Hvad jeg drikker sommer mezcal cocktails

Hvad jeg drikker sommer mezcal cocktails

Med hensyn til, hvordan det er lavet, er Tequila og Mezcal begge lavet af Agaveens PIA eller Heart. Hvor pias bestemt til Tequila bliver dampet, steg de mezcale producenter deres pias, hvilket giver ånden sin karakteristiske røgfyldte smag.

Den traditionelle margarita er go-to for mange cocktail drinkers kommer sommer. Mens du kan tilføje et hvilket som helst antal andre smagsoplevelser til det i form af frisk frugt eller purees, rammer nogle gange en klassisk margarita bare stedet. Bonus? De er nemme at batch, hvis du har venner over.

Har en boozy brunch? Jazz ting op med en blodig maria. Som du sikkert har gættet, er denne cocktail simpelthen en blodig mary lavet med tequila. Når det er sagt, tilføjer Tequila-smagen virkelig et ekstra slag på denne drink, hvilket gør det til en favorit brunchcocktail for mange.

2 oz blanco tequila 5 oz tomato juice1 tsp fresh horseradish4 dashes Worchestershire sauce3 dashes Tobasco saucePepper and celery salt to taste½ fresh lime juiceGarnish with celery, lemon wedge, and cocktail olivesYou can use Bloody Mary mix if you must, but making it Fra bunden vil smage meget, meget bedre.

Denne er nem, det er en regelmæssig paloma med mezcal i stedet for tequila. Drikken forbliver forfriskende, men tager et ekstra lag af kompleksitet takket være Mezcals iboende Smager . Hvis du vil forbedre den smag, kan du belægge randen af ​​dit glas med et salt blandet med lidt røget paprika.

Hvis de begge kommer fra samme plante, hvorfor smager de så forskelligt for at lave tequila, agaven er dampet i overjordovne, mens mezcal-producerende agave er brændt i underjordiske pits fyldt med sten, Â mesquite, vulkan Klipper og træ, som giver ånden sin underskrift røgfyldte smag, forklarer Maurice Dimarino, vin og drikkevarer til COHN Restaurant Group. Han beskriver tequila som en renere smagsånd, mens Mezcal er mere jordisk og rustik. Fordi Mezcal er blevet lavet i så mange år via denne old-school stege metode, er det tjent kaldenavnet "Poor Man's Tequila," siger Boroski. Disse dage er du dog sandsynligvis at se det på den overdådige af cocktailmenuer.

Den vigtigste forskel mellem Mezcal og Tequila? Du kan simpelthen ikke * gøre mezcal skud: "Ikke respekt for ånden ved at skyde det," siger Dimarino. SIP på det og nyd det - eller bland det i en af ​​disse kreative mezcale cocktails i stedet.

Jeg ved, at du ved, hvordan man laver en margarita. Men jeg vil lære dig at lave en margarita, der slår. Dens den slags cocktail, som du ville være meget glad for at betale store bukke til på dit yndlingsflydende vandhul. Dens seje, blomster, krydret og røget en total sommer margarita glød op.

Denne margarita er så meget mere end den sædvanlige formel af Tequila Triple Sec Lime. Hun har tequila og lime, ja, men også røget mezcal, blomster St. Germain Elderflower likør, sammen med muddled agurk, lime, friske jalapenos og cilantro. Sammen er de en symfoni af smag, og en der pakker også et slag, og denne cocktail er en fantastisk måde at bøje dine nyfound mixology færdigheder på dine venner.

Leder du efter endnu flere sommercocktails? Weve fik dig dækket!

Hvis du laver denne opskrift på denne blomster, krydret, sommer Margarita eller en anden opskrift fra min blog, skal du slippe en kommentar nedenfor og forlade mig en stjerneklassifikation. Plus, sørg for at tagge mig oninstagram, og brug hashtags #agirldefloured #deflouredrecipes! Tak skal du have!

Her er en frisk opskrift på en margarita, der slår. Dens den slags cocktail, som du ville være meget glad for at betale store bukke til på dit yndlingsflydende vandhul. Dens seje, blomster, krydret og røget en total sommer margarita glød op.

Det er, hvor Montelobos Mezcal Joven slutter sig til vores cocktail. Alvorlig røg, sød, vegetabilsk, funky på en god måde er en seriøs mezcal, der lader dig vide, at du har en drink. Dette gør det ikke bare den cocktail, du fortjener, men den du har brug for lige nu.

Har du eksperimenteret den nuværende it-ånd? Mezcal er Tequilas Hip Ældre fætter, lavet af en bestemt type Agave, der giver væsken en langsomt stegt, røgfyldte smag. Der er snesevis af lækre måder at dable i mezcal, så tjek vores yndlingscocktails, der kræver den røgfyldte, undertiden krydret mexicansk ånd.

Ved din næste udendørs middagsfest, rør en krukke af agurk mezcal margaritas. Den Smokalitet af mezcal er opvejet af den forfriskende smag af agurk, denne blogger så præcist sætte det disse cool cocktails næsten skrige sommer!

Kan du lide røgfyldt? så vil du elske mezcal

Det har været en regnfuld måned i maj. UT HER I CENTRAL TEXAS kender vi en ting sikkert: Denne sommer bliver en scorcher. Theres en nem måde at slå varmen og slappe af på samme tid â € "en cool cocktail, der kombinerer to af de hotteste trends for Austins drinkers: Hard Seltzer og Mezcal.

Blandt rækkerne af hårde seltzere, der har poppet op i købmandskøler, der er lanceret i Austin af et far-and-Son-team, der er 7. og 8-generations Texans, fokuserer på smag, kvalitet og arv. Vi ønsker at dele et stykke Austin med folk rundt om i landet, og hjælpe dem med at opleve dette fantastiske sted, medstifter Austin M. Pittman fortalte Tribeza sidste sommer.

Hvad er den bedste tonic at bruge med mezcal?

Mezcal ser hidtil uset Popularitet i øjeblikket; Det er opført i de mest eksklusive barer verden over, og af god grund. Agave-ånden er så ædle som spiritus får, og hver flaske har en dyb rodfæstet historie i Mexicos kultur.

I modsætning til tequila, som udelukkende er lavet med Blue Agave, kan producenter i hele Mexico producere Mezcal med en bred vifte af spiny agaves, nogle af dem vokset kun i naturen! Ligesom vin smager anderledes afhængigt af druen, der bruges til at gøre det, har hver flaske Mezcal en unik personlighed afhængigt af den anvendte kaktus, hvilket gør hver flaskeperson til højre.

Det kommer uden at sige, at MezCals kvalitet er en given, ånden er beskyttet ved lov for at sikre, at det altid er op til de højeste standarder. Det er også ret sjældent, så forvent at betale en præmie for de mest eksklusive etiketter.

Det eneste spørgsmål er, hvordan man blander mezcal cocktails? Her er syv fantastiske ideer til at inspirere dig, fra gammeldags tørre drikkevarer til tropiske Concoctions . Vælg din favorit og deltage i Mezcal Craze!

Hemmeligheden er Tamarind Concentrate, som du kan finde i enhver mexicansk specialbutik. Det er vant til at lave søde Aguas Frescas, eller mexicanske sodavand, der går godt sammen med landet køkken.

I et tyktbundet lavt glas skal du placere en sukkerkube, hæld i et par bindestreger Angostura-bitters og muddle. Tilsæt to store isterninger og top med 2 ounce Dos Hombres Espadin Mezcal. Rør forsigtigt og garnér med en appelsinskal.

Creamy drikkevarer er trending, og det er nemt at se hvorfor. Hvad er ikke at elske om en gane-belægning cremet og boozy drink? Brugte Tejano importerer Mezcal Veras til denne ene, en bronze medalist på 2022 Bartender Spirit Awards og den amerikanske Sejr Coffee Cream likør.

En anden klassisk cocktail kommer til liv med Mezcals levende agave smag for en drink, der er så smuk som det er velsmagende. Vidste du, at den autentiske Manhattan-cocktail blev oprettet i begyndelsen af ​​1880'erne?

Den oprindelige Moskva Mule Cocktail blev opfundet i 1941, i Los Angeles British Pub Cock ' Bull, og blev serveret i autentiske russiske kobber krus. Opskriften opfordrede til et skud af en derefter-ukendt vodka mærke smirnoff!

Husk, når Tequila følte farlig ? Mød mezcal, tequilas hensynsløs fætter. Du kender den ene. Den, du hører, begyndte at ryge i en alder af 7. Den, der har fristet dig at drikke på skolens nætter. En aften med ham føles som den bedste drug tur du nogensinde har været på; Det kommer på langsom og glat og letter dig i en tilstand af ren, ekstatisk fest, hvilket efterlader dig intet mere om morgenen, men en lille følelse af vantro. Hvis Tequila gør hendes tøj falde, undrer Mezcal hende med øjnene og fjerner sine hæmninger og får hende til at bede om mere, hårdere, hurtigere, længere, nu.


Populær i dag

Caprese Pasta Bake

Caprese Pasta Bake

35 of Our Very Best Pasta Salad Recipes and Other Cooling Noodle Dishes

35 of Our Very Best Pasta Salad Recipes and Other Cooling Noodle Dishes

Summer Pudding recipe  tastebotanical  an English classic

Summer Pudding recipe tastebotanical an English classic

50 sommer salat opskrifter

50 sommer salat opskrifter

Shrimp, Scallop and Summers End Stir Fry  Fish Mongers Wife

Shrimp, Scallop and Summers End Stir Fry Fish Mongers Wife

Strawberry and watermelon summer slushie

Strawberry and watermelon summer slushie

Is Summer Squash Keto

Is Summer Squash Keto

Cooking Summer Squash Deliciously  Article  FineCooking

Cooking Summer Squash Deliciously Article FineCooking

Wendys Summer Strawberry Salad Recipe

Wendys Summer Strawberry Salad Recipe

Strawberry Salad Recipe

Loaded Strawberry Fields Salad is a healthy and filling chicken salad recipe thats full of fresh, summery flavors

Lær mere
Strawberry Salad Recipe

Nyankomne

45 Easy Summer Meals That Take 20 Minutes or Less  Cooking Light

45 Easy Summer Meals That Take 20 Minutes or Less Cooking Light

Summer Vegetable Pasta Salad fresh farmers market vegetables

Summer Vegetable Pasta Salad fresh farmers market vegetables

Vegetariske appetitvækkere.

Vegetariske appetitvækkere.

20 Zucchini opskrifter til sommer Blad nutrisystemet blog

20 Zucchini opskrifter til sommer Blad nutrisystemet blog

Økologiske soltørrede abrikoser

Økologiske soltørrede abrikoser

Creamy chicken and sundried tomato pasta

Creamy chicken and sundried tomato pasta

Sun tørret tomat og feta pasta salat Twin Cooking Project af Sheenam Muskaan

Sun tørret tomat og feta pasta salat Twin Cooking Project af Sheenam Muskaan

Feta Herb and SunDried TomatoStuffed Chicken

Feta Herb and SunDried TomatoStuffed Chicken

Sundried Tomat Pesto Kylling Fileter Opskrift Moy Park Kylling

Sundried Tomat Pesto Kylling Fileter Opskrift Moy Park Kylling

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.