Pork steaks med krydrede æbler

Pork steaks med krydrede æbler

Men ikke bekymre sig over det. Intuitivt, du må ikke overveje kød og frugt til at være perfekte smagskammerater, men du vil opdage, at deres søde og salt forhold virker: Frugt tilføjer en sødme eller endda tartness til det salte kød. Den største udfordring med frugt og kød er at finde de rigtige kombinationer. Når de rigtige typer af frugt og kød er parret med hinanden, forbedrer denne ekstra kontrasterende dimension smag og appel af skålen. Lad os dykke ind i mere dejlige måder, hvorpå kød og frugt går perfekt sammen med hinanden.

Svinekød spiller godt med frugter som æbler, abrikoser, tranebær, currants, tørrede kirsebær, tørrede figner, mango, ferskner, pærer, ananas, blommer, kvede og jordbær. Svinekød kommer i mange former, og når de er parret med frugt, er kombinationerne uendelige. Eksempler er svinekoteletter med æbler eller granatæble og svinekød med appelsiner. Og fra prosciutto med melon eller persimmons til bagt skinke med pære, vil du finde noget for alle. Hvis du føler dig eventyrlystne, lav nogle balsamica-marinerede svinekoteletter og grillet ferskner til at imponere dig selv og dine festgæster.

Den stærkere smag af Duck er lavet til at parre med frugter som abrikoser, blåbær, kirsebær, citrussorter, tranebær, currants, datoer, figner, druer, mango, pærer, ferskner, svesker, Granatæbler . Duck Bryst med Berry Sauce er sådan en mundvandende duck skål med rige frugt smag.

Kalvekød er kød fra unge kalve. Den mere delikate smag af kalvekødpar pænt med æbler, Cantaloupes , figner, druer, citroner, limer, meloner og appelsiner. Lav og server denne kalvekød stege med druer til en øm og smagfuld oplevelse.

Med den medfødte sødme fra frugtlånet kødet en velsmagende smag, kan disse to fødevaregrupper, kød og frugt ikke synes at være det sandsynlige par. Men når frugter er korrekt parret med forskellige typer af rødt og hvidt kød, ikke undervurdere Denne synergi, der tilføjer mere farve, smag, surhedsgrad, sødme, lethed og næringsstoffer til skålen. Dens altid en kompleks bid fyldt med overraskelser.

I Sverige og Storbritannien er det almindeligt serveret med stegt svinekød og gås. I britisk og spansk køkken er det almindeligt tjent som svinekoteletter og æblesauce. DanskFLSK kombinerer svinekødet med æblesauce, mens de laver det.

æbler er den tredje mest internationalt handlet frugt, bag bananer og druer. Den Globale AppleSuce-handel udvider, med et marked, der er værdsat til US 1611.000 i 2022 Projiceret for at nå US 2169. mio. Ved udgangen af ​​året 2026. Denne stigning i efterspørgslen kan henføres til en stigning i interesse for Apple-smagsstoffer, med øget globalt forbrug af æbleomformede saft og saucer.

æbler er stadig modne til pickin, så tag dem, mens de er gode. Uanset hvilken slags æble du foretrækker, er der en god chance, du har en favorit, og den er den, du kan nyde alene, med jordnøddesmør, i desserter eller endda som en del af din middag. Det er rigtigt, selvom æbler generelt er forbundet med snacks og søde godbidder, kan de også stjerne i salte retter. Udlån en naturligt sød smag til frokoster og supers, æbler kan tage dine retter fra basis til strålende, og tilføje et nyt lag af smag og tekstur. Tjek disse syv salte opskrifter, der beskæftiger æbler, og se, hvad vi mener. Du vil aldrig smide overrør æbler igen, og du vil se, at de parrer særligt godt med protein.

svinekød, æble og miso noodle suppe

Startede stærkt med to suppeopskrifter, da alle ved, at når temperaturerne køler ned, opvarmer vores trængsler til varm suppe opvarmning. Første op er pålydende Wellrecipe til svinekød, æble og miso noodle suppe. Denne kreative aftensmad opskrift kombinerer tartappler og mild miso med fuldhvede UDON nudler og salt jorden svinekød. Dens en kompleks smagskraft og kan laves alt i en stor kasserolle. Server denne suppe med en watercress salat og overrask dig selv med dine salte færdigheder.

Kørselsvejledning: Varm olie i en stor kasserolle over medium høj varme. Tilsæt svinekød og kog, omrør lejlighedsvis, indtil ikke længere lyserød på ydersiden, ca. 2 minutter. Rør i æbler og kog, omrør lejlighedsvis, indtil du lige begynder at blødgøre, ca. 2 minutter mere. Tilsæt bouillon og vand; koge. Tilføj nudler og kog i henhold til pakningsvejledningen, omrør lejlighedsvis.

Når nudlerne næsten er færdige, skal du forsigtigt skubbe ud om kop af kogevæsken fra panden og kombinere med miso. Rør Miso-blandingen i suppen, og fjern fra varmen. Tjene straks.

Næste op er en anden efterår og vinter suppe fra Ina Garten, fremhævet på Food Network. Tis sæsonen for både butternut squash og æbler, så du bedst kombinerer dem i et trøstende måltid, der smager godt og er godt for dig også. Butternut squash og æbler er begge naturligt søde med et strejf af salte, så de parrer perfekt sammen i denne frokost eller aftensmad, der er længere på spektrumens salte side, takket være tilføjelsen af ​​smør, olivenolie, løg og krydderier . Der er ingen grund til ikke at prøve din hånd på denne suppe, når du kan få tedinner på bordet i 40 minutter eller mindre.

Kørselsvejledning: Varm smør, olivenolie, løg og karrypulver i en stor stockpot afdækket over lav varme i 15 til 20 minutter, indtil løgene er ømme. Rør lejlighedsvis, skrabe bunden af ​​potten.

Flyt videre til kornene, vi kommer til denne quinoa og æble salat opskrift fra Martha Stewart. Denne frokost eller lyse middagskærme og sunde takket være quinoa, nødder, vinmarker og æbler på ingredienslisten, og salat er klædt med en kreativ curry sauce, hvilket giver dit allerede smagfuldt måltid et ekstra spark. Sødnessof æbler og currants supplerer den salte quinoa og nødder perfekt, og det uventede spark fra curry dressing binder det alligevel. Kast dine modne æbler oven på nogle korn, andres dig selv til et frisk og sæsonbetonet måltid.

Tør at sætte frugt i dine burgere? Tjek denne opskrift fra god husholdning, og se om du kan komme rundt til ideen. Som navnet antyder, kombinerer disse burgere æbler med jorden kylling, salt, peber og fjerkræ krydderier, og disse bliver endda klædt med en helbær tranebærsauce. Det er en sød og sød blanding, der er overraskende godt, og fordi ingredienslisten er kort, og preptidet er minimal, er der ingen grund til, at du ikke bør give disse burgere et skud.

Kørselsvejledning: Fra hvert æble skære 6 tynde skiver på tværs fra midten. Fra resten, groft rydde â¾cup æbler. Spray ridet grillpande med nonstick madlavningsspray; Varmepande over medium-høj varme indtil varmt.

I mellemskål, rør rystet æble med fjerkræ krydderier, teskefulde salt og ¼ taske jordet sort peber indtil blandet. Bland i kylling og selleri lige indtil kombineret, men ikke overmix. Form kylling blanding i fire ½-tommers tykke burgere, håndtering af blanding så lidt som muligt.

Uanset om det er figner, abrikoser eller svesker i et tagine, hakkede abrikoser blandet med hakket lam, kylling eller ænder og fyldt med tørret frugt, eller svesker tilføjet til langsomt kogte lam shanks - friske og tørrede frugter tilføj tangy smag, Sødhed og surhedsgrad, der oplever kødretter, Forbedrende og udjævning deres smag.

Hvilke frugter par godt med hvilke kød?

De stærke smagsoplevelser som f.eks. Venison, par godt med smag af frugter som datoer, granatæbler , rosiner, pærer, ferskner, citrusfrugter, tranebær, hindbær, kirsebær og æbler.

Kylling og Tyrkiet er forbedret med en bred vifte af friske og tørrede frugter som rosiner, citrus, svesker, pærer, ferskner, mango, druer, vinmarker, tranebær, bananer, abrikoser og æbler. Orange zest og marmelade par godt med kylling, kalkun og and

Den stærkere smag af Duckâ kan håndtere rigere frugtsøgere som druer, svesker, pærer, ferskner, mango, citrussorter, figner, datoer, currants, abrikoser, tranebær, kirsebær og blåbær.

Oksekød har en stærk smag, der parrer godt med sødere stærkere frugt, såsom ferskner, ananas, kiwi frugt, blommer, svesker, abrikoser og mango. Citrus og de mere sure frugter er mindre egnede.

Varm olivenolien i en dyb pande, langsom komfur eller trykkomfur. Saut løgene indtil gennemskinnelig. Tilsæt det marinerede oksekød, timian og vin marinade væske. Tilsæt bouillon og kog langsomt, efter instruktionerne for den langsomme komfur eller trykkomfur. Kog langsomt i flere timer på ovnen øverst, som et alternativ. Tilsæt de tørrede frugter og grøntsager og kog, indtil grøntsagerne er bare ømme.

æbler, der kan bruges i denne recept

Udover svinekød, kylling og lever gå godt med æbler. Når madlavning leverer løg og æbler. Prøv kyllingebryst toppet med æbler og brie ost. Tilsæt æbler, når der blandes meatloaf til en anden smag og tekstur. For en vegetarisk hovedret, hvad med WholeGrain pasta toppet med broccoli, æbler og ost sauce?

Og glem ikke osten! Den skarpe bid af et æble gifter sig godt med mange oste; Brie, Cheddar eller Jack er populære valg. Lav en salat af frisk spinat med æbler, ristede valnødder og klumper af rige gorgonzola ost badet i en delikat honning-citron vinaigrette dressing. Eller hvad med frisk felt Greens kastet med en lys vinaigrette, toppet med æbler, tørrede tranebær, pistacienødder og cheddarost?


Populær i dag

Easy Chicken Cordon Bleu

Easy Chicken Cordon Bleu

Side Dishes To Go With Chicken Piccata Recipes

Side Dishes To Go With Chicken Piccata Recipes

Kalorier i lasagne lavet med jordbiff kalorieindhold, fedt, carb, fiber og protein info

Kalorier i lasagne lavet med jordbiff kalorieindhold, fedt, carb, fiber og protein info

Mushroom Bacon Swiss Burger  Angus Grill  Top Restaurant Greenville, NC

Mushroom Bacon Swiss Burger Angus Grill Top Restaurant Greenville, NC

Chicken Enchiladas with AvocadoCorn Salad

Chicken Enchiladas with AvocadoCorn Salad

Lissabon Chef Jeny Sulemanges sprød grillet kokosnød kylling serveres med duftende kokosnød ris. Få opskriften på madvin.

Lissabon Chef Jeny Sulemanges sprød grillet kokosnød kylling serveres med duftende kokosnød ris. Få opskriften på madvin.

Roast Trout with Prosecco, Dill  Cream Sauce Recipe

Roast Trout with Prosecco, Dill Cream Sauce Recipe

Grandmas ost blintzes opskrifter bedste opskrifter og relaterede opskrifter

Grandmas ost blintzes opskrifter bedste opskrifter og relaterede opskrifter

Scouting

Scouting

Creamy prepared Alfredo sauce turns a cornucopia of frozen vegetables and timesaving cooked chicken into a simple casserole.

Creamy prepared Alfredo sauce turns a cornucopia of frozen vegetables and timesaving cooked chicken into a simple casserole.

Lær mere
Creamy prepared Alfredo sauce turns a cornucopia of frozen vegetables and timesaving cooked chicken into a simple casserole.

Nyankomne

Ark pande oksekød og ost quesadillas

Ark pande oksekød og ost quesadillas

Philly Cheesesteak Stuffed Peppers

Philly Cheesesteak Stuffed Peppers

Smothered kyllingebryst opskrift

Smothered kyllingebryst opskrift

Firkantede opbevaringsbeholdere sæt af 2

Firkantede opbevaringsbeholdere sæt af 2

Extreme Cheese Lovers Bloody Mary Recipe

Extreme Cheese Lovers Bloody Mary Recipe

Zing These Are the Best Teas to Pair With Lemon  Leafbird Tea

Zing These Are the Best Teas to Pair With Lemon Leafbird Tea

Millioner af Texans er blevet udstedt en koge vand rådgivning. Heres hvad det betyder

Millioner af Texans er blevet udstedt en koge vand rådgivning. Heres hvad det betyder

Broiled Scallops Recipe In Oven with ingredients,nutritions,instructions and related recipes

Broiled Scallops Recipe In Oven with ingredients,nutritions,instructions and related recipes

Reverse Sear Tenderloin

Reverse Sear Tenderloin

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.