Krabbe noodle suppe i Vietnam og hvad du kan bekymre sig om det

Krabbe noodle suppe i Vietnam og hvad du kan bekymre sig om det

Mens jeg vokser op, tilbragte jeg mange af mine weekender på det lokale buddhistiske tempel til vietnamesiske sprogskole og religionsklasser. Jeg har så mange gode minder om, hvordan de buddhistiske nonner altid sørget for, at jeg havde noget at spise. Jeg hadede at gå til vietnamesisk skole, ved du, hvor mange versioner af bogstavet mere

På trods af at det føles som hele tiden i verden nu på grund af denne pandemi, finder jeg stadig mig utålmodig til tider. Jeg var på at trang bn riêu den anden dag, men ønskede ikke at tilbringe en hel dag og ventede på suppe at lave mad. Men så huskede jeg - jeg har en instant pot! Hvorfor NOTREAD MERE.

Kender du den følelse, når du længes efter en bestemt mad, og hvordan at trang indtager dine tanker, indtil du tilfredsstiller det? Jeg får den følelse snarere ofte, og hver siden jeg kom tilbage fra Austin den anden måned, ville Ive spise en kæmpe skål med Bún riêu. Hvorfor? Jeg vidste ærligt ikke. ead More.

Vegan Bun Rieu serveret med tofu, halm svampe og sojabaseret krabbe omelet i en vegetabilsk bouillon over vermicelli

Trin 16: Efter 5-7 minutter, så drys nogle mel i tofuoverfladen, bland den. Dette trin er meget vigtigt for at gøre denne skål en af ​​vietnamesiske opskrifter vegetarisk. Melet vil bidrage til at holde sojasøen med andre ingredienser og flyde til overfladen pænt. EN

Trin 17: Du kan tage æblerne og pære i bouillon af trin 1 ud, efter at den er kogt grundigt. Vi vil ikke bruge dette, men du kan drage fordel af det for at lave en dessert med det. Filtrer bouillon, så det ville være klart, så tilsæt tomaterne, svampe, stegt tofu i, kog dem i 15 minutter.

Plumes of Stream udbrud i spisestuen, da tjener skyndte skubber skuffet skåle fra køkkenet til at vente spise. Hver eneste stor nok til et lille barn til at bade i, fyldt til brimmen med kogende varm bouillon og vermicelli nudler, er hver portion som en selvstændig bundløs buffet. Ingen appetit kan stige til udfordringen, på trods af den tvangslibelige suppe, eksplosiv med friske chilier, redolent med lyse citrongræs og frisk cilantro. Du tror, ​​at denne vildt populære ordre var noget meget genkendeligt som Pho, men du skal være forkert. BN Riêu, vietnamesisk krabbe noodle suppe, er den værste holdt hemmelighed, at den vestlige verden bare går ind på.

Kompliceret at forberede, de fleste opskrifter lægger krav på over to dusin komponenter til suppebasen, endsige de ekstra garnisher, der afslutter hver boblende kedel. I betragtning af at vanskeligheder og bekostning af sådanne luksuriøse ingredienser vil BN Riêu typisk være forbeholdt særlige lejligheder, men at sondring er falmet med øget velstand og tilgængelighed . Alligevel, hvis du håber på en kødfri fax, når du spiser ud, vil du være mere tilbøjelig til at blive ramt af belysning på vej ud til restauranten. Få kokke ser vegetariske alternativer til den særprægede tekstur og smag af frisk krabbe. Men de har klart aldrig oplevet frisk yuba.

Dette var engang i de øverste retter lavet af risnudler i Asien indført af CNN turisme. Sammenlignet med andre lignende retter som Pad Thai i Thailand, Char Kway Teow i Malaysia, har vietnamesisk krabbe noodle suppe stadig sin egen umiskendelige stil. Ifølge den kulinariske strøm af det tropiske landområde skaber denne idylliske skål en række smagsstoffer, der sjældent findes i et andet sted. Derfor er det i køkkenopdagelsesrejsen, det er virkelig værd at prøve.

Jeg - oprindelsen af ​​vietnamesisk krabbe noodle suppe

Dette er en velkendt skål med folk fra South Vietnam. Men dets oprindelse begynder virkelig fra den nordlige region. Siden oldtiden er hanoerne berømte for deres sofistikering i at spise, og denne folkeskål har bidraget til de karakteristiske træk ved Hanoi Cuisine. Langs Vietnam er smagen madlavning måde af denne mad påvirket af regionale faktorer. Således er det ikke kun en skål; Det handler også om et varieret kulturelt perspektiv.

II - Forskellige versioner af Bun Rieu Cua

Dette er kendt som en rustik skål anbefales til alle at opleve. Det har en rig smag fra krabbepastaen, men eftersmagen er stadig harmonisk takket være krydsens vands sødme. Ver, kombinationen mellem den hot-serverede bouillon og nudler, stegt tofu og krydderier bringer også en følelse af overraskelse. En standard lækker skål med krabbe noodle suppe skal have klar bouillon, rød krabbe pasta, en god lugt uden fiskelighed, sødme, lidt sur og fast krabbekød. Ingredienser: Risfeltkrabber, Krabbe Roe, Tørret Rejer, Tomater, Fried Tofu, Løg, Rejerpasta, Eddike, Friske Risnudler, Urter og krydderier.

Baseret på den oprindelige type tilføjes denne skål jorden svinekød for at øge rigdom for dem, der kan lide smag. Tubformede knogler simmeres omhyggeligt for at lave bouillon. Krabbe erstattes med tørret rejer. Efter alt tilsættes kød blandet med æg og cashew olie for at øge fedt og sødme til bouillon. Ingredienser: Ground kød, rørformede knogler, tørrede rejer, stegt tofu, hvide radiser, tomater, pærer af hvidløg, kyllingæg, løg, friske risnudler, krydderi.

Bun Rieu Thanh Hong Bun Rieu Thanh Hong, 20 år gammel, bevarer stadig den gamle oprindelse smag, som er kernepunktet for restauranten at bevare kunder, når de kommer her. Udover vietnamesisk krabbe nudelsuppe serverer restauranten også krabbepasta hotpot, blandede nudler. Adresse: 42 HOA MA Street, Hai BA Trung District Åbningstid: 6. 0 a. - 10 s. Pris: 50.000vnd / skål.

Bun Rieu Miss Nga åbnet i 1988, Miss Nga's Bun Rieu Noodle Restaurant er nummer ét sted i District 4 for at nyde en god skål krabbe noodle. Den lækre smag af bouillon, krabbe pasta og gris trotter skaber uforglemmelige højdepunkter. Adresse: 64 Nguyen Huu Hao Street, District 4, Ho Chi Minh City Åbningstid: 12 A. - 7 s. Pris: 20.000 - 35.000vnd / Bowl Vietnam er et rigt kulinarisk land, hvor det serverer et komplet udvalg af retter blandet fra øst til vestkulturer. Den eksistens af enkle retter som Bun Rieu Cua eller Crab noodle suppe med alderen næsten et halvt århundrede bringer stadig en sådan interessant og unik harmonisk smag.

Hvis du prøver denne opskrift, vil jeg elske at høre din feedback og se din smukke genskabelse. Forlad mig en kommentar, bedøm det og tag voon. Eng og WoonHeng til dine fotos på Instagram eller Facebook. Glad madlavning, venner!

Hvis du kan lide en smagfuld bouillon, der er krydret, sur og salte, så vil du gerne gøre denne slurpilicious Vegan Bn Bò Huế i dag! Buillon er lavet af en kombination af frugter og grøntsager, der blev simmeret til at frigive al den vidunderlige aroma. Derefter parret med en tykke runde nudler sammen med en række urter og grøntsager til garnering.

Hvis du ikke behøver at holde denne opskrift vegansk, men ønsker at forblive vegetarisk, er der flere måder, du laver din skål mere, der minder om traditionelBun Rieuby, der tilføjer et krabbelignende element. Der er flere måder, du kan gøre:

Ofte, hun ville gøre BN Riêu, en populær vietnamesisk tomatnudamskål smagfuldt med tomater, rejerpasta og en kød bouillon. Hun ville forberede bouillon natten før og gøre resten af ​​toppings til at tjene sammen med det næste morgen før vi går ud.

Hanoi er en madelskere drøm de valg synes uendelige; Nudler af alle former og størrelser, fluffy ris, stegt ris, klæbrig ris og tilstrækkelige sorter af suppe til at fylde Hoan Kiem Lake et par gange over. Tilføj til alt det, kød og fisk, der er stegt, Grillet og helbredt, og du har en smuk velsmagende frokost. Men vi er glemmer noget ikke alle er en Carnivore . For en vegetarisk kan Hanoi være en frustrerende Frokostmål Der er ganske bogstaveligt talt masser af friske grøntsager, men hovedgaden Madretter kan bare ikke komme væk fra kød. Hvis du spiser fisk, vil det være nemt, men hvis du er vegetar betyder, at du ikke rører noget, der engang svømmede eller gik, er opgaven lidt sværere. Men fortvivler ikke, at der er nogle lækre ting derude for dig, hvis du ved, hvor du skal se!

Som med hver gade mad stall skal du bare tage et sæde, vent ikke på at blive bedt om at sidde ned. Hvis tingene er optaget, kan du vente, eller bare flytte til næste sted. Dette er gadefoder og ting bevæger sig hurtigt, så du vil ikke vente på lang tid.

Skålen kommer i en stor skål med krabbepastaen og tofu hviler på toppen. Husk at give det en røre, før du starter. Chilli pasta fungerer godt med suppe, men pas på, at det er alvorligt varmt så slidbane med forsigtighed! Du vil også se eddike på bordet en klemning af dette bringer smagen pænt ud, så sørg for at tilføje nogle.


Populær i dag

Creamy vegan ramen nudler den koreanske veganer

Creamy vegan ramen nudler den koreanske veganer

Chicagostyle vegetariske hotdogs

Chicagostyle vegetariske hotdogs

Sorte bønne chilaquiles verde søster griver morgenmad

Sorte bønne chilaquiles verde søster griver morgenmad

Sommer vegetarisk chili.

Sommer vegetarisk chili.

Best Vegetarian Chili

Best Vegetarian Chili

How to prepare a vegetarian Christmas buffet

How to prepare a vegetarian Christmas buffet

Kashmiri Collard Greens Opskrift Sådan laver du Kashmiri Collard Greens Opskrift Hjemmelavet Kashmiri Collard Greens Opskrift

Kashmiri Collard Greens Opskrift Sådan laver du Kashmiri Collard Greens Opskrift Hjemmelavet Kashmiri Collard Greens Opskrift

Gluten Free Cornbread Stuffing  The Mindful Hapa

Gluten Free Cornbread Stuffing The Mindful Hapa

Vegetarisk æg og hashbrown gryderet

Vegetarisk æg og hashbrown gryderet

Kalorier i vegetarisk aubergine lasagne ingen nudler kalorieindhold, fedt, carb, fiber og protein info

Forbered denne velsmagende aubergine lasagne til en simpel vegetarisk skål i aften. Hvidløg, ost, pasta sauce og grøntsager kommer sammen for outofthisworld smag i denne EasyTomake Aubergine Lasagna Opskrift.

Lær mere
Kalorier i vegetarisk aubergine lasagne ingen nudler kalorieindhold, fedt, carb, fiber og protein info

Nyankomne

Mexicansk vegetarisk fajitas opskrift

Mexicansk vegetarisk fajitas opskrift

30 Meatless Instant Pot Freezer Meals VeggieConverter

30 Meatless Instant Pot Freezer Meals VeggieConverter

Vegetarisk fryser måltid plan langsomt komfur opskrifter

Vegetarisk fryser måltid plan langsomt komfur opskrifter

This 4ingredient Thaistyle cabbage stir fry is easy to make, delicious and healthy. Serve it with rice and youre in for a great quick meal

This 4ingredient Thaistyle cabbage stir fry is easy to make, delicious and healthy. Serve it with rice and youre in for a great quick meal

Sund mikrobølgeovn æg morgenmad sandwich foodiecrush. om

Sund mikrobølgeovn æg morgenmad sandwich foodiecrush. om

Rød lentil suppe let og lækker suppe klaras liv

Rød lentil suppe let og lækker suppe klaras liv

De 7 bedste steder at spise og drikke Vegan i Cincinnati, Ohio The Beet

De 7 bedste steder at spise og drikke Vegan i Cincinnati, Ohio The Beet

Cheesy Baked Grits Casserole Vegetarian Recipe

Cheesy Baked Grits Casserole Vegetarian Recipe

Roasted Vegetable Gumbo  Zatarains

Roasted Vegetable Gumbo Zatarains

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.