En løs kød sandwich med ethvert andet navn ville stadig smag bare rigtigt

En løs kød sandwich med ethvert andet navn ville stadig smag bare rigtigt

2022-08-15 Løs kød sandwich fra Ye Old Tavern. En løs kød sandwich er en sjusket joe uden slop â € "ikke noget tomat-ey, tak! Dette er en helt ny. rom foodgasmrecipes. Ovestimeret læsningstid 2 minutter

2022-03-26 Men ifølge Jane og Michael Sterns Roadfood Sandwiches blev der faktisk opfundet to år tidligere i 1924. Ifølge sternerne David. rom myRecipes. Ovestimeret læsetid 3 minutter

2022-02-16 En taverna LooseMate Sandwich er vist på Garden Cafe i Sioux City. Dawn J. Sagert, Weekender File Miles Inn's Signature Combo - En Charlie Boy. rom SiouxcityJournal. Ovestimeret læsetid 5 minutter

2022-07-21 Nogle siger det stammer fra Ye Olde Tavern i Sioux City i 1920'erne, og andre hævder, at det var hos Maid-Rite i Muscatine i samme årti. Denne sandwich kan. ROM ALLEASSRIGHT. Ovestimeret læsetid 4 minutter

2022-03-03 Heres en artikel fra Sioux City Iowa Journal, hvis du gerne vil læse mere om slaget ved looseats sandwicher! Men i dag gjorde det hverken! Var faktisk at lave en. rom Wildflourskitchen. Ovestimeret læsetid 6 minutter

2022-05-12 Ifølge en lokal legende begyndte Ye Olde Tavern i Sioux City at betjene en sandwich lavet med krydret jordbiff stablet inde i en hamburger Bun i 1924, kaldte det. ROM 10BEST. Ovestimeret læsetid 7 minutter

2022-12-10 Sioux City LooseMeat Sandwiches, Ala Charlie Boy Hvis du voksede op i Sioux City, IA. Som jeg gjorde, så er du opmærksom på den mekka, som SCIA er for komfort mad. Jeg kan være forspændt, men du har ikke levet, før du har haft et Milwaukee Wiener House Hot. ROM Pinterest. Ovestimeret læsetid 6 minutter

2022-04-07 Ifølge Legend, LooseMate Sandwich â € "Crumbly Globs of Ground Beef serveret Sauceless, inde i en hamburger Bun â €" blev oprettet af en linje. rom SiouxcityJournal. Ovestimeret læsetid 8 minutter

2022-10-19 Marcia Poole kan nås på eller journalen Living Dept., 515 Pavonia St., Sioux City, Iowa 51102. Tavern Sandwiches 1 Lille løg, terninger i en halv kop vand * fra SiouxcityJournal . Ovestimeret læsetid 6 minutter

En anden bemærkelsesværdig ting om Quincy jeg voksede op i det var ikke en, men to pige-rite steder i byen. Disse dage er det tilbage til bare en enkelt pige-rite, men det er bare den slags gammeldags sted, der stadig gør ting, som det vil, snarere end at bære virksomhedens uniform og betjene virksomhedens menu. Ikke at det er en slags rebelits familie ejet, og alle, der arbejder der er enten 17 eller 70 år, det ser ud til. Stedet er så malerisk, at når Alton Brown, Dad-Joke-Spouting Alton Brown, dukkede op på en Motorcykel for hans show feasting på asfalt, så det ud som en fremmed invasion.

Mens corporate pige-rites har signatur sandwich som jalapeno pige-rite og en bleu ost pige-rite, tilbyder Quincys Maid-Rite kun pigen og ost-rite, i 3 forskellige størrelser hverregulære, Super og mega. Jeg bestilte en super pige-rite og en super ost-rite sammen med ost fries. Mindy beordrede en grillet ost sandwich og et stykke æbletærte. Alt det var fintfries var standard crinkle-cut og ost saucen lige fra en dåse, grillet ost velfremstillet men almindelig og æbletærte, mens flaky-crusted, syntes ikke at være håndlavet.

Super pige-rite med alt består af en standard, billig hamburger bun, sennep, tynde skiver af pickle, fint tærte løg, der ligner den rehydrerede slags, der findes i en stor Mac, og den berømte Maid-rite dampede løs Kød, alle indpakket i vokspapir. Hvis du tager et godt kig på det billede, kan du se, at dette ikke er en magert oksekødsblanding, er congealed fedt på papiret rundt om sandwich og bun glarderne med det. Kødet er også ret salt. Wow er det dog godt.

Ost-rite er mere af samme, men med en helt overflødig skive af semi-smeltende amerikanske ost. De kalder dette løse kød, hvilket er korrekt, men det falder ikke fra hinanden, som du måske forventer. Det er ikke ost, der holder denne sandwich sammen, at kødet holdes sammen af ​​sit eget fedt og fugt og et praktisk stykke vokspapir.

Jeg tjente det med kartoffelchips. Det var godt, jeg sagde, mindre salt end originalen, men jeg tror ikke, det er nødvendigvis en fejl, og brugen af ​​lager, bouillon og msg gav det en meget beefy og salte smag. Pickle chips blev skåret lidt tykkere end den slags pige-rite bruger, kaster balancen lidt, og jeg formoder, at jeg burde have tilføjet mere looseMate for at korrigere for det, men der er kun så meget af Dette kan du bunke ind i en hamburgerbunk, før hele rodet desintegrerer, og du ender med at bære det.

Jeg læste Sandi's Blog Whistlestop Cafeand blev påmindet noget, jeg vidste hele tiden, men glemmer nogle gange, at min blog ikke behøver at være alt omcuisin, der er ny, anderledes eller gourmet. Jeg elsker at eksperimentere, men det oprindelige koncept MTBT var at dele de trøstende retter med min familie og venner. Andi's niece ledte efter en familie favorit opskrift på kylling Casseroleand Sandi indså, at hun aldrig havde sendt det. ntil nu. Iwas påmindede også, at det ikke er helt sommer, og før grill bliver en daglig forekomst, jeg har brug for at revidere nogle af mine inkomkompetente fødevarer. Det havde mig tænkt på, at der er opskrifter, jeg aldrig har indsendt her på MTBT. Fødevarer, som jeg deler med dig, er ikke altid gourmet, men hvad med de opskrifter, der bringer tilbage Retured Fødevareminder.

Men komfort mad kan også være en mad, der minder om en speciel levetid en tid i vores liv, der har et særligt sted i vores hjerter. Da jeg var 19, kun et par korte år siden, blanke. blæk .. tilbragte en måned rejser omkring provinsen Newfoundland. Jeg stoppede i Cornerbrook i et stykke tid og fandt en lille hul-in-the-mur, hvor jeg bestilte en cheeseburger og fries. Fries var det ultimative, men hamburgeren var en løs kød concoction en bun med alle mine foretrukne toppings. Jeg tænkte på det et øjeblik og indså, at jeg elskede det mere end den klassiske hamburger! Det var min første introduktion til en løs kød sandwich, og jeg vidste ikke engang det.

looseat Sandwich eller undertiden kaldet Tavern Sandwich blev oprettet i 1924 på Ye Old Tavern i Sioux City, Iowa. UT Hvilken sandwich kommer ikke med lidt Controversy Fordi Mait Rite gjorde den samme sandwich 8 år tidligere på en dampet bun. Fra min forskning er det noget af en ikonisk opskrift i Midwestern United States. Sandwich er velkendt i hele staten, og serveres ikke kun på de lokale MAYEE-IN-OTS, men også på fastfood restauranter som Dairy Queen og Dairy Dandy. En af de mest berømte ville være maid rite, som er kommet for at repræsentere looseat sandwich som Kleenex repræsenterer ansigtsvæv.

Dette er den oprindelige opskrift, som jeg fandt on-line for looseat Sandwichesthat blev serveret i Midtvesten, så start der. Jeg kan ikke tegne sig for ændringer eller forskelle i smag fra andre regioner i landet, øst eller vest. Ome folk tilføjer øl, worcestershire sauce, ogspices for at gøre dem deres egne. Jeg opfordrer dig til at prøve den originale opskrift mindst en gang og derefter tilføje din egen smag næste gang du gør det. nd der vil være en næste gang!

På så mange måder, bringer Comfort Foods folk sammen. Som en teenager, der rejser i Maritime Province of Canada, havde jeg ingen anelse om disse små sandwich, jeg forsøgte i en lille beskedne Take-out sted Wereso elskede og bringe sådan lykke til folk. Jeg har været så rørt af de meddelelser, jeg har læst fra folk, der har prøvet denne opskrift og derefter delte deres minder.

Hvis du begynder at skifte denne opskrift og bruge ting som olivenolie til FAT- og Dijon eller Honey Sneard til den gule sennep, får du ikke den traditionelle lækker smag af en sandwich.

TS:Then, not too long ago, I saw a loosemeat sandwich post on Than Burnt Toast. My heart went pitter-patter. Tilsyneladende er der noget baggrundshistorie om looseMeat Sandwich. Upon further googling, we came upon this forum with a post on the original loosemeat sandwich.

JS:In my fantasies, which of course are also influenced by Roseanne's representation of the loosemeat sandwich, I had imagined the loosemeat sandwiches to be a tad more juicy. I had thought that the meat mixture would be stewed in some kind of broth and these juices would run down my arm when I bit into my sandwich.

History of the Sandwich The loose meat sandwich is sometimes known as a steamer or tavern sandwich. Some say it originated at Ye Olde Tavern in Sioux City in the 1920s, and others claim it was atMaid-Rite in Muscatine in the same decade. This sandwich may be the older brother of the sloppy joe and is simply crumbled hamburger with seasonings served on a bun, commonly with mustard and dill pickles. Other add-ons are ketchup, onion, and cheese.


Populær i dag

Campbells Chunky Healthy Request Sirloin Burger with Country Vegetables Soup

Campbells Chunky Healthy Request Sirloin Burger with Country Vegetables Soup

Sixlayer chokoladekage

Sixlayer chokoladekage

Seks ingredienser med seks søstre ting 100 hurtige og nemme familie måltider de seks søstre ting emag. O.

Seks ingredienser med seks søstre ting 100 hurtige og nemme familie måltider de seks søstre ting emag. O.

Slik behandler med seks søstre ting

Slik behandler med seks søstre ting

Crockpot Chicken and Stuffing Recipe

Crockpot Chicken and Stuffing Recipe

Middag Made Easy med Six Sisters Stuff Timesaving Opskrifter til travle moms Paperback

Middag Made Easy med Six Sisters Stuff Timesaving Opskrifter til travle moms Paperback

Reeses Peanut Butter Sheet Cake Opskrift

Reeses Peanut Butter Sheet Cake Opskrift

Ham and Cheese Sliders . . . the Perfect Party Food  Six Clever Sisters

Ham and Cheese Sliders . . . the Perfect Party Food Six Clever Sisters

Seks søstre langsomt komfur opskrifter

Seks søstre langsomt komfur opskrifter

12 crockpot opskrifter for at skabe en lys og let middag

Den bedste udbenet svinekød stege langsomt komfur opskrifter på yummly langsomt komfur crock pot tysk svinekød stegte surkål, asiatisk langsomt komfur svinekød stegt, langsom komfur honning parmesan svinekød stege

Lær mere
12 crockpot opskrifter for at skabe en lys og let middag

Nyankomne

Veggie Skeleton  Dip Recipe  Easy Recipes

Veggie Skeleton Dip Recipe Easy Recipes

Skillet Chicken Pot Pie

Skillet Chicken Pot Pie

DairyFree Skillet Majsbrød Praktisk forvaltning

DairyFree Skillet Majsbrød Praktisk forvaltning

Find dine yndlings hurtige nemme opskrifter til hver dag madlavning lækre appetitvækkere, sider, hovedretter, desserter, drikkevarer og meget mere

Find dine yndlings hurtige nemme opskrifter til hver dag madlavning lækre appetitvækkere, sider, hovedretter, desserter, drikkevarer og meget mere

Skik Chokolade Fudge Candy Opskrift af Juliaann

Skik Chokolade Fudge Candy Opskrift af Juliaann

Fall Vegetable Skillet Hash

Fall Vegetable Skillet Hash

Easy Pungel Breakfast Nachos

Easy Pungel Breakfast Nachos

Skilled Vegetabilsk Pie Opskrift

Skilled Vegetabilsk Pie Opskrift

Braised Brussels Sprouts Rachael Ray Recipe  Easy Recipes

Braised Brussels Sprouts Rachael Ray Recipe Easy Recipes

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.