Jordnøddesmør og bacon sandwich

Jordnøddesmør og bacon sandwich

Der er en grund til, at jordnøddesmør er en fælles sauce fundet om sommeren Rollsit par virkelig godt med rejer og friske grøntsager! Denne sommerrulleopskrift har crunchy jordnøddesmør for at give din rejer sommerrulle et lille ekstra spark af smag og crunch.

Det lyder lidt underligt, men stoler på os på denne ene. Peanut smør parter faktisk godt med mange oksekød nudler retter, og en personlig favorit, slathered på en burger. Tænk på det: Sødt, Cremet jordnøddesmør på toppen af ​​en Salty Burger Patty? Sag lukket.

Enhver anden besat med de jordnøddesmør fyldte pretzels? Det er klart, at det er en kombination, der fungerer godt sammen, så hvis du ikke kan finde en pose med denne elskede snack, skal du blot købe en pose pretzels og dyppe i nogle jordnøddesmør for at nyde den samme oplevelse.

Maple sirup og smør er den typiske topping til pandekager, men har du prøvet at slathering dine flapjacks med jordnøddesmør? Det giver pandekagen den sødme og fedt, du længes uden at gå overbord på kalorierne!

Og selvfølgelig er det klassiske forbudtsmag og chokolade. Disse jordnøddesmørblomsterkager er en fantastisk måde at bruge en krukke jordnøddesmør og forkæle dig selv med noget sødt i slutningen af ​​dagen.

Hej! Først og fremmest tak for alle dine jublende ord om nyheden om vores ægteskab. Det var sjovt! For det andet, Ive lovede 778 personer på Instagramthat, vi ville dele Achocolate Recipe, som jævnligt går af Working Name Taco Brownies. Men al interesse for dem gjorde mig lidt ængstelig, så jeg er på vej tilbage i køkkenet i dag for at teste en anden runde, der er klar til at sende dem. Her er noget at snack på, mens du venter. Apeanut smør sandwich og en grøn smoothie.

Teknisk kvalificerer en sandwich næppe som en opskrift. Men hvad vi vil sige med dette punkt er virkelig bare, at du bør trypeanut smør på en salig sandwich. Jeg elsker alle slags møtrikker smør sandwich og selvom jeg normalt top demwithslicedbananas, æbler, jordbær eller en sød compote, er denne savoryversion min mostrecent afhængighed . Crispy salat og agurk tilføjer en god tekstur kontrast til sandwich uden at konkurrere med jordnøddæmperne. Huset cheese gør det fugtige og yummyand kikærterne. Godt IDont ved, hvorfor kikærterne er der faktisk. Jeg gætter jeg bare kan lide kikærter inde i mine sandwicher. Denne sandwich isyummy, klæbrig, crunchy, rig og alligevel frisk på en eller anden måde. Vi gør det normalt med en god kvalitet rugbrød, butything går.

Jeg har lige indset, at dette er en grøn sandwich uden avocadoso, vi bør måske kalde det den-død-of-avocado-sandwich-sandwich Orsomething Catchy sådan. Anyway, det er godt. Anditter ikke umuligt, at du allerede har ingredienserne derhjemme. Så prøv det!

Spred jordnøddesmør på hvert brødskive. Skylles salat og agurk. Rør salatet i mindre stykker, skære agurkens thrunyandplace Bothon toppen af ​​hver tappe smør sandwich. Top med Cottage Cheese, kikærter, en dråbe olivenolie, ærter og timian. Sæt sandwich sammen, wrap withsandwichpaper og grave ind.

Udsæt jordnøddesmørets salte side ved at topping det med et par strimler af røget baconcooked ekstra-skarp til at holde op imod sogginess . På hjertelig helhvedebrød er det den slags sandwich, du måske ikke kan vente til frokosttid at spise. Få opskriften på jordnøddesmør og bacon sandwich  ». Helen Rosner.

Bring Peanut Builders Savory side ved at topping det med et par strimler af røgfyldte baconcooked ekstra-skarp for at holde op imod sogginess . På hjertelig helhvedebrød, det er den slags sandwich, du måske ikke kan vente til frokosttid at spise. Denne opskrift løb først med Saveur. OM Story Perfect Par: To-ingrediens Sandwiches  »

Hvad kan jeg gøre for at forhindre dette i fremtiden?

The sandwich was first created in the early 20th century after marshmallow creme, a sweet marshmallow-like spread, was invented in Massachusetts. During World War I, a recipe for a peanut butter and marshmallow creme sandwich, the earliest known example of the sandwich, was published. The term fluffernutter was created by an advertising agency in 1960 as a more effective way to market the sandwich.

Sandwich har tætte bånd til New England og Massachusetts, især til Somerville, hvor Archibald Query opfandt Marshmallow Fluff og Lynn, hvor Durkee-Mower har produceret det i årtier. Somerville har en årlig festival kaldet, hvad fluffen? Baseret på at fejre marshmallow fluff og fluffernutter sandwich. Festivalen indeholder musik, billedkunst, spil og en madlavningskonkurrence baseret på fluff og fluffernutters. I 2022 blev NASA Astronaut Richard Michael Linnehan, som blev født i Lowell og spiste en Fluffernutter , mens ombord på den internationale rumstation, fungerede som en af ​​konkurrencedommerne.

Jeg elsker alt syltet, gæret og krydret, så denne sandwich er min drøm, der bliver til virkelighed. Kimchi og jordnøddesmør kan lyde som en overraskende kombinationsboks, men jordnøddesmør bruges i mange forskellige saltepræparater fra hele verden fra thailandsk kylling Satay med jordnøddesauce til West African GroundNut Stew.

Bortset fra den oplagte PBJ, trækker denne opskrift også inspiration fra polariserende jordnøddesmørfæller sandwich, men i stedet for sure dills bruger jeg kål kimchi til nogle krydret, funky, forfriskende crunch.

Gochujang, den krydrede og søde fermenterede koreanske chili pasta, tjener som den meget mindre sød gelé i denne situation. Men en squirt af sriracha vil også gøre tricket â € "bare lidt noget for at bringe sødmen af ​​jordnøddesmør og krydderi af kimchi. Stol på mig: Det virker bare. Og hvis du føler at midt på eftermiddagen falder op, vil denne sandwich vække dig lige op.

Det er National Peanut Smør og Jelly Day! Den gennemsnitlige amerikanske vil spise over 2000 PBJS, før du graduerer fra gymnasiet! Jordnøddesmør blev betragtet som gourmetmad i begyndelsen af ​​det 20. århundrede. Både Good Housekeeping Magazine og Bord Talk magazine udgivet en peanut smør sandwich opskrift i 1896!

Ifølge National Day hjemmeside kan den første PB og J have været serveret i 1901 af Julia Davis Chandler. I 1920'erne gik prisen på jordnøddesmør ned, og sandwich blev populær hos børn.

Jordnøddesmør og gelé er kommet langt siden dens tidlige rødder. PBJ er en smagsprofil, der anerkendes af de fleste amerikanere. For at fejre, lavede jeg nogle pb og j fede bomber og dreng, er de gode! Jeg gør disse fra sukkerfri gelé for at gøre dem mere keto.

Har en underlig ring til det, nej? Det gør det â € "egnede fuldt ud, at denne opskrift er lidt af en øjenbryn raiser, i hvert fald for nogle. Men hvis du suspenderer dine forbehold og standser dine tøven, bare lidt, tror jeg, at du bliver glædeligt overrasket over, hvor meget du vil elske denne sjov, lunefuld Smadre op af to elskede sandwich klassikere. Det er lidt sødt, lidt salte, gooey på alle de rigtige steder, smelt, sprød â € œ det er stort set alt. Og hvis det ikke er nok, er det en vidunderlig samtale starter; Folk er altid fascineret af denne, jeg indrømmer. Prøv at lave en stak af dem og derefter skære dem op i sandwich bites â € "mini sandwich, hvis du vil. Pass dem rundt på bakker eller sæt dem ud på en samling for folk at nibble på deres fritid. Jeg tror, ​​du finder, at disse babyer forsvinder før noget andet.

Peanut smør gelé grillet ost sandwich

Har du regnet ud endnu, hvor meget jeg elsker thailandsk peanut sauce? Jeg elsker faktisk næsten alle asiatiske stil saucer, men det er det, jeg længes mest på. Men jeg havde aldrig før troet at prøve det på veggie sandwich.

Specielle kost Bemærkninger: Thai Peanut Veggie Sandwiches

Min bedstemor informerede mig for nylig mig, at jordnøddesmør og æg sandwich er bredt solgt i Taiwans morgenmadsbutikker. Hun raved endda om, hvor lækre de var. Bewildered, jeg stillede spørgsmålstegn ved denne erklæring: Hvordan kunne sådanne tilsyneladende kontrasterende smag smag godt sammen? Jeg blev bevist forkert, men det andet jeg prøvede det. Det ristede brød og cremet jordnøddesmør supplerede unikt det salte stegte æg. Vi tilføjede også grillede løg, som bragte et ekstra hjerteligt element til blandingen. Hvis du søger at prøve nogle uventet Tasty Flavours, læs videre til denne enkle opskrift!

Denne sandwich er en kombination af de sidste ting, du forventer at smage godt sammen. Jeg var også meget skeptisk i starten. Men hvis du føler dig eventyrlystne, opfordrer jeg dig til at give dette et forsøg. Trods alt kommer nogle af de bedste kreationer fra de mest uventede kombinationer.


Populær i dag

Tangy og salte, syltede rødbeder er en lækker sideskål. Tærte eller julennede, syltede rødbeder er lækre på en seng af kølet greener eller på en relish plade på dine næste BBQ syltede rødder opskrift Cajun Creole på BellaOnline

Tangy og salte, syltede rødbeder er en lækker sideskål. Tærte eller julennede, syltede rødbeder er lækre på en seng af kølet greener eller på en relish plade på dine næste BBQ syltede rødder opskrift Cajun Creole på BellaOnline

Savory Zesty Cream of Potato suppe Opskrifter med ingredienser, Ernæring, Instruktioner og relaterede opskrifter

Savory Zesty Cream of Potato suppe Opskrifter med ingredienser, Ernæring, Instruktioner og relaterede opskrifter

Græskar tortilla gryderet glutenfree græskar tortilla gryderet

Græskar tortilla gryderet glutenfree græskar tortilla gryderet

50 of the best Savory Pumpkin Recipes Recipes on The Feedfeed

50 of the best Savory Pumpkin Recipes Recipes on The Feedfeed

Denne festlige skål er estimatea stor græskar pandekage montering til din efterårsbrunch spredning. Med krakket peber, bacon og stegte løg, er denne skål en unik andSavory Take på Pumpkin Spice smag. Selvfølgelig, hvis en sød græskar spice version er mere til din smag, kan opskriften justeres for at passe dine søde tandbehov. Du skal bare udelukke den sorte peber og bytte bacon og timianbrændte løg til en sødere topping i stedet, såsom sauted æbler, honning eller pulveriseret sukker.

Denne festlige skål er estimatea stor græskar pandekage montering til din efterårsbrunch spredning. Med krakket peber, bacon og stegte løg, er denne skål en unik andSavory Take på Pumpkin Spice smag. Selvfølgelig, hvis en sød græskar spice version er mere til din smag, kan opskriften justeres for at passe dine søde tandbehov. Du skal bare udelukke den sorte peber og bytte bacon og timianbrændte løg til en sødere topping i stedet, såsom sauted æbler, honning eller pulveriseret sukker.

18 opskrifter til at bruge den taske af pretzels

18 opskrifter til at bruge den taske af pretzels

Hvad kan jeg lave med tørrede abrikoser opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Hvad kan jeg lave med tørrede abrikoser opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Mumier ris krispie godbidder

Mumier ris krispie godbidder

Savory ris grød med svinekød og rejer kao tom moo pickles og te

Savory ris grød med svinekød og rejer kao tom moo pickles og te

Cinnamon Rosemary Sweet Potatoes

These TwiceCooked Sweet Potatoes with Rosemary, Hazelnuts, and Crme Frache are the perfect luxurious fall and winter treat.

Lær mere
Cinnamon Rosemary Sweet Potatoes

Nyankomne

Savory Cheddar Rosemary Christmas Shortbread Cookies receemagik

Savory Cheddar Rosemary Christmas Shortbread Cookies receemagik

Ovnbakket spiral skinke med hindbær sennep glasur

Ovnbakket spiral skinke med hindbær sennep glasur

Vegetarian Tomato Bread Pudding

Vegetarian Tomato Bread Pudding

Savory Tomato Stuffed Challah Bread  The Little Ferraro Kitchen

Savory Tomato Stuffed Challah Bread The Little Ferraro Kitchen

Savory fyldte crepes.

Savory fyldte crepes.

Traditional Newfoundland Savoury Dressing

Traditional Newfoundland Savoury Dressing

Savory søde kartoffel gryderet

Savory søde kartoffel gryderet

Smoked Turkey Rub Recipe

Smoked Turkey Rub Recipe

Savory Turkey Brine opskrift

Savory Turkey Brine opskrift

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.