Peeps krispies behandler opskrift

Peeps krispies behandler opskrift

S'more Rice Krispie Treats sprænges med Marshmallows, Graham Crackers og Chokoladebiter. Nyd alle de bedste dele af den traditionelle bålbøger uden nogen bål eller ooey gooey rod!

Disse godbidder kan piskes sammen om cirka ti minutter og kræver kun et par enkle ingredienser. Hej cool hurtigt og er klar til at tjene til din næste picnic, grill, bage salg, eller bare for en eftermiddag snack.

Disse behandler fryser meget godt også. Når de har afkølet og er skåret, opbevar dem i en fryser-sikker ziplock taske og læg dem i fryseren. De vil forblive friske og lækre i flere måneder! Du skal blot fjerne fra fryseren og tynde tyve minutter før servering. De kan også opbevares i en lufttæt beholder i 1 til 2 dage.

Lad blandingen køle meget lidt, ca. 30 sekunder til et minut. Rør i Graham Cracker krummer, chokoladebiter og ekstra mini marshmallows indtil jævnt distribueret i hele risken Krispie-blandingen. Hvis du tilføjer chokolade før godbidder har afkølet lidt, så vil chokolade helt smelte ind i godbidderne, skiftende udseende og tekstur. Hvis du venter for længe for dem at afkøle, så vil du ikke kunne røre i chokoladebiterne, marshmallows og Graham-krakkere.

stor opskrift! Jeg har selvfølgelig tilføjet mit eget spin til det;. Jeg brugte det samme målinger for smør, marshmallows og ris korn. Imidlertid tilføjede jeg en capful af mælk, stænk af vanille, heaping skeen jordnøddesmør, og derefter at krone det fra nogle jordnøddesmør M & M's ! FANTASTISKE. Jeg ASLO brugte mikrobølgeforslaget. Xcellent. Jeg vil foreslå enten at bruge en mindre pande dog eller fordoble batchet som andre foreslået . Hav det sjovt med denne klassiske opskrift!

Denne opskrift var fantastisk! Jeg brugte ikke-farvede ris crispies, så som marshmallow smeltede jeg tilføjet rød mad farve til det. Jeg lagde også dem ud på panden lidt tyndere end instrueret . Når de var tørre, skar jeg dem i hjerteformer og satte to hjerter sammen med jordnøddesmør i midten for en lille marshmallow sandwich. De er søde og smager godt! Plus, de er lyserøde for Valentinsdag!

Jeg lavede juletræer ud af denne batch. Jeg fik omkring 10 ved hjælp af en 3. Tree Cookie Cutter. Følg anvisningerne som det er, glem ikke at smør en 9x13 pande, tryk på risen crispies ned fast med smørrede hænder, læg i refridgeratoren i ca. 15-20 minutter. Du skal først få 7 træer, så du skal tage den resterende ris crispie, tryk fast sammen, indtil du når så mange træer, som du kan få. Jeg lagde dem tilbage i refridgeratoren i yderligere 20 minutter, opvarmning af hvide premier chokolade morsals, derefter dyppet kun 1 side af hvert træ, forsigtigt dekorere hver enkelt som du går forbi. Placer tilbage i Refridgerator så chokoladen kan fastgøre. Placer i Holiday Cello Wrap / Ribbon. Klar! Jeg tilføjede et billede, så du kan se det endelige resultat. Billede # 49.

Jeg har også brugt dette til popcorn bolde. Bare erstat kornet med poppet majs. Og du kan tilføje madfarvning eller smagsstoffer til smør marshmallows. Derefter bare form i bolde med smurt hænder. Du vil nok gerne fordoble eller tredoble opskriften. Meget smagere end Karo Syrup Kind!

Dobbelt opskriften og efter at sætte den i panden hurtigt, mens blandingen stadig er varm, men spredt over 9x13 Pan Sprinke med ca. 2 kopper mini M MS. Eller drys med en kombination af mælkchokoladekage og hvide chokoladekage. Tryk dem fast i riskeskæringsblandingen og lad afkøle .. Heap, nem og meget yummie. IDS elsker det.

Jeg tilføjede vanille og lyserød dø. Tak MakeItEasy4Me. Jeg har altid gjort hårdt som rock sprøde godbidder, men med dine tips var det awsome. Kog alt ved lavt lavt lavt og bare være tålmodig for ingredienserne at smelte.

Hvordan man laver Vegan Rice Crispy Treats uden Marshmallowsâ

mandelsmør sammen, mandelmør og ahornsirup arbejder sammen for at skabe en klæbrig blanding, der fungerer som en erstatning for marshmallows. På denne måde kan du lave ris sprøde godbidder uden marshmallows!

Smag tekstur af sunde veganske ris sprøde godbidder

Du kan gemme disse sunde ris sprøde godbidder i fryseren eller køleskabet. Du kan gemme dem ved stuetemperatur efter at de er sat til de første par timer og du er i en køler Miljø . Hvis det er for varmt, vil godbidderne sandsynligvis falde fra hinanden. Jeg anbefaler at holde dem i køleskabet bare i tilfælde.

Er du klar til at få din ingen bage på? Lad os gøre det! Du tager fat i mandelmøret, jeg tager fat i glutenfrie, skarpe brune ris korn! Det er virkelig min livs glæde, der deler og skaber disse godbidder og minder med dig. Tak fordi du tog dig tid til at stoppe og nyde et sødt øjeblik med mig. Til næste gang.

Vi indser, at der er masser af ris Krispies behandler opskrifter på internettet, og endda på bagsiden af ​​boksen, men vi har et par meget gode grunde til, at dette er den eneste du har brug for. De fleste er bare dump og rør, og pakk derefter ind i en pande. Nemt, ikke? Forkert. Først alle, pakk aldrig ind i panden. Sådan får du hårdt ris Krispies behandler, der skærer taget af munden og efterlader dig Spørgsmål Hvorfor har du nogensinde ønsket dem i første omgang. Her er et par fail-proof tips til de bedste ris Krispies behandler dit liv.

Når du vil have en ris Krispies behandler, er der ingen foregiver vil du have noget, der er godt for dig. Dette er en behandler, det er meningen at være ekstra-buttery og lækker. Smøret bringer alt sammen og sørg for, at din ris Krispies behandler aldrig er tørre og kedelige. For endnu bedre ris Krisser behandler vi nogle gange vores smør, før vi tilføjer marshmallows. Det gør behandlerne helt uimodståelige. Brun smør vil gøre dine godbidder skiller sig ud og give dem en nutty, dyb, slags vanillelignende smag. Plus, de brune specks får dem til at se så smukke ud!

Igen, skal du ikke holde tilbage. Brug dobbelt så meget marshmallow giver dig godbidder, der er chewy i stedet for stivken, du kan trække fra hinanden i stedet for at snappe i halvdelen. Vi fortsætter også med at lave vores marshmallows lidt længere, efter at de har smeltet. Dette giver dine behandler en smuk karameliseret smag. Fortsæt, indtil dine marshmallows bliver lidt gylden. Jo mere patient du er jo mere smagen vil udvikle sig, og jo bedre vil dine ris Krispies være!

Salt er godt. Salt er smag. Tilføjelse af et lille salt vil hjælpe med at skære gennem sødme og give bare et antydning af salte. Dine godbidder vil uden meenbe salt, men alle smagene vil spille bedre sammen. Hvis du kan lide et lille salt og sukker combo, skal du gå videre og fordoble saltet. Jeg udfordrer dig.

Bare for at virkelig sørge for at du er Lytning , gentager jeg: Pak ikke panden! Efter at have hældt risen Krispies i din pande, blot glat toppen. Alittittryk er fint, meget tryk er ikke. Overpakning vil forårsage hårdt, tæt ris Krisps behandler, der tørres ud, og ingen ønsker det. For at glatte toppen kan du bruge en silikone spatel eller placere et stykke pergament på toppen og derefter glatte med din hånd. Det er nyttigt at forhindre gooey marshmallow fra at holde sig til alt! Hvis du bruger en spatel, kan du vådt det lidt eller spray med en lille nonstick madlavningsspray for at forhindre klæbning.

Trin 10: Sked blandingen i en 913 pande. Â Du behøver ikke at smøre panden, smørret i risken KRISPIE-godbidder vil tillade kvadraterne nemt at frigive fra panden. TEP 11: Tryk let på blandingen i panden. Du ønsker ikke at trykke på blandingen ned for komprimeret, bare glat toppen med en spatel eller smør dine fingre og klap ned toppen.

Vi har fundet ud af, at hemmeligheden mod bløde og fantastiske ris KRISPIE-godbidder er friske marshmallows. Friske marshmallows holder ikke sammen. De holder ikke sammen, når du tager dem ud af posen. De hælder let ind i målekoppen. Hvis du nogensinde har haft Rice Krispie-godbidder, der er lidt for hårde og crunchy, er synderen normalt gamle marshmallows, så red de gamle til den varme chokolade og brug en ny taske til denne opskrift.


Populær i dag

Healthy Fried Rice for Weight Loss

Healthy Fried Rice for Weight Loss

Krispy Peanut Butter Balls

Krispy Peanut Butter Balls

Pink Rice Krispy Treats  Like Mother Like Daughter

Pink Rice Krispy Treats Like Mother Like Daughter

Peanut Butter Oreo Rice Krispie Treats

Peanut Butter Oreo Rice Krispie Treats

Chocolate Peanut Butter Rice Krispie Bars  Lovely Little Kitchen

Chocolate Peanut Butter Rice Krispie Bars Lovely Little Kitchen

Crispy Cereal Marshmallows Recipe

Crispy Cereal Marshmallows Recipe

oatmeal  BetternRice Pudding Recipe

oatmeal BetternRice Pudding Recipe

Rice paper rolls filled with chicken and   License image  969418  Image Professionals

Rice paper rolls filled with chicken and License image 969418 Image Professionals

Tropical Rice Pudding Opskrift

Tropical Rice Pudding Opskrift

Almond Rice Pudding with Sweet Cherry Sauce and Caramel Cream Recipe

Rice pudding with chocolate sauce License highquality food images for your projects Rights managed and royalty free 311081

Lær mere
Almond Rice Pudding with Sweet Cherry Sauce and Caramel Cream Recipe

Nyankomne

Kondenseret mælkepudding Opskrift UK med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Kondenseret mælkepudding Opskrift UK med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Basmati Rice and Summer Vegetable Salad

Basmati Rice and Summer Vegetable Salad

Man United rival Chelsea in Rice battle, Spurs players surprise over Bale

Man United rival Chelsea in Rice battle, Spurs players surprise over Bale

Crispy Coconut Shrimp with Tropical Rice  Faith Middletons Food Schmooze

Crispy Coconut Shrimp with Tropical Rice Faith Middletons Food Schmooze

Wellseasoned cuisine  Chicken enchiladas and Mexican rice  SanBenito. om  Hollister, San Juan Bautista, CA

Wellseasoned cuisine Chicken enchiladas and Mexican rice SanBenito. om Hollister, San Juan Bautista, CA

Historie af sojabønne dyrkning 270 BCE til 2020

Historie af sojabønne dyrkning 270 BCE til 2020

Rispisk topping creme

Rispisk topping creme

Stigningen af ​​rispudding en historie og en 14. århundrede opskrift

Stigningen af ​​rispudding en historie og en 14. århundrede opskrift

Japanesestyle tuna and rice

Japanesestyle tuna and rice

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.