Sådan laver du en Tom Collins Cocktail SmartBlend

Sådan laver du en Tom Collins Cocktail SmartBlend

2022-12-22 Tom Collins tilhører Collins familien af ​​blandede drikkevarer, hvis primære forskelle stammer fra valg af basisvæsken, og i dette tilfælde er det gin. Det . rom thesproductions. Omratinger 73calories 335 pr serveringCategory drik, cocktail

2022-03-17 A Tom Collins er en klassisk â € "og en der er stort set idiot-bevis. Ryst 3 nemt erhvervede ingredienser, stamme, tilsæt sodavand, tag et halm og drikke. Det . ROM VINEPAIR. Ovestimeret læsetid 3 minutter

2022-02-27 John Collins var først på scenen, og cocktails navnehavne var hoved tjeneren på Limmers Hotel i London i løbet af 1830'erne. Der er rekord af amerikanere, der er meget bekendt med drikken omkring borgerkrigets tid. Dens ikke før 1870'erne, som vi ser opskrifter og referencer til Tom Collins, men heres Kickeren: Den eneste forskel mellem John og Tom. rom feastmagazin. OMAUTHOR MATT SEITER

2022-06-29 Tom Collins Cocktail History. Collins Cocktail har mange variationer. Fra ændringer i ånden som en vodka eller brandy collins, til variationer på sødme. n A 1948 Cocktail Book Den fine kunst af blande drikkevarer Forfatter David Embury beskriver Collins som en limonade lavet med ladet vand og spiked med gin eller en anden spiritus. ROM SMARTBlend. o. Kestimeret læsningstid 7 minutter

2022-10-07 Variationer til Tom Collins omfatter John Collins med Bourbon eller Rye Whisky, Michael Collins med Irish Whisky, Ron Collins med Rum og Juan Collins med Tequila eller Mezcal. Tom Collins Cocktail Opskrift. Ingredienser. 60ml gin; 20ml citronsaft, friskpresset; 20ml simpel sirup; afkølet sodavand til top; Glasvarer: Collins Glass Garnish: Citronhjul. Metode. I en cocktail shaker, tilføj. rom cocktailsandbars. om

Esquire har støttet Tom Collins i mange år. I 1946 erklærede vi det en stærkt drikkelig værd at vide, og to år senere forunder sin popularitet, der noterede det automatiske græd af millioner: 'Tom Collins, tak!' Ved slutningen af ​​80'erne beklagede vi, at det var blevet kastet til side for flere luride cocktails lastet op med cremer og likører. Og nu snakker vi lidt enkelhed og en masse forfriskning, vi taler det op for hundrede eller tidspunktet.

Tom Collins blev opkaldt efter en praktisk joke, der spredte sig som brand i New York i 1874. Det gik som dette: Du ville fortælle en fyr, at en mand ved navn Tom Collins talte lort om ham og bad fyren at gå ud i et raseri for at jage denne Tom Collins Character ned. Kun ting var, Tom Collins eksisterede ikke. Fik dem. Ligesom dens tid, blev det kaldt de store Tom Collins Hoax fra 1874. To år senere, den første opskrift på en drink, der hedder Tom Collins, optrådte i en cocktailbog skrevet af America's Premier Mixologist of the Time, Jerry Thomas .

Leder du efter mere traditionelle gindrikke? Der er belastninger at prøve. Gin Fizz tager de samme grundlæggende ingredienser som en Tom Collinsâ € "Gin, citronsaft og sukker" rystet, så anstrengt ind i et glas. Derfra har du variationer som Sloe Gin Fizz, Ramos Fizz, Silver Fizz, den grønne Fizz. ick din gift. Andet gin, citrus og sodavand klassikere omfatter Gin Rickey og Singapore Sling. Og naturligvis er der G & T; køb god tonic for denne.

At gøre det, alt hvad du behøver, er at erstatte sodavand med enten en færdiglavet mojito eller limonade fra markedet, eller du kan endda prøve at bruge soft drink muligheder som 7up, sprite eller lignende kalk og / eller citron muligheder.

August 1891 Artikel fra den britiske ugentlige magasin Punch Dispartaging British Physician Sirll MacKenzie, der noterer sig i august 1891, at titlen på sangen faktisk var Jim Collins, og at MacKenzie ellers var ukorrekt citeret og karakteriseret sangen.

I august 1891 skrev British Physician Sirll Mackenzie en artikel i det indflydelsesrige 19. århundredes magasin to uger, der hævdede, at England var det oprindelige land for Tom Collins Cocktail og en person, der hedder John Collins, var dens Skaber. I artiklen citerede Mackenzie en gammel sang, der hedder John Collins. Det britiske ugentlige magasin slukkede dog straks Mackenzie's bestræbelser, der noterede sig i august 1891, at titlen på sangen faktisk var Jim Collins, og at MacKenzie ellers var ukorrekt citeret og karakteriseret sangen.

Den tidligste offentliggørelse af enhver Collins, samt enhver Fizz opskrift, er begge placeret i samme bog, Harry Johnsons 1882 nye og forbedrede bartenders manual eller hvordan man blander drikkevarer i den nuværende stil. Bogen indeholder en Tom Collins, der ringer til Old Tom Gin og en John Collins, der ringer til Holland Gin, sandsynligvis det, der er kendt som Genivre.

Forvirring over cocktailens oprindelse fortsatte som amerikansk forfatter Charles Montgomery Skinner bemærkede i 1898, at Tom Collins havde gjort sin vej til de amerikanske barer i England, Frankrig og Tyskland, hvor den amerikanske opfindelse stimulerede nysgerrighed i Europa og fungerede som en refleksion af amerikansk kunst.

En drink kendt som en John Collins har eksisteret siden 1860'erne i det mindste og antages at have stammede med en headwaiter af det navn, der arbejdede på Limmers gamle hus i Conduit Street i Mayfair, som var et populært London Hotel og kaffehus omkring 17901817.

Drikkevarer Historisk David Wondrich har spekuleret på, at den oprindelige opskrift, der blev introduceret til New York i 1850'erne, ville have været meget ligner Gin Punches, der er kendt for at være blevet serveret på fashionable London klubber sådan som garrad i løbet af første halvdel af det 19. århundrede. Han siger, at disse ville have været i retning af Gin, citronsaft, kølet sodavand og Maraschinoliquur.

Det specifikke opkald til gamle Tom Gin i 1869 opskriften er en sandsynlig årsag til det efterfølgende navn Skift til Tom Collins i Jerry Thomas 1876 Opskrift. Tidligere versioner af Gin Punch vil sandsynligvis have brugt Hollands i stedet.

Den første publicerede Tom Collins Opskrift ser ud til at have været i Harry Johnsons 1882 bog, ny og forbedret bartenders manual eller hvordan man blander drikkevarer i den nuværende stil. Denne bog indeholder en opskrift på to kolliner drikkevarer, John Collins og Tom Collins. John Collins opfordrer til Holland Gin, som sandsynligvis er kendt, hvad der også er kendt som Genivre, men opskriften på Tom Collins i denne bog er som følger:

I 1884-bogen er den moderne bartenders guide af O. H. Byron er der en drink kaldet en John Collins 'Gin, hvor han kalder simpelthen gin uden specifikationer, hvor gin, citronsaft, sukker og fyldt med sodavand. Denne bog har også en Tom Collins 'brandy, der består af brandy, citronsaft, tyggegummi sirup og maraschino likør og fyldt med sodavand bygget i glasset over is. Denne bog indeholder også en opskrift på A, Tom Collins Gin og Whisky, med de eneste instruktioner af, er concocted på samme måde som en brandy-kvittering, der erstatter deres respektive væsker.

I en anden 1884 bog, videnskabelig barkeeping af E.. Cook Co, du kan også finde en John Collins og en Tom Collins, med John Collins, der ringer til Holland Gin og Tom Collins, der ringer til Whisky.

Der er en opskrift på Tom Collins i 1887 Posthumous Edition af Jerry Thomas 'Bar-Tender's Guide. Da New York-baserede Thomas ville have vidst om den udbredte hoax, og indholdet af hans 1876 offentliggjorte bog blev udviklet under eller lige efter den store Tom Collins Hoax fra 1874, blev det troet af George Sinclair, at Hoax-arrangementet var den mest Plausibel Kilde til navnet på Tom Collins Cocktail. Klassificeret under overskriften Collins med tilsvarende hedder whisky og brandy drinks instrueret Jerry Thomas 'Tom Collins Gin:

Dette blev kendetegnet fra Gin Fizz Cocktail, idet de 3 bindestreger af citronsaft i Gin Fizz blev fizzed med kulsyreholdigt vand for i det væsentlige at danne en gin og sodaviver, mens den betydeligt mere juice af en lille citron i Tom Collins i det væsentlige dannede en gin og mousserende limonade, når den sødt med tyggegummi sirup. Den type gin, der blev brugt af Thomas, blev ikke specificeret i sin 1887-bog, men var sandsynligvis gammel Tom, hvis det var ansvarlig for ændringen i drikkevarens navn.

Klassisk, let og lys. Den bedste GT er lavet med de bedste gins med en lille citrus smag og blanding af botaniske. Afslut det med den rigtige tonic og bare en klemme af kalk, og du er på en vinder. Hvis du vil blande det op, prøv en tonic med en frugtagtig spin eller en smule basilikum og tomat, der er uendelige mulige variationer.

Denne Earl Grey og Elderflower Gin Cocktail giver dig en overraskende følelse af afslappet Sofistikering Forestil dig en eftermiddag i haven, der leger i haven efterfulgt af agurk sandwich. Skorpe afskåret selvfølgelig. Earl Grey infused gin, elderflower Cordial & citronsaft, fyldt med mineralvand og toppet med et par dryp af Aphrodite Bitters.


Populær i dag

Sort bønne, majs, tomatillo suppe

Sort bønne, majs, tomatillo suppe

Majs og tomatillo suppe opskrift

Majs og tomatillo suppe opskrift

Tomatillo Indian Recipes

Tomatillo Indian Recipes

Green Tomatillo Gazpacho

Green Tomatillo Gazpacho

Epicurious kylling tortilla suppe opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Epicurious kylling tortilla suppe opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Black Bean  Tomatillo Soup  Inspired by the Seasons

Black Bean Tomatillo Soup Inspired by the Seasons

Tomato  Chocolate Allergies

Tomato Chocolate Allergies

Lækre plantebaserede opskrifter til at inspirere din veganuary

Lækre plantebaserede opskrifter til at inspirere din veganuary

Green Zebras are heirloom tomatoes with a striped pattern they are sweet like red tomatoes but give this gazpacho a lovely jade hue. To make the chil...

Green Zebras are heirloom tomatoes with a striped pattern they are sweet like red tomatoes but give this gazpacho a lovely jade hue. To make the chil...

Spicy Tomat Bacon Jam Glutenfree

Bacon Tomato Burger Recipes with ingredients,nutritions,instructions and related recipes

Lær mere
Spicy Tomat Bacon Jam Glutenfree

Nyankomne

Open Faced Burrata BLTs with Tomato Jam, Butter Lettuce, Bacon  Basil

Open Faced Burrata BLTs with Tomato Jam, Butter Lettuce, Bacon Basil

Mast General Store Mast Store Fjender Peber Bacon Jam

Mast General Store Mast Store Fjender Peber Bacon Jam

Bacon, Arugula og Tomat Jam Sandwich Opskrift

Bacon, Arugula og Tomat Jam Sandwich Opskrift

Recipes  The Best Tomato Basil Soup  The Best Grilled Cheese  Dinner Ideas  Jenny Steffens Hobick

Recipes The Best Tomato Basil Soup The Best Grilled Cheese Dinner Ideas Jenny Steffens Hobick

Bas bedst ristet tomat suppe nogle som det salt

Bas bedst ristet tomat suppe nogle som det salt

NOCOOK BLENDER Tomatsuppe på kun 5 minutter Food Lab Turbo

NOCOOK BLENDER Tomatsuppe på kun 5 minutter Food Lab Turbo

Du kan bruge godkalkens dåse tomater til at gøre en glat, rig bisque, der smager som dets lige ud af haven. Det gør en smuk efterår frokost.

Du kan bruge godkalkens dåse tomater til at gøre en glat, rig bisque, der smager som dets lige ud af haven. Det gør en smuk efterår frokost.

Tomat og rejer bisque med toast opskrift

Tomat og rejer bisque med toast opskrift

Marketside Creamy Tomato Bisque, 16 oz  Walmart. om

Marketside Creamy Tomato Bisque, 16 oz Walmart. om

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.