Weekend brunches The Provanores og Tapa Room

Weekend brunches The Provanores og Tapa Room

2022 har bestemt set sin retfærdige andel af nye restauranter. I tråd med deres bevægelse tilbage fra London sætter restauranteur Peter Gordon og hans partner Alastair Carruthers deres navne bag en ny Auckland-åbning - men snarere end at plunge flere pladser i en spisestue, parret er lancering Hvad hedder "New Zealands første mad ambassade."

Det overordnede mål for thesocial Enterprise er at forbinde mad og folk - og øge lokal handel. Resultatet er en madlavning skole, spisestue, mad innovation hub, film studioand samfund plads i Wynyard Quarter. Han madlavning skole, som vil åbne for offentligheden i januar, vil fokusere på "tummy-krammende mad, du ville spise hver dag," med kokkeklasset på siden.

Det kan betyde at lære at gøre de berømte ostscones fra Gordons Forweberes i London, plus et par søde godbidder fra hans hitliste. Desuden kan du være interesseret i at lære at lave salater fra sæsonbetonede produkter, hvordan man tilføjer flere pulser og korn i din madlavning, hvordan man slap sammen den perfekte søndagsteg, eller hvordan man håndterer frisk fisk. n weekender, klasserne vil opfordre familier til at komme og lave mad sammen.

Waterside spisestuen, som er planlagt til at åbne torsdag den 19. november, vil spotlight forskellige producenter hver fjerde til seks uger. Der vil være muslinger ved hjælp af overskyet bugt, grøntsager fra Papatnuku Kå Kiri Marae og rå mælk paneer fra Moodw. Diners kan også opleve 'største hit' retter fra Gordons repertoire, som tyrkiske æg og en paua ristet sandwich.

Vi ønskede altid at gøre noget som dette, og synes nu bare det rigtige tidspunkt. Vi er meget glade for lanceringen af ​​spisestuen, innovationsnav og samfundsdage i denne måned og madlavningskolen i det nye år. Vi har haft et utroligt hold, der har flyttet hurtigt for at hjælpe med at gøre et koncept til virkelighed, og vi kan ikke vente med at dele det med Aotearoa og Stillehavet.

Homeland kan findes på Pier 21, 11 Westhaven Drive, Auckland. Spisestuen åbner den 19. november, 2022, og båndet vil blive skåret på madlavningskolen den 6. januar, 2022. For mere information, VISITHOMELANDNZ. om.

De mange spisesteder, der besætter Dempsey, udstråler en velkommen og følelse af trøst, der gør det stadig som tiltalende og forlængende som for fem år siden. Indtast Baker Cook Dempsey, en af ​​de mange nye grene af denne elskede kvarter cafe, der vandt vores hjerter med sine alvorlige bakker og sunde savourier.

Brødelskere flokkes her for deres fluffy brød og geniale kreationer, der er født lige fra ovnen dagligt. Rummet er indkapslet i fuld glasvægge fra gulv til loft, hvilket giver rigeligt naturligt lys til at oversvømme i caf og pladser diners både indendørs og al fresco.

Ved siden af ​​den vigtigste Baker Cook Cafea er Plank Sourdough Pizzas Seneste Outlet, en søster restaurant, der serverer specialpizzaer lavet med surdej. I betragtning af at dette område er meget mindre end Baker Cook Dempsey, får diners tilladelse til at bestille fra begge menuer, uanset hvor du sidder. Så ingen bekymringer om at skulle begrænse dine madmuligheder!

ingrediensens tyggeri kontrasteret smukt med den rene esque kvalitet af risotto, men jeg delte mine to-cents, at det kunne bruge nogle citroner assistance i form af citronsaft, bare at hæve skålens tæthed. Tekstur til side, det var en jordskål, som jeg kunne nemt færdig, hvis det var werent for de mange retter, vi havde.

'The Provourores' havde været på min liste-til-go-til et stykke tid, fordi det drev Byco-ejere Peter Gordon og Michael McGrath. Peter Gordon er et velkendt New Zealand, men britisk baserede, kok, der er kendt for sin valgfri køkken, kaldet Fusion. Tilbage i NZ elskede jeg sine Auckand Restauranter Dine & Bellotaand i London Jeg er en stor fan af hans funky fusion Restaurant Kopapa i Soho. Så det er rimeligt at sige, at jeg havde temmelig høje forventninger til forvaltningen.

Tjenesten på Bewlores Tapa Værelset er venligt og effektivt, og de tjene tilsyneladende en stor kop kaffe, ved hjælp af bønner fra Monmouth-kaffefirmaet, som er kendt for deres flavoursome blanding. Brunch på Beworores er absolut værd at hver øre, fordi maden er fremragende og så i modsætning til hvad du kan lave mad hjemme!

Weve har været en uofficiel NZ Trade Showroom Showcasing NZ mad, vin og drikkevarer, en NZ service, og en NZ vibe. Weve hostede vin middage, chokolade middage, bog lanceringer, bryllupper og har haft faste står af os fra dag en. Men vi har besluttet, at vi ønsker at forfølge andre, personlige projekter og rejse og slappe af efter at have arbejdet med vores sokker ud i 18 år.

Gordon Ran London Fusion Restaurant Kopapa med Adam Wills fra 2022-2022, og er involveret i Crosstown Donuts. Han er også bag New Zealand restauranter The Sugar Club i Wellington og Bellota i Auckland.

Homeland, nu åben i Wynyard Quarteris Det nyeste venture fra berømte New Zealand Chef Peter Gordon og hans partneralastair Carruthers. Hans nye koncept er bestdescribed som en mad ambassade-send en spisestue, filmstudio, madlavning skole, mad innovation hub og samfund rum; En social Enterprise Med det formål at forbinder mad og folk - og øge handelen.

Der vil være størst ramte retter som peters tyrkiske æg, der vandt londoners hjerter på forhøjelser i så mange år. Waterside Siteis perfekt til erhvervslivet, lokalbefolkningen, producentbegivenheder, familier, hunde og solnedgang drikkevarer.

Brug en ske Opret en hvirvel i vand for at skabe et spabad. Knæk 1 æg ad gangen i en kop og glid æg i vand; Poach indtil hvid er fast, men æggeblomme er stadig løbende, ca. 34 minutter. Brug af slidssked, overfør æg til papirhåndklæder for at dræne. Placer æggene på toppen af ​​yoghurtblandingen, to på hver plade

Den garlicky yoghurt og rige æggeblomme af det pocherede æg skarpe perfekt gennem Spice of the Harissa Pasta. Vi elsker at tjene dette med varmt crusty brød til at moppe op alle de smag! Hvilke kostvaner er tyrkiske stilæg egnede til? Denne tyrkiske stilæg opskrift er egnet til glutenfri kostvaner.

Tyrkiske æg eller lbä ± r er en absolut lækker morgenmad. Hvad er tyrkiske æg? Tyrkiske æg, der også er kendt som lbä ± r, er en simpel, men lækker tyrkisk skål af pocherede æg, tjener med hvidløg yoghurt og drizzle med chiliolie. Du ønsker måske at garnere med enten dill eller persille.

Hvis jeg ikke havde spist de tyrkiske æg på Peter Gordons Restaurant, ville Beworores, jeg helt sikkert ikke ville blive fristet af ideen om pocherede æg på græsk yoghurt. Jeg siger, at kun for at forhindre nogen tøven fra din side. For Ilbir, udtalte chulburr, er en åbenbaring og en komplet fornemmelse.

Tips til de bedste cilbir tyrkiske pocherede æg i yoghurt. Eddike i dit poaching vand: Hvis du er ængstelig i poaching æg, tilsæt eddike til vandet, da dette vil hjælpe med at holde æggene hele, når de rammer vandet. Vinegaren vil let smag vand og æg, men vil ikke være alt for mærkbare, når de serveres.

Joe Wicks Turkish Eggs Opskrift er en strålende hele dagen morgenmad skål, der let kan opskaleres, hvis du laver mad til gæster. Joe Wicks Turkish Eggs er pakket med masser af sunde greens! Det ville gøre en lækker brunch, der smager overbærende og holder din sunde spisning på sporet ligesom joes andre mager i 15 opskrifter.

Inkluderer også opskriften på min nuværende foretrukne måde at spise æg tyrkiske æg på. Sæt forsigtigt æg på en seng af yoghurt, toppet med chiliolie. Bare hvad sommer morgenmad og brunches har brug for! Før jeg går videre med at dele opskriften på disse tyrkiske æg, lad os tackle det brændende spørgsmål, alle synes at have?

Permanent lukket - Kopapa er en hele dagen restaurant beliggende i syv opkald, Covent Garden og er det andet London, der tilbyder fra World-Renown Chef Peter Gordon, medstifter af Bewlores Tapa Room i Marylebone Village. Kopapa serverer fantastiske morgenmad hele ugen og er virkelig en af ​​Londons hotteste brunchpunkter i weekenden. Dagens menu tilbud er et internationalt kulinarisk eventyr og et udstillingsvindue til Peters Wonderful Cuisine. Uanset om det er en mid-week frokost, pre-theater-nadver eller en særlig middag med en gruppe venner, tilbyder Kopapa en spændende spisestue oplevelse i hjertet af West End. Cocktail-tilbudet er innovativt, vinlisten koncisen, men omfattende og baren - et af teaterlandets bedste. Og hvis du sidder og nipper som verden går forbi, er din ting, giver udendørs terrassen Covent Gardens Best Vantage Point. Kopapa tilbyder også lækker Post Theatre-nadver - og husk, vi er altid glade for at tage højde for større grupper og børn.

Denne tyrkiske æg opskrift er ingen almindelig opskrift. Dens faktisk en af ​​Peters mest berømte morgenmad retter, eller hvad vi kan lide at ringe, mesterværker . Dens ingen anden end de tyrkiske æg fra Changa Restaurant i Istanbul to pocherede æg på pisket yoghurt med varmt chili smør, og hans restauranter i London serverer det med enten og surdej eller podet granary toast.

1. Opdel3 / 4 af hvidløg yoghurt i 4 opvarmede skåle 2. Placer 2 pocherede æg i hver derefter top med den resterende yoghurt 3. Stænk med dill og persille 4. Endelig spoon chili smør på toppen


Populær i dag

Spicy Moroccan Shakshouka Best Shakshuka  Fit Meal Ideas

Spicy Moroccan Shakshouka Best Shakshuka Fit Meal Ideas

Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne

Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne

Sådan laver du Labneh Middle Eastern Strained Yoghurt Cheese

Sådan laver du Labneh Middle Eastern Strained Yoghurt Cheese

Online Mant Cooking Class  Turkish Food Travel

Online Mant Cooking Class Turkish Food Travel

Turkish Potato Omelette Recipe  Turkish Style Cooking

Turkish Potato Omelette Recipe Turkish Style Cooking

Yogurtlu Makarna  Turkish Yogurt Macaroni

Yogurtlu Makarna Turkish Yogurt Macaroni

Turkishstyle poached eggs with yogurt  Healthy Recipe  WW UK

Turkishstyle poached eggs with yogurt Healthy Recipe WW UK

Turkish Meatball and Potato Casserole Recipe  Easy Recipes

Turkish Meatball and Potato Casserole Recipe Easy Recipes

Tyrkisk Delight Lokum.

Tyrkisk Delight Lokum.

Forklare Turmerics Sundhedsydelser og begrænsninger

NewYorkPresByterians Dr. Alka Gupta, Codirector of Integrative Health and Wellning, på de sande kræfter i dette livlige lægemiddelkirke.

Lær mere
Forklare Turmerics Sundhedsydelser og begrænsninger

Nyankomne

Health Benefits of Drinking Turmeric Lattes, PLUS 2 Easy Turmeric Latte Recipes

Health Benefits of Drinking Turmeric Lattes, PLUS 2 Easy Turmeric Latte Recipes

Ketogenic Lifestyle Turmeric Creamer 882 Oz

Ketogenic Lifestyle Turmeric Creamer 882 Oz

Gurkemeje latte gurkemeje kaffe indstilling

Gurkemeje latte gurkemeje kaffe indstilling

Turmeric Garlic Fried Rice  Down to Earth Organic and Natural

Turmeric Garlic Fried Rice Down to Earth Organic and Natural

Vanilla Turmeric Golden Milk Latte

Vanilla Turmeric Golden Milk Latte

What makes a golden turmeric latte at Starbucks  Food News

What makes a golden turmeric latte at Starbucks Food News

Pasta With Turnip Greens Recipes with ingredients,nutritions,instructions and related recipes

Pasta With Turnip Greens Recipes with ingredients,nutritions,instructions and related recipes

How to Make a Tuscan Stromboli Ring  Di Lusso Deli

How to Make a Tuscan Stromboli Ring Di Lusso Deli

Toscansk kylling lasagne.

Toscansk kylling lasagne.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.