Op dit smoothie spil med de mest pålidelige personlige blenders weve testet

Op dit smoothie spil med de mest pålidelige personlige blenders weve testet

At være en mere massiv maskine, har den en mere kompleks Betjening -tilstand. Der er 4 programindstillinger Smoothie, Ice Crush, Purà © E, og ren. Hver er en one-touch-operation, der er nem at bruge. Den variable hurtigopkald giver dig mulighed for at justere hastigheden fra ekstra langsomt til meget hurtigt.

Når det kommer til blenders, er støj ofte en af ​​de mest irriterende dele af apparatet. Det er, hvor CRANDDI Blender kommer ind, med et roligt skjold, der hjælper med at indeholde blenders lyd i drift. Dette design er også højtydende med 15-trins kontrol og et professionelt motorsystem.

Denne blender har to alvorlige fordele sammenlignet med mange forbrugermuligheder: en 2200 watt motor og rustfrit stål 6-punkts blad system. De to kombinerer for at give dig en blender, der kan håndtere næsten alt, hvad du kaster på det. Det bliver is i sne, tag varme supper og kolde drikkevarer, og er utrolig konsistent. Den 15-speed Control Dial giver dig også mere direkte kontrol over din blender end de fleste modeller.

Lydskærmen på denne blender er ikke perfekt; Du vil stadig være i stand til at høre blenderen, når den arbejder. Men det skærer ned på lyden ganske lidt. Designet er enkelt og nemt at bruge, med tydelige markerede opkald og kontakter. En ting værd at bemærke er størrelsen af ​​denne blender. Dens meget større end din gennemsnitlige forbrugerblender, som kan gøre opbevaring en kamp i nogle køkkener.

Hovedfunktionen i denne blender er lydskærmen, som er let at klikke på plads. Imidlertid er 15-hurtigopkaldet en anden kritisk funktion, da det giver dig endnu mere kontrol end mange premium blender design, men til en brøkdel af prisen. Det har også et varigt design, der er let at sætte og forlade, mens dens blanding.

Denne blender får konsekvent rave anmeldelser for sin is-knusende kraft. Fyld krukken med is, og bladene vil gøre det til sneen. Tilsæt lidt væske, og du får en god frappe med en konsekvent tekstur. Lydskærmen er også mere effektivt end mange og skærer støjen mere mærkbart end andre designs. Samlet set imponerer denne blender på grund af dens motorkraft, nem at bruge design og højkapacitets krukke.

Hvordan blander Magic Bullet mad hurtigere end traditionelle blændere?

elsker du at skabe supper, smoothies og andre retter? Valg af kvalitetsblender gør at skabe disse retter meget nemt, men de fleste blenders har tendens til at være ret støjende. Ikke alene kan dette være irriterende, men det kan også være et rigtigt problem, hvis du har en nyfødt baby.

Blendtec professionel blender med Wildside Jar

Leder du efter en blender, der er særlig holdbar? Dette vil sandsynligvis være særligt vigtigt, hvis du bruger din blender som en del af en virksomhed. Hvis du serverer smoothies til kunder, vil det være en reel katastrofe, hvis din blender pludselig holder op med at arbejde.

The Blentec Professional 800 Blender med Wildside Jar er en af ​​de stærkeste blenders på markedet. Dette skyldes, at de knive, den udnytter, er særligt tykke og stærke. Faktisk er de ti gange stærkere end standard blenderblad.

Har du brug for en blender, der løber stille uden at gå på kompromis med magten? Med denne blender behandles du til en imponerende 1.500 watt motor. Og med sit dobbelte boligdesign lover Cuisinart CBT-1500W orkanen blender at være en af ​​de støjsvage blandere rundt.

Blending enheder er must-have, fleksible enheder, der gør væsker, drikkevarer, drikkevarer, milkshakes, slik, blandinger, spredninger, selv kiks og kiks bombefly simple. Der kan være et overvældende antal blandere på markedspladsen . Hvad er energi, volumen og konfigurationer og funktionalitet, du har brug for? Listen fortsætter. Vi vil opsummere valgene i dette indlæg og evaluere nogle af den roligste personlige blender til at træffe den rigtige beslutning.

Hvad skal lave mad week efter uge, og derefter ryddelige starter? Det er en del af levende, der er vigtig. Blendtec mixere minimerer måltid forberedelsestid og rengøring betydeligt. Du køber ikke bare den mest magtfulde processor i landet, hvis du køber en Blentec Blender, men du frigør virkelig penge. Hvilken yderligere tid kunne en processor tilbyde dig? Vores sofistikerede teknologi og containerstruktur producerer hvirvelvindet, der trækker mad til en kniv, snarere end at flytte den som vores rivaler i siden af ​​krukken. Du vil ikke spilde din energi ved hjælp af Blentec-krukker, foretrækker at kombinere med en interferere , så du kan bringe alle produkterne i knive.

I blandingsperioden kunne Blendtec-mixere også varme op i dit køkken. For eksempel vil en Blentec Blender blande og genopvarme suppe til frokost, mens de er forpligtet til at byde velkommen lige fra processorbeholderen. Hvis du virkelig vil have bouillon, kan du overophedes. Du behøver ikke at opvarme suppen i en ovn. Kan det være din nye mixer? Ingen gryde og ingen ekstra maksimal temperatur ville indebære mindre vask.

Den gennemsnitlige blender har et støjniveau på 88 decibelabout det samme som en plæneklipper. I betragtning af at du er 2 meter væk fra det, når du trykker på GO-knappen, kan det være ret uhøfligt kl. 5. For dig og resten af ​​din husstand. De følgende 6 blenders er betydeligt roligere end din plæneklipper, sammen med at være meget effektiv.

Alle de følgende blenders er quietsome, der producerer så lidt som 64 decibel støj. Prisklassen er temmelig bred, og blenderkontrolmulighederne varierer ganske lidt, ligesom garantierne . Mit håb er, at du kan finde den bedste stille blender, der passer til dine behov og budget på denne liste.

Hamilton Beach Quiet Shield Blender

CRANDDI SOUNDSPROOF BRUGTOP K90 Blender er designet med et fortykket krukke og skjolddæksel for at reducere støj. Selvom CRANDDI-navnet ikke er så kendt som nogle andre, er de fremstilling en meget stille, kraftfuld og effektiv blender. Den kraftige 2200 Watt-motor spinder et 6-punkts rustfrit stålblad på op til 38.000 omdrejningsmådene knusende is i så lidt som 5 sekunder.

En ekstra stor 80 ounce BPA-fri blender jar gør den ideel til fester, kommerciel brug eller gør smoothies til hele familien på én gang. Total knusende teknologi kombineret med multi-point bladet leverer kraften til at knuse is og pulverisere frugter og møtrikker i sekunder.

På 64 Decibelsa støjniveau et sted mellem normal samtale og din opvaskemaskine Vitamix 36019 36019-1 stille en blender er klassificeret som den støjsvage blender til rådighed. Udstyret med en 2200 Watt 3 HP motor, der får bladene, der bevæger sig til op til 240 mph, gør den stille, der gør det rette arbejde af alle dine blandingsgaver. Den 48 ounce polycarbonatblandingsbeholder er dækket af en plastik sikker lydstøj dæmpning. Det bruger også vibrationer Dæmpning og Air Management Technology for at reducere maskinstøj.

Den stille en blender giver stor alsidighed med 6 programknapper, 34 Optimeret Blandingsprogrammer og 93 Variabel SpeedSensuring, som alle brugere får det nøjagtige produkt, de leder efter. Der er også 2 puls hastighedsindstillinger. Et trykknap kontrolpanel med et digitalt display gør operationen enkel og bekvem.

Blendtec professionel blenderâ

Vi har testet over 15 personale blenders, og nedenfor er vores anbefalinger til de bedste personlige blenders. Tjek vores anbefalinger til de bedste mini blenders, de bedste Vitamix blenders, thebest blenders til smoothies og thebest blenders for under $ 100.

Ninja Foodi Power Nutri Duois Thebest Personlig blender til smoothies, som vi har testet. Denne robuste blender leveres med to 24 ounce personlige krukker med matchende til-go-låg. Med 'Extraction' forudindstillet tilstand, kan du bruge enten krukke til at lave en fantastisk, silkeagtig smoothie på mindre end et minut.

Desværre er dens 16-ounce krukker små sammenlignet med lignende personlige blenders som Theninja Nutri-Blender Plus, som kommer med tre 20 ounce krukker. Når det er sagt, har denne model en meget bedre byggekvalitet, og hvis du leder efter thebest single-servblender til abudget-venlige pris, er det værd at overveje.

Den magiske Ullet mini er den bedste billige personlig blender, vi har testet. Denne kompakte kugleblander tager ikke for meget plads på en tæller eller i et køkkenskab. Den leveres med en 13 ounce krukke velegnet til smoothies og shakes og en 8 ounce krukke, der er en god størrelse til at lave salsa eller salat dressing.

Etter-Uilt Alternative: Oster MyBlend

Hvis du leder efter en billig blender med bedre byggekvalitet, kan du helst foretrække Oster MyBlend. Denne personlige blender gør værre smoothies end Magic Bullet Mini og kun kommer med en krukke, men det føles meget robustere. Krukken har også en større, 20-ounce kapacitet, og du kan rengøre både krukke- og bladmonteringen i opvaskemaskinen. Det gør et okay job af knusende is, som er rart, hvis du tilføjer is til cocktails eller laver frosne drikkevarer. Nogle kan foretrække sin sportier, flaskeformet design, og det kommer i et par forskellige farver. Owever, det kæmper for at flydende fibrøse ingredienser som kale og gør en skummende, løvfamilie.

Dec 21, 2022: Udskiftet Ninja Nutri Ninja Pro med Ninja Nutri-Blender Plus, fordi den lavere pris gør det bedre egnet til budgetkategorien. Også fjernede Breville-chefen for at gå sport som 'Etter-UNILT-alternativet' til Ninja Foodi Power Nutri Duo, fordi det ikke for øjeblikket er tilgængeligt.

Køb dig selv en blender, der også er stille på jobbet? De fleste blenders er ret støjende. Hvis du nogensinde vågnede dit kæledyr eller familie ved din blender, det er nok en god tid til at skifte til en stille blender.


Populær i dag

Vanilla Chai Tea Latte Opskrift

Vanilla Chai Tea Latte Opskrift

Vogue lille kasserolle 9 cm

Vogue lille kasserolle 9 cm

Plastic Turkey Baster, Plastic Turkey Baster leverandører og producenter på Alibaba. om

Plastic Turkey Baster, Plastic Turkey Baster leverandører og producenter på Alibaba. om

Parmesan chive smadrede kartofler

Parmesan chive smadrede kartofler

Luft stegt smadret fingerling kartofler opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Luft stegt smadret fingerling kartofler opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Mikrobølgeovn Mos kartofler opskrift, hvad laver madlavning Amerika

Mikrobølgeovn Mos kartofler opskrift, hvad laver madlavning Amerika

30 minutters måltider får virkelige 1 stjålne øjeblikke madlavning

30 minutters måltider får virkelige 1 stjålne øjeblikke madlavning

Cheesy smadrede kartofler med bacon memphis træ ild grill

Cheesy smadrede kartofler med bacon memphis træ ild grill

Bagt osteagtig smadret kartoffelbites sydlige diskurs

Bagt osteagtig smadret kartoffelbites sydlige diskurs

Disse to gange bagt kartofler Pioneer Woman Way er virkelig ikke sværere end at gøre nogen anden kartoffelopskrift. Perfekt til ferie også.

Disse to gange bagt kartofler Pioneer Woman Way er virkelig ikke sværere end at gøre nogen anden kartoffelopskrift. Perfekt til ferie også.

Lær mere
Disse to gange bagt kartofler Pioneer Woman Way er virkelig ikke sværere end at gøre nogen anden kartoffelopskrift. Perfekt til ferie også.

Nyankomne

Meget gode opskrifter af kage fra russiske hjem madlavning opskrifter

Meget gode opskrifter af kage fra russiske hjem madlavning opskrifter

httpssmittenkitchen. OM201908ultimedzucchinibread Dette er det, den bedste zucchini brød ive nogensinde lavet, og jeg håber den sidste opskrift, du nogensinde vil ...

httpssmittenkitchen. OM201908ultimedzucchinibread Dette er det, den bedste zucchini brød ive nogensinde lavet, og jeg håber den sidste opskrift, du nogensinde vil ...

Bedste blåbær muffin bage fra pandekage prinsesse

Bedste blåbær muffin bage fra pandekage prinsesse

Kale og brussels spire salat

Kale og brussels spire salat

Smitten køkkener foretrukne chokolade chip cookies. Kiks. De er kiks.

Smitten køkkener foretrukne chokolade chip cookies. Kiks. De er kiks.

Smitten køkken hver dag triumferende og unfussy nye favoritter en kogebog hardcover

Smitten køkken hver dag triumferende og unfussy nye favoritter en kogebog hardcover

Denne opskrift har været i min familie i årtier. Det er ikke din typiske cornbread. Det går den fine linje mellem cornbread og kage. Utroligt buttery, lys og let at lave. Dette er altid en crowd favorit.

Denne opskrift har været i min familie i årtier. Det er ikke din typiske cornbread. Det går den fine linje mellem cornbread og kage. Utroligt buttery, lys og let at lave. Dette er altid en crowd favorit.

Mangoapple ceviche med solsikkefrø

Mangoapple ceviche med solsikkefrø

Hvid chokolade havregryn cookies smitte køkken

Hvid chokolade havregryn cookies smitte køkken

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.