Ost spetzle ksesptzle.

Ost spetzle ksesptzle.

Du kan købe tørret sptzle i en pakke i butikkenâ € "temmelig meget hver købmand i Tyskland og Østrig, men normalt kun på specialbutikker her i USA. Ive købte dem fra verdensmarkedet før, men har aldrig set dem på mit almindelige supermarked. Fordi de arent bredt tilgængelige her i USA, er at gøre sptzle normalt en sjælden godbid for mig.

Min udvidede familie har været i kontakt under Quarantine via en stor gruppemeddelelse og natlige videochats. I en af ​​dem nævnte min fætter, at hun lige havde lavet sptzle fra bunden. Dette blæste praktisk taget mit sind. Sptzle fra bunden? Kræver ikke specielt udstyr og masser af tid? Nej, tilsyneladende kræver det hverken og er faktisk ret nemt at lave.

Jeg så på videoen kort før du gik i seng, og da jeg forsøgte at falde i søvn, holdt jeg på at se hende bruge kniven til at skære dejen og glide den i en gryde med kogende vand. Det var temmelig godt afgjort sagen, da jeg skulle forsøge at gøre SPTZLE selv. Jeg er glad for, at jeg gjorde, fordi det ikke kun er velsmagende men utroligt tilfredsstillende!

Jeg brugte ikke opskriften fra videoen, jeg brugte simpelthen en fra allrecipes og lavede meget få ændringer til det. Hvis du er en kød-æder, er du velkommen til at tilføje smuldret bacon eller kuber af skinke til dette, der ofte serveres med en slags helbredt svinekødsprodukt i Tyskland.

I panden med løgene tilsættes kogt sptzle, resterende 1 spiseskefuld smør og 1 kop ost. Kog på medium varme i et par minutter, indtil osten er smeltet, og alt er blandet sammen. Top med resterende halv kopost og salt og peber efter smag. Tjene straks.

Den franske ganske muligvis Perfected ost sauce med deres dejlige morgen, søster sauce til vor Frue af Bchamel, der udvider på den grundlæggende Roux og mælkekombination med et par håndfulde chruted ost.

Kasespatzle, Akatraditional German Macaroni og Ost

For at gøre sptzle hjælper det med at have en sptzlehobel eller sptzle maker. Denne enhed er let nok til at brugeâ € "Du skal blot fylde tragten med dej, og derefter glide den frem og tilbage langs et metalritter, der er fastgjort over en kogende vand.

Hvis alt andet fejler, kan du også bruge en kartoffel ricer eller en storhulet kolander. Helvede, jeg har endda set, at folk bruger en ostgitter til at gøre sptzle, skubbe smør gennem hullerne med en gummi spatel.

Husk, at søgeordet her er simpelt. SPTZLE Nudler er af deres natur Imperfect , så ikke bruge meget tid på at bekymre sig om, hvordan dit færdige produkt vil se ud. KasSpatzle er en ned hjemme skål med lille tilstedeværelse.

Når alle dine sptzle er færdige, tilføj dem til den pande, du kogte løgene i. Drej varmen til medium og kog sptzle i 2 minutter, kast et par gange for at få dem til at varme jævnt. Tilsæt den ristede ost og resterende 3 spiseskefulde tung creme, omrøring, indtil al osten er smeltet. Salt og peber til smag. Serveres straks, toppet med en teskefuld karameliserede løg.

Kalorier: 606kcal Carbohydrater: 38G Protein: 27G Fedt: 38 g Mættet fedt: 22g flerumættet fedt: 2G monoumættet fedt: 12G Kolesterol: 273 mg natrium: 548mg Kalium: 191mg Fiber: 2G Vitamin A: 1450I vitamin C: 1. mg Calcium: 620mg jern: 3. mg

Redaktørens note: Der er ikke noget helt som at tucking i nogle elskede komfortføde. Hvis du leder efter en hjertelig skål, der fylder og trøster, så vil du gerne inkludere denne opskrift på KasSpatzle i din måltidsplanlægning. Belastet med ost, kan denne klassiske komfort mad fra Tyskland serveres på en kold vinternat, især efter en lang dag med arbejde. Hvis du vil have ideer om alternative oste til at bruge i denne opskrift, såvel som den rigtige type vin at parre med skålen, så tag et kig på tipene under opskriftens instruktioner!

Udtalt Kay-Zeh-Shpet-Zleh, denne skål er et godt eksempel på traditionel tysk komfort mad. Den består af kun små dumpling-lignende nudler og smelt, stretchy ost, der ikke ønsker noget mere end at klamre sig til dit ansigt og hænder. Virkelig, kan en skål få nogen homester? Denne opskrift kræver Edam, en dejlig hollandsk ost fra det nordlige Holland. Ung edam er blødt og mildt, men bliver sværere og skarpere som det aldre. Vi foretrækker en ung ost til denne skål, da det smelter let, men en gammel edam smelter næsten også og giver en meget mere robust smag.

For at lave Ksesptzle vil du gerne finde en enhed, der hedder en SptzleHobel-eller Sptzle Hopper-som ligner en ostegitter og har en vedhæftet fil, der giver dig mulighed for at flytte smeten gennem hullerne og ind i en gryde med kogende vand. Mens Sptzle Hoppers bliver mere almindelige i køkkentøjsforretninger, hvis du ikke har en, kan du nemt gøre med en flad ostegitter og en træsked for at skubbe smeten gennem hullerne. Eventyrlystne kokke kan også forsøge den traditionelle metode til at lave sptzle, som involverer lidt mere end et træplade og en bred, flad metalskraber kaldet en sptzlebrett und Schaber. Hvis alt andet fejler, kan du finde frosne sptzle på nogle specialbutikker.

Kombiner æggene og kop tunge fløde og slå for at blande. I en anden, mindre skål, kombinerer mel, salt og peber og blander godt. Tilsæt langsomt de tørre ingredienser til det våde, omrøring med en træsked. Hvis dejen er for løs, skal du tilføje mere mel en spiseskefuld ad gangen, indtil det er konsistensen af ​​en tyk batter. Dæk sløret og lad den hvile i 20 minutter.

Sæt din sptzle maker over puljen og tryk dejen gennem hullerne i kogende vand et par inches nedenfor. Hvis du bruger en flad ostegitter, skal du blot trykke dejen gennem hullerne med fingrene eller en træsked. Du skal arbejde i to eller tre batcher, afhængigt af hvor stor din pot er. Når sptzle flyder til toppen, lad dem lave mad i yderligere 2 minutter. Fjern dem med en slidssked og sæt dem til at tørre på en plade foret med et papirhåndklæde.

Det ultimative i tysk komfort mad, Ksesptzle tjener som både en sideskål eller en hoved. Lavet af frisk sptzle blandet med gooey smeltet ost, Ksesptzle bliver toppet med stegte eller karameliserede løg, sommetider binder og det er virkelig alt det behøver. Ksesptzle er ofte beskrevet som en tysk version af Macaroni og Ost, og selv om vi kan se hvorfor, føler vi os ikke det, det gør skålen retfærdighed og foretrækker at tænke på det som en fondue gryderet fuld af ydet nudle-dumplings.

Den ost, der bruges til at lave KSESPTZLE kan være forskellig fra opskrift til opskrift, men fælles sorter omfatter Emmentaler og Bergkse. Når du nyder Ksesptzle som hovedretter, serveres det typisk med noget lys som en grøn salat. Den perfekte mad til Wintertime , KSESPTZLE er også populær i de alpine regioner i Østrig og Schweiz. Det kan ikke tage meget at lave Ksesptzle , men en bid fuld af osteagtig dumplings, og du vil være overbevist om det gode, der kan komme fra en simpel bonde-stil madlavning. Rige, påfyldning og værd at hver kalorieindhold, det er ikke underligt, at KSESPTZLE er blevet en populær skål hele vejen igennem og ud over Tysklands grænser.

Har du haft Ksesptzle endnu ?? Denne uge blev serveret hus lavet sptzle gratineret med Emmentaler & Gruyere oste og toppet med sprøde stegte løg og scallions. Serveret med en side salat & sherry vinaigrette - $ 21 og tilgængelig hele dagen!

Der er mange forskellige typer spaetzle, som alle er lavet med de samme grundlæggende ingredienser. Men er den korrekte andel s af disse ingredienser altid det samme? Og hvad kan du gøre, hvis du ikke er helt sikker på, at din spaetzle er korrekt? Nå, for det har du brug for en lille guide. Så jeg har skabt dette praktiske bord til dig, så du kan finde ud af, hvad der er den rigtige proportion af alle ingredienserne.

Trin-for-trin instruktioner til fremstilling af KSESPTZLE | tysk ost spaetzle.

Brug af gode slags ost er meget vital her. I Europa er vi forkælet for valg, når det kommer til udvælgelsen af ​​ost. Allgaeu Emmentaler er altid en foretrukken type ost og en Bergkaese, en ost, der er lavet i sommermånederne i de 70-120 dage, køerne græsser højt i Alp-bjergene. En Gruyre ville sandsynligvis også gøre.

I en stor krukke bringe saltet vand til koge. Fyld pressen, indtil bunden er dækket af dejen. Tryk forsigtigt dejen i små blobs eller knapper ind i kogende vand. Sieve ud hver batch efter ca. 2 minutter eller når spaetzle svømmer på overfladen af ​​vandet. Gentag dette, indtil dejen er blevet opbrugt.

Bedømmelse: Hvad kan jeg sige? Du sidder ned på spisebordet, kigger på de sultne ansigter omkring dig. Each cannot wait to tuck into this. The suspense, if strenuous effort in the kitchen paid off, is killing. nce you cut portions into the kaesespaetzle you are greeted by a fantastic fragrance of cheese and onions. bid og alt smelter ind i munden. Blandingen af ​​oste og sødme af løgene er fordelt. Spaetzle selv er lys og svampet - perfekt.

Par denne dejlige skål med en apfelschorle, æblejuice med mousserende vand, og du vil føle dig som et barn igen, men på en god måde. Få det under en vandretur på en bjerghytte til at genopfylde, før du afslutter resten af ​​din rute. Spis det til middag og tilføj nogle stegte salami for at gøre det ekstra velsmagende. Hvis du vil lave denne skål til dig selv, skal du bruge denne nemme opskrift.


Populær i dag

Omsom 101 Meet Thai Larb

Omsom 101 Meet Thai Larb

Order online Malt O Meal Family Size Frosted Flakes Cereal 30 oz on www. avessupermarket. om

Order online Malt O Meal Family Size Frosted Flakes Cereal 30 oz on www. avessupermarket. om

Annamarias Milano Tomat Sauce Product Marketplace

Annamarias Milano Tomat Sauce Product Marketplace

The ultimate guide to Cockney rhyming slang

The ultimate guide to Cockney rhyming slang

Created for expats living in Japan

Created for expats living in Japan

moellux oversættelse til engelsk eksempler fransk

moellux oversættelse til engelsk eksempler fransk

Mofongo definition, a Puerto Rican dish of mashed fried plantains with pork cracklings and garlic. Se mere.

Mofongo definition, a Puerto Rican dish of mashed fried plantains with pork cracklings and garlic. Se mere.

Moo Shu Chicken with Mandarin Pancakes and Plum Sauce

Moo Shu Chicken with Mandarin Pancakes and Plum Sauce

Børnehospital af kongernes døtre

Børnehospital af kongernes døtre

Pan de Muerto with Sesame Seeds

Find Pan de muerto stock images in HD and millions of other royaltyfree stock photos, illustrations and vectors in the Shutterstock collection. Tusindvis af nye, highquality billeder tilføjet hver dag.

Lær mere
Pan de Muerto with Sesame Seeds

Nyankomne

Pancetta Cream Sauce With Peas Recipes with ingredients,nutritions,instructions and related recipes

Pancetta Cream Sauce With Peas Recipes with ingredients,nutritions,instructions and related recipes

Opskrifter ved hjælp af peber og løgrelish med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Opskrifter ved hjælp af peber og løgrelish med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Hvad er forskellen mellem brunt sukker og piloncillo

Hvad er forskellen mellem brunt sukker og piloncillo

Pozole de Pollo o Guajolote Chicken or Wild Turkey Stew

Pozole de Pollo o Guajolote Chicken or Wild Turkey Stew

There Are a Few Differences Between Shrimp and Prawns

There Are a Few Differences Between Shrimp and Prawns

Purple Cauliflower Steaks

Purple Cauliflower Steaks

Menu  Rincon Mexicano  Authentic Mexican food in NYC

Menu Rincon Mexicano Authentic Mexican food in NYC

5 minutters remoulade sauce

5 minutters remoulade sauce

Apple Cake med Pale Ale Sabayon

Apple Cake med Pale Ale Sabayon

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.