Alts rejseguide til Italien

Alts rejseguide til Italien

Et kød- og ostplade er den nemmeste måde at underholde og se ud som om du har sat i et ton indsats, når spoiler alarmerer, det er bare nogle grundlæggende tricks og viden, der godt lærer dig lige her.

Ligesom yough par vin og ost, visse kød og ost komplementerer hinanden bedre end andre. Weve sammensatte en omfattende How-to guide om parring af kød og ost og opsætning af det bedste Charcuterie Board nogensinde. Begynd at planlægge din næste fest nu.

Salami er en charcutererie crowd-favorit og ærligt, du kan virkelig ikke gå galt med denne ost parring. Prøv at parre det med Gouda, en halvhård ost med rødder i Holland. Gouda kommer i flere sorter i alderen, røgfyldt eller smagsinfremmet, der passer til, hvad der stemmer dig i. En af vores favoritter er Marieke® Gouda, som kommer i en række krydrede, søde og salte smagsoplevelser - herunder peber, paprika, koriander, Honningkløver, Fenugreek , Allspice og Løg.

Salty, smuldret parmesan og buttery prosciutto mødes i en sensuel dans af smag på din tunge. Prosciutto er en italiensk tørhærdet skinke, ofte skåret ultra-tynd. Både prosciutto og parmesan er typisk alderen, hvilket gør dem super smagfulde og salt-søde på den bedste måde. Du bliver nødt til at undskylde os et øjeblik, mens vi dagdrømmer om kød og ost.

Soppressata, en tør salami, kan laves med både svinekød eller oksekød. Uanset hvilken slags du vælger, kan du ikke gå galt, der parrer det med Havarti, en cremet, semi-blød ost. Havartis smidig, buttery smag gør det muligt for urterne og krydderier i soppressata at skinne igennem, mens du tegner de nutty, jordiske noter af osten.

Oliven bringer en salte, saltblanding, der kryver op på dine oste. Prøv Kalamatas med Feta til en klassisk middelhavsfølelse, eller grønne oliven med schweizisk eller Gouda. Cranberry Chutney hits den søde-salte balance lige rigtigt, og er særlig stor omkring vinterferien. Prøv det med Cheddar og forbered dig på, at dine sokker bliver slået af. Cornichons fransk til små pickles er både adorably små og lækkert tærte, mens du tilføjer i en meget tiltrængt surhed for at skære rigdom, prøv det med Emmental og Salami. En helkorn Dijon Sennep er en god tilføjelse til en alderen Cheddar.

Prøv at vælge et par crowd-favoritter, som du ved, vil være tilfredsstillende og tilføje i en mere udfordrende ost til at udvide horisonter. Vi elsker Blue Jay, en ultra-cremet blå ost med enebærbær, og Fenugreek Gouda.

Tillykke, ost elsker! Du er nu en stolt kandidat af ost og kødparring 101 - fuldt udstyret til mesterligt at samle de perfekte parring af kød og ost. Flex dine ost bordmuskler med vores af vores ostbrætopskrifter, som denne sommertællingskort eller denne søde og salte brunch ost bord eller vælge noget andet, der passer til din stil fra vores udvalg af over 300 Håndlavet Opskrifter med Håndlavet Opskrifter med Wisconsin ost. Del din oprettelse med os på Instagram eller Facebook og blive en del af verdens største ostfællesskab.

Du vil elske Therich og glat smag af denne salami lavet medprimecuts ofwild-høstet venison. Vi har kombineret Nonna's berømte Mild Spice Blend med Juniper Berry og et stænk af rødvin i denne hjemstil tørhærdede salami.

Soppressata adskiller sig fra salami i dettypisk, at kødet ikke er så fint. Derfor har den et mindre ensartet udseende med nogle større fedter af fedt i skiven. Fordi fedtet i denne pølse skal være adskilt fra kødet, er det særligt vigtigt under slibnings- og blandestadierne for at holde fedtet så koldt som muligt, at man smider fedtet på kødet.

Der er mange krydderi variationer for sopressata. Som sådan er der hoveder, hvis ikke tusindvis af sopressata opskriftsvariationer derude. Opskriften, som jeg har haft ekstraordinære resultater med og, der vil dele her, er en tilpasning af Michael Ruhlmans enkle opskrift, der findes i sin fantastiske Book på hærdning af kød på hjemlandet charcuterie: håndværk af saltning, rygning og hærdning. Hvis du vil lære mere abouthow for at gøre sopressata derhjemme, er dette en fremragende bog at læse.

Jeg ændrede den oprindelige opskrift til min smag ved at fjerne røde peberflager og vin, men vær velkommen til at tilføje dem tilbage. Jeg erstattede også hvid peber til sort peber, mit personlige valg og bumpet saltindhold fra 40 g til 60 g bare for at være på den sikre side.

En god kødkværn er afgørende. Det er vigtigt at holde kødet og fedtet koldt, mens du sliber det. En mølle, der kan male hurtigt, ville helt sikkert hjælpe med det. Du bør også chillhe dele af møllen, der rører kødet i fryseren i en halv time eller deromkring før slibning.

Hvis du planlægger at lave lækre pølser som Salami Milano, tør Hured Sujuk, Polsk Kielbasa, sommerpølse, Bratwurst og mange andre, gør dig selv en tjeneste og få en god, kommerciel kvalitet Kødkværn fra Get-Go uden først At spilde penge på noget, du ikke vil være tilfreds med som jeg gjorde. Sandsynligvis end ikke, vil du købe det senere alligevel.

Nyligt Amazon har begyndt at bære mere overkommelige enheder Likearksen 8 pund lodret pølse stuffer og arksen 15pound vertikale pølse stuffer. Jeg ved ikke, hvordan de sammenligner med at lemme stuffers kvalitetsvis, men de får ganske gode anmeldelser. Jeg ville helt sikkert se nærmere på dem, hvis jeg søgte at købe en pølse stuffer.

Et kødhærdningskammer udstyret med en temperatur- og fugtighedsstyring er et absolut must. Jeg startede med et grundlæggende kødhærdningskammer, som jeg senere opgraderede til en dobbelt controller setup, der inkorporerer både en luftfugtighed og en affugter, der giver mulighed for præcis luftfugtighedskontrol.

Når du har dit udstyr klar og oprettet, er resten ret nemt. Slib kød og fedt, tilsæt krydderier og bland. Derefter ting i hog middles og lad fermentere din sopressata ved varm rumtemperaturfor 12 timer. Efter fermentering er færdig, overfør dine pølser i hærdningskammeret og tørre i ca. 3-4 uger, indtil pølsen har mistet omkring 30% af dens vægt. Skive og nyd.

Med blå og grønne forme, så snart du ser dem, der begynder at udvikle, skal du normalt tørre dem af med en klud gennemblødt i en opløsning af 50 destilleret vand og 50 eddike. Hvis du lader disse forme vokser for meget, kan de bevæge sig inde i huset og forurener kødet inde, så hold øje med dine pølser, da de helbreder.

Stuff i oksekødsmåler, binde i 10 links og prik med en steril nål eller pølse pricker. Veje og registrere startvægten af ​​hvert sæt af links. Inkuber i 12-18 timer i et varmt rum, og hæng derefter i hærdningskammeret i 21-40 dage, eller indtil 30-35% vægttab opnås.

Det er vigtigt for opskriften, at du holder alle metaldele af dit Weston-udstyr så koldt som muligt. Vi holdt vores mølleplader, kniv, bakke, hoved, stufferbeholder, tragt, låg og kødblanderblanding padle i fryseren. Dette er nødvendigt for at holde fedtet adskilt fra kødet.

Charcuterie er grenen af ​​madlavning afsat til tilberedte kødprodukter som bacon, skinke, pølse, terriner, galantiner, ballotiner, ptà © s og confit, primært fra svinekød. Charcuterie er en del af Garde Manger Chef's repertoire. Oprindelig beregnet som en måde at bevare kød på for fremkomsten af ​​køling, er de forberedt i dag for deres smag afledt af bevaringsprocesserne.

Vores traditionelle sopressata er en meget grovere grind end vores andre salami, vi tilføjer hele peberkorn, og et antydning af hvidløg blandet med naturlig svinekød. Vi forkorter også tørretiden til ca. 8-10 uger, så det er en lille blødere og cremet tekstur-smelter i munden. Bare et strejf af Hot Pepperthis Classic er noget, der minder dig om Italien, og du vil gerne holde det på hånden for alle dine familiesammenkomster. Vores sopressata er stor enhver tid på dagen! Historie: Med oprindelse fra den nordlige del af Italien er denne italienske klassiker en Fortunas specialitet. og bundet, ca 14-16 oz sticks. opressata is perfect for an appetizer tray! Også lækkert.- Monica, North Carolina


Populær i dag

Venison med Blackberry Sauce

Venison med Blackberry Sauce

Venison Steak with Cherry Sauce Recipe

Venison Steak with Cherry Sauce Recipe

Den bedste Venison Stew Opskrift

Den bedste Venison Stew Opskrift

Ungarsk Venison Stew Recipe

Ungarsk Venison Stew Recipe

Venison Stew with Red Wine and Bacon

Venison Stew with Red Wine and Bacon

Venison Hals Beer Stew Gloria Barber Opskrifter med ingredienser, Ernæring, Instruktioner og relaterede opskrifter

Venison Hals Beer Stew Gloria Barber Opskrifter med ingredienser, Ernæring, Instruktioner og relaterede opskrifter

Southeastern Wildlife Cookbook

Southeastern Wildlife Cookbook

Venison stroganoff with mushrooms and ovenbaked chips

Venison stroganoff with mushrooms and ovenbaked chips

Gramps venison sommer pølse

Gramps venison sommer pølse

10 Best Venison Sausage without Pork Recipes Easy Recipes

I thought I would share what I know about making Summer. I start with very lean and trimmed venison and I add to it beef and pork fat. The ratio I use...

Lær mere
10 Best Venison Sausage without Pork Recipes  Easy Recipes

Nyankomne

Venison tenderloin marinade  Millbank Venison  Nation of Scots Whisky

Venison tenderloin marinade Millbank Venison Nation of Scots Whisky

Medallions of Venison med havn og tranebær

Medallions of Venison med havn og tranebær

Pan Seared Venison Steak Recipes with ingredients,nutritions,instructions and related recipes

Pan Seared Venison Steak Recipes with ingredients,nutritions,instructions and related recipes

Venison Zdjcia i ilustracje

Venison Zdjcia i ilustracje

Cuates Kitchen Food Truck Veracruz Opskrifter og lektioner lært 2 år ud

Cuates Kitchen Food Truck Veracruz Opskrifter og lektioner lært 2 år ud

Regional Mexican Cuisine Old World Meets New in Veracruz

Regional Mexican Cuisine Old World Meets New in Veracruz

Urternes encyclopedia

Urternes encyclopedia

Veracruz tomatsauce til fisk

Veracruz tomatsauce til fisk

Veracruz Sauce Opskrifter Ernæringsberegning

Veracruz Sauce Opskrifter Ernæringsberegning

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.