Få en smag af North Carolinas indfødte retter med disse fem retter

Få en smag af North Carolinas indfødte retter med disse fem retter

Mens denne kærlige familie gør det traditionelle stege brød, udforsker vi lydefarverne, smagsstoffer og samvær af en indfødt amerikansk familie. Vi udøver værdien af ​​delt rum og tid, da vi deltager i glæden og er velkomne i hjemmet og køkkenet, hvor flere generationer fortsætter den øvelse, der bringer dem sammen.

Vis: Se på siden om Fry Brød er Art. Bemærk de forskellige kunst og håndværk vist. Teksten siger, at kunst er bestået lærer til studerende, en traditionens cyklus. Fortæl om en gang, du lærte om en anden kultur gennem kunst.

Kan jeg forlade stegbrød dejen ud over natten?

Den bedste måde at holde stegte fødevarer sprød? Bare placere dem på et køleholdersæt over et bageplade. Hvis du steger flere batcher, skal du kaste hele opsætningen i en lav ovn for at holde alt varmt, når du holder stegning og tilføjer til stativet.

Hvordan genopvarmer du stegt dej? Prøv at genopvarme enhver stegt mad i ovnen på et bageplade. Genopvarm i 10 minutter ved 375 ° F. Derefter fjern folien og bages i yderligere fem til 10 minutter, indtil ydersiden er skarp.

Hvad gør stegt dej smag som?

Hvad gør stegt dej smag som? De smager stort set som donuts, sukker twist slags, kun du kan gøre mere med dem. På messer kan du få dem toppet med standarder som kanelsukker, flødeost og frugt og nutella.

Lad stegt dejen forlade din krop?

Kryddet oksekød, salat, ost, løg og salsa er stablet højt på traditionelle Navajo Fry Brød og serveret på en papirplade med masser af papirservietter. Det er lækker og tilfredsstillende og lidt vanedannende.

Frybrød er et fladt brød, der er dybt stegt i olie, svin eller forkortelse. Ingredienserne i moderne opskrifter er grundlæggende: mel, bagepulver, salt og varmt vand. Dejen blandes sammen, snittet, klappet eller trukket ind i en skive og stegt indtil gyldenbrun og puffy. Teksturen er sprød på ydersiden og sej på indersiden.

Selvom Fry Brød er bunden af ​​den indiske Taco, kan det være et køretøj til mange andre påfyldninger, både søde og salte, eller simpelthen spist af sig selv. Top Fry brød med chili, ost og en dollop af creme creme. Tilsæt krydrede sorte bønner, tærte løg, cilantro og en klemme af frisk limejuice. Sluk det i honning og kanel. Rive det i stykker til brug som base af sydvestlige appetitvækkere.

Frybrød er lækkert alsidig. Men dets oprindelse er alt andet end. Nødvendigheden er moderen til opfindelsen, og sådan er tilfældet med stegebrød. I 1860'erne tvang den amerikanske regering Navajo indianere fra deres hjem i moderne Arizona og flyttede dem til New Mexico. Navajo blev leveret rationer, der omfattede mel, salt, svin og vand. Disse ingredienser blev grundlaget for stegebrød langs 300 mile gåtur.

I dag overvejer mange Navajo stadig brød et symbol på udholdenhed og overlevelse, og det er en vigtig del af deres kulinariske arv. Omend nogle Navajo kokke betragter ikke stege brød del af traditionelle Navajo-køkkenet, fordi det blev født fra en undertrykkende historie. Meget af Land Navajo blev tvunget til, ville ikke støtte deres traditionelle afgrøder - majs, bønner og squash - heller ikke der var vildt at jage. Reservationsagenter leverede råvarer, og som følge heraf blev andre fødevarer som FRY brød en integreret del af det daglige liv.

Disse gyldne stegte diske kan føre til et par relevante debatter, men de er velkendte. Fry brød er stadig fejret hvert år i den lille by Pawhuska og præsenterer på mange andre arrangementer på tværs af sydvest. I 2022, South Dakota har endda nævnt stege brød sin statsbrød.

Opskrifter er også ofte debatteret. Nogle mennesker tilføjer sukker, andre tilføjer mælk og æg. Traditionister ville kalde den samling en tragtkage. Nogle kokke foretrækker lard over olie eller forkortelse over spalten. Nogle brug gær og andre bruger bagepulver som den kortsluttede stigende middel. Der er endda en debat om at bruge mel versus majsmel, for ikke at nævne, hvordan stegebrødet er formet. Nogle er cirkler, andre firkantede, og nogle har et hul i midten, der giver mulighed for hurtigere madlavning. Disse forskelle er regionale, ligesom forskellene i amerikanske BBQ-stilarter.

Uanset variationerne er Fry Brød blevet entydigt indfødt. Det er en intertribal mad, der er populær på Pow Wows og festivaler over hele landet. Hver stamme har gjort det til deres egen ved at variere ingredienserne eller påfyldningerne baseret på deres egne lokaliserede ingredienser. Det er simpelt mad med stærk symbolik.

Jan Iron har lavet stege brød, da hun var 4 år gammel, men hun tænker stadig på den enkle dejflour, bagepulver, salt, vand i et igangværende arbejde. Nogle batcher er bare bedre end andre.

Vi gør dejen virkelig blød, og så får vi olie på vores hænder for at gøre dejkuglerne. Du strækker det, klapper det tilbage og fortorhænderne ved, hvad de skal gøre, siger hun, hvilket gør en pattycake motion. Så sætter jeg et lille hul i midten, så det bobler og koger inde i hele vejen rundt.

Frybrød er blevet traditionelt, men vi ved det ikke gamle. Mange mennesker delte oplevelsen af ​​ vare fødevarer, og nu er der en del af den indfødte oplevelse. Fry flålene så velsmagende, men det erstatter en masse ting. Det erstatter en livsstil, hvor du arbejder for at få disse ting i stedet for at modtage dem.

Fra stege brød til lumbee kylling og wienerbrød, disse indfødte fødevarer fejrer native kultur

North Carolina har den største indfødte amerikanske befolkning øst for Mississippi, med otte state- Anerkendt Tribesthe Eastern Band of the Cherokee, Coharie, Lutee, Haliwa-Saponi, Sappony, Meherrin, Occanechi Band af Saponi nation og Waccamaw-Siouan.

Mens kylling og hvide mel arent traditionelt indfødte fødevarer, medlemmer af Lumbee stammen i den sydøstlige del af det, vi nu ved, som North Carolina ofte handlede med hvide bosættere for at få ingredienserne til retter som kylling og wienerbrød, ifølge en Konto om indfødte fødevarer udgivet af University of North Carolina-Penbroke. For ikke at være forvirret med den sydlige hæftekylling og dumplings, kylling og wienerbrød er lavet med hjemmelavede nudler rullet meget tynde, blandet med trukket kylling i en tyk, salte bouillon. Og mens enhver kylling virker, giver en ældre høne skålen den rige smag og gule Huefrom Kyllingerne gøres fedtraditionelt foretrukket af lumbes. Lumbee kylling og wienerbrød viser sig på menuer på restauranter som Finn Olivers og Jays Country Kitchen, begge i Lumberton.

Cherokee Bean Bread er en traditionel skål, der er tættere og mere doughy i tekstur end typisk brød. Også kendt som Broadswords på grund af sin fladede form, er iCherokee Bean Bread lavet med tørret majs kogt med træaske for at fjerne skroget, så jorden i en dej blandet med bønner og den varme væske bønnerne blev kogt ind. Dejen er dannet til Patties, indpakket i majsskaller og derefter kogt. Salt er udeladt, da det ville absorbere for meget væske og forårsage dejen at smuldre under madlavning. Bean brød gør et solidt akkompagnement til vegetabilsk stewsideal til dypning i suppe bouillon. Vil du prøve det? Marker din kalender for Cherokee County Fair, NextLuty 20-24, hvor det serveres hvert år, eller prøv denne opskrift for at gøre det hjemme.

Frybrød viser sig i mange indfødte fødevaretraditioner, og i North Carolina er den alsidige skål en stor del af flere måltider. Fry Bread Dough er lavet med mel, vand, salt og bagepulver, derefter skåret i sektioner og rullet fladt. Dejen bliver dybfrit til en luftig lys tekstur, og så kan der vælges med salte eller søde toppingseverything fra salsa og ost til frisk frugtmiddel simpelthen spist almindelig. Spisesteder som Pauls Family Restaurant i Cherokee bruger endda stege brød som grundlag for pizzaer og som et alternativ til boller på burgere.

Brunswick Stew har længe været en favorit i syd, og Cherokee har deres eget spin på den hjertelige skål. Cherokee Brunswick Stew indeholder de sædvanlige vegetabilsk, kartofler, bønner, majs og tomater. Mens kylling kan bruges til kødet, bruger flere traditionelle versioner kanin eller hjorte. Vil du lave din egen? Heres en opskrift ved hjælp af kanin.

Collard Sandwich har rødder, der strækker sig langt tilbage i LUKEE historie. Kombination af to væsentlige og traditionelle fødevaremidler og collard GreenSthe sandwich fanger stammerne kulinarisk arv samt historien om et folk ofte tvunget til at gøre med, hvad de havde. Men giv ingen fejl, denne sandwich er mere end bare en måde at udvide resterens liv eller gøre et solidt måltid på flugt. Smag og tekstur juxtaposition af den søde, lidt sprøde stegte cornbread med salt, let bittere collards gør sandwich værd at det rod, det gør, mens de spiser. Find det på begivenheder som Robeson County Fair og Lumbee Homecoming, eller gøre din egen med denne opskrift, der er fremhævet i Garden & Gun Magazine.

Shes arbejder sammen med tre andre familiemedlemmer inde i de stramme rum i sweltering køretøjet. Det er sparket på en bygade lige nord for Phoenix Indian Medical Center, ved siden af ​​det ensomme træ som deres Facebook-side annoncerer .

Hun forstyrrer depton og en blanding af grøntsager, der bobler i en gryde, simmere tørret majs, indtil hver kerne bliver blødt, dips den arbejdede Doughinto-varmeolie til at lave madbrød til perfektion og stadig klarer at lede børnene på andre opgaver.

Hendes partner på 10 år ankommer i en hvid SUV. Loren Emerson hopper fra køretøjet og scoots over til lastbilen. Han bærer en blå kokke jakke med sit navn broderet over venstre bryst og tatovering af hans bryst.

Emerson er et indskrevet medlem af Colorado River Indian Stamber, kendt som CRIT, og har også bånd til Quecan-stammen. Han rattles af sin slægtskab: Fred Emerson Fred Emerson, er fra den quechan side af familien; Hans bedstemor, Henrietta Laffoon, er en Mojave fra CRIT; Og hans far Isloren Emerson den første "med både indfødte og latinamerikanske arv.

Emerson, en klassisk uddannet kok og Wilson Brave The Broiling Heat Selling Hvad han kaldte American Diné Beautiful Roast Mutton Sandwich og Dampet Corn Stew. Disse varer Feature Home-dyrket fårekød og majs direkte fra Navajo nation og squash, grønne chilier og løg dyrket af familien i en nærliggende samfundshave.

Vi har altid solgt Mytton Sandwich, vi løb dem som tilbud, Emerson sagde . Parret serverer normalt mere bougie billetpris som Buffalo Tenderloin, Blue Corn Fry Brød, Colorado River Bønner og Cilantro Pearls. NCE Pandemien stoppede parket Catering Gigs, der arbejder lastbilen begyndte at betale regningerne.

Sommetider Emersonsons Facebook Page Annonceres Trucken vil være forsinket, på grund af nødvendige reparationer til et køleskab eller køretøjsmotoren. Men de lever altid, hvad der er brudt og getback på vejen.

'Stand' servesburros og minder

Michael Washington, Pima, Maricopa og Tohono Oodham kulturer, ejer og driver standen. Strukturen gik op i 2022 til Rolig Washingtons kone, Cindy Rose, der solgte omkring 200 stege brød sandwich en dag ud af deres hjem for 3 hver.

De filmade os efter at have prøvet vores chili, sagde Washington. Det er hvordan vi kom på kortet. Fans af fluffy stege brød, grøn eller rød chili, eller endda menudo flock til den funky etablering fra over hele kloden.

Men efter at Cindy døde sidste år, følte Washington behovet for at holde stativet og hendes hukommelse intakt. Hver 5. juli på hendes fødselsdag planlægger Washington at holde en særlig kunde Vurdering Salg: $ 3 FRY Bread Sandwiches. På den første lavede køretøjer op for blokke for at få noget mad til at trøste både sig selv og skibet. EN

Din kok forklarer alle ting stege brød

Denella Benin sidder på en bænk på fællesskabshaven på bagsiden af ​​agave gårde i det centrale Phoenix. Benin, en DIN WHOS en borger i Navajo Nation, er en alumnus af Le Cordon Blue Culinary Arts i Scottsdale. Shes en hovedkok på Desert Diamond Casino og træner for at blive en sous kok.


Populær i dag

Hoppy Vs Bitter Understanding The Difference  Craft Beer Joe

Hoppy Vs Bitter Understanding The Difference Craft Beer Joe

Giver Avocado Oil Mayo forskellige 2022

Giver Avocado Oil Mayo forskellige 2022

Kraft Sandwich Shop Hvidløg Herb Mayo Anmeldelser Viewpoints.com

Kraft Sandwich Shop Hvidløg Herb Mayo Anmeldelser Viewpoints.com

Lactose intolerance in babies

Lactose intolerance in babies

Great Lobster Bisque Is All About the Broth

Great Lobster Bisque Is All About the Broth

Hvad laver whisky smag som whisky smager gode eatdelights

Hvad laver whisky smag som whisky smager gode eatdelights

How To Make Mangu Dominican Recipes

How To Make Mangu Dominican Recipes

Hvorfor serveres mynte gelé med lam

Hvorfor serveres mynte gelé med lam

Mochiko Kylling Opskrift Anmeldelser Redcipes

Mochiko Kylling Opskrift Anmeldelser Redcipes

Asian Style Orange Beef

Sticky Orange Beef made in one pan in just 20 minutes, is full of flavor, made with fresh orange zest, orange juice, fresh ginger and brown sugar.

Lær mere
Asian Style Orange Beef

Nyankomne

Dag for de døde i Mexico City 10 bedste ting at gøre i 2021

Dag for de døde i Mexico City 10 bedste ting at gøre i 2021

Pan de Muerto Mexicansk Brød af de døde

Pan de Muerto Mexicansk Brød af de døde

Roasted Carrot and Parsnip Pure

Roasted Carrot and Parsnip Pure

Piccalilli Facts for Kids

Piccalilli Facts for Kids

Hvad er demiglace sauce til demiglas sauce med rødvin. Demiglass Sauce tilpasset opskrift

Hvad er demiglace sauce til demiglas sauce med rødvin. Demiglass Sauce tilpasset opskrift

Sådan identificerer du dyrefordeler

Sådan identificerer du dyrefordeler

Opskrift Sheet Pan Ring Bologna Veggies Dan Debbies Creamery

Opskrift Sheet Pan Ring Bologna Veggies Dan Debbies Creamery

Grammas Butter Tarts.

Grammas Butter Tarts.

What is White Asparagus and How Is it Used

What is White Asparagus and How Is it Used

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.