4 sjove læskedrikke, du vil beholde op til sommeren

4 sjove læskedrikke, du vil beholde op til sommeren

Kerry genopfinder friskhedsfaktoren for saft ved hjælp af stabil, autentisk og naturlig citrusteknologi. I processen medfører vi også at øge kundernes forventninger til renere etiketter uden at gå på kompromis med smag.

Mens du opvarmer grillen og bryder ud burgere og hotdogs, går intet bedre med Quintessential Summer Cookout billetpris end Pepsi. Bland det op med den altid populære Wild Cherry Pepsi, imponere med den nye Pepsi Mango, og tag nogle Zero Sugar Pepsi for de tankerne for badedragt sæson.

Hvis du har børn, der spiller softball eller en anden sport denne sæson eller måske er det mere af et uformelt basketball spil eller pickleball match på Crandall Park, bliver du nødt til at holde op. Vælg en original bjergdug, kost, nul sukker eller en af ​​de 7 smag af denne store sodavand med det højeste koffeinindhold.

Whens sidste gang du oplevede den unikke, perfekt afbalancerede smag af denne ikke-for-søde sodavand? Dr. Pepper tilbyder hints af kirsebær, karamel, allspice og de andre 20 smagsstoffer, der udgør denne en-of-a-kind drik. Dine smagsløg vil gøre en glad dans, som du får, hvor du skal gå.

tørstig? Prøv et af disse forfriskende alternativer til sodavand

Ifølge en undersøgelse offentliggjort i november 2022 i fedme rapporterede omkring 61 procent af børn og 50 procent af voksne at drikke sodavand dagligt i en undersøgelse fra 20222022 sammenlignet med næsten 80 procent og 62 procent i en undersøgelse fra 20032022. Samlet set blev 18.600 børn 2 til 19 og 27.652 voksne 20 år gamle og ældre undersøgt i løbet af den samlede tidsperiode.

Det er også knyttet til fedme, noter Areview, der blev offentliggjort i august 2022 i QJM, Journal of Association of Physicians of Storbritannien og Irland. Resultater fra Astudy, der blev offentliggjort i journalappetitten, foreslog, at drikke sodavand kan udløse søde trang ved at dumme din følsomhed over for søde smag, gnister en ond cirkel med at spise mad og drikkevarer med tilsat sukker.

Soda har ingen næringsværdi, og derfor er der ingen ernæringsmæssige fordel ved at have det, siger Kelly Kennedy, Rd, personale Ernæringseksperter Til dagligdags sundhed. Kun en dåse cola indeholder over 9 teskefulde sukker, der er 1½ gange mere end American Heart Association anbefaler, at en kvinde har på en hel dag.

Alt det tilsatte sukkerindtag har skadelige virkninger. Astudy udgivet i 2022 i tidsskriftet Diabetologiabound, at bytte ud kun en sukkerholdig drikke om dagen for kaffe, te eller vandmaskine risikoen for type 2 diabetes med så meget som 25 procent.

Diet Soda Fiends er heller ikke væk fra krogen. Mens Diet Soda ikke indeholder tilsat sukker eller tomme kalorier, som regelmæssig sodavand gør, er der nogle beviser for at tyde på, at det ikke er meget bedre, hvis det overhovedet er regelmæssig sodavand, siger Kennedy. Et studie, der blev offentliggjort i marts 2022 i Journal of the American Geriatrics Society, fandt, at Diet Soda indtag er direkte relateret til Abdominal Fedme hos voksne over 65 år. Stigningen i taljen omkredsen blandt diet sodavikere var tre gange det beløb, det var i nondrinkers.

Så hvad er nogle bedre valg? Der er masser af andre forfriskende drikkevarer med næringsværdi, som du kan drikke i stedet for sodavand. Det er dog stadig vigtigt at overveje, hvad der er i dine sodavandstoffer. Udskiftning af sodavand med højt sukker frugtsaft eller forarbejdede te og kaffe drikkevarer, som ofte indeholder tilsat sukker, er ikke meget bedre for dit helbred.

Flavouredwatersare overalt i disse dage, men mange indeholder sukker eller kunstige sødestoffer. Et sundere valg er naturligt smagsstoffer: Bare tilføj skiver af dine favoritefruits, veggies og urterâ € "Prøv citroner, appelsiner, vandmelon, agurk, mynte eller limes â €" til en krukke af iskoldt vand til en forfriskende og smagfuld drink . En anden stor mulighed er at sætte hakket frugt i en isterkubebakke, tilsæt vand og fryse. Placer disse farverige frugtkuber i din drik for øjeblikkelig flavorandColor!

Hvad mere kan jeg tilføje til sommer lemonade?

Betjening: 1glas kalorier: 150kcal kulhydrater: 39G protein: 2G fedt: 1g mættet fedt: 1g flerumættet fedt: 1g monoumættet fedt: 1g natrium: 34mg kalium: 427mg fiber: 3g sukker: 30g

Weve alle hørt før det vand er det bedste valg og sukkerholdige drikkevarer som sodavand og hjertelig er ikke sunde valg. Men hvad med alle de andre drikkevarer? Her er nogle ting at overveje, når du vælger dine drikkevarer.

En ekstra fordel ved nogle drikkevarer er vitaminer og mineraler, nemlig C-vitamin og calcium. Tjek arbejdet med vores team, der undersøger næringsstofindtaget fra drikkevarer, der forbruges på dagen for den sidste australske sundhedsundersøgelse.

Historien om læskedrikke er forbundet med fremstillingen af ​​det første mousserende mineralvand i 18thcontury. Nogle mineralvandsfjedre var kendt for at producere vand, der var rig på mineraler og naturligt kulsyreholdige. Det mousserende aspekt af dette vand, som Seltzer vand, havde længe været et mysterium. I 18thcontury blev kuldioxid identificeret som årsagen til disse små bobler. Produktion af det første kunstigt Karnikeret mineralvand begyndte et kort stykke tid senere.

I 1780 udviklede Johan Jakob Schweppe, en tysk opfinder, en effektiv proces til kulstofvand i Genève. I lang tid havde han ønsket at flaske spa-vand med alle sine fordele og gøre det tilgængeligt for alle. Som følge heraf producerede han det kunstigt . Schweppe, Paul og Gosse produktionsanlæg åbnede i 1792 i London. De første flasker blev ægformet, for at bevare gassen mere effektivt og kunne derfor ikke stå oprejst. Virksomheden begyndte at producere læskedrikke i det tidlige 19thcontury.

Intet er mere afslappende end at nyde et glas sodavand, mens du hviler på sofaen og spiller hot spot online. Megetone har deres egne præferencer, når det kommer til at vælge den bedste sodavand. Nogle som det er fizzy, mens nogle nyder en naturlig sodavand med et spark. Her er vores valg til de bedste forfriskende læskedrikke hele tiden.

Pepsi er den næstbedste sodavand og en formidabel Konkurrent til Coca-Cola. Opfundet af Caleb Bradham i 1893, blev Pepsi først navngivet til Brads Drink. Et andet interessant faktum er, at Caleb primært skabte drikken for at helbrede dyspepsi. Og fra Dyspepsia blev bradsdrikket officielt navngivet Pepsi-Cola fra udtrykket. Pepsi er nu fremstillet af Pepsico, en Multinational Drikkevarer og Food Company, der havde en omsætning på 70 milliarder dollars i år 2022.

Sommerdage opfordrer til at nyde sommeren Breezeand en Orange Breeze Mocktail! Den orange brise er en perfekt sommerdrink, og det opfordrer til knust is, som vi alle ved, er den bedste version af is til dine drikkevarer. Tilsæt blandet frugt til en smuk præsentation og lidt noget at nibble på, mens du nipper.

Everyones Favorite Summer Fruit har tendens til at være vandmelon, så hvorfor ikke inkludere det i en forfriskende drink? Vandmelon Agua Fresca inkorporerer frisk skåret vandmelon og et dejligt stykke kalk for garnering.

Are you a fan of sangria? Selvfølgelig er du det! This Pomegranate Sangria will be your new favorite refreshing drink of choice. Its a non-alcoholic version, so feel free to share with all your friends and family.

Sunnier weather brings the prospect of time outside enjoying something long, cool and refreshing. When you want something non-alcoholicbut more interesting than elderflower cordial or cucumber waterhere are ten suggestions to help keep you cool during the hottest days. Roll on the summer!Â

A bit of planning is required here for this recipe, but its more a question of time rather than effortjust let the tea slowly infuse into cold water overnight. Vegetable and fruit juices add natural sweetness and a vibrant colour.

Ginger, honey and lemon are a classic combination that work well made with either hot water as a spicy hot toddy, or simply left cold as in this recipe. This does call for the quick and easy choice of a can of ginger ale, but also uses blackberries for more flavour.

A proper mocktail: a non-alcoholic reworking of the barmans mint classic. Here, mint, apple juice and elderflower cordial combine with soda water to give you all the flavorwithout resorting to the rum bottle.


Populær i dag

Gamle Fashion Maine Sennep Pickles Tucson CSA

Gamle Fashion Maine Sennep Pickles Tucson CSA

Gingered Red Onion Pickled Golden Beets

Gingered Red Onion Pickled Golden Beets

Zesty Pickled Brussels Sprouts  Frugal Hausfrau

Zesty Pickled Brussels Sprouts Frugal Hausfrau

Easy Refrigerator Pickled Vegetables

Easy Refrigerator Pickled Vegetables

Sød køleskab pickles med løg opskrift mad. om

Sød køleskab pickles med løg opskrift mad. om

FAST Air Fryer Shredded Chicken Tacos

FAST Air Fryer Shredded Chicken Tacos

How to Reheat Breaded Eggplant

How to Reheat Breaded Eggplant

Air Fryer Fruity Pebble French Toast  Inspirational Momma

Air Fryer Fruity Pebble French Toast Inspirational Momma

Air Fryer Quick Start Avanceret Mini Course

Air Fryer Quick Start Avanceret Mini Course

Sådan laver du Country Ham i Air Fryer

Vores ferie luft Fryer skinke med tranebær glasur kun 5 enkle ingredienser, øm med en uimodståelig gylden sød tranebær skorpe.

Lær mere
Sådan laver du Country Ham i Air Fryer

Nyankomne

Page cannot be found

Page cannot be found

Recipe This  Reheat Chicken Wings In Air Fryer

Recipe This Reheat Chicken Wings In Air Fryer

Sådan genopvarmer frossen mad i Instant Pot Instant Pot Fryzer Meals

Sådan genopvarmer frossen mad i Instant Pot Instant Pot Fryzer Meals

How To Reheat Leftovers In An Air Fryer

How To Reheat Leftovers In An Air Fryer

Why Do French Fries Taste Bad After Reheating  govaingredients

Why Do French Fries Taste Bad After Reheating govaingredients

German Recipe Reibekuchen or Kartoffelpuffer mit Apfelmus

German Recipe Reibekuchen or Kartoffelpuffer mit Apfelmus

Mini Reindeer Cheese Balls Life er sødere ved design

Mini Reindeer Cheese Balls Life er sødere ved design

Chex Mix Reindeer Poop Recipes with ingredients,nutritions,instructions and related recipes

Chex Mix Reindeer Poop Recipes with ingredients,nutritions,instructions and related recipes

NoBake ChocolateCoconut Cookies Reindeer Droppings The 12 Days of Christmas Cookies

NoBake ChocolateCoconut Cookies Reindeer Droppings The 12 Days of Christmas Cookies

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.