Hvor slemt er det virkelig at spise Tilapia Livestrong. om

Hvor slemt er det virkelig at spise Tilapia Livestrong. om

Det fælles navn Tilapia 'er baseret på navnet på CichlidGenustilapia, som selv er en latinisering af Tlhapi, Tswana-ordet for fisk. Cottishzoologistandrew Smith ved navn af slægten i 1840.

Historisk set er alle Tilapia blevet inkluderet i deres navneforhold tilapia. I de seneste årtier blev nogle flyttet ind i et par andre slægter, især oreochromis og Sarotherodon. Selv med denne modifikation var tilsyneladende tilapia stærkt poly eller parafyletisk. I 2022 løste en stor taxonomisk anmeldelse dette ved at flytte mest tidligere Tilapia spp. til flere andre slægter. Som følge heraf forbliver ingen af ​​de arter, der er af stor økonomisk betydning, i Tilapia, men er i stedet placeret i Coptodon, Oreochormis og Sarotherodon.

I modsætning til kødædende fisk kan Tilapia fodre på alger eller enhver plantebaseret mad. Dette reducerer omkostningerne ved tilapia landbrug, reducerer fisketryk på byttearter, undgår koncentrering af toksiner, som akkumuleres på højere niveauer af fødekæden og gør Tilapia de foretrukne akvatiske kyllinger af handelen.

Tilapia øger hurtigt i popularitet i køkkener på tværs af Amerika. Men denne hurtige stigning har nogle mennesker, der tænker på, at Tilapia er lavet i et laboratorium eller en ny type fisk, som mennesker kun for nylig begyndte at spise. Disse myter kunne ikke være længere fra sandheden! Weve busted de mest almindelige myter om, hvor tilapia kommer fra ved at finde ud af den virkelige historie af fisken, der går tilbage tusinder af år.

Sandhed: Som nævnt spørger mange mennesker, om tilapia er lavet i et laboratorium, men sandheden er, at det er, at det er en gammel fisk. Faktisk er der fundet henvisninger til og tegninger af Tilapia i det gamle Egypten og i bibelske tekster. På grund af denne historiske sammenhæng er Tilapia også kendt som St. Peters Fish. I den bibelske bog af Matthew fanger Peter en tilapia med en mønt i munden efter en forudsigelse fra Jesus.

Tilapia er blevet spist og opdrættet i lang tid, og med god grund: det er en sund, mild fisk, som selv den smukkeste af ædere kan nyde. Nu hvor du kender sandheden bagved, hvor Tilapia kommer fra, kan du være sikker på, at når du køber frisk tilapia fra Mexico og Honduras eller Frosset Tilapia fra Indonesien, får du ikke en slags videnskab eksperimentyoure, der køber en velsmagende fisk med en lang og interessant historie. .

Akvakultur er den hurtigst voksende fødevareproduktionssektor i verden, der giver næsten halvdelen af ​​den globale fiskforsyning. I 2030 anslås det, at akvakulturproduktionen vil vokse med 40 for at tilfredsstille den globale efterspørgsel på fisk. Tilapia, nu den næststørste opdrættede fisk i verden, har spillet en vigtig rolle i væksten af ​​akvakultur og vil fortsætte i fremtiden.

Fisk blev betragtet som nøgle til at bekæmpe denne udfordring. end 75 af verdens fisk forbruges i udviklingslandene. Fisk er en god kilde til zink, jern, vitamin A og calcium, der er afgørende for kognitiv og fysisk udvikling, især hos børn, og er en vigtig del af en sund kost.

I 1980 nåede det globale fiskforbrug 50 millioner tons, af det meste vilde fangstfisk og mindre end 10 fra akvakultur. Drevet af urbanisering og stigende pr. Indbygger indkomst, efterspørgslen efter fisk og skaldyr voksede og projicerede for at øge fire gange til 232 millioner tons inden 2030.

Vertalfiskforsker Dr. Curtis Lind forklarer, at Tilapia begynder at opdrætte på fire til seks måneder, hvilket gør det muligt at lave genetiske forbedringer på kort tid. De er nemme at opdrætte og vokse rimeligt hurtigt, så du kan producere den næste generation af afkom i en kort periode mindre end et år.

Vi ved, hvor lækker og nærende Tilapia er. Men desværre er der stadig mange mennesker, der ikke har forsøgt det, det er sandsynligt, fordi de har hørt nogle vilde rygter om, at fisken er unaturlig og usund.

Ja, tilapia er en ægte fisk. Det er en almindelig myte, at arten er menneskeskabt, der ikke kunne være længere fra sandheden. Mens Tilapia ofte hæves i fiskebedrifter over hele kloden, er arten indfødt til Mellemøsten og Afrika. Henvisninger til og tegninger af Tilapia kan endda blive dateret tilbage til det gamle Egypten.

Har Tilapia skalaer og knogler?

bekymret over, hvor din fisk kommer fra? Se tæt på etiketterne i din købmand. Hvis de er hævet i de bedste betingelser, som Regal Springs Tilapia, vil fisken få certificeringerne til at bevise det.

Kviksølvforurening er almindelig i en række fisk og skaldyr, herunder makrel, marlin, tun og sværdfisk. Men det betyder ikke, at du bør undgå at spise fisk helt! Hold dig til mindre arter, som tilapia, der indeholder lavere koncentrationer af Mercuryand Eat Farm-raised Fish, når det er muligt, da de kan blive udsat for færre toksiner og forurenende stoffer end vilde fisk er.

Tilapia har en mild, lidt sød smag ikke overvældende fishy, ​​ligesom nogle andre arter. Det betyder, at det passer godt sammen med andre ingredienser, krydderier og urter. Det er utroligt nemt at arbejde med, så have det sjovt at eksperimentere med forskellige smagsstoffer og køkkener.

Hvad er sundhedsfordelene ved at spise Tilapia?

Tilapia er fyldt med protein og næringsstoffer, der positivt påvirker dit helbred, som omega fedtsyrer. Omega-3 kan især minimere risikoen for at have et hjerteanfald eller slagtilfælde. Derudover bidrager OMEGA-3 til en sund hjernefunktionshjælpning, du bliver skarpere i længere tid.

Strømning af din sø eller dam med den passende fisk kan være til gavn for din vandplade på en række måder. Uanset om du søger at styre algerblomster, forbedre din foderbase, forbedre fritidsfiskeri eller simpelthen vokse en fremragende fødevarekilde, være den ideelle fisk til din sø eller dam. Tilapia er tropiske fisk, der kan give mange fordele til en vandbody, hvis den er på lager korrekt. Disse fisk er mere end en lækker entré, de er en art, der kan bringe balance til din økosystem og forbedre dit fiskeri.

Tilapia kan være en excellentsupplemental foderfiskere på arten. Nogle tilapia har en meget høj reproduktionshastighed og vokser ikke meget stor, hvilket gør dem godt til foder, mens andre arter, der producerer færre afkom og vokser større i størrelse, anvendes typisk til forbrug. Tilapia kan beholdes til fodens base af din sø eller dam uden negativt påvirker produktiviteten af andre foderarter som bluegill og threadfin shad. Som en varm vandfisk begynder tilapia at sænke og blive træg i de koldere måneder, hvor de bliver til nem foder til større fisk, såsom Aslargemouth Bass.

Når du udvikler din administrationsplan, skal du huske på, at Tilapia skal genopfyldes på grund af deres manglende evne til at vare gennem vinteren. Afhængigt af dine fiskeri- eller ledelsesmål skal du også tages i betragtning. Han foreslog tidsramme til lager tilapia er mellem april og september, når vandet er over 65 grader i de fleste regioner. Men nogle vælger at lagre i juli til august efter bluegill har haft rigelig mulighed for at reproducere . En anden mulighed er strømpe i efteråret som voksne for at give et foderforøgelse til baspopulationen lige før vinteren. Igen afhænger det tidlige offish stockingall af de fordele, du vil have ud af din tilapia.

Husk, tilapia er ikke lovlige i hver stat, fordi de kan udkonkurrere indfødte fisk. De fleste sydlige stater tillader Tilapia Locking og selv da kan du finde statsbegrænsninger på hvilke arter du kan lagre. For at følge statsretningslinjerne og opfylde dine fiskerikanske mål, bør Tilapia kun beholdes af Aprofessional Fisheries Biologywho har en tilladelse og er certificeret af hver stat.


Populær i dag

Filipino Cooking and Recipes  Chicken Tinola Recipe  Under One Ceiling  Your Source of News  Information in Dubai, UAE, Philippines and International  OFW, Expats, Arts, Food, Recipes, Jobs, Health, Science, Sports etc

Filipino Cooking and Recipes Chicken Tinola Recipe Under One Ceiling Your Source of News Information in Dubai, UAE, Philippines and International OFW, Expats, Arts, Food, Recipes, Jobs, Health, Science, Sports etc

3 Pinoy Food Opskrifter, der bekæmper mikronæringsstofmangel

3 Pinoy Food Opskrifter, der bekæmper mikronæringsstofmangel

Tinola fotos Gratis Royaltyfree Stock Photos fra Dreamstime

Tinola fotos Gratis Royaltyfree Stock Photos fra Dreamstime

Tinolang Manok Recipes with ingredients,nutritions,instructions and related recipes

Tinolang Manok Recipes with ingredients,nutritions,instructions and related recipes

The TasteBud Diaries A Melbourne Food Blog

The TasteBud Diaries A Melbourne Food Blog

CATHEDRAL WINDOW JELLY  bilibili

CATHEDRAL WINDOW JELLY bilibili

Tiny Ants in Kitchen Around Sink How to Get Rid of Ants

Tiny Ants in Kitchen Around Sink How to Get Rid of Ants

Hvorfor er der altid myrer i mit køkken

Hvorfor er der altid myrer i mit køkken

Seks typer af myrer, du finder omkring dit hjem.

Seks typer af myrer, du finder omkring dit hjem.

Pantry Pests and How to Deal with Them Pest Control

Finding small bugs in the house, and the infestation is bugging you out Heres how to identify the invaders, and the best ways to get them out of your home.

Lær mere
Pantry Pests and How to Deal with Them  Pest Control

Nyankomne

Sådan grill grøntsager ekspert tips til grillning aspargesubsidie ​​og videre

Sådan grill grøntsager ekspert tips til grillning aspargesubsidie ​​og videre

Australske frosne mudslide opskrifter bedste opskrifter og relaterede opskrifter

Australske frosne mudslide opskrifter bedste opskrifter og relaterede opskrifter

Pina Colada Jello Shots

Pina Colada Jello Shots

The Adventures of Ichabod and Mr. Toad is a 1949 American animatedpackage film produced by Walt Disney Productions

The Adventures of Ichabod and Mr. Toad is a 1949 American animatedpackage film produced by Walt Disney Productions

Denne kage har 40 lag crepes og creme

Denne kage har 40 lag crepes og creme

Tiramisu Crepe Cake 12.. Billede af Nadeeje Cake House, Melaka TripAdvisor

Tiramisu Crepe Cake 12.. Billede af Nadeeje Cake House, Melaka TripAdvisor

Dessert cocktails are easier to make than you ever thought possible. This Tiramisu Cocktail is made with whipped cream, cocoa and liqueur.

Dessert cocktails are easier to make than you ever thought possible. This Tiramisu Cocktail is made with whipped cream, cocoa and liqueur.

A Southerners Guide to Eating in Indianapolis

A Southerners Guide to Eating in Indianapolis

Tiramisu Martini Recipe

Tiramisu Martini Recipe

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.