25 nemme søde kartoffelopskrifter til enhver tid på året

25 nemme søde kartoffelopskrifter til enhver tid på året

Hvilken type søde kartoffelopskrifter finder du her?

Du kan spise søde kartofler til morgenmad, frokost, middag - endda dessert! Søde kartofler går godt med stort set ethvert måltid. Jeg elsker især bagt søde kartofler med stegte blomkål steaks, fyldt med cilantro lime quinoa, eller sammen med en stor skål af vegansk fyldt peber suppe.

Kan du skrælle og skære søde kartofler på forhånd

Ja, du kan skrælle og skære søde kartofler på forhånd. Hvis du gerne vil forberede de søde kartofler dagen før du tjener dem, skræl og skære dem og opbevar dem i en stor skål. Dæk de søde kartofler med koldt vand og opbevar det i køleskabet indtil den næste dag. Gem ikke kartoflerne i vandet i mere end 24 timer.

Hvad går godt med søde kartofler til middag?

Du kan arbejde søde kartofler til næsten ethvert måltid - supper, stews, tacos, gryderetter, quinoa salat eller salater. Men punktet i dette indlæg er at bevise, at søde kartofler ikke kun er en side skål, de kan være hovedretten eller i det mindste hovedbestanddelen i en opskrift. Søde kartofler er så alsidige og kan fremstilles på så mange forskellige måder!

Følgende veganske søde kartoffel retter er alle opskrifter, der har søde kartofler som stjerne ingrediens! Jeg håber, at du finder nogle nye og lækre måder at inkorporere søde kartofler i din ugentlige frokost og middag måltidsplan. Hvis du har brug for inspiration til din ugentlige måltidsplan, kan du få min gratis 1-måneders veganske måltidsplan her.

Denne hurtige og nemme, protein-pakket, 30-minutters plantebaserede sort bønne Burrito-opskrift vil være en ny hæfte i din månedlige måltidsplan! Disse velsmagende burritos er fyldt med bønner, stegte søde kartofler, ris, salat, tomater, avocado, cilantro, hot sauce og tonsvis af smag! Vegan, nutfri, sojelfri glutenfri indstillinger.

Leder du efter flere søde kartoffelopskrifter?

Hvis du er noget som os, er du sandsynligvis en fjende for søde kartoffel. Og hvad er ikke at elske? Theres så meget, at vi kan gøre med denne yummy orange tuber. Først og fremmest er de gode for os. Søde kartofler er muligvis en af ​​de højeste kilder til beta-caroten, plus de er høje i vitamin A, vitamin E, fiber, mangan og kobber. Mens vi kunne synge ernæringsmæssige ros af søde kartoffel hele dagen lang, hvad der virkelig gør det til en vinder i vores bøger, er både dets smag og alsidighed . Vi elsker deres subtilt søde smag og cremet tekstur. Brændt, dampet eller Puré ed i en suppe â € "det er alt godt, og det er kun at tale om spektrumens salte side.

Vi elsker den subtilt søde smag og cremet tekstur af søde kartoffel. For ikke at nævne, nogen måde du gør det stegt, dampet eller purig i en suppe, det er alt godt. Du kan holde det enkelt og prøve noget som disse kale og tranebær fyldte søde kartofler eller gå fusionsruten og gøre denne søde kartoffel sushi burrito. Hidtil talte Weve kun om den salte side af fødevarespektret, men søde kartoffel gør også en god tilføjelse til Bagede varer! For at se, hvordan du også kan bruge søde kartoffel i desserter, skal du tjekke 15 mejerifrie falddæmper, du kan lave med søde kartoffel. Så når du har planlagt ud, hvad du har for dessert, kom tilbage til disse 15 must-make søde kartoffelmiddage.

Klar til nogle sunde komfort mad inspireret af indisk smag? Denne indiske søde kartoffel og spinat pie er flaky og duftet med en lækker krydderi blanding. Server det med Raita, en Herbyt yoghurt dukkert, der passer perfekt sammen med de varme smag af denne skål.

Den stegte peber og sød kartoffel quiche er udførelsesformen af ​​komfort. Det hele starter med en lækker sød kartoffel skorpe, der er perfektcprise på bunden. Dens så toppet med osteagtig, jordisk tofu påfyldning og er besat med saftige kirsebær tomater og stegte peberfrugter. Hvem siger du har brug for æg til at lave en quiche?

Disse plantain søde kartoffel tacos med guacamole er nøjagtigt som derude, som de lyder, men de smager fantastisk. Fyldt med stegte plantains, søde kartofler og sorte bønner har de en subtil sødme, der passer pænt med cremet, Herby Guacamole. Vent ikke på Taco tirsdag for at komme rundt for at gøre disse.

Thesesweet kartoffelgnocchi med pesto er fluffy og øm, med en uforklarlig smelte-i-din-mund tekstur, der er vanedannende. Dens milde smag arbejder smukt med den cremede basilikum pesto med lyse citron og hvidløg. Disse er et absolut must-prøve for enhver gnocchi-lover.

Dette er ikke din typiske Lentil Stew, tilføjelsen af ​​søde kartoffel og quinoa øger ikke kun denne opskrifter ernæringsprofil, men de tilføjer også en teksturel modpunkt til de bløde røde linser. Denne søde kartoffel, quinoa og rød lentil gryderet er alsidig også! Gule kartofler eller gulerødder kunne nemt stå ind for de søde kartofler, og hvis du foretrækker en cremeuppe, vil et stænk af kokosmælk gøre tricket. Bare lad dig ikke ud af citronsaften!

Sød kartoffelmac og ost medpinach

Der er ikke en ounce ost i denne søde kartoffelmac og ost med spinat! Ostsausen starter med en base af ømme søde kartofler, der blandes med ernæringsmæssige gær, miso pasta, sennep og krydderier, plus mel for at give det den samme tykke tekstur af den orange sauce, vi alle kender og elsker. Dette er den ultimative Mac og ost og det er så nemt, at ethvert niveau af kulinarisk færdighed kan gøre noget fantastisk.

Hvis du skulle se på perfekt fald veggie burgere i ordbogen , så ville du finde disse Chipotle Maple Sweet Potato burgere. Okay, var overdrivelse lidt, men stol på os, disse er fantastiske. De får deres perfekte tekstur frasweet kartoffel, havre og pekannødder og deres fantastiske smag kommer fra ahorn sødme og krydret, røgfyldt chipotle chili pulver.

Denne quirky søde kartoffel kokosnød curry med tranebær og pistacienødder vil være din nye favorit! Sød kartoffel og kokosmælk giver det en cremet base, en håndfuld tranebær giver det en behagelig, men overraskende sødme og pistachio nødder tilføjer en yummy crunch Factor. Server det på en seng af dampet brun jasminris, eller dit yndlings korn.

Leder du efter en nem middag, der pakker en stor næringsstof? Denne skål med bagt sød kartoffel med pesto pasta, tomater og græskarfrø vil få dig til at gløde fra indersiden ud. Hele kornpastaen blandes med en lækker pesto med kale, basilikum, oregano, avocado, valnødder og ernæringsmæssige gær. Den søde kartoffel er bagt til perfektion, og de andre ingredienser er friske og lækre. Du kan røre alt sammen eller spise dem separat. Uanset hvad, du fortærer dette, dens lækre.

Søde kartofler af alle typer er ret sunde og et sundere alternativ til andre kartofler. Det var svært at forestille sig, men søde kartofler er faktisk mindre carb-tung end regelmæssige kartofler, der ville have gættet?

Desuden er de også en helt alsidig madlavning ingrediens, så du vil kunne bruge dem til et par forskellige opskrifter. Du kan lave søde kartofler på så mange forskellige måder, at det er utroligt ristning, bagning, madlavning, mashing og meget mere.

Denne flavorful veganske søde kartoffelpine opskrift smager ligesom den sydlige klassiker uden mejeri, æg eller gluten. Denne fantastiske opskrift er så nem at gøre ved hjælp af en butikskøbskorre eller MyGluten-fri vegansk kage skorpe. At lave din egen tærte er sådan et stykke kage. Med de rigtige ingredienser kan du nemt forberede denne læskende tærte.

Vegan Sweet Potato Casserolewith Marshmallows er en fantastisk opskrift på Thanksgiving, fluffy bagt søde kartofler, blandet med krydderier og toppet med pillowy bløde mini marshmallows og crunchy pecans.

Disse lastede søde kartoffelbåde gør en god måltidsprep mulighed eller en nem, næringsrig weeknight-måltid

En salte, Zesty Black-Bean-Tomato-Corn Blanding Toppe Hot-from-the-ovn søde kartofler i denne opskrift fra to skeer Food Blogger Hannah Sunderani. Drizzle med din yndlings hot sauce eller salsa, og top med masser af avocado til det perfekte måltid.

For kartoflerne: 4 søde kartofler1 spiseskefulde plus 2 teskefulde olivenolie, divided1½ kopper sorte bønner1 kop kirsebær tomater, hakket ½ kop korn kerner ½ kop cilantro, hakket ¼ kop tæppe rødt løg1 clove hvidløg, diced½ lime, juiced ¼ tsk salt ¼ teskefuld sort peberâ ...> teskefuld røde chili flager

ThisGluten-Freeand VeganBlack Beancrustpizzais Bursting med salte smag, tekstur og sund godhed. Det er nemt at lave, og perfekt til hele familien. Tilføj alle dine yndlings veganpizzatoppings, andbaketo perfektion. Gør dig klar til at møde din nye favoriterecipe!

spinat, søde kartoffel lentil dhal

Løft dine regelmæssige bagt søde kartofler med Hasselback ing dem. Hasselback søde kartofler er søde kartofler, der er tyndt skåret, men ikke hele vejen igennem og holder kartoffelet intakt. Du bøjer dem derefter med smør, da de bager, så hver skive bliver hyggeligt og sprødt udenfor, mens insiderne forbliver bløde og cremet. Afslut dem med en dråbe af ahornsirup og en topping af hakkede ristede valnødder til den mest lækre side skål nogensinde.

Dette er en af ​​de bedste søde kartoffelopskrifter til folk, der ikke typisk kan lide søde kartofler. Mens andre spiraliserede Vegetabilske nudler kan blive soggy, når de kombineres med sauce, har søde kartoffelnudler en robust tekstur, der gør det muligt for dem at holde deres form. De tilføjer en subtilt sød smag til denne yummy, lav-carb hovedret med en rig og cremet cashew sauce. Du kan udelade bacon for at gøre skålen vegetarisk.

Hvad kunne være bedre end en cremet, køling, lækkert scoop af is infused med smagen af ​​søde kartoffelpai? Du vil ikke tro, hvor meget du manglede denne is smag, indtil du prøver det. Nyd det solo, scooped over brownies, eller serveret i skåle toppet med kokosnødflager eller smuldret Gingernaps .

Hvem elsker ikke søde kartofler? De er rige, søde og så alsidige! Få disse 11 veganske søde kartoffelopskrifter for at gøre dine familie middage endnu mere speciel. Plus tips om, hvordan du vælger, gemmer og gem!


Populær i dag

Vegan tater tot casserole opskrift petitchef

Vegan tater tot casserole opskrift petitchef

Vegan Tempura Batter Recipes with ingredients,nutritions,instructions and related recipes

Vegan Tempura Batter Recipes with ingredients,nutritions,instructions and related recipes

Creamy Vegan Tomato Soup recipe with a sriracha kick. Its healthy, vegan, lowfat, and ready in as little as 20 minutes

Creamy Vegan Tomato Soup recipe with a sriracha kick. Its healthy, vegan, lowfat, and ready in as little as 20 minutes

Creamy ristet tomatsuppe

Creamy ristet tomatsuppe

eel in tofu  urban legend  Restaurants

eel in tofu urban legend Restaurants

Autentisk Pierogi Dough Vegan, ingen æg Opskrift polonist

Autentisk Pierogi Dough Vegan, ingen æg Opskrift polonist

Glutenfree Vegan Veggie Bites

Glutenfree Vegan Veggie Bites

Vegetarian Enchilada Skillet

Vegetarian Enchilada Skillet

Vegan Belgian Waffles Opskrift Egg Free Dairy Free

Vegan Belgian Waffles Opskrift Egg Free Dairy Free

Vegan Poblano White Bean Chili Last Ingredient

This easy vegan chili recipe is spicy, delicious, will keep you full for hours. Its great when eaten fresh and perfect for meal prepping.

Lær mere
Vegan Poblano White Bean Chili  Last Ingredient

Nyankomne

1pot vegansk hvid bønnesuppe

1pot vegansk hvid bønnesuppe

Hot Chocolate Popcorn Vegan

Hot Chocolate Popcorn Vegan

Vegansk hvide chokolade lader spise smart

Vegansk hvide chokolade lader spise smart

Easy Hele Wheat DairyFree Biscuits Opskrift Go Dairy Free

Easy Hele Wheat DairyFree Biscuits Opskrift Go Dairy Free

Instant Pot Vegan Wild Rice Soup  healthienut  Easy to follow plantbased recipes

Instant Pot Vegan Wild Rice Soup healthienut Easy to follow plantbased recipes

Glutenfri Vegan Hushpuppies Vegan versioner af klassiske sydlige retter

Glutenfri Vegan Hushpuppies Vegan versioner af klassiske sydlige retter

Oops somethings gået galt

Oops somethings gået galt

Campbells Condensed Beef with Vegetables  Barley Soup, 10.  Ounce Can  Walmart. om

Campbells Condensed Beef with Vegetables Barley Soup, 10. Ounce Can Walmart. om

The Best Vegetable Beef Soup You Will Ever Eat

The Best Vegetable Beef Soup You Will Ever Eat

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.