Hvid asparges Billede af restauranten på hovedstaden London

Hvid asparges Billede af restauranten på hovedstaden London

Du leder efter autentisk spansk asparges, men. Vidste du, at mest asparges, der er blevet pakket som spansk, er faktisk kinesisk? Selv de bedste kendte mærker som "Cojonudos" eller "Leyenda" indeholder kinesisk asparges! Tro ikke på det: Du kan selv kontrollere etiketten. Men ikke alt går tabt for dem i Det Forenede Kongerige, der gerne vil nyde autentisk spansk hvid asparges. Emperatriz er et mærke, der stadig tror på de sande produkter fra Spanien og beviser det med oprindelsescertificeringen ved, at "Denominación de Origen", som giver et produkt, der er produceret i et bestemt område i Spanien, og opfylder alle kvalitetskravene for dem . En garanti for kvalitet for disse asparges, og for dig, den bedst smag og ømme asparges, som Spanien har at tilbyde uden tilføjede kunstige tilsætningsstoffer, farvestoffer eller konserveringsmidler.

Blød, sød, hvid asparges fra Navarra stor i salater. Disse hvide asparges spyd er helt hvide, idet de er blevet høstet, før de når jordens overflade. På Navarrico vælges alle grøntsagerne, skrællet og rengøres med hånden. Høstning kræver veluddannede pickers og skal udføres i en begrænset periode for at fange dem, mens de er bedst.

Vi siger en velkommen hej til britisk asparges i slutningen af ​​april og farvel igen i juni, hvilket betyder at vi skal lave mad og nyde denne speared veg på alle måler, flere gange om ugen, morgenmad, frokost og middag.

Populariteten af ​​asparges er vokset enormt i de seneste år, især med den overflod af tv-madlavningsprogrammer og berømthedskokke. Dens en alsidig grøntsag, der kan koges på en række måder kogt, dampet, grillet, stegt eller endda grillet og som kompatible med pasta- eller risretter som med kød-og-to-veg.

Uanset om det er toppet med en stegt æg og hollandaise sauce eller nydt med en Spritz of Lemon, har British Asparges Amild, jordet smag, der kan forbedre enhver plade, butalso gør for et sundt, lækkert måltid alt alene.

Så hvorfor skulle du sætte asparges på din plateasparagus, ikke kun smager godt â € "det er også godt for dit helbred. Rig på vitaminer, den øger immunsystemet og hjælper blodpropper, samtidig med at det forbedrer stor tarmenes sundhed. Derudover er det mildt diuretikum, der hjælper med at afgifte kroppen â € "udlånsvægt til sin rolle som en tømmermænds kur!

Det er ingen hemmelighed, at den fineste asparges kommer fra Loire Valley - udpeget til varsel for over 500 år siden af ​​Kings of France. Faktisk elskede Louis XIV Asparges så meget, at han flyttede en vis produktion til Versailles Palace og Knighted sin Gartner Jean-Baptiste Le Quintinie, da han formåede at dyrke asparges fra december til juli.

På Wellocks mener vi dog, at Asparges er bedst fra marts til juni en sand harbinger af foråret. Vi tror også, at Asparges produceret af Frederic og Laura Poupard på Langevine er det bedste, der er en perfekt ingrediens.

Pouparderne er ikke dine typiske Loire Valley Asparagus dyrkere. Frederic Poupards far var en kvæghandler i Loire-dalen med en vingård og to hektar asparges. Efter at have forladt skolen, ønskede unge Frederic ikke at følge i sine fædres fodspor i kvægvirksomheden eller vinmarkerne, så hans far gav ham mulighed for at tage asparges og lave sin egen vej. Normalt blev asparges plantet som en sidelinje for familier i området for at gøre en lille ekstra indkomst, og som Fallow-afgrøden for at hjælpe med at forny gamle vinmarker før genplantning. Poupard tog det dog på og fokuseret på at producere bare asparges.

Vi har den rigtige kombination af vejr, menneskelige miljø, traditionelle landbrugsmetoder og jord og efter 12 års eksperimenterende WEVE har været i stand til at gøre det rigtige valg af asparges sorter, der passer perfekt til disse forhold, forklarer Frederic.

Gårdsjorden Sandy med et højt kalkindhold opdrættes ved hjælp af traditionelle metoder og med en let hånd. Det er helt organisk, fri for kunstgødning og pesticider. Vi er heldige at være velsignet med en god terroir, og det er vigtigt at bevare det for fremtidige generationer, for sunde arbejdere og for perfekte produkter, siger han.

Poupard køber specielt dyrkede rødder, der er plantet og tendens til tre år før beskæring begynder. Før hver høst er furrows pløjet mellem asparges rækker, og kamme er skabt over planterne for at tillade asparges spyd at vokse under jorden. Dette frembringer den meget eftertragtede hvide asparges, som vælges for hånden, når en pearly spids gennemborer jorden. Efter seks til otte timers eksponering for lys ændrer de hvide tips farve skaber lilla tippet asparges. Efter udsættelse for lys i 1 til 2 dage vender asparges den mere velkendte grønne farve og udvikler en skarpere smag.

Langevine asparges smager som foråret stærke, friske, rene, søde og helt ømme, da Poupard kun høster det fineste spids af hans afgrøde. Spears bevarer deres skarpe friskhed som følge af hurtig afkøling på Langevine, som alle asparges afkøles inden for to timer efter at blive plukket.

Poupard siger, at asparges ikke behøver at være regelmæssig størrelse eller samme farve for at være perfekt. Hvad er vigtigt, siger han, er, at bunden af ​​spidsen altid er bredere end spidsen, at den ydre hud ikke er groft, og at kødet inde har en opalescerende skinne som perlemor med ingen bitter efter smag.

Og under det vågne øje og ømt kærlig pleje af pouparderne leverer Langevine helt sikkert. Hvid, lilla-tippet eller grønt, dette er fantastisk god asparges â en eksplosion af smag og smag uden nogen bitterhed. Du kan endda spise det rå, barberet i delikate sliver.

Når du har prøvet det, forstår du, hvordan Asparges tjente sit ry som en af ​​naturens mest mystiske og eksotiske grøntsager en favorit af konger og en af ​​de ældste signaler fra Moder Jord, som vinteren er virkelig over.

Det er næppe overraskende, at Lukasz har et øje med spotting White Asparges: Den 33-årige har rejst til Hof Grothues-Potthoff, en gård ejendom med et bageri, gårdsbutik og hotel, i sende 42 miles syd vest for Münster I de sidste otte år for at hjælpe høst og sortere op til 100 tons Tysklands hvide guld. Hver april forlader han sin kone og arbejde i Poznaå, Polen, at arbejde 10 timer om dagen, seks dage om ugen, indtil den officielle ende af sæsonen den 24. juni, Saint Johannes Feast Day. Det ligner backbreaking arbejde, men Lukasz nyder det grundigt. "Det er tilfredsstillende, og pengene er meget bedre end at reparere computere hjem," siger han.

Hvid aspargesæson fejres med en lidenskab i Tyskland, og jeg er kommet til den flade, slotfyldte region Mnsterland, med sit maritime klima og sandjord primet til foråret grøntsags produktion, for at finde ud af hvorfor. Elmar Grothues, som med sine søskende overvåger en 14-generations-gammelt familiegård, tager mig til et nyligt plantet felt. Træk et bundt af rødder fra jorden â € "En klynge af jordiske rotter 'haler knyttet til en fjende grøn skyde â €" Han forklarer den arbejdskrævende hvide asparges-voksende proces. Det kræver præcis plantning og konstant overvågning af jorden, der er opstået over spydene for at forhindre, at de udsættes for sollys: Hvis det er for varmt, for koldt, for vådt, tørt eller hårdt, påvirkes vandets vækst. Det er hårdt arbejde lettere gennem moderne teknologi og støtte fra et samarbejdsområdet lokalt netværk: Elmar bruger gødning doneret af en svin gård; Deres aspargesaffald går til en mejeriavl som kofoder.

Vi ankommer til gården, ligesom Lukasz og hans kolleger er hoistering kasser, der indeholder om morgenen høst fra deres lastbil og ind i en laden. Kasserne er fyldt med koldt vand for at holde asparges ved høje friskhed. Den skinnende stål sorterings maskine er en virkelig hyldest til den tyske kærlighed til systemer og procedure; Hvert spyd er skåret til en ensartet længde, før de bliver computeranalyseret, klassificeret og spyttet ud i en af ​​20 vandtrug til manuel indsamling og opbevaring. Den ligeordnede, glateste, hvide spyd med en tæt lukket hoved kommando en langt højere pris end de wonky, brudte eller misfarvede. Jeg spekulerer på, om deres udseende er en afspejling af kvaliteten. Ikke overhovedet indrømmer Elmar, temmelig sheepishly, det smager det samme. Vi kan godt lide det ser pænere på pladen.

Today, the market is still shunned by some locals those who prefer to buy their white asparagus from source. Heading out at weekends into the countryside, often by bicycle surrounded by a spectacularly flat landscape, it's obvious why Münster is Germany's cycling capital they like to support local producers, and they want know where their food comes from. Having cottoned onto the idea that Münsterites like a day trip, many farms now open a restaurant in the harvest season, serving white asparagus dishes in the sunshine, right where it's grown.

It's a short walk from the marketplace to Altes Gasthaus Leve, a traditional German restaurant that's been in the same family for three generations. Joseph Horstmller greets me at the end of the long, wooden bar, eyes twinkling, salt-and-pepper beard neatly groomed, and bowtie knotted meticulously beneath his chin. He has the manner of natural-born host, and the air of a man who likes the finer things in life. During the high season, he tells me, his restaurant serves up to 100kg of white asparagus a week.

This is the best of the best local produce, prepared and cooked very simply, and I suddenly feel terribly spoilt. Paulina puts down two stainless steel sauce boats next to my plate. One is filled with a bright yellow hollandaise so thick it wobbles, the other with a pool of glossy melted butter. I ask why she likes white asparagus, and she gives the same answer I keep receiving: It's around for such a very short time and has such a fine taste, plus its full of vitamins, so it's really very healthy. I drown my white gold in butter.

As I learn about the traditional regional cuisine here cured meat and sausages, pumpernickel bread, stews that use up odds and ends it becomes apparent there's a focus on simplicity, quality, and avoiding waste. Culinary traditions are respected for the hard work they represent, and they're being embraced by the younger generations, too. Down by Münster's harbour once a bustling port now buzzing with cafes and bars I visit the Hafenkäserei, an organic dairy producing creatively flavoured Gouda and red smear cheeses using four-generation-old processes. In the dairy's cafe, the cheeses are served with beers from one of Münster's flourishing craft breweries. Elsewhere, at the six tiny Tolkötter bakeries dotted around town, over 50 different types of bread are sold a mix of traditional loaves made from old grains, innovative fruit loaves, and rye sourdough rolls.

Twenty-one-year-old Christine is sitting outside the farmhouse in the shade of a 200-year-old tree when I arrive, looking regal in a burgundy dress, embroidered cream sash and glittering tiara although she's eager to let me know she'd rather be wearing jeans and a T-shirt. Showing me round the small, tidy farm, Christine tells me the paid role involves promoting white asparagus at festivals and events all season on behalf of the regional growers' association.

We sit down at a table outside the farm shop in the late-afternoon sun, and Christine's mother Sabine appears with bowls of white asparagus soup. She's been running the farm for nearly 30 years. I ask her why the vegetable is so beloved in these parts. Wearing the sort of misty-eyed expression reserved for the very fondest of memories, she recalls her childhood: White asparagus was a wonderful treat, and expensive, because of the hard work required to produce it. We'd have it as a special meal on Sundays, or to celebrate Mother's Day or Pentecost. It's what you go home for to have cooked by your mum.

I think about this as I travel the long, straight road back to Mnster. Over the past three days, I've asked everyone I've met why white asparagus is so popular in Germany. Some said it's because the season is so short that they can't help but gorge themselves; others have expounded on its health benefits. Sabine's nostalgia, however, rings truer than these explanations, and Germany's passion for the white gold suddenly makes sense. Having learned what's important to many people here — a deep pride in their regional produce and respect for hard work; a love of good-quality ingredients prepared simply and without waste; and an appreciation for tradition — it seems that white asparagus represents all of this, a symbol of all that is Mnsterland. Isn't it lucky, I think to myself, that it tastes so good.

And what about this white variety that they love so much in Europe? Well actually its not a variety! White asparagus is the same as good old green asparagus but it has been blanched. Blanched? Yes, that is covered with 8 inch of mulch to keep sunlight and green chlorophyll-producing photosynthesis away from the ripening spears. The spears are harvested just before their tips break through the surface of the mulch. Prøv det!

For the rest of the summer, the remaining spears should be left to grow into stems and ferny foliage, as this will ensure the plants build-up food reserves for the following year's crop. The young asparagus spears should be harvested when they are 4 6 inches in length, by severing the spears 2 inches below the soil surface. The ideal way to do this is with an asparagus knife or a serrated-edged kitchen knife. Asparges smager bedst, når de spises frisk, men det vil normalt vare tre til fire dage i et køleskab.

Vores hjemmeside bruger cookies og andre teknologier, så vi kan huske dig og forstå, hvordan du og andre besøgende bruger vores hjemmeside. For at lære mere, herunder hvordan man styrer eller deaktiverer dem og din ret til adgang, berigtigelse og indsigelse, se vores cookie-politik. Ved at klikke på knappen OK accepterer du vores brug af cookies og lignende teknologier i overensstemmelse med din nuværende cookieindstilling og i i overensstemmelse med vores cookie-politik.


Populær i dag

Slowcooker White Bean Soup med Andouille og Collards Opskrift

Slowcooker White Bean Soup med Andouille og Collards Opskrift

White Bean Soup with Lemon and Garlic Cornbread

White Bean Soup with Lemon and Garlic Cornbread

Som en topping til nudler eller påfyldning af tacos, tarm parret godt med pickles, fordi surheden skærer gennem orgelens fattighed. Hvis du bruger bølget som en topping til nudler, skal du blot klippe de stewed stykker i tykke skiver og spise sammen med dit valg af nudler, bouillon og grøntsager.

Som en topping til nudler eller påfyldning af tacos, tarm parret godt med pickles, fordi surheden skærer gennem orgelens fattighed. Hvis du bruger bølget som en topping til nudler, skal du blot klippe de stewed stykker i tykke skiver og spise sammen med dit valg af nudler, bouillon og grøntsager.

Denne hvide brødopskrift er udgangspunktet for vores multigrain, rug og cinnamonraisinbrød. Se vores klassiske hvide brød HOWTO til StepByStep-instruktioner.

Denne hvide brødopskrift er udgangspunktet for vores multigrain, rug og cinnamonraisinbrød. Se vores klassiske hvide brød HOWTO til StepByStep-instruktioner.

Den utrolige sandhed af undre brød

Den utrolige sandhed af undre brød

chocolate cake with bavarian cream

chocolate cake with bavarian cream

StrawberriesAnceCream Poke Cake.

StrawberriesAnceCream Poke Cake.

Sådan farve hvid chokolade eller slik smelter maling lollipops video

Sådan farve hvid chokolade eller slik smelter maling lollipops video

Lilla blomkål en godbid for øjnene såvel som smagsløgene

Lilla blomkål en godbid for øjnene såvel som smagsløgene

Martha Stewart 14piece White Ceramic Interior Cookware Setlinen Walmart.com

Shop costco.com til elektronik, computere, møbler, udendørs levende, apparater, smykker og meget mere. Nyd lave lagerpriser på Namebrands produkter leveret til din dør.

Lær mere
Martha Stewart 14piece White Ceramic Interior Cookware Setlinen Walmart.com

Nyankomne

A Cheesy Twist on a Classic Cheesy Bchamel Sauce

A Cheesy Twist on a Classic Cheesy Bchamel Sauce

Easy White Bean Chicken Chili komfur den erfarne mor

Easy White Bean Chicken Chili komfur den erfarne mor

SlowCooker Spicy White Chicken Chili

SlowCooker Spicy White Chicken Chili

Easy Chicken Enchilada Pie gryderet Brug rester

Easy Chicken Enchilada Pie gryderet Brug rester

Creme af champignon sløvet joes opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Creme af champignon sløvet joes opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

No Egg Chocolate Mug Cake

No Egg Chocolate Mug Cake

White Chocolate Maple Cake

White Chocolate Maple Cake

Dessert kager hvid chokolade hindbær dessert kage

Dessert kager hvid chokolade hindbær dessert kage

Cherryflavored White Chocolate Hearts Opskrift

Cherryflavored White Chocolate Hearts Opskrift

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.