Gør klassiske, fluffy vafler i blot et par nemme trin

Gør klassiske, fluffy vafler i blot et par nemme trin

Hvis din vaffeljern aldrig bliver trukket ud af skabet, går du glip af med et alvorligt alsidigt værktøj. Det er nemt at falde ind i fælden for at tænke på, at det eneste du vil vende ud, er almindelige, kedelige vafler af Eggo-sorten. Så hvorfor tage dig tid til at lave ridsefremstillede vafler, når du kan pop et par af dem i brødristeren?

Tilføjelse af majsstivelse til din opskrift kommer til at hjælpe dig med at få den skarpe på ydersiden, mens du holder midten blød og flaky. At få vafler Right tager lidt eksperimenter, hver ævlejern opfører sig anderledes, trods alt så vær ikke bange for at tweak indstillinger, tid og opskrifter som du går. Det kan tage så meget som en fjerdedel til en halv kop cornstarch for at få den ønskede effekt, men når du regner med det gyldne forhold, er det det værd.

Der er så mange smagsstoffer, der går med kaffe, så der er masser af muligheder, når det kommer til at topping disse. Pisk op en simpel drizzle med pulveriseret sukker og kaffe til endnu mere kaffe godhed, eller gå den flødeskive rute med nogle hasselnød, chokolade eller vanille essens. Hvis sæsonen har ret, gå for lidt frisk frugt under den flødeskum og dash chokolade sauce, og det er næsten sundt, ikke? Tilsæt nogle chokoladespåner oven på den flødeskum, og du har en cappuccino i vaffelform. Hvad er ikke at elske?

Husk kanel toast crunch? Det var fantastisk, ikke var det? De små firkanter, pakket fuld af alle slags lækre kanel og sukker. Du savnede ikke engang, at der ikke var nogen chokolade eller marshmallows. Hvad hvis vi fortalte dig, at du kan kanalisere alt den smag til vafler? Ja, tak!

Kan du bruge bagepulver i stedet for bagepulver?

Valg mellem pandekager og vafler kan bare være en af ​​de hårdeste morgenmad dilemmaer weve nogensinde stødt på . Heldigvis kan du ikke gå galt med en af ​​en. Når der er perfekt kogt, skal en pandekage have lidt sprøde kanter, et gyldenbrunt udvendigt og et fluffy center; Hvis du har mestret, dette er ikke lille feat! Vi bifalder dig. Når du bider ind i en glødende, karamelfarvet ævle, skal det være sprødt på ydersiden og blød og sej i centrumstekstur, der kontraster udmærket med ahornsirup, flødeskum og endda is! Uanset om dens pandekager eller vafler, der får dig ud af sengen om morgenen, vil give dig de detaljer, du har brug for at mestre disse morgenmåltider. Fra hvad der går ind i batterne, til de mest lækre påfyldninger og endda et par must-prøve internationale variationer, Bettys om at vise dig, hvordan man laver morgenmad endnu bedre!

Både ævle og pandekage opskrifter deler nogle af de samme grundlæggende ingredienser, som æg, mælk og mel, men deres batters er ikke de samme. Vaffler indeholder normalt mere fedt og nogle gange mere sukker. Den ekstra fedt hjælper med at vise ud vafler, der er sprøde på ydersiden og blød og sej indvendig, i modsætning til en diskettepandekage. Det ekstra sukker fører til mere Caramelization , så vafler bliver brune og sprød på ydersiden. Fordi de tørre ingredienser, der er inkluderet i både pandekager og vafler, er ens, kan du bruge en blanding, som Bisquick, som en genvej, når man foretager både pandekager og vafler, men den ekstra olie, der tilsættes til vaffelbatteren, vil producere en anden slutresultat.

Den bedste måde at koge op en stak klappikker på er på en velglædt grill eller i en stegepande. Lad gitteret opvarmes til korrekt pandekage temperaturf, ved hjælp af en elektrisk gryde bringe den op til 375 ° eller medium høj varme, hvis du bruger en stegepande. Splash en dråbe vand på overfladen, hvis det sæver, det er varmt nok til at begynde at lave pandekager. Eller du kan prøve en tester med noget af smeten, før du går i gang.

Der er brug for en veludslettet og piping varmt ævle jern, for at opnå det sprøde, gyldne rillede udvendige og fluffy interiør. Nogle ævlejern er firkantede, og andre er runde. Generelt vil en kvadratisk vaffeljern kokke op mere vafler ad gangen, så hvis du fodrer en crowdgo med denne mulighed!

Skønheden i pandekager og vafler er, at de er helt customizableConsider dem det tomme lærred i morgenmad verden. Du kan top dem med næsten alt. Smør og ahornsirup er den klassiske combo, men begrænser ikke dig selv, fordi mulighederne er uendelige. Prøv at topping dem med friske frugter, som bær eller skiver æbler. Dollop dine gyldnebrune skønheder med flødeskum, græsk yoghurt og jordnøddesmør. Drizzle dem med honning, chokolade sirup og andre aromatiserede sirupper. Du kan endda skifte ting op lidt og gå til en salig mulighed, som kylling og vafler eller pandekager med røget laks og crèma fraiche. Disse forslag er blot et hoppende punkt, er velkommen til at blive kreativt!

For at lave belgiske vafler, tilsæt gær eller undertiden bage sodavand, til smeten, så batteren stiger, når de koges, der giver vafler deres karakteristiske højde og tekstur. Hvis du laver dine belgiske vafler ved hjælp af Bisquick Original Mix, behøver du ikke at tilføje en LEVEING Agent, fordi det allerede er inkluderet i blandingen. Belgiske ævlejern vil give formet "tykke firkanter med dybe huller" forbundet med denne stil af ævle.

Bortset fra de traditionelle, velkendte belgiske vafler, der er også en amerikansk, eller skal vi sige, sydlig inspireret favorit, der giver en fremragende morgenmad, frokost eller endda dinten afsugning og vafler! Denne sydlige hæftning er virkelig det bedste af begge verden med salte, salt, sprød kylling og fluffy, sprøde vafler drenket i ahornsirup. Giv det et forsøg med vores opskrift på stegte kylling og ævle sandwich bites. For et twist på denne combo, prøv kylling-og-sauy toppet Party Waffles Royal. Denne tidstestede opskrift har været et hit, da den først optrådte i Bisquick-kogebogen i 1964.

Ud over disse variationer er der masser af andre måder, du kan nyde vafler, og ikke kun på morgenmadstid heller. De gør grundlaget for en stor beat-the-heat behandler i denne opskrift på ovn is sundaes. Eller lav en lækker bærbarv ved hjælp af Bisquick Mix i vores sommer Berry Waffle Trifle. Waffle grillet ost nogen?

Jeg delte oprindeligt denne opskrift i 2022, og vi har lige gjort disse vafler næsten ugentligt siden. Over tid har Ive lidt modificeret denne vaffelopskrift for at gøre det endnu bedre. I dag deler jeg den opdaterede opskrift med flere tips til at hjælpe dig med at lave de bedste hjemmelavede vafler.

Leder du efter flere morgenmad opskrifter? Disse er vores foretrukne fluffy kærnemælk pandekager, denne morgenmad gryderet er en lækker stor morgenmad, bagt fransk toast gryderet er perfekt til en særlig lejlighed, og disse stålskårne havre er sunde, cremet og smagfuldt. Du vil også elske min nemme franske toast, ovnbagt bacon eller luftfrit bacon.

Ive ejede en ævle jern i årevis og bruge det mindst to gange om måneden, men indtil for nylig havde jeg aldrig gjort eller blevet serveret en vaffel, som jeg troede var så god som det burde være. Jeg tror jeg altid elskede ideen om vafler mere end jeg faktisk nød at spise dem. For mig skulle vafler skulle være lette, luftige og mest af alt, skarpe. Men da de kom til min tallerken, var de altid fugtige og limp. Forsøger at tjene dem til virksomhed var værre. Enten blev alle serveret en anstændig vaffel, en ad gangen, eller alle spiste dårlige vafler sammen. Hvorfor kunne ikke WAFFEREVEN når belagt med SirupStay-lys og skarp til den sidste bid?

Efter masser af opskriftsprøveudtagning indså jeg, at den lyse, skarpe Waffle Recipei ledte efter, eksisterede ikke i nogen kogebog, jeg ejede. Hvis jeg ville have en rigtig skarp ævle, skulle jeg selv udvikle det. Tre dage og en moms fuld af testmateriale senere trak jeg endelig min første perfekte ævle fra jernet.

Så hvad er så unik over denne vaffelopskrift? Ved første øjekast er ingredienslisten ikke alt det usædvanlige, men et nærmere udseende afslører et par vendinger. CornStarch kan se lidt ud af sted i en vaffelopskrift, men dens rolle er nøglen. Koblet med mel, det er denne ingrediens, som garanterer vafler, der er skarpe på ydersiden og ånden, men tanken på indersiden.

I modsætning til de fleste vaffelopskrifter, der kræver enten mælk eller kærnemælk, opfordrer denne opskrift til begge. Kærnemælk vafler er mere smagfuldt, men smeten er tyk og vaflerne mindre skarpe. Vafler lavet med mælk, på den anden side er mere skarpe, men mindre smagfuldt end kærnemælk vafler. En kombination af de to mælk tilbyder det bedste af Bothilk til skarp tekstur, kærnemælk til fuld smag.

Pam Andersons vafler er virkelig deliciousno materiale, hvad vaffeljern du bruger. Jeg ved, fordi jeg spiste mange af dem, mens jeg tog et par jern til en test spin. Her er et par funktioner at kigge efter i et ævlejern.

Når vaflerne er kogt, skarpe dem længere i ovnen. Det sidste skridt jeg tager for at garantere denne vafler Crispness er en nødvendig hvile direkte på stativet på en 200F ovn i fem minutter. Dette giver dig mulighed for at gøre alle vafler, før du serverer, gør det muligt for alle at spise på samme tid. Den lave varme af ovnen også smukt forstærker vaflerne Crispness . Ikke stable vaflerne eller inden for få sekunder, de bliver fugtige og limp. Men hvis du glemmer og ved et uheld stak dem, skal du ikke bekymre dig. Adskille dem og arrangere dem i et enkelt lag igen. Næsten så hurtigt som de fik soggy, slog de skarpe lige tilbage.

Sidste måned, under min vinterferie, Aimee og børnene kom op med den sødeste idé: Daddys Day. Det var en dag, jeg kunne bruge på min ferie til at sove ind, læse en bog, få ekstra backrubs og børnene var forsigtige med at være ekstra høflige og lydige â € "alle med ingen strings vedhæftet. Dybest set er årets bedste dag.


Populær i dag

Hvordan man er vært for den bedste ost fondue party

Hvordan man er vært for den bedste ost fondue party

Fresh Garlic Is a Summer Treat  Article  FineCooking

Fresh Garlic Is a Summer Treat Article FineCooking

Canned Venison Recipes for after the canner  HuntingNet. om Forums

Canned Venison Recipes for after the canner HuntingNet. om Forums

Can I cook chicken with giblets inside

Can I cook chicken with giblets inside

Leftover Polenta Delicious ideas here ...  Sudden Lunch

Leftover Polenta Delicious ideas here ... Sudden Lunch

Dark chocolate bars that every chocolate lover must try  Times of India

Dark chocolate bars that every chocolate lover must try Times of India

Leftover stege kylling pad thai

Leftover stege kylling pad thai

Hvad skal man gøre med svin loin resterende opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Hvad skal man gøre med svin loin resterende opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Use Up Leftover Rotisserie Chicken With These Genius Tricks

Use Up Leftover Rotisserie Chicken With These Genius Tricks

Nem grapefrugt slush opskrift Hun bærer mange hatte

35 Hjemmelavede opskrifter til grapefrugt og citronsaft fra det største globale madlavning samfund se opskrifter til Grapefrugt Martini også.

Lær mere
Nem grapefrugt slush opskrift Hun bærer mange hatte

Nyankomne

Denne GROCHWKA-suppe med skinkehock er lige så trøstende som det bliver

Denne GROCHWKA-suppe med skinkehock er lige så trøstende som det bliver

17 enkle opskrifter til at gøre med en dåse af bønner spiser det ikke det

17 enkle opskrifter til at gøre med en dåse af bønner spiser det ikke det

Disse kalkun lasagne ruller pakke hver ferie smag i en bid

Disse kalkun lasagne ruller pakke hver ferie smag i en bid

Ristet rejer og ananas med peanut sauce opskrift

Ristet rejer og ananas med peanut sauce opskrift

60 Delicious Recipes for Leftover Ham  Mama Cheaps

60 Delicious Recipes for Leftover Ham Mama Cheaps

Hurtig 15 minutters kanel Hawaiian Rolls

Hurtig 15 minutters kanel Hawaiian Rolls

Easiest Quick Pickled Red Onions

Easiest Quick Pickled Red Onions

Leftover Dry Pork Loin Recipes with ingredients,nutritions,instructions and related recipes

Leftover Dry Pork Loin Recipes with ingredients,nutritions,instructions and related recipes

Leftover Pork Shoulder Roast Recipes

Leftover Pork Shoulder Roast Recipes

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.