Hvordan man koger bage polske pølser

Hvordan man koger bage polske pølser

Tysk køkken afspejler disse regionale forskelle. Traditionelle retter fra den sydlige del af Tyskland er meget forskellige fra dem i de nordlige dele af Tyskland. Opdelingslinjen løber et eller andet sted mellem de tidligere kongeriger og hertugning af Preussen, Sachsen og Pfalz mod nord og Thüringen, Franconia, Bayern, Baden og Wrttemberg mod syd. Disse regionale forskelle er ikke begrænset til Tyskland selv, men overskrider grænserne for de to store tidligere imperier. For eksempel ligner tjekkisk køkken meget bayerske retter mod vest, snarere end til mad fra de tidligere kongeriger Sachsen og Preussen mod nord. Specifikke eksempler på Southern-German / Tjekkisk Cross-A2> Pollination omfatter visse typer pølse, såsom den tjekkiske og frankiske hvide vinpølser, stegt svinekød med surkål og dumplings

Cross- Pollination Virkelig nysgerrig ikke finde sted inden for pølse. Med undtagelse af de hvide vinpølser, thüringian, frankiske og bayerske bratwursts gjorde det ikke til den tjekkiske Wursts verden. Tjekkiske pølser domineres af noget fedtet klobsa, røget svinekød brühwurst mere ligner polske og ungarske pølser.

Så i sidste ende kommer det ikke som nogen overraskelse, at tysk og østrigsk Wurst vil være betydeligt anderledes. I Østrig, selv om Bratwurst er udbredt der i dag, er det ikke umiddelbart at derinde. Østrig og Ungarn gav til verden andre ting som den lækre, tynde Wiener Wrstchen, The Debreziner eller Csabai Kolbássz, men Bratwurst er en helt tysk udvikling.

Kielbasas er en familie af pølser lavet af krydret hakket kød, hovedsagelig svinekød. De er enten BRHWRST'er eller rohwürsts. De bevares ved at ryge, og som det er fuldt kogt, kan det spises koldt, muligvis opvarmet på en grill eller i varmt vand eller damp.

Den østrigske sort er lavet af mindst 68 svinekød, 12 oksekød og et maksimalt 20 fedt. Den eneste Tilladt Tilsætningsstoffer er 5 vand, salt, hvidløg og peber. Som med den slovenske version anvendes pork- Tarm Huset. Den færdige Wurst er 32-36 mm i diameter og 12-16 cm i længden og kommer parvis. Parene er sammenføjet sammen med en træspids, varm røget på samme måde som den slovenske.

Pekáä EK ligner meget den schweiziske Cervelat. Begge er brühwursts, har lignende tykkelse, Pekáä EK er typisk opdelt i korte, stubby pølser, mens cervelatet gøres lang, som salami.

Afslutningsvis er Klobsa generelt ikke op til samme niveau som Mercedes of World of Wurst, Bratwurst. For det første har alle de bløde sorter af Klobsa generelt tendens til at være mere fed. Når Klobsa er sat på grillen, selvom den er blevet fuldt kogt, skal huden skæres for at tillade fedt at dræne under grillen. Selvfølgelig ville man aldrig gerne gøre det til en god kvalitet bratwurst. For det andet, hvis man ønsker at tilfredsstille hans eller hendes primordiale instinkter og smag friskbrændt rå mødes på åben ild, så er den tyske rostbratwurst vejen at gå. Der er naturligvis Undtagelser . Den tjekkiske vinpølse er en delikatesse af sin egen, fint krydret og lavt fedtindhold. Eller de fleste af de mørke sorter af ungarsk Kolbsz gør gode krydderier til øl og vin. Disse ville stå op på egen hånd i den globale kulinariske verden, men hvis en god grilling Wurst er ønsket, er Bratwurst konge!

Men kan du faktisk fryse Kielbasa? Frysning Kielbasa er en fantastisk måde at holde en stash derhjemme, perfekt til sidste minuts middage og pølse trang. Kielbasa kan opbevares i op til seks måneder sikkert, indtil det skal forbruges.

Damer og gentleman, lad mig introducere dig den mest berømte polske mad, der er kendt over hele ordet! Dette er selvfølgelig polsk pølse. Men hvad er det exacly, og hvad der gør denne ekstraordinære fred i himlen så berømt?

Pølse er en kød delikatesse kendt og værdsat i århundreder. I dag er det spist på forskellige måder, at det skæres i skiver og lægges på sandwich, stegt, grillet, bagt over en ild eller tilsættes til forskellige retter eller røræg.

Pølser konstant for dem, der er op til 36 vand. Disse omfatter for eksempel Kabanosy, Sucha Myå> Liwska eller Salami. For det meste tørres de. Semi-permanent havde fra 36 til 56 vand. Semi-permanent pølse: f.eks. Polsk, jaå ,owcowa, krakowska og żywiecka. For impermanente pølser, jeg. . dem, som 72 af vand, går til denne gruppe, e. . Hvid pølse, metka, Mortadella, Zwyczajna, Silesian. Oplysninger om holdbarhed og mikrobiologiske virkninger af pølser - meget vand til at kombinere miljøet for udvikling af mikroorganismer.

Homogeniserede pølser til dem, hvor kødfedtafgiften er homogeniseret, ved hjælp af slagteringsudstyr, fx en cutter, graden af ​​fragmentering af partiet til under 3 mm, imødekommer for eksempel pølser og mortadella. Fine-jordpølser for dem, hvor kødfedtafgiften er blevet fragmenteret i partikler med en størrelse på 3-5 mm, kan denne gruppe fremstilles, for eksempel et mærke og salami. Medium hakket pølser til sådan i forhold til klar til aftryk til en anden kødfedtfatrin, smuldret på en størrelse på 5-20 mm, til denne gruppe af mennesker, for eksempel Zwyczajna pølse, Torunska, Podlaska, Jaå, DOWCOWA og kabanosy. Groende hakket pølser for sådanne dele af den fremherskende del af kødfedtafgiften, bortset fra den knuste til partikler på over 20 mm i størrelse, er denne gruppe af pølser for eksempel Dä ™ Bicka og Krakowska.

Pølse har forskellige anvendelser. De afhænger ofte af sin type. For eksempel er hvid pølse hovedsagelig forbundet med hvid borscht eller en and, for hvilket sammen med ægget er det en god tilføjelse; Salami spises på sandwich, og det er også velegnet som en tilføjelse til pizzaer eller gryderetter, men du ikke altid koge det, Kabanosy er normalt en uafhængig snack eller ingrediens forberedt til forskellige typer festboller.

Andre pølser, der hovedsagelig sælges i de såkaldte sløjfer, kan koges, grillet, bagt over en ild, tilsættes til forskellige typer retter, såsom hærdede eller bagt bønner, og selv skåret i terninger, til krypteret æg.

Pølse er en god kilde til sund animalsk protein, men oftest indeholder også en temmelig stor mængde fedt. Hvis vi ønsker at begrænse mængden af ​​forbrugt kalorier eller af sundhedsmæssige årsager, skal vi forblive på en fedtfattig kost, vælg fedtfattige pølser. Husk at den, der findes i kødprodukter, faktisk er et fastfedtholdigt fedtholdigt fedtsyrer. Det er også værd at vide, at vi altid kan smelte overskydende fedt fra for olieagtige pølser, for eksempel ved at grille det eller koge det, efter at det er blevet tørret eller gennemboret med en gaffel.

Hvad er nogle opskrifter til Kielbasa?

Vejledning Placer kartofler og vand i en mikrobølge-sikker skål. Mikrobølgeovn, dækket, på højt indtil kartofler er ømme, 34 minutter; dræne. I mellemtiden bland brunt sukker, eddike, sennep, timian og peber. I en stor stegepande, varmeolie over medium høj varme; Saute løg og kielbasa indtil løg er ømt.

Hvad er ingredienserne i Kielbasa?

I århundreder blev polsk røget pølse udelukkende lavet af svinekød. Så i 1964 indførte den polske regering en anden version af pølsen, der blev lavet af 80 svinekød og 20 oksekød. Alle andre ingredienser: salt, peber, sukker, hvidløg og marjoram forbliver det samme i begge opskrifter. Marjoram er valgfri, men hvidløg er et must.

I polsk betegner udtrykket Kielbasa til en familie af forskellige pølser, det nordamerikanske marked har tendens til at klassificere Kielbasa som en U-formet, delvis røget pølseforbindelse. Kød som svinekød, oksekød og kalkun er jorden og krydret med hvidløg og peber og plejede at fylde et spiseligt hus eller ydre hud.

Dette er den absolutte bedste måde at nyde fisk og skaldyr på. Lemon, timian og den gamle bay gør mig virkelig koge. The potatoes, corn, and sausage are mouthwatering for anyone who is not a big seafood lover. Enjoy in the summertime or pull this recipe out on Christmas and take time to relax with the family.

Heck, you can have Kiolbassa for breakfast, lunch or dinner and we like that. Over the years, customers have submitted some of their favorite sausage recipes, and weve created a few family favorites too. From sausage recipes with pasta to grilled sausage recipes, youll love the results. nd the taste. So get cookin, and enjoy!

Add sausage and cook, stirring frequently, until lightly browned on both sides, about 5 minutes. Add bell pepper, onion and hot sauce; saut until vegetables have softened, about 7 minutes. Smag og sæson med salt og peber.


Populær i dag

Hot Italian Beef Nachos Tostitos

Hot Italian Beef Nachos Tostitos

Firma Fritolay Websitewww. ritolay. OM introduceret marts 2021 Distribution National foreslået detailpris 4. 9 Produkt Snapshot Tostitosis Forpligtet til at hjælpe venner overalt Opret uforglemmelige øjeblikke, drevet af Americas Favorite Snack Haple, Tostitos Chips og Dips. For at fejre denne kærlighed til chips og dip og alt folk elsker at gøre med deres venner, har Tostitos lanceret en ny kampagne, for kærlighed til chips og dipand og er sammen med Comedic Duo Kate McKinnon og Dan Levy. Om det gør karaoke og får teksterne forkert eller. . .

Firma Fritolay Websitewww. ritolay. OM introduceret marts 2021 Distribution National foreslået detailpris 4. 9 Produkt Snapshot Tostitosis Forpligtet til at hjælpe venner overalt Opret uforglemmelige øjeblikke, drevet af Americas Favorite Snack Haple, Tostitos Chips og Dips. For at fejre denne kærlighed til chips og dip og alt folk elsker at gøre med deres venner, har Tostitos lanceret en ny kampagne, for kærlighed til chips og dipand og er sammen med Comedic Duo Kate McKinnon og Dan Levy. Om det gør karaoke og får teksterne forkert eller. . .

Halloween sæbe dispenser

Halloween sæbe dispenser

Spise ude i San Sebastin går ud over Pintxos

Spise ude i San Sebastin går ud over Pintxos

Traditional Bolognese Sauce  Lidia

Traditional Bolognese Sauce Lidia

Authentic Italian Ragu Bolognese  Just a Little Bit of Bacon

Authentic Italian Ragu Bolognese Just a Little Bit of Bacon

Aunt Rosas British Bread Pudding, not to be Confused with Bread and Butter Pudding

Aunt Rosas British Bread Pudding, not to be Confused with Bread and Butter Pudding

30 Heavenly Chocolate Cakes To Make, No Occasion Necessary

30 Heavenly Chocolate Cakes To Make, No Occasion Necessary

Skotske julemad opskrifter at prøve i år skotsk scran

Skotske julemad opskrifter at prøve i år skotsk scran

35 Jul morgenmad opskrifter til kickoff dine festligheder

Leder du efter jul morgenmad ideer tjek denne artikel for at finde ud af den øverste julekrunge ideer for at gøre din ferie sæson ekstra lækker.

Lær mere
35 Jul morgenmad opskrifter til kickoff dine festligheder

Nyankomne

Crab Louie Dressing Recipe Epicurious with ingredients,nutritions,instructions and related recipes

Crab Louie Dressing Recipe Epicurious with ingredients,nutritions,instructions and related recipes

Making Fermented Dill Pickles

Making Fermented Dill Pickles

Italian Easter Cookies Taralli Dolci di Pasqua

Italian Easter Cookies Taralli Dolci di Pasqua

Grandmas Italian Eggplant Parmigiana

Grandmas Italian Eggplant Parmigiana

Easy Biscuit Recipe

Easy Biscuit Recipe

Lækker britisk mad.

Lækker britisk mad.

How to Make the Perfect Crepe  WilliamsSonoma Taste

How to Make the Perfect Crepe WilliamsSonoma Taste

Linzer Cookies

Linzer Cookies

DONT være bange for at gøre den ultimative komfort mad, her er vores tips om dej, nogle grundlæggende opskrifter og udskrivbare dekorationsguider.

DONT være bange for at gøre den ultimative komfort mad, her er vores tips om dej, nogle grundlæggende opskrifter og udskrivbare dekorationsguider.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.