Den magiske af tør brinning

Den magiske af tør brinning

Som Weve skrevet før, springer brining, forbedrer mad, fuld stop. Brined kød, fisk, og endda tofu koge op jævnt krydret, juicier og mere lækker. Også fugtforøgelsen fra brining beskytter delikate proteiner mod overkogning. Derfor er Brining anbefales til større stege, som f.eks. Thanksgiving Turkey.

Men våd brining har sine ulemper. Det kan kræve en masse plads og undertiden fortyndede smag. Tør brinning forbedres på våd brinning. Det løser ikke kun alle disse problemer, men giver yderligere fordele af sig selv.

Så hvad er tørt brining? Simpelthen sætte, det involverer saltning og hviler derefter mad, før de laver mad. Dry Brining bruger fødevarerne egen fugtighed til at danne saltlage, der så suger tilbage i. Sammen med at producere saftige, smagfulde resultater, hjælper tørbring også os med at opnå bedre brune og sprød hud. Og nævner vi, at det også er en meget enklere proces, der tager meget mindre plads end vådt brining? Desuden er risikoen for sprøjt og rod helt væk!

Alt brænder, hvad enten det er våde eller tørre, årstider og tilføjer fugt til ubehandlede fødevarer for at forberede dem til madlavning. Sådanne fødevarer koger op juicier og med bedre tekstur end deres ubehandlede modparter. Brine bruges snarere end almindeligt vand, fordi dets saltindhold ikke kun grundigt sæsoner fødevarerne, men ændrer de indre proteiner til at holde fast på mere fugt. Dette gavner de fleste proteinrige fødevarer, men forbedrer især magert ting som kylling, kalkun og svinekød, som risikerer at tørre ud over høj varme.

Easy Homemade Bacon: Sådan laver du Dry Brine Bacon

To amerikanske hæfteklammer kombineret eftersmagning af denne opskrift, tror du, at vores Apple Pie Rub blev designet specielt til dette. Den brune sukker sødme sammen med kanel og clove noter kommer ud så glat og salte. At lave bacon fra bunden er et kærlighedsarbejde, der med denne opskrift tager 8 dage. Jeg har dog altid troet, at stoltheden i at lave din egen bacon med ventetiden, og smagen. Nå, du bliver nødt til at se selv. Her er nogle af inders og outs.

Frisk god kvalitet svinekød mælleskouldntbe for svært at finde, men jeg vil foreslå at arbejde med en lokal slagter for at få det bedste. Kvalitetskød kommer til at gøre en enorm forskel i nogen disyyturemaking. Bacon er ikke anderledes.

svinekød mave kommer ofte med huden væk fra allerede. Hvis svinekødet du får stadig huden, har du ingen frygt. Bare fjern det ved hjælp af en skarp kniv. Lav et snit Separerende Huden fra kødet og fortsæt med at trække huden tilbage, mens du går på kniven lidt mod huden. Nu kan du skære huden i mindre stykker og dybfrit dem til hjemmelavede svinekød!

For dette vil jeg også foreslå at få det største stykke svinekød mave, at din ryger kan håndtere. Bacon fra bunden tager lang tid, og du vil have mere. Otake fordel af indsatsen og tiden, du sætter ind i det ved at lave meget.

Againwere ved hjælp af vores æblepai gnide som krydderurten til vores bacon. Dette gnider sig selv er på den nederste side af salt, så vi kommer til at tilføje noget kosher salt til at støde på det op. Sørg for at bruge kosher salt og ikke iodiseret eller bordsalt. Iodiseret salt vil være for salt og vil overpower andre smag.

Vi har også brug for rosa salt, også kendt som lyserød kur eller hastighedskurning. Disse tre krydderier er alle dine, der skal nødt til at lave en virkelig rundkørsel. Når du er kombineret med Agood Sweetwood, der bruges til rygning, vil dine smagsløg være i Hog Heaven.

Efter at have kombineret ingredienserne til kur, anvend dem til svinekødsblynden. Dette vil effektivt tørre kødet. Vi vil ikke tilføje nogen væske til krydderiet, hvilket gør dette til en form for tør brinning.

Når svinekød er godt krydret, læg kødet i en storcockbag og derefter ind i en bageplade. Placer kødet i køleskabet i 7 dage. I løbet af denne tidsperiode skal du vende kødet hver 24. time for at sikre, at alle saltlage nævnt deplikere til kødet. Væske vil sive ud af parret, dette er en del af den krydderi, der brinerer processen.

Placer svinekød maven på en wire rack lined ark bakke og læg den tilbage i køleskabet i 24 timer. Denne proces med tørring ud af baconets overflade dannes, hvad der hedder pellicle. Pellicle er et klæbrigt lag oven på kødet. Det virker som en lim under rygningsprocessen. Pellicle trækker røg og smag og hjælper det med at klæbe og tilføje endnu mere smag til maven.

For vores røg valgte vi at bruge en blanding af applewood og hårdttræ, og det viste sig godt! Sæt svinekød maven ud ved stuetemperatur i 1 time før rygning. Dette vil endda ud af kødets temperatur før rygning. På den måde, Therewontbe så meget af en temperaturforskel, når du sætter det i rygeren. Fra rygertemperatur til hudtemperatur til intern temperatur. Vi vil have, at dette koger så jævnt som muligt, og dette trin vil hjælpe.

Afteritsdone Rygning, vi skal lade baconet hvile og derefter chill. Lad det hvile i 30-60 minutter ved stuetemperatur og derefter placere den i køleskabet i mindst 4 timer for fuldt ud at chill før skæring og stegning.

Skær baconet med en shardkniv så tynd eller tyk, som du kan lide det. Jeg foretrækker om skiver, men op til 1/2 fungerer godt. Pan Frying Denne bacon virker rigtig godt, hvis du kan lide de små sorte brændepunkter. Jeg kan godt lide at lave madlavning i ovnen, fordi det kommer ud den mest jævnt kogte, og jeg kan godt lide det anstændigt sprød.

6. Placer stativet med svinekød i rygeren. Du kan placere en engangspanel på stativet under svinekødet for at fange dryppings, hvis det ønskes. Kog i 3 timer, husk at genopfylde væske- og træflis efter behov, ca. hvert 45. minut. Ved 3 timer skal du kontrollere kødets indre temperatur med et digitalt termometer. Du leder efter 165f. Fortsæt med at ryge, indtil du opnår den ønskede temperatur.

Vores tørre saltvand er en kombination af salte urter og rene, rent Sonoma Kosher Flake Salt. Brug 1 spiseskefuld pr. Pounds protein. Salt kødet og køle i mindst 12 timer. Gnid derefter med olie eller smør og stegt. Prøv det på Zuni-stil kylling. Du vil ikke tro på den gyldne brune, sprøde hud og fugtigt kød på denne kylling.

Hvilke typer kød skal du tørre saltlage?

Baseret på meathads Simon Garfunkel Gnid, denne Herb-baserede gnidning features persille, salvie, rosmarin, timian og andre ingredienser, der alle arbejder sammen for at skabe uovertruffen smag. Mens det er designet til fjerkræ, fungerer det også godt med svinekød, kalvekød, skaldyr, grøntsager og så meget mere. For mere information, Â Klik her.

Før tør brining ønskede jeg at forstå noget; Hvad er forskellen mellem hærdning og brining? Begge er processer, der involverer kød og salt. Jeg har altid tænkt på salthærdning som en proces med at fjerne fugt, så hvordan kunne jeg bruge salt til at forbedre kødets fugtindhold?

Forskellen er niveauet af saltkoncentration. Hærdning kræver en saltkoncentration på 20 eller derover, mens brining bruger en meget lille mængde, måske 1 efter vægt for at udnytte den første fase af, hvad salt gør for kød, men ikke tillader det at fortsætte igennem til, hvad der ville hærdes ved anvendelse af en høj saltkoncentration.

Salt, fremstillet af natrium- og chloridioner, bærer Elektrisk elektrisk Afgifter, der angriber kødproteiner og får det til at slappe af, en proces kaldet denaturering. Det ændrede protein bevarer behold mere vand, og så bliver kødet moister under kogeprocessen. Han salt går ikke dybt ind i kødet, men tillader kødproteinerne på overfladen af ​​kødet. Dette er nyttigt, fordi kødets yderside udsættes for den mest varme og har tendens til at tørre ud mest ud.

Bemærkninger: St louis ribben tager normalt ca. 5-6 timer til at lave mad, baby ryg ribben omkring 4-4. timer. St Louis er fattige, baby ryg er meatier. Nogle mennesker foretrækker mere fald i knoglen, og nogle foretrækker en bid af knogle grad af doneness.

Hver gang du ryger ribben, er der forskelle i et utal af Variabler . Dit udstyr, valg af brændstof, kvalitet af kød, type gnidning, selv temperaturen og fugtigheden gør alt en forskel mellem mine resultater og din. Således er erfaring virkelig den bedste måde at lære for at forbedre og udmærke sig i rygning kød. nd Lad ikke nogen nogensinde fortælle dig, at dit udstyr er forkert eller hvad som helst. Det er hvad du kan lide! Og så fortsæt med at lære fra din proces, altid Forbedre Alt du kan, inden for det budget, du har!


Populær i dag

Pork Chili Verde Enchiladas

Pork Chili Verde Enchiladas

Instant Pot Green Chile Pork Enchiladas Video

Instant Pot Green Chile Pork Enchiladas Video

Disse ribben starter med en sød og krydret gnide og er færdige med en tyk sauce, der producerer det klæbende lag, der definerer Kansas CityStyle Ribs. Her er dine fingerlickin gode planer for Memorial Day Weekend. Åh, og glem ikke at få fat i en øl.

Disse ribben starter med en sød og krydret gnide og er færdige med en tyk sauce, der producerer det klæbende lag, der definerer Kansas CityStyle Ribs. Her er dine fingerlickin gode planer for Memorial Day Weekend. Åh, og glem ikke at få fat i en øl.

Made Over Country Fried Steak with Gravy

Made Over Country Fried Steak with Gravy

10 Best Pork Gravy Drippings Recipes  Yummly

10 Best Pork Gravy Drippings Recipes Yummly

Colorado Pork Green Chili Recipe by Pastazia

Colorado Pork Green Chili Recipe by Pastazia

Habichuelas Guisadas Puerto Rican stuede bønner

Habichuelas Guisadas Puerto Rican stuede bønner

Pork gyoza recipe with simple dipping sauce

Pork gyoza recipe with simple dipping sauce

Mælk Street Pork i Veracruz Sauce EP 501

Mælk Street Pork i Veracruz Sauce EP 501

Pork Cutlet med Curry Sauce Pork Katsu Kare Asiatiske Inspirationer

Pork Katsu Curry med Strimler af Crispy Pork Cutlets serveret med tyk smagfuld japansk curry. Åh, og glem ikke risen

Lær mere
Pork Cutlet med Curry Sauce Pork Katsu Kare Asiatiske Inspirationer

Nyankomne

Quick Katsudon Pork Cutlet Rice Bowl  Japanese Food  NHK WORLD

Quick Katsudon Pork Cutlet Rice Bowl Japanese Food NHK WORLD

In search of West Texas asado  Homesick Texan

In search of West Texas asado Homesick Texan

Keto græs fodret bøf og svin loinchop luftfrit opskrifter lav carb glutenfri

Keto græs fodret bøf og svin loinchop luftfrit opskrifter lav carb glutenfri

Hvidløg luft Fryer Pork Loin

Hvidløg luft Fryer Pork Loin

Slow Cooker Bacon Garlic Pork Loin

Slow Cooker Bacon Garlic Pork Loin

Sous Vide Pork Tenderloin

Sous Vide Pork Tenderloin

Bagt svinekød loin mini hasselback kartofler

Bagt svinekød loin mini hasselback kartofler

Porchetta Pork Tenderloin Easy Porchetta Opskrift

Porchetta Pork Tenderloin Easy Porchetta Opskrift

Grillroasted Pork Loin med løg

Grillroasted Pork Loin med løg

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.