Spicy Watermelon Salat Lakewinds Food Coop

Spicy Watermelon Salat Lakewinds Food Coop

Er du klar til denne vanvittige lækre krydret vandmelon salat med cilantro og lime!? Dens krydret, søde, lidt salt og doused i en super lime-y dressing til den ultimative vandmelon salat oplevelse â € "forfriskende og fuld af sommer smag!

Talte iskold vandmelon med en cilantro, lime-drenched, chili flecked dressing, der vil sende dine smagsløg over freakingmånen. Det er som en krydret, salt, sød, sur part i din mund, der vil holde dig tilbage til bide efter bid.

Så løbe ud til butikken, før det er for sent og køb juciest, uhøfligt vandmelon du kan finde og ingredienserne til denne spicy cilantro lime dressing og gøre dette til middag i aften. Spis det med dine hænder, måske med bare fødder i græsset og et koldt glas hvidvin, fordi smagene i denne sommer arent kommer til at være for evigt, og de fortjener at gå ud med et bang. Og denne krydrede vandmelon salat er bare det.

Hvad er mere forfriskende end vandmelon? Meget lidt i vores bog. Tilføj i Jalapeà ± o og du har en sommer-time salat værd at bemærke! Dette er en af ​​de salater, der er perfekte som en forretter, som en let frokost eller endda som en dessert. Det krydser måltider grænser .

For mindre krydderi forberede det rigtigt før servering. For mere, lad salatten sidde i fire til seks timer før servering af vandmelonen vil tage-i spiciness fra jalapeos. Eller du kunne vælge at træde op til en Serrano peber for yderligere varme.

Vi elsker sommeren og fødevaremulighederne, når vi er i fuld blæst frugtsæson. Der er ingen bedre snack end et stykke vandmelon eller mango toppet med en hjertelig hældning af tajin-en mexicansk chili lime krydderi mix. Du kan finde Tajin på de fleste købmandsforretninger og Trader Joes gør en sammenlignelig produkt også. Varmen fra chili pulveret, lime og salt gør frugt smag sødere og kommer i live. Vi brugte den sommer snack som inspiration til at gøre denne krydrede vandmelon salat. Det er en sød og salig frugtsalat, der gør en god side skål til enhver sommerfest eller din Memorial Day menu i weekenden.

Denne krydrede vandmelon svarer meget til de krydrede vandmelon kopper, jeg køber på mit lokale loppemarked. Jeg nyder at have i sommermånederne. Saltvarmen bringer virkelig ud af vandmelonens sødme. Og denne opskrift sparer mig spande penge, da mit lokale loppemarked sælger deres kopper til $ 5 bucks et stykke. Tak for opskriften.

Vi har så meget vandmelon ud af den dårlige dreng, som jeg lige vidste, at jeg måtte bruge den til en blogopskrift på en eller anden måde. Så eksperimenterede jeg med honning Jalapeno Lime Dressing, som jeg bogførte i går. Og jeg begyndte at tænke. ow ville det smag med frugt?

Betjening: 1Servende kalorier: 263kcal Carbohydrater: 19G Protein: 3G Fedt: 21G Mættet fedt: 4G Kolesterol: 11mg Natrium: 239 mg Kalium: 190mg Fiber: 1G Sukker: 16G Vitamin A: 985IU Vitamin C: 18mg Calcium: 75mg jern : 1mg.

Træt af næse på almindelig frugt? Denne vandmelonopskrift tager den bedste del af frugtsalatet og kjoler den op med salte ingredienser som Shallots, Basil og Spicy Jalapeà ± o. Det er sjovt at tage på en forfriskende klassiker, der gør din sommerfunktionsaften helt ny igen!

Alt du behøver er et par minutter af prep tid til at trække denne salat sammen. Start med at kubbe op omkring 3 kopper frisk vandmelon. Bland ind med hakkede skaller, basilikumblade og lille jalapeo peber, så sæson til smag med limejuice, lime zest og friskkablet sort peber. Fortsæt med at smage, når du går for at sikre, at alle smagene er afbalanceret som du kan lide dem.

Paleo Diet teamet består af en gruppe på forskere , Journalister og opskrift skabere, der forbliver på forkanten Nutrition Science, specifikt Paleolithisk ernæring. Vores håb er at bringe dig de seneste nyheder og forskning for at hjælpe dig med at forstå, hvordan man følger kosten, optimere dit helbred og spise nærende og lækre paleo måltider ..

Sommer og vandmelon går hånd i hånd for mange af os her i USA. Og vandmelon er en alsidig frugt, men det bliver normalt bare spist på den mest grundlæggende måde frisk skåret. Når du vil spruce det lidt op, vil denne krydrede grillet vandmelon salat virkelig få dine smagsløg ophidset. Dens søde, salt, salte og krydret alt i en salat, og det gør den perfekte side skål til din sommer BBQ.

Hvis du ved første øjekast, at vandmelon, jalapeos, tomater og feta kan muligvis ikke arbejde, tænk igen! Vi tilbragte lidt tid på at afbalancere smagene og teste denne ene og dens en absolut vinder! Den måde, hvorpå ingredienserne er skåret, er målrettet her. Nedenfor går vi ind i mere detaljer på nedskæringerne, og hvorfor vi vælger Calphalon Precision selvskærende knive for at sikre, at vi har helt skåret, tærte og hakkede komponenter.

Jalapeos kan virke som den mest skræmmende tilføjelse, men de er utroligt smagfuldt i denne skål og slet ikke for krydret. Vi skærer dem tyndt og suger dem i limejuice i 15-30 minutter, da vi skærer alt andet. Det ændrer virkelig smagen og reagerer godt med Jalapeo-kødet, der fjerner det overvældende krydderi, der måske har været der før.

Fine diced fresno peberfrugter er ikke bare kaster. Fresno Peppers er ikke krydrede, og de tilføjes heller ikke til limejuice med Jalapeo. Derfor, når de er tærkt lille, tilføjer de en teksturel komponent af en smule crunch samt lidt smag og en lys rød farve.

Gør nedskæringerne i denne salat?

Vi dikede fire forskellige ingredienser i denne ene og skåret jalapeos. De fire terninger er også fire forskellige størrelser for at bringe kontrasterende terninger og et godt visuelt display. Vandmelonen er store kuber, feta-mediet, tomaterne var små terninger, og fresno peberfrugterne var fine terninger. Det er ikke svært at tilbringe et ekstra par minutter, hvilket gør gode knivskæringer, så du bliver belønnet, hvis du gør det!

Det gør ikke en masse mening at bruge en stor kokke kniv for fint brunoise som kniven selv er for tyk til at gøre jobbet korrekt. Og ved hjælp af en paringkniv til store terninger af vandmelon? Ingen måde! Dens stort set sund fornuft, ikke?

For at opnå disse perfekte nedskæringer vender vi til vores Calphalon-præcisions selvskærende knive. Sættet leveres med 15 stk. For at sikre, at du har den rigtige kniv til alle nedskæringer. Endnu bedre, knivblokken har skarp teknologi med indbyggede keramik Sharpeners så dine knive er altid skarpe og klar til handling!

Glemt dit kodeord eller brugernavn?

Vandmelon er en af ​​de frugter, der gør det obligatoriske udseende om sommersamlinger. Uden tvivl er det godt til parring med grillede varer som hamburgere og brats, hvilket giver en forfriskende sød udsættelse fra carbs og proteiner. Men på sit ensomme, gør det ikke nøjagtigt spænding.

Hvad er uheldig om vandmelon er, at det ofte serveres som-er. Jeg siger uheldig Fordi Vandmelon er mere alsidig end folk har tendens til at tænke. Tilsætningen af ​​et par omhyggeligt udvalgte ingredienser til en skål af diced vandmelon vil give dig mulighed for at skabe en stjernesalat. Jalapeno, Vandmelon, og Feta gør en nem og lækker salat.

Jeg lykkeligt fortærer en bowlful af almindeligt gamle vandmelon, men dens bløde sødme gør det perfekt til parring med sure, salt og krydret smag, som i denne Jalapeno Watermelon Salad. Jalapenos og Tabasco Sauce bringer varme, limejuice og lime Zest Tilføj Lysstyrke , og fetaost bringer en svag kant.

Hvordan laver du krydret vandmelon feta salat?

Denne salat er 100 bedst forberedt umiddelbart før servering. Du kan forberede vandmelonen, jalapeno og bøf på forhånd. Bare hold hver ingrediens i separate beholdere i køleskabet, indtil de er klar til at tjene. En fin terning på Jalapenos er rart, som er dit bedste forsøg på at skære vandmelonen til relativt ensartede firkanter. Og mens du er i forberedende tilstand, pisker du på dressingen på forhånd og køles også.

Jeg håber du har masser af tomater. Hvorfor? Fordi jeg har en rigtig god vandmelon tomat salat til dig! Denne ene er helt anderledes end tirsdage tomat salat â € "det er virkelig hurtig og fuld af krydret / sød / savorangy smag. Du kan genkende gingery tamari-lime dressing fra kogebogen og også fra disse risskåle. Det er så perfekt her, fordi de kontrasterende smagsstoffer virkelig gør sødheden af ​​vandmelon pop. Dette er salat, som jeg spiser, indtil sommeren er forbi, fordi det er bare så lækkert og forfriskende.

Og taler om pop Denne ene er lidt krydret, fordi vi efter min mening kører på varm mad. Jeg bruger Jalapeà ± o til at krydde denne salat op, men du kan tilføje mere eller mindre jalapeà ± o afhængigt af din krydderifrymærke. Jeg anbefaler ikke at skimple for meget, fordi den kølige vandmelon og cremet avocado hjælper chill ned krydderiet. Noget

I finish the avocado, jalapeo, juicy watermelon & tomato combination with plenty of fresh basil and cashews for crunch. Tangy dressing blander med vandmelon og tomatsaft og virkelig binder det hele sammen.


Populær i dag

Honcho Launches LowCalorie Spiked Agua Frescas

Honcho Launches LowCalorie Spiked Agua Frescas

Nerdfuel Guide til at lave stor spiked kaffe

Nerdfuel Guide til at lave stor spiked kaffe

Græskar bagt alaska med spiked eggnog center

Græskar bagt alaska med spiked eggnog center

Hvor finder man New Yorks mest Eyeopening Coffee Cocktails

Hvor finder man New Yorks mest Eyeopening Coffee Cocktails

SunDried Tomato and Spinach Alfredo with Chicken  Hungry Six

SunDried Tomato and Spinach Alfredo with Chicken Hungry Six

The Best Spinach Lasagna Recipe

The Best Spinach Lasagna Recipe

Lasagna Alfredo Roll Ups

Lasagna Alfredo Roll Ups

Quick  Easy Lightened Up Chicken Spinach Alfredo With Penne Pasta

Quick Easy Lightened Up Chicken Spinach Alfredo With Penne Pasta

Top 23 Pizza Hut Crust Types Seasonal Information

Top 23 Pizza Hut Crust Types Seasonal Information

Planlagt vedligeholdelse

Food Network JEST JEDNYM Z NAJBARDZIEJ ZNANYCH I ROZPOZNAWALYCH KANAW PODRNICZYCH W EUROPIE, AFSYCE, AZJI I NA BLISKIM WSCHODZIE.

Lær mere
Planlagt vedligeholdelse

Nyankomne

Spinat artiskok æg gryderet

Spinat artiskok æg gryderet

Spinach and Bacon Quiche

Spinach and Bacon Quiche

Mushroom and Spinach Frittata With Smoked Gouda

Mushroom and Spinach Frittata With Smoked Gouda

Æg hvid vegetabilsk omelet ihop ernæring fakta

Æg hvid vegetabilsk omelet ihop ernæring fakta

Spinach and Mushroom Omelette IHOP Recipe Copycat

Spinach and Mushroom Omelette IHOP Recipe Copycat

Mushroom  Broccoli Omelet

Mushroom Broccoli Omelet

Spinach potato patties

Spinach potato patties

Lilla kartoffel gnocchi og baby spinat med grana Padano Riserva

Lilla kartoffel gnocchi og baby spinat med grana Padano Riserva

Kabuli Chickpea, Ricotta og spinat kødboller i tomatsauce

Kabuli Chickpea, Ricotta og spinat kødboller i tomatsauce

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.