrkiet Rack og Lifter Hook for sikker håndtering og et 12 "dybfrit termometer for at kontrollere madlavningsprocessen. Problemfri, CSA-godkendt sikkerhedstimer hjælper dig med at holde styr på tilberedningstiden, Eliminerer Guesswork . Fungerer også godt til fisk og skaldyr koger.

Brug en optøet og tørt Tyrkiet Sørg for, at din Thanksgiving Tyrkiet er helt optøet og tørt. Ekstra vand vil få olien til at boble rasende og spild over. Hvis olie spildes fra frituregryden på brænderen, kan det forårsage en brand.

Overvåg tempo Brug forsigtighed, når du rører Tyrkiet Fryer. Låget og håndtaget kan blive meget varmt og kunne forårsage forbrændinger. Sørg også for at holde styr på oliens temperatur, da mange fritureapparater ikke har deres egne termostater.

Mens duften af ​​stegning kalkun wafting gennem et hjem kan være vidunderligt for mange, dyb stegning en kalkun eller nogen anden Hele fugl som en gås, kylling eller duck bringer nye og lækre smag til bordet. Mange kokke undgår denne meth od, fordi det kræver skræmmende udseende specielt udstyr og fordi nedsænkning en sådan tung fugl i gallons varm olie kan være en slags farlig.


Populær i dag

Easy Homemade Tyrkiet Gravy

Easy Homemade Tyrkiet Gravy

Brændt Tyrkiet Gravy Mix Pioneer

Brændt Tyrkiet Gravy Mix Pioneer

Does Turkey Hill Make Eggnog  AlsoAnswer. om

Does Turkey Hill Make Eggnog AlsoAnswer. om

Cajun Tyrkiet Injektion Marinade Opskrift

Cajun Tyrkiet Injektion Marinade Opskrift

Super easy Jamie Oliver shares flavourpacked turkey recipe ahead of Christmas

Super easy Jamie Oliver shares flavourpacked turkey recipe ahead of Christmas

Tandoori Roast Tyrkiet Opskrift Røget i din hjem ovn

Tandoori Roast Tyrkiet Opskrift Røget i din hjem ovn

10 Best Marinated Turkey Legs Recipes  Yummly

10 Best Marinated Turkey Legs Recipes Yummly

Marokkanske kalkunben og lår med frugt, oliven og mandler opskrift

Marokkanske kalkunben og lår med frugt, oliven og mandler opskrift

Lemon Orzo Soup With Chicken Meatballs

Lemon Orzo Soup With Chicken Meatballs

Langsom komfur kødbold søde kartoffelkale suppe

Nyd et velsmagende og lækkert måltid i 110. Lær hvordan man laver kalkun kødbold chard suppe og få smartpoints af opskrifterne.

Lær mere
Langsom komfur kødbold søde kartoffelkale suppe

Nyankomne

Instant Pot Turkey Meatball Soup

Instant Pot Turkey Meatball Soup

Mini kalkun kødbold vegetabilsk suppe opskrift

Mini kalkun kødbold vegetabilsk suppe opskrift

These turkey meatballs can be served as a delicious midweek supper with rice, pasta or potato on your training days or simply on their own with some vegetables if you dont need the extra carbs.

These turkey meatballs can be served as a delicious midweek supper with rice, pasta or potato on your training days or simply on their own with some vegetables if you dont need the extra carbs.

Mexicansk kalkun kødboller ris sund opskrift ww uk

Mexicansk kalkun kødboller ris sund opskrift ww uk

Alexa, hvad er en kalkun østers

Alexa, hvad er en kalkun østers

Thanksgiving leftovers panini liv i loftet

Thanksgiving leftovers panini liv i loftet

Turkey Paninis with SunDried Tomatoes

Turkey Paninis with SunDried Tomatoes

Den 1 Keto Diet App siden 2010

Den 1 Keto Diet App siden 2010

Tyrkiet Pastrami Rueben.

Tyrkiet Pastrami Rueben.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.