Æg salat uden mayo

Æg salat uden mayo

Denne laks salat sandwich er en simpel, lækker såvel som sund måde at betjene konserves laks eller laks rester. Den indeholder en håndfuld omhyggeligt udvalgte ingredienser, der supplerer fisken uden at tilføje for mange kalorier, da der ikke er nogen mayo. Salmon salatfyldningsblandingen er cremet, lidt crunchy, forfriskende og fuld af smag, perfekt til at tjene med dit yndlingsbrød!

Dette nej mayo laks salat sandwich er ret alsidig og kan serveres på en række måder, med eller uden yderligere ingredienser afhængigt af din præference og hvad du har på hånden. Her er nogle valgfrie ekstraudstyr, du kan lide at overveje at bruge, når du bygger din sandwich:

Denne sunde laks salat sandwich kan laves ved hjælp af noget brød, mine personlige favoritter omfatter pumpernickel, fuldkorn / fuld hvede podet brød og pita. Denne laks sandwich smager lækker på egen hånd, men kan også ledsages af salater som sprød coleslawor shredded rå sukkerroer salat og forvandlet til et let måltid.

Hvis du gør denne mayo gratis laks salat sandwich opskrift id elsker at vide, hvordan det viste sig for dig. Har du lavet nogen swaps eller bruger yderligere ingredienser? Lad mig vide i kommentarerne nedenfor, tak!

Betjening: 1 Stigende kalorier: 287kcal Kulhydrater: 31G Protein: 29G Fedt: 9g Mættet fedt: 1G Polyunsættet fedt: 4G monoumættet fedt: 3G transfedt: 1G Kolesterol: 56mg natrium: 943mg Kalium: 723mg Fiber: 3G Sugar: 5g: 723mg fiber: 3g sukker: 5g Vitamin A: 424IU Vitamin C: 5mg Calcium: 150mg Iron: 3mg

Den vigtigste ingrediens, selvfølgelig, er æg. For ægsalat har du brug for hårdkogte æg med faste æggeblommer. Jeg bruger store æg lige ud af køleskabet. Jeg nedsmer dem i kogende vand omhyggeligt med en ske og lad dem lave mad i 12 minutter.

Hvis du tror æg salat uden mayonnaise er som brød uden smør, pizza uden ost eller ost uden krakkere, så læs videre og tag hjerte: det viser dig, at du kan gøre en lækker æg salat sans mayo, og du kan stole på Denne opskrift fra en person, der kender æg på et fagligt niveau. Vi har kyllinger så en ting, vi altid har på hånden, er æg, siger kok og madforfatter Laura Sampson af Little House, Big Alaska.

Så hvorfor prøv for et nyt spin på en klassisk skål? Det var en familie stof, Sampson fortalte os. "Alle var syge af regelmæssige æg salat og quiche, så vi forsøgte dette twist på æg salat, og det var et hit." Dette er også en sundere tage uden offer i smag. Du vil også sætte pris på, at opskriften kræver mindre end 10 minutters praktisk indsats, forudsat at du allerede har hardkogt æg på hånden. Og hvis ikke, har det hårdkogte æg alle 9 minutter til at lave.

Der er en anstændig chance du overcooking dine hardkogte æg og ikke engang at vide det. Spørg dig selv dette spørgsmål: Elsker du hårdkogte æg og sætter dem i alt fra sandwich til salater til wraps? Hvis ikke, så er der en god chance, du overdriver det.

Tilsæt olie, eddike, salt og peber til en lille krukke og ryst den, indtil de er alle godt kombineret. Alternativt kan du blande disse ingredienser i en lille skål. På nogen måde kan du også lave en stor batch og reservere denne vinaigrette til brug her og til andre retter, da det er en perfekt lys salat dressing eller en stor dråbe til sandwich, og det vil holde sig godt i en krukke i køleskabet for et nummer af dage skal du bare sørge for at røre eller ryste godt før hver brug.

Skræl ægget og dem i en blandeskål, og derefter mash dem med en gaffel, indtil æggene er godt nedbrudt. Nowadd vinaigrette over toppen af ​​æggene og rør alt sammen for at kombinere. Og tag derefter tesalt og peber og tilsæt dem som ønsket efter smag.

Laura Sampson og hendes familie bruger normalt denne æg salat tjente som to åbne sandwicher, eller som regelmæssige sandwicher, men du kan også kaste den i en flatbread eller pita eller tjene det over toppen af ​​en grøn salat, og Du kan tilføje i bacon, tomater, bøffer og meget mere.

Men for en rigtig godbid, prøv en anden anbefaling fra Sampson: Jeg elsker at tilføje Alfalfa spirer til dem, siger hun, og tilføjer andre spirer, der også fungerer godt! Den behagelige crunch af spirer er den perfekte balance til æggene, især oven på et tykt skive ristet brød.

Det er ligegyldigt, om du er fan af Hellmanns eller en hertugens hengivenhed, hvis du er sydligere, forstår du betydningen af ​​mayo til en sydlig sandwich. Der er et par meget elskede sandwicher fra hele regionen, der sandsynligvis ikke ville være så populært som de er i dag uden -hjælpen af denne klassiske krydderi. Vi har samlet vores favoritter nedenfor sammen med masser af opskrifter, hvis du vil piske en sandwich spred i denne sæson. De er Deliciousand Ingen af ​​dem ville være komplet uden en Dollop Mayo.

Den lækre sydlige parts spredning gør en knockout sandwich, en af ​​ingredienserne heraf er mayo. Gør hvad du vil til at pimiento cheeseadd jalapenos, bland dine oste, få kreativ med spicesbut ikke engang tænk på at forlade mayoen. Ecipes: Pimiento ost spredte opskrifter

Po'Boy Sandwiches er en New Orleans Classic. Men hvis du ikke kan gøre det til Louisiana når som helst snart, de er nemme nok til at piske op i dit eget køkken. Vores favorit opskrift kræver rejer, kreolsk sennep, limejuice og romaine salat lagdelt på Hoagie rollswith en dosis Mayo også for godt mål. Ecipe: Grillede rejer po'boys med hurtig rà © moulade sauce opskrift

Er kikærter salat sandwicher veganer?

Mens jeg forsøgte at finde ud af, hvad jeg skulle tjene denne kyllingesalat på, fandt jeg disse croissanter i bulkbageriet på min lokale købmand. De var små om størrelsen af ​​min håndflade og buet i en komplet cirkel.

Gør en god sandwich er let. Alt du behøver er noget deli kød, et par blade af salat, et stykke ost, måske lidt løg eller tomat og en glat af mayonnaise. Siden det er sådan en no-brainer, der sidder fast i en sandwich rut, kan der ske temmelig let. Når dine smagsløg længes efter noget mere spændende, bytter den kedelige mayo for en af ​​disse seks sandwichspreads. De er nemt, alsidige, Andmuch mere spændende end noget, du finder i butikken. Gør dig klar til at udsende din sandwich.

Hver Bagel Shop tilbyder et godt godt udvalg af spreads at gå på deres bagværk, herunder en vegetabilsk version. Bortset fra den lejlighedsvise kunde, der gør en indsats for at konstruere en sund bagel, synes ingen virkelig at gå til de ting, da det ikke har så meget smag. At lave din egen er en helt anden historie. Pioneer Womans opskrift er fyldt med crunchy grøntsager, grøn løg, hvidløg og dill. Dens miles foran enhver pakket version, du har smagt. En bagel kan være det indlysende valg, men vi elsker dette spredning på en sandwich med kalkun, røget laks eller grillet kylling.

Satay er en menu buzzword, der straks får mest til at tænke på en jordnøddesmørbaseret sauce fra detailand. Det viser sig, at det ikke er rigtigt rigtigt. For at startere refererer udtrykket faktisk til det skewered kød, du finder i Thailand, Malaysia og Indonesien. Hvad angår saucen, varierer det ganske lidt afhængigt af regionen. Den eneste ting, de alle har til fælles, er dog brugen af ​​hele jordnødder. Det er rigtigt, ingen jordnøddesmør.

Denne Satay Sauce-inspireret Reciefrom Alvorlig Eksenskabsafbrydelse fra tradition, men vi tror ikke, du tænker efter en smag. Det er også meget nemmere end at pounding ingredienserne med en mørtel og pistle. Selvom kokosnødmælkspulver lyder uklart, skal du kunne finde det på de fleste asiatiske markeder. Brug spredningen til at give et thailandsk twist til en kalkun sub med masser af crunchy veggies og nogle cilantro eller gøre en helt anden tage på en jordnøddesmør og banan sandwich.

Denne tangy avocado spredt fra dame bag gardinet er for folk, der ikke har mere end et par minutter at spare. Bare mash sammen nogle avocado, kærnemælk, og ranch krydderier, og det er godt at gå. Resultatet er en cremet concoction, der smager som et ægteskab af ranch dressing og guacamole. Det smager godt på næsten alt, så lad din fantasi løbe vildt.

Gør hummus derhjemme er virkelig nemt, men teksturen kommer aldrig ud som smoothas versioner fra butikken. Årsagen til forskellen er, at de fleste af os ikke bruge 20 minutters skrælning kikærter, før de blander dem i fødevareprocessoren. Du behøver ikke at bosætte sig forgritty dip, selvom. Bare vælg en anden bønne.

Denne enkle urt og hvide bønner spredt fra åh mine veggies bruger Cannellini bønner til at få en tekstur, der er perfekt cremet med alt travlt. Bare kast alle ingredienserne i fødevareprocessoren, blend, og det er klar til at spise. Du kan også erstatte nogen af ​​dine yndlings urter.

Når du vil give din sandwich et stort løft af smag, prøv at lave et parti skabet kogning soltørret tomat pesto. Mens manyrecipes for denne krydderiment kræver yderligere 20 minutter til at suge shriveled frugt, denne versionskips, der træder ved at bruge tomater pakket i olie. Pesto smager godt som det er, men du kan blande et par teskefulde i nogle mayo, hvis du foretrækker en cremet spredning.

Roast beef toppet med en cremet peberrod sauceis en standard på gode sandwich butikker. Selvom spredningen lyder elegant, det er bemærkelsesværdigt let at lave i dit eget køkken. Prøv denne hurtige version fra Allrecipes. om at se for dig selv. Bare rør sammen alle ingredienserne, og derefter pop blandingen i køleskabet. Det vil være klar, når hunger rammer. Vi kan også godt lide denne spredning som en krydderi ved siden af ​​bøf.

Denne hurtige og nemme kyllingesalat med græsk yoghurt, kærnemælk, sennep, og et strejf af hot sauce bliver en sommer hæftning nyd det på picnics, til frokost og endda middag! Dens en mere nem og lækker salatopskrift at tilføje til din menurotation

Tilpasset fra opskriften jeg fandt i denne kogebog, hverdagens mad frisk smag hurtigt; Forfatter, Martha Stewart; Publisher , Clarkson Pottler / Publishers, et aftryk af Crown Publishing Group, en division af tilfældigt hus, inc.; ISBN 978-0-307-40510-4.

Hvilke ingredienser har jeg brug for at gøre denne nemme kylling salat opskrift?

Betjening: 1G Kalorier: 173kcal Carbohydrater: 2G Protein: 25G Fedt: 6G Mættet fedt: 2G Kolesterol: 71 mg natrium: 139mg Kalium: 307mg Fiber: 1G Sukker: 1G Vitamin A: 339iu vitamin C: 6mg Calcium: 37mg jern : 1mg.


Populær i dag

5 New Funeral Food Trends For 2018

5 New Funeral Food Trends For 2018

Hvid Rum Autumn Sangria

Hvid Rum Autumn Sangria

Homemade Fruity Red Wine Sangria Recipe  Happy Foods Tube

Homemade Fruity Red Wine Sangria Recipe Happy Foods Tube

Chilled White Wine Sangria Gele

Chilled White Wine Sangria Gele

Rødvin sangria opskrift, hvad laver madlavning amerika

Rødvin sangria opskrift, hvad laver madlavning amerika

Sangrita hvad gør tequila completo

Sangrita hvad gør tequila completo

Sylvanas recipe cookiesized version of the beloved Sans Rival

Sylvanas recipe cookiesized version of the beloved Sans Rival

Sans Rival Goldilocks Opskrift Bog

Sans Rival Goldilocks Opskrift Bog

allplants  World Vegan Month Cakes Around The World

allplants World Vegan Month Cakes Around The World

Sans Rival Cake Recipe Food News

The best Sans Rival recipe ever Try it, you will love it

Lær mere
Sans Rival Cake Recipe  Food News

Nyankomne

AppleButterscotch sans rivaliserende

AppleButterscotch sans rivaliserende

Silvanas og Sansrival af Sans Rivalquezon City Distributor, Calabarzon 09453443320

Silvanas og Sansrival af Sans Rivalquezon City Distributor, Calabarzon 09453443320

Santa Cookie Milk Cuttingcharcuterie Board

Santa Cookie Milk Cuttingcharcuterie Board

Santa cheese platter gift set

Santa cheese platter gift set

Black Bean Recipes That Prove The Store Cupboard Ingredient Is A Star

Black Bean Recipes That Prove The Store Cupboard Ingredient Is A Star

Cream Cheese And Black Beans Recipes 137

Cream Cheese And Black Beans Recipes 137

Sæsonen for gryderet

Sæsonen for gryderet

Santa Fe Bean Soup Recipe  Food News

Santa Fe Bean Soup Recipe Food News

Crock pot kylling santa fe suppe

Crock pot kylling santa fe suppe

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.